Thursday, 2024-03-28, 20:15:17
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Sweet Kiss
Sweet Kiss
ninnaDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:17:14 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Unde vor femeile să fie sărutate

Mulţi bărbaţi au tendinţa să se limiteze doar la cateva părţi ale corpului unei femei atunci cand le sărută şi, nu intotdeuna, la cele pe care ele le preferă. Portrivit askmen.com, pentru a o putea duce pe culmile extazului pe partenera ta ar trebui să ştii unde şi-ar dori să o săruţi.

Iată care sunt zonele care ar putea să-i producă fiori de plăcere iubitei tale:

Faţa - sunt foarte puţine lucruri mai personale decât a-ţi săruta iubita pe faţă. Fie că e vorba de pomeţi, de zona din jurul ochilor sau chiar de nas, iubita ta va aprecia aceste săruturi ca pe o dovadă de romatism.

Ceafa - una dintre cele mai uşoare modalităţi de a o face să se cutremure de plăcere este să o săruţi pe ceafă. Senzaţia este şi mai intensă dacă o iei prin suprindere

Urechile - deşi de ce cele mai multe ori urechile sunt neglijate atunci când îţi săruţi partenera, atingerea lor cu limba îi poate provoca o plăcere intensă. Totuşi încearcă să nu exagerezi cu limba ta jucăuşă, mai ales dacă simţi că, la un moment dat, i se pare prea mult.

Clavicula - chiar dacă pe claviculă o poţi săruta cât este încă îmbrăcată ea va simţi că i-ai atins una din părţile intime.

Şoldurile - zona şoldurilor la femei este mult mai sensibilă decât îţi poţi tu imagina. Nu neglija această zonă. Îţi va fi recunsocătoare pentru plăcerea pe care o va simţi.

Sânii - a-ţi simţi gura şi limba pe sânii ei poate să o ducă la extaz, dar, dacă nu o faci cum trebuie, poţi să ratezi totul. Sânii unei femei sunt delicaţi, mai ales sfârcurile, şi trebuie trataţi ca atare.

Locuri unde ar trebui să o săruţi doar după ce întrebi

Probabil te gândeşti că oriunde ţi-ai pune gura pe corpul ei, sărutul tău nu poate să-i provoace decât plăcere. Ei bine, sunt locuri unde unele fete nu vor să fie atinse, de aceea e bine ca înainte să întrebi. Înainte de a o săruta pe picioare şi pe fund ar trebui să ştii dacă îi place acest lucru.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....47.html


 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:19:41 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Tehnici de sarut

Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvant vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atat testarea noilor idei si combinatii de miscari cat si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat?

Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari il excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate.

Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce inseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plange de ritmul foarte lent. Incetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata in intregime inainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.

Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O greseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual in sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma.

De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, intrucat nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam cateva tipuri de sarut, sperand ca la urmatoare intalnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

Tipuri de sarut

-simplul pupic.
-sarutul rapid cu buzele umezite.
-sarutul rapid cu buzele uscate.
-sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se intreaba daca celuilalt sarutul ii place sau nu.

-sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii.
-sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o impinge inapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti incet si precis.
-sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, in alte situatii, evitati acest tip de sarut.

-sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt.
-sarutul supt. Exact : Suge-i buzele!
-sarutul buzei de sus.
-sarutul buzei de jos.
-sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.

-sarutul cu suptul limbii. Suge-i limba ca pe un deget!
-sarutul "curatator de dinti". In timp ce saruti, plimba-ti limba inauntrul gurii partenerului. Exploreaza-i structura dintilor. Simte fiecare dinte, unul cate unul.
-sarutul limbii jucause. Fa ca limba ta sa joace ala-bala-portocala cu cea a partenerului.
-sarutul explorator. Foloseste-ti limba pentru a explora gura partenerului. Cum este partea de interior a obrazului sau a buzelor? Este uscata, uda, tare, etc.?
-sarutul public.

