Friday, 2018-05-25, 21:21:49
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Blowjob
Blowjob
ninnaDate: Saturday, 2013-04-13, 16:19:04 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 414
Awards: 3
Status: Offline
Ghidul VICE pentru un blowjob bun

Am primit un feedback copleșitor la ghidul de dat limbi, așa că ni s-a părut corect să le facem un bine și bărbaților cu un ghid pentru cântat la fluier. După ce a intervievat o grămadă de prostituate și un homosexual, Linda Gondelle vă oferă acest ghid cuprinzător care examinează fiecare fațetă a artei de a o lua la muie.

Să faci o muie ca lumea e o formă de artă pe care n-am perfecționat-o până pe la douăzeci și ceva de ani. Înainte de asta rămâneam mereu consternată, de obicei beată, întrebându-mă de ce mi se tot dădeau papucii. Aveam intenții bune, concentrarea și atitudinea potrivite, dar mai aveam și supraocluzie (dinți de cal ieșiți în afară, mai pe înțelesul vostru) și prea multe pahare de vin la bord. Eram liceancă. Ce știam eu? Apoi l-am cunoscut pe Yves, prototipul iubitului mai în vârstă. Născut și crescut în Montreal, era obișnuit cu sexul oral de super calitate, iar eu mi-am dat seama că aveam multe de învățat. De atunci am făcut praf și am paralizat multe puli de prin partea asta a Mississippi-ului. Experiența mea, combinată cu cercetările revistei VICE, vă sunt acum la dispoziție. Să începem!

1) Nu-ți cheltui toate fisele

Înainte să începi discuția, trebuie să-ți treci în revistă bugetul. Ai fise pentru sex în valoare de aproximativ douăzeci de minute într-o noapte oarecare. Dacă cheltui cincisprezece fise doar pe supt, îi mai rămân cinci fise să te călărească. Îți sugerăm să lași blowjobul pentru dimineți și după-amieze și săptămâna în care ești pe ciclu; pentru că vrei totuși să ți-o și tragi, nu?

2) Doctorul Dinte Rău

Dinții nu există. Ar putea fi la fel de bine și-ntr-un pahar pe noptieră. Folosește același principiu pe care îl aplici atunci când mănânci o înghețată super rece cu niște molari super sensibili. Trebuie să formezi o cavitate cu gura și să folosești limba și cerul gurii pentru a crea un vid cu care să-l ții la distanță de dinți. Ține minte asta pe toată durata blowjobului. E ușor să uiți, mai ales dacă ești beată. Un truc ar fi să ții buzele peste dinți ca și cum ar fi călușurile protectoare pe care le țin în gură boxerii.

3) Concentrarea

Cheia unei mui bune stă în concentrare. Trebuie să fii atentă pe toată durata actului. Știi concentrarea de care dai dovadă atunci când vrei să strivești în gură un cornet de înghețată fără să-ți pătezi bluza? De ce crezi că fac lubrifiante cu toate aromele tale preferate de bomboane și înghețată? Pentru că trezesc un instinct pavlovian de atenție. Gândește-te că pula e o suzetă gustoasă.

4) Crezi în ceea ce faci

Nu vorbim aici despre limbile alea pe care i le dai fără tragere de inimă ca să-l pregătești pentru penetrare. Dacă n-ai de gând să ai încredere în el și să fii devotată 100% pulii lui, mai bine las-o baltă. Trebuie să-l adori de parcă ai fi Indiana Jones care a ajuns în sfârșit în Templul Comorii. (Dacă te simți vulnerabilă atunci când îi idolatrizezi pula, probabil e din cauză că el e vreun cretin macho și atunci înseamnă că i-o sugi unui tip care nu merită). Ține minte că ăsta e un paradox psihosexual. Ești o sclavă a pulii, dar în același timp ai control total asupra ei, ca o actriță care regizează filmele în care și joacă.

5) Direcția sud

Înainte să te desprinzi de buzele lui și să te îndrepți spre etajul inferior, pregătește terenul cu mâna. Joacă-te cu ea până o simți tare ca piatra. Asigură-l că o să aibă parte de destulă acțiune cu gura, dar nu începe până nu-l simți gata să o ia razna.

Freacă bine, freac-o acolo prin pantaloni ca și cum ar fi un animăluțmic pe cale să se nască. Apucă-i cureaua cu încredere ca și cum ar fi a ta. Încearcă să nu te chinui prea mult cu cureaua, e ok chiar să-i ceri ajutorul. Nu-l desumfla încă dinainte să te apuci de treabă. Comunicarea e esențială deoarece tipii nu pot refuza o muie indiferent cât de prost li se pare că o faci. Cea mai grea parte e să te asiguri că e mulțumit de ce faci fără să lași impresia că ești nesigură pe tine.