Alte tipuri de sarut :

-sarutul cu cutie de viteze. Schimba viteza sarutului. Incepe incet si apoi baga in treapta superioara. Partea de inceput ar trebui sa dureze cel putin 10 minute si, dupa ce partenerul nu mai poate suporta, treci la partea a doua. Apoi, incetineste din nou. Prea mult strica. Alternarile frecvente si subtile incita persoana.

-sarutul cu sunete. Saruta-ti partenerul cu zgomote cat mai puternice.
-sarutul silentios. Saruta-ti partenerul fara a face zgomot- se aplica cel mai bine cand cineva este in jurul vostru si nu vreti sa fiti auziti. -sarutul copiat. Saruta-ti partenerul exact cum o face si el. Lasa-l pe el sa conduca.

-sarutul cu ochiii deschisi. Mentineti contactul vizual in timp ce va sarutati.
-sarutul cu ochii inchisi. Inchide ochii si imagineaza-ti cum acest sarut va conduce la cel mai bun act sexual din toate timpurile.

-sarutul lins. In timp ce saruti partenerul, foloseste-ti limba pentru a-i linge dintii, limba si cerul gurii. Nu confundati acest lins cu cel al cainelui. Cel de care vorbim noi este foarte precis. Aceasta tehnica este utilizata pentru a aduce gura partenerului mai aproape de a ta si pentru a simti ce simte el.

-sarutul vorbind. Se refera la a sopti dulcegarii partenerului in timp ce-l saruti pe buze. Spune-i cat de mult iti place cum saruta si cat de mult te excita lucrurile pe care le face (rochia pe care a purtat-o in seara precedenta, ochii, etc.).

-sarutul in lift. Strecoara-i un sarut partenerei in timp ce sunteti singuri in lift. Cine stie, poate ...
-sarutul ciocanit. Este un sarut rapid pe buze, in care pur si simplu va ciocaniti buzele.
-sarutul izolat. Un singur sarut, neurmat de altele. Cel mai bine e sa combinati cat mai multe tehnici din prima si a doua categorie.

link:
http://www.sexaz.ro/tehnici....uri.htm




Juicy Pussy
 
riddickDate: Friday, 2010-08-20, 15:07:50 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Foloseste-ti buzele ca sa-ti innebunesti iubita!

Cum ii poti furniza femeii de langa tine placere cu ajutorul buzelor? Nu, nu ne-am gandit sa-ti dam sfaturi pentru un sex oral de nota zece! Vrem doar sa-ti dezvaluim cateva locuri in care femeilor le place sa fie sarutate cu foc, nu doar atinse cu mainile.

Asadar, dupa ce ai devenit maestru in arta sarutului frantuzesc, treci mai departe la alte zone:

Urechi

Acestea sunt de multe ori neglijate, desi le pot furniza femeilor o imensa placere. Cum le place sa fie stimulate? Foarte simplu, miscarile vin adesea instinctual: saruta-le, musca-le usor, plimba-ti buzele de-a lungul lor, linge-le, dar niciodata nu sufla cu putere inauntrul lor. De ce sunt urechile importante zone erogene? Datorita firisoarelor fine de par cu care sunt acoperite si care, daca sunt atinse, creeaza valuri de placere.

Ceafa

Daca iubita ta nu se infioara indeajuns sub atingerea ta, iti vindem un pont: sarut-o pe ceafa. Metoda functioneaza de minune mai ales atunci cand o iei prin surprindere. Tasteaza de zor, concentrata asupra calculatorului sau spala vasele aplecata deasupra chiuvetei? Cuprinde-o usor prin spate, da-i parul la o parte si sarut-o pasional pe ceafa. Zona este deosebit de sensibila, este puternic vascularizata si bogata in terminatii nervoase, astfel incat o vei innebuni de placere.

Fata

Exista putine gesturi mai intime decat a saruta fata unei femei. Apropie-ti fata de a ei asa incat sa-ti simta caldura, pilozitatea, respiratia si sarut-o delicat pe obraji, frunte, linia mandibulei, nas si pleoape. Ai grija ca saruturile sa nu fie prea umede si in nici un caz nu-ti folosi limba, femeile nu gasesc nimic sexy in a se trezi cu fata plina de saliva lipicioasa. De asemenea, nu o musca, pielea din aceasta zona este foarte sensibila, femeile o ingrijesc cu mare atentie si nu vor accepta semnele de "violenta".

Clavicula

Chiar si atunci cand este imbracata, poti sa o infiori cu un sarut plasat obraznic pe trup: de-a lungul claviculei. Un decolteu fin, care dezvaluie exact atat cat trebuie, transforma clavicula in cea mai sexy zona pe trupul unei femei.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6965088


Alea iacta est !
 
nutzyDate: Saturday, 2010-09-25, 22:05:31 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Cele mai pasionale zece săruturi

Zece chipuri ale sărutului

Motto: „Două feţe se ating uşor. Gurile se întâlnesc şi se afundă într-un mod tandru una în cealaltă. Ochii sunt închişi, sufletele se abandonează şi se dilată în nemărginire euforică. Aceasta este graţia cea tainică şi sublimă a sărutului care este trăită de cuplurile care se iubesc.”

Un sărut este mai mult decât o întâlnire buzelor. Este o întâlnire a inimilor. Un sărut plin de iubire frenetică poate să ne transporte instantaneu într-o lume paradisiacă, o lume tainică, fermecată, în care trupurile noastre parcă se amestecă, se contopesc, dăruite, abandonate în dragoste.

În majoritatea culturilor sărutul este strâns legat de comunicarea intimă afectivă şi este privit ca fiind ceva sacru. În tradiţia chineză şi cea indiană cuplurile erau rareori văzute sărutându-se în public. Până de curând sărutul lipsea cu desăvârşire din filmele indiene. Denumit în Tantra „contactul porţilor superioare”, sărutul duce la o armonizare profundă între trupurile, minţile şi sufletele celor doi iubiţi.

Buzele noastre sunt străbătute de terminaţii nervoase care sunt cu câteva sute mai numeroase decât găsim, de exemplu, pe buricul degetelor. Există, de asemenea, în zona buzelor şi a gurii, o serie de glande ce produc în timpul sărutului substanţe chimice cu rolul de amplificare a plăcerii.

Folosind secrete cunoscute de mii de ani în tradiţia orientală, sexologii moderni au sintetizat 10 moduri diferite de a săruta.

1. Baia de săruturi
Plăcerea celor doi iubiţi de a nu se limita doar la buze atunci când sărută este descrisă de către sexologul Anne Hooper în lucrarea sa „Ultimul ghid sexual”. Ea prezintă paşii pentru a realiza această veritabilă baie de săruturi de care se va bucura întregul trup, până în cele mai neştiute cotloane ale sale. Începeţi cu gura şi buzele şi porniţi apoi către gât şi umeri, atingeţi uşor cu limba pieptul şi braţele. Nu uitaţi de îndoitura cotului, care este o puternică zonă erogenă. Senzaţia de a muşca uşor sau de a trage delicat cu buzele de firele de păr de pe corp este de asemenea extrem de plăcută şi de incitantă. Mergeţi mai departe, spre abdomen, coapse şi picioare, dar nu atingeţi deocamdată zona genitală, extrem de sensibilă. Una din cele mai erotice senzaţii este aceea în care fiecare centimetru al corpului, cu excepţia organelor sexuale, este stimulat în acest fel - sau atingerea „din greşeală” a zonele excitate.

2. Fluturele
Încreţiţi-vă uşor buzele închise şi acoperiţi-i iubitului/iubitei faţa cu săruturi repezi şi tandre. Atingeţi pielea fină a pleoapelor, tâmplele, fruntea şi obrajii şi „ştergeţi-i” faţa cu mângăierea fină a genelor în timp ce clipiţi rapid, asemeni unui fluture care îşi deschide aripile. Acest lucru va face ca gura lui/ei să se întredeschidă uşor şi să devină extrem de receptivă, spune N. Lacroix, autorul lucrării „Arta iubirii tantrice”. Sexologii spun că un sărut care îţi taie respiraţia este un ritual secret care trebuie abordat treptat şi nu început brusc fără avertisment. „Este mult mai erotic să tatonezi, să şovăi, sărutul e o seducere, o deschidere, o topire” adagă Lacroix.