Extra pont: Nu te juca cu fermoarul. Dacă îi zgârii penisul, s-a terminat distracția. Trage fermoarul și îndepărtează-l de penis. Folosește două mâini dacă e nevoie, în caz că o are imensă sau dacă nu poartă chiloți.

Dacă pare că vrea să conducă (îți ține mâinile pe cap), citește semnele emoționale și cere-i feedback. Te miști prea repede, încet, tare, finuț? Nu cauți un răspuns detaliat, sunt de ajuns zgomotele sau cuvintele monosilabice – un geamăt din rărunchi sau un „ooooohhhmmmkay” sau un „ddddaaaa” sunt de ajuns.

6) Nașterea

Strecoară-ți mâna în chiloții lui. Animăluțul se teme puțin să iasă la lumină și trebuie să-ți cunoască mâna ca să se simtă în siguranță mai întâi. Oprește-te cu răsuflarea asupra lui cîteva clipe (nu prea mult, ca să nu i se pară că e vreo problemă).

Extra pont: Dacă începe să-ți împingă capul brutal, nu-l izbi peste mână. Apucă-l ușor de încheietură și pune-i mâna deoparte pe pat. Ține-i-o acolo o clipă ca și cum i-ai spune: „Stai chill, că mă descurc și singură.” De curiozitate, unde l-ai întâlnit pe tipul ăsta?

7) Jocul cu mingile

Ups, cineva a rămas pe dinafară și n-am vrea să se întâmple așa ceva. Aici intră în acțiune fața și mâinile. Cuprinde-i și mângâie-i coaiele cu mâna pe care n-o folosești ca să scrii. Coaiele pot suporta nițel abuz, dar numai din partea unei limbi ude. Găsește-i întâi coaiele cu gura, îngropându-ți fața între pulpe și zona inghinală, ia una dintre ele în gură și ud-o. Nu te teme să uzi zona bine de tot.

Ai nevoie de mână ca să te joci cum trebuie, dar și ea trebuie să fie udă cu salivă. Și ține minte, nu ai dinți. Poți să te joci un fel de joc cu tine însuți: Fără dinți, n-am dinți, am doar gingii și buze și limbă. Fără dinți.

La bază, gura se întâlnește în sfârșit cu mâna, iar limba lustruiește pula cu și mai mult scuipat fierbinte. Mâna udă alunecă de-a lungul ei. Indexul și degetul mare sunt o prelungire a buzelor tale. Iată cum ar trebui să arate: gura țuguiată, buzele ca un anus, limba apăsând vârful penisului pentru plăcere maximă, mâna principală în jurul penisului, iar cu cealaltă mângâi ușor coaiele. Dinții n-au fost invitați la petrecere.

Acum c-ai trecut la treabă, nu mai iei mâna sau gura de pe pulă. Încă nu intri în ritm. Deocamdată e un preludiu în care îi uzi penisul pentru a obține echilibrul perfect între alunecare și tracțiune. Nu dai pupici; ești una cu gura, limba și mâna. Toată zona ar trebui să se simtă ca un motorașcu combustie internă ud, bine uns și palpitând care începe să se încălzească.

Extra pont:La un moment dat, intersectează-ți privirea cu a lui atunci când îi atingi prima oară pula cu gura. Ține minte că el filmează toată chestia în minte și s-ar putea s-o folosească ca material de labă câțiva ani mai târziu. Poți să-i faci și laba o scurtă vreme. E o pauză binevenită pentru amândoi, iar varietatea e piperul vieții.

8) Ritm și mișcare

Va începe să se legene instinctiv. Mișcă-te încontinuu odată cu el, dar decalează-ți puțin mișcarea față de a lui. Când ai ajuns în punctul ăsta, e foarte important să te asiguri că eviți să te fută în gură. Fii tu cea care controlează tempo-ul.

Mâna ar trebui să formeze un tub ca o fustă în jurul gurii tale, iar arătătorul și degetul mare ca o curea care se întâlnește cu buzele. Păstrează lubrifierea și nu fii statică. Celelalte degete pot atinge, mângâia și gâdila în jur, în timp ce gura și limba alunecă în sus și în jos pe partea de sus. Vârful penisului e cel mai sensibil, așa că nu e nevoie să pierzi prea mult timp în alte zone. Caută un ritm și nu-l pierde. Nu-ți pierde nici concentrarea gurii pe vârful penisului.

Acum îl apuci bine cu ambele mâini, într-un haos de degete și salivă. Alunecă de jos în sus și invers. Gura rămâne pe vârf, coboară adânc, apoi se ridică din nou. Mâinile trebuie să ajute gura. Gura nu poate face singură toată treaba.