Sărutaţi tandru pe rând buza superioară şi inferioară a iubitului/iubitei apoi atingeţi-i uşor buzele pe toată lungimea lor cu vârful limbii. După aceea schimbaţi rolurile. Aceasta este o pregătire extrem de senzuală pentru a aprofunda sărutul. Nu vă grăbiţi!

3. În concurs
În acest joc, sărutaţi-vă cât mai mult, luându-vă prin suprindere. Câştigă cel care reuşeşte să apuce uşor cu dinţii buza inferioară a celuilalt. Acest joc este menit să trezească şi să amplifice pasiunea. Este amuzant, copilăros şi surprinzător, eliminând rapid inhibiţiile şi determinând o stare de caldă intimitate.

4. Sărutul strâns
Prindeţi buzele iubitului/iubitei între dinţi şi odată cu fiecare inspiraţie, soarbeţi-i buzele, fără însă a le muşca.

5. Sărutul tantric
Într-o atmosferă intimă şi caldă, acordaţi-vă câteva clipe pentru a va simţi iubitul/iubita. Aşeazaţi-vă unul în faţa celuilalt îmbrăţişaţi şi apropiaţi-vă buzele. Atunci când cele două guri se ating tandru, rămâneţi cu ochii închişi. Fiţi cât mai conştienţi de fiinţa iubită şi de propria fiinţă, minim 7 secunde. Veţi trăi un extraordinar sentiment de unificare, copleşţi de minunea de a iubi şi a fi iubit.

6. Sărutul apăsat
Sărutaţi buza de jos a iubitului/iubitei, ca şi cum aţi fi un vânător care se joacă cu prada sa. El/ea trebuie să vă răspundă cu aceeaşi intenstitate. Variaţi intensitatea şi presiunea. Acest sărut foarte pasional vă permite să intuiţi care sunt aşteptările celui/celei iubite în cadrul jocurilor amoroase.

7. Sărutul buzei superioare
Pentru un sărut cu adevărat incitant, iubitul ar trebui să îi sărute iubitei buza de sus. Vechile scrieri chinezeşti taoiste şi textele tantrice dezvăluie un mare secret. Buza superioară a femeii este strâns legată din punct de vedere energetic cu centrul sexualităţii (swadhisthana chakra). De aceea multe femei simt o înfiorare a clitorisului atunci când sărută sau sunt sărutate cu pasiune.

8. Secretul din cerul gurii
În timp ce sărutaţi, atingeţi cu limba dinţii şi cerul gurii iubitului/iubitei. Sexologul Zek Halu vorbeşte despre tehnici yoga secrete care implică atingerea cerului gurii cu limba pentru a ridica nivelul energetic al propriei fiinţe. În mod similar, atunci când atingeţi cerul gurii iubitului/iubitei îl/o ajutaţi să îşi ridice energia şi astfel fuziunea amoroasă va fi mult mai elevată şi mai conştient realizată.

9. Jocul limbilor
Atunci când vă sărutaţi iubitul/iubita, jocul limbilor voastre poate fi extrem de incitant. Căutaţi să „sorbiţi” limba celuilalt. Acest gen de sărut, fiind foarte pasional poate fi o modalitate excelentă de a-i arăta iubitului că doriţi să faceţi dragoste şi de a-l „aprinde” atunci când este obosit sau preocupat. Potrivit sexologului Patrick K. între limba unui bărbat şi lingamul său există o serie de corespondenţe.

10. Nectarul coborâtor
Cel mai pasional sărut dintre toate se petrece chiar în momentul orgasmului, în timpul unei fuziui amoroase, atunci când iubita se află deasupra, în momentul în care se apropie de orgasm şi începe să îşi sărute pasional iubitul. Sexologul Nitya L. descrie astfel acest tip de sărut: „faceţi schimb de salivă, lăsaţi-o să cadă ca picăturile de rouă în gura lui”. Înţelepciunea orientală tantrică arată că saliva unei femei în momentul orgasmului are proprietăţi magice vindecătoare: De aceea este numită nectar sau băutura zeilor. Ea armonizează energiile polare masculine şi feminine, yin şi yang.

sursa:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4426


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
izaDate: Tuesday, 2010-09-28, 18:25:37 | Message # 5
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Invata sa oferi sarutul perfect

Senzual sau sexy, fin sau apasat, sarutul ocupa un loc foarte important in economia relatiei amoroase. Este bine sa fie in regula inca de la inceput, pentru ca de multe ori felul in care percepi primul sarut cu un partener nou, influenteaza maniera in care se va insinua eventuala relatie de mai tarziu. Asadar, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre arta sarutului:

Timing-ul

Cei mai priceputi amanti din lume (care, apropo, nu sunt toti francezi!) sunt maestri atunci cand vine vorba de sincronizare. Stiu cand este cazul sa zapaceasca o femeie abia atingandu-i buzele si intuiesc atunci cand e cazul unui sarut pasional, apasat. In timp ce acest simt al timing-ului pare sa fie o calitate innascuta la muzicieni, actori si brokeri, oricine il poate dobandi, cu conditia sa fie foarte atent la respiratia partenerului.

Cum functioneaza?

Prima regula a sarutului frantuzesc este ca fiecare dintre noi are stilul sau propriu. Acesta reiese dintr-o combinatie unica intre lungimea limbii, anatomia gurii si deschiderea maxilarului. Cu toate acestea, mecanica sarutului este aceeasi: inclina usor capul, intredeschide buzele, strecoara limba intre buzele intredeschise ale partenerului si apoi exploreaza imrejurimile. Respira pe nas. Dupa ce ai inteles mecanismul, e timpul sa pui in practica ce ai invatat.

Sarutul frantuzesc plin de pasiune

Acesta tip de sarut nu are nevoie de preludiu. Atat tu, cat si partenerul tau va doriti unul pe altul, asa ca orice actiune suplimentara pregatitoare nu isi are nici un rost. Va sarutati inainte de a va da seama ce se intampla cu voi. Pasiunea este cuvantul de rezistenta, si restul nu conteaza. Imaginatia va va ajuta sa va descoperiti unul pe altul si sa va apropiati.

Sarutul frantuzesc timid

Incepe prin atingerea subtila a buzelor partenerului, fara sa folosesti limba. Tenteaza-l prin miscari usoare. Saruta-i buza superioara si departeaza-te. Transforma totul in joc, dar nu exagera. Opreste-te inainte sa apara sentimentul de frustrare. Dupa acest fel de sarut, e bine sa alternezi cu saruturi indraznete si apasate. Varietatea se va dovedi a fi foarte placuta atat pentu tine, cat si pentru partenerul tau.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/invata-sa-oferi-sarutul-perfect-2780074/


 
riddickDate: Saturday, 2011-01-22, 16:41:12 | Message # 6
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Opt lucruri pe care nu le ştiai despre săruturi

Este lucru cunoscut că atunci când te săruţi pasional cu iubitul scapi de câteva calorii sau că schimbul de salivă îţi poate provoca anumite afecţiuni. Totuşi, iată şi câteva lucruri mai puţin cunoscute despre săruturi:

În buze sunt foarte multe terminaţii nervoase

În buze se găsesc de 100 de ori mai multe terminaţii nervoase decât pe buricele degetelor, ceea ce vă stimulează. De aceea, săruturile intense vă excită foarte tare şi rapid.

Ce spun ei

Peste 40% dintre bărbaţi susţin că un sărut lung şi fierbinte îi ‘pregăteşte' imediat pentru sex. Alţi 30% spun că cel mai tare se excită atunci când partenerele lor le apucă... ‘bijuteriile'.