Nu-ți fă din orgasm un scop. Să nu ai așteptări. Ai ajuns la mijlocul acțiunii, te obișnuiești cu ritmul lui și-ți transformi gura în cea mai talentată pizdă pe care n-o întrece decât poate pizda ta.

Extra pont:Repet, ajută să te uiți în ochii lui. Îți amintește de ce faci și de cui i-o faci. E un moment intens care întrerupe transa. Tipii se prind dacă le-o sugi din toată inima sau o faci cu gândul să scapi odată mai repede și atunci se simt răniți. Un pic de tot. Nu cât să te oprească.

9) Numărătoarea finală

Se întâmplă ceva când se ajunge la punctul fără întoarcere. Coaiele i se întăresc și încep să dispară. Drăguț. Îți vei da seama de asta, pentru că cealaltă mână a ta se ocupă în continuare de ele. El începe să se încordeze și își arcuiește corpul înspre gura ta, iar gemetele devin mai profunde și mai arzătoare. Acum totul devine mai tare, dar și mai ușor, în același timp. Mâna principală e în continuare pe penis, lucrând împreună cu gura. Amândouă accelerează puțin ritmul, dar îl țin încă sub control. Gemetele ar trebui să fie destul de puternice în punctul ăsta. Începe să se formeze un vid între mână și gură, în timp ce aluneci în sus și în jos și-ți sugi puțin obrajii spre înăuntru. E o diferență importantă între a o suge cu disperare și a forma pur și simplu un vid cu gura în jurul penisului. Vidul e varianta mai bună. Dacă o sugi brutal, s-ar putea să aibă convulsii.

Acum e atât de tare încât s-ar putea să fie greu s-o înghiți pe toată, dar încearcă să-ți relaxezi mușchii gâtului. Fă un „ahhh” adânc. Mișcă-ți gura și mâna în sus și în jos cu mai multă ardoare și determinare. Variază mișcările gurii, dar nu pierde vidul format. Folosește mâna principală pentru a controla pomparea și păstrează gura ferm înfășurată în scuipat în jurul pulii ude.

10) Finișul

Asta e. Crește viteza gurii și a mâinii. Fă-l să simtă că smulgi orgasmul din el. Băieți, e ok să-i spuneți fetei că sunteți pe cale să terminați, dar nu e cazul să faceți pe rockstar-ul. Spuneți-i-o drăguțși blând, ca și cum sunteți cât pe ce să izbucniți în plâns și nu știți de ce. (Cine e cățelușul supus acum?) Mâinile sunt bine înfășurate pe pulă, iar gura i-o suge mai repede. Începe să faci mișcări de înghițire, apasă-ți limba pe pulă și relaxează-ți ușor buzele. Geme tare și adânc în anticiparea celui mai bun orgasm pe care l-ai produs.

Extra pont::DDacă e atât de bine încât începi să-l pierzi într-un film suprarealist fără sfârșit, oprește-te și lasă-l să și-o frece singur în timp ce-i lingi coaiele. Așa aduci sigur lucrurile înapoi pe traiectorie.

11) Explozia

Dacă o scuipi înseamnă că-l placi. Dacă înghiți înseamnă că-l iubești. Dacă faci gargară cu ea, arăți ca o curvă nebună care probabil are zeci de boli cu transmitere sexuală. Celor mai mulți tipi nu le pasă unde ajunge, dar sunt metode prin care vor să mai varieze jocul. Dacă îi place, s-ar putea să vrea să îți termine pe față. E doar spermă la urma urmei, iar tu ai încredere în el, nu? Tot trebuie să ajungă undeva și oricum e bună pentru piele. Oriunde ar zbura încărcătura, șterge-o repede. Nu te prea poți relaxa și adormi acoperit cu o substanță care se întărește pe tine.

Extra pont: Apasă-l ușor pe porțiunea dintre scrot și anus când își dă drumul.

12) Înghițirea

Înghițirea e importantă. E un semn de dragoste și acceptare care va fi recompensat în timpul partidelor de cunnilingus, a celor de sex de dimineață și în timpul menstruației. Cel mai ușor e să stai în genunchi în fața picioarelor lui, pentru că gravitația scade impulsul de a vomita, iar dacă explozia are loc înspre fundul gurii, sperma va aluneca în jos ca atunci când mănânci o stridie. Îți promit.

Important:Nu iei SIDA dacă înghiți. Cel mai sigur e să nu te speli pe dinți chiar înainte sau după, ca să nu-ți provoci leziuni. În rest poți sta liniștită.