Pupicii de ‘la revedere'

Dacă iubitul tău te pupă pe obraz în loc să te sărute atunci când pleacă, acest lucru poate arăta că nu este un tip prea emoţional. Dacă totuşi este un lucru nou în relaţie, atunci fii atentă deoarece poate fi un semn că nu mai este atât de sigur pe relaţia voastră.

Persoanele care nu sărută bine

Potrivit specialiştilor, bărbaţii vor face sex cu o femeie chiar dacă aceasta nu săruta bine, spre deosebire de femei, care mai degrabă ar refuza o partidă un tip care nu se descurcă.

Pupicii jucăuşi nu sunt de ajuns

Iată motivul pentru care ar trebui să te laşi dusă de val şi să-ţi săruţi pasional iubitul: aceste săruturi îţi accelerează ritmul bătăilor inimii şi tensiunea, iar tu poţi ajunge mai uşor la orgasm.

54% dintre femei...

... cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani recunosc că s-au sărutat cu alte femei. Procentul scade la 43% pentru cele care au vârsta între 25 şi 34 de ani.

Din Evul Mediu

În Evul Mediu, oamenii semnau contractele legale făcând un ‘X' pe document şi apoi îl sărutau pentru a încheia legământul. În această semnătură îşi au rădăcinile pupicii din lumea virtuală ‘xoxo' (x - pupic, o - îmbrăţişare).

Cea mai bună metodă de a-i săruta urechea iubitului

Este să îi lingi uşor lobul câteva momente, apoi, cu vârful limbii, să-i conturezi urechea. Îl poţi excita mai tare şi dacă îi şopteşti câteva şoapte obraznice.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....00.html


Alea iacta est !
 
yasashDate: Monday, 2011-02-14, 16:00:51 | Message # 7
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Regulile de aur ale sărutului

Sărutul este ceva fundamental, dar cu toate acestea, sunt mulţi oameni care dau greş. Fie nu se potrivesc cu persoana cu care se pupă, fie nu ştiu cum să procedeze. Celor aflaţi într-o situaţie de acest gen, care poate fi mai mult decât penibilă, le oferim câteva sfaturi ce pot fi considerate chiar regulile de aur ale sărutului.

1. Respiraţia

Înainte de orice, asigură-te că nu ai mâncat nimic care să aibă miros sau gust ciudat. Fumatul de asemenea este deranjant dacă celălalt partener nu este fumător.

2. Saliva

Excesul de salivă poate fi deranjant pentru unii parteneri, mai ales dacă sunteţi la începutul relaţiei. Încearcă să te controlezi şi să nu salivezi în exces.

3. Deschiderea gurii

Nu trebuie să ţii gura închisă, dar nici să o deschizi excesiv de mult, încât să cuprinzi în totalitate buzele partenerului. Încearcă să copiezi mişcările celui cu care te săruţi, pentru a ajunge la o cale de mijloc între felul în care săruţi tu şi cel în care sărută partenerul tău.

4. Limba

Poate ai tu tendinţe de explorator, dar când săruţi încearcă să nu invadezi gura celeilalte persoane, deoarece nu este neapărat plăcut. Ia-o încet.

5. Dinţii

E neplăcut şi uneori chiar dureros ca dinţii celor două persoane care se sărută să se atingă. Încearcă să fii calm şi să te mişti încet pentru a evita acest lucru.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....86.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
izaDate: Friday, 2013-08-30, 13:10:34 | Message # 8
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
sweet kisses

  


 
grandmasterBDate: Saturday, 2014-01-11, 20:26:51 | Message # 9
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
sweet gifs

                          


 
ninnaDate: Wednesday, 2017-03-15, 21:05:12 | Message # 10
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
The Sacred Art of Kissing

“Kiss me, and you will see how important I am.” ~ Sylvia Plath

Kissing isn’t always about smacking your lips together and sharing saliva.

No, there is so much more to kissing than that.

So, what makes for an exquisite kiss between two lovers?

Is it the actual technique?

Is it the energy exchange?

Is it fast and passionate, or slow and lingering or somewhere in-between?

I’ve often pondered these questions, because let’s face it, some kisses are way more enjoyable than others. Yes, it does take two to kiss, but sometimes is just doesn’t really flow as well as it should and there’s always room for improvement.

Here Are Six Extra Sensual Kissing Techniques For Your Kissing Pleasure In 2017.

#1 Make Your Lover Yearn For Your Lips.

Begin by allowing your lips to linger in front of your lover’s lips. Breathe. Feel your lover’s gentle breath linger over your lips and into and around your mouth. Take time to feel into the subtle energy between you—enjoy the stillness and silence. Do not rush. Build up the yearning. Resist the temptation to bring your lips together and pull away when you feel your partner wanting you. Make them beg silently for the taste and sound of your kiss. And then, when you are ready, brush your lips up against theirs, but only slightly, giving them a taste of what’s to come.

#2 Go Super Slow.

Now that you’ve mastered the art of the linger, you can progress into slow kissing. Remember, kissing is quite possibly one of the most sensual and exquisite sexual acts that exists, therefore, I encourage you not to rush. Instead slow your kissing down to an excruciatingly slow pace, eventually building it up to a deeper and more intense experience.

Do not introduce the tongue straight away, begin with small slow kisses (remembering to breathe, don’t hold your breath). Explore your lover’s lips. Taste them in every cell of your body. Go slowly, so slowly that you feel your partner wanting more, but knowing you have all the time in the world to build up the intensity.

#3 Breathe.

Using your breath during kissing allows the sexual energy to flow up through your body and chakras, eventually syncing with each other to create a beautiful flow of sexual energy that connects you at a deeper level. There’s no special breathing. Simply don’t hold your breath and when you feel it’s getting unbearably hot (and you’re so turned on you can’t stand it anymore), imagine that you are breathing the sexual energy up from your sex centre (the area at your cock or pussy) and into your heart and consciousness. This is a simple practice that allows for the energy to flow through your entire body, connecting you with your lover at all three center (not just your sex center).

#4 Alternate Between Slow And Sensual, And Hard And Rough.

Now that you’ve mastered the art of slow kissing and things are getting hot and heavy, it’s time to alternate between slow kissing and firmer kissing. Introduce a harder, sexier, more predatory kiss. Perhaps you gently scratch your lover’s back while your tongue enters their mouth with more force. Perhaps your breathing is deeper, and your sounds are louder (yes, sound is welcome during kissing). Perhaps you gently bite your lover’s lip, or you bite their neck, bringing out your wild woman/warrior who has a deep yearning to f*ck your partner. Alternate between this style of kissing, the yearning and lingering and the slow kissing.

#5 Eye Contact, Eye Contact, Eye Contact.

There is nothing sexier than a lover who looks you in the eyes and can hold your gaze. Not everyone is comfortable with this, so if the thought of it makes you cringe, I suggest you begin to get comfortable with it, because eye contact is crucial for mind-blowing sensual kissing and sex. So, if you feel like the kissing is getting increasingly hot and heavy, and you want to slow down, slowly pull away, open your eyes and wait for your lover to do the same. Now hold their gaze, and be truly present with each other. Simple eye gazing can bring about orgasm without any touching or kissing—it’s such a powerful and beautiful way of connecting and a true form of intimacy. Also, try kissing with your eyes open, this is one of the most erotic and sensual ways to connect.

#6 Use Sound.

Don’t be afraid to make sounds when you are kissing. Sound activates our body so when we allow ourselves to let go and breathe, the sound of kissing is beautiful, erotic and even more powerful. You may also find that slow, intimate kissing can bring about orgasm—and orgasm is even more powerful when sound is used as a form of expression. So let loose with the sound.

http://ideaspots.com/sacred-art-kissing-adult/


 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Sweet Kiss
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024