13) Postludiul

După ce a terminat, probabil e epuizat și în altă lume. Nu ai cum să-l aduci înapoi la realitate. Ține-i mâna caldă pe penis, ca o pătură de șoc folosită de paramedici. Întinde-te relaxată lângă el, în timp ce bolborosește „sfinte căcat” timp de câteva ore până adormi și tu. Va fi cântecelul tău de leagăn.

sursa:
http://www.vice.com/ro/read/ghidul-vice-pentru-un-blowjob-bun


 
yasashDate: Monday, 2013-04-15, 16:38:20 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
blowjobs like a pro

!2 ORAL61 !!!!! FAC !!! BOMB 7(1) 8(1) 8[18] 0009 12aa 14 JAM14 16dd 19 019ff 991121 353 1329524716618 1334123913961 1361705728192 1363161413789 bess12 hardcore 04 big leya falcon4 leya falcon5 leya falcon15 PIC 87


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Tuesday, 2013-04-16, 21:50:00 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Amateur blowjobs

00052 Amateur Fellation 027011222 028011234 044181520 050222930 067065356 067170154 097162745 102090601 138042949 157094152 182020754 185100647 191101019 221172153 222172218 230103921 231172525 232104056 242173134 245200214 247104606 251104643 254104703 261104802 262104838 278174202 281030655 310031912 311031941
 
yasashDate: Thursday, 2013-04-18, 17:53:32 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
amateurs ...

359181804 422150733 415052354 416183335 357181727 346203645 423161958 427183621 454043131 435183909 432142237 456043221 475043445 476185345 484185446 482185416 485185507 494044252 504061402 504044618 515190106 527001812 598052449 642055354 606052618 650055611 653055733 658132849 657132835 660132940 660224450 703220935 718062254


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
grandmasterBDate: Thursday, 2013-04-18, 18:54:33 | Message # 5
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
more amateurs

767141204 736170250 756204501 732170043 761204632 746204054 767204832 776141611 799143114 770205017 774172743 802133610 831235422 849070849 844000411 851000635 854145819 830235400 862212934924101741 909074122 933215235 941215510 932215143 943180656 961153056 968220342 986081214 990081310 976153527 992081422 994154223


 
yasashDate: Friday, 2013-04-19, 19:28:21 | Message # 6
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
bj GIF's

1350880811734 1350896584735 1350896807677 1350898755562 1350898989274 1350983945044 1350984038393 1350984157224 1350985636071 1350986835984 1350989116893 1350990300666 1360385102469 1360694370039 1361745362313 1363195735455 1363195795831 1363195881316 1363196727455 1364104195664 1364704943133 1364879534877 1364881422425 1364881495723 1364881546133 1364881610662 1365223581575 mediafile ashx2


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Wednesday, 2013-05-01, 13:22:00 | Message # 7
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
more GIF's

1365737677621 1365792481262 1365795379149 1365871127104 1365919230359 1366064870033 1366066493880 1366075619255 1366144155531 1366268888407 1366333855920 1366344310678 1366376315614 1366535389425 1366568419125 1366586649156 1366621745001 1366632085859 1366675653585 1366695604021 1366712532245 1366733019756 1366757935532 1366785656763 1366870627485 1366889745785 1366951978627 1366967370230 1366984129184 1367009650569 1367038218805 1367050155367 1367135595454 1367144211781 1367148530531 1367156648887 1367210823175 1367272919419 1367291898820 1367336496823


Alea iacta est !
 
yasashDate: Tuesday, 2013-05-07, 13:55:17 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
the best job on Earth ?
the blowjob tongue


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Monday, 2013-05-27, 15:16:30 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
blowjob GIF's

1368255825444 1368256220699 1368309101465 1368309655465 1368335432497 1368864497237 1368864750638 1368864904394 1368865047453 1368881698619 1368882191117 1368882421674 1368882573986 1368882711364 1368882953029 1368883101978 1368883322917 1368883477529 1368883661755 1368883902764 1368884570051 1368884789191 1368884971115 1368885164355 1368885496638 1368885804803 1368945638446 1369109033787 1369243501458 1369245985175 1369247798718 1369248095742 1369249683736 1369249839795 1369249940092 1369264179593 1369321693959 1369404369897 1369439180588 1369493433007 1369493485942 1369493575844 1369493786857 1369536858038
Juicy Pussy
 
riddickDate: Saturday, 2013-06-15, 16:01:06 | Message # 10
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
        

Alea iacta est !
 
izaDate: Sunday, 2013-09-15, 18:06:07 | Message # 11
Graduate
Group: Users
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
                                       

 
grandmasterBDate: Saturday, 2014-01-11, 17:40:40 | Message # 12
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
                                       

 
riddickDate: Monday, 2014-02-03, 16:25:58 | Message # 13
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
                          

Alea iacta est !
 
grandmasterBDate: Friday, 2014-04-18, 00:57:21 | Message # 14
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
                      

 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Blowjob
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2018