Wednesday, 2024-04-24, 01:49:48
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lussy, deea, silvye, yasash  
Forum » Riddick University » Anal Sex » Anal Orgasm
Anal Orgasm
nutzyDate: Sunday, 2011-05-01, 17:57:52 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Sexul anal duce la orgasm

Un procent uimitor de 94% dintre femei pot ajunge la un orgasm in timpul actului sexual care include si sex anal.

Cele mai recente cercetari americane care au fost publicate in Jurnalul de Medicina Sexuala a dezvaluit ce se intampla in dormitoare. Cea mai mare surpriza este o crestere a actului sexual anal in randul femeilor si efectul suprinzator pe care il are acesta asupra orgasmului feminin.

Sexul anal a fost practicat de aproape fiecare a doua femeie

Ultima cercetare din 1992 arata ca numai 16% dintre femeile cu varsta intre 18 si 24 de ani au incercat sexul anal. Acest procent a crescut acum la 20% in randul femeilor intre 18 si 24 de ani si, in mod uimitor, la 40% in randul femeilor cu varste intre 20 si 24 de ani. Printre femeile ceva mai in varsta, 35% dintre ele au incercat sexul anal in 1992, dar acest an procentul a crescut la 46%. Sexul anal nu a fost un eveniment unic, ci este practicat in mod regulat de majoritatea femeilor.

Procentul femeilor care au facut sex anal in ultimul an a crescut de la 10 la 20% din 1992, iar o treime dintre femei au facut sex anal in ultima luna. Procentul este si mai mare daca ne uitam la el dintr-o alta perspectiva - sexul anal este practicat de o treime dintre femei de cateva ori pe an. In plus, femeile participante la studiu probabil nu au dat cele mai sincere raspunsuri, iar numarul este, prin urmare, ceva mai mare.

Sexul anal = orgasm?

De ce interesul pentru sexul anal a crescut pe parcursul anilor - au fost femeile obligate sa il faca sau barbatii au vrut sa isi indeplineasca fantezii pe seama femeilor? Datele despre legatura dintre sexul anal si starea orgasmului feminin arata tocmai contrariul. Printre femeile al caror ultim act sexual a fost vaginal, 81% dintre femei au ajung la orgasm prin sex oral, iar pentru cele care au facut sex anal, un procent uimitor de 94% dintre femei au ajuns la orgasm. Surprinzatorul rezultat este interesant si din cauza ca sexul anal pur si simplu nu poate fi la fel de satisfacator pentru o femeie ca sexul vaginal sau oral din motive anatomice, evolutive si estetice.

Cum se explica rezultatele?

Deci, ce se ascunde in spatele acestor rezultate? Entuziasmul de a distruge tabuurile? Lubrifianti mai eficienti? O migratie a clitorisului? Probabil ca nu. Motivul real consta in faptul ca numai 6% dintre femei au facut sex anal ultima data cand au fost intime, dar cele mai multe dintre ele l-au combinat cu sexul vaginal si oral. O treime dintre ele s-au si masturbat in timpul actului sexual. O femeie care a avut mai multe tipuri diferite de sex are sanse mai mari sa ajunga la orgasm.

Sexul anal in sine nu este, prin urmare, singurul motiv pentru orgasmul feminin, dar creste posibilitatea acestuia. Lucrurile merg de fapt invers. Femeile care primesc ce vor in timpul actului sexual sunt mai pregatite sa indeplineasca dorintele partenerilor lor. Sexul anal nu este cel care duce la orgasm, ci orgasm este cel care duce la sex anal.

Motivele sunt numeroase

Aceasta este doar una dintre multe alte explicatii. Tot mai multe femei sustin ca se bucura de sexul anal si ca nu il practica doar pentru a-si satisface partenerii. Unele au recunoscut ca le este mai usor sa faca sex anal dupa ce au ajung la orgasm vaginal deoarece acestea trebuie sa fie excitate corespunzator pentru a explora partea aventuroasa. Un orgasm face femeia mai relaxata, fizic si mental si, prin urmare, sexul anal este mai usor de practicat.

O femeie care se bucura de sexualitatea ei si este gata sa isi exploreze limitele, are mai multe sanse sa ajunga la orgasm si sa incerce sexul anal. Cercetatorii cel mai probabil vor gasi o legatura intre orgasmul feminin, jocurile de supune, role playing sau alte practici sexuale perverse. Oricare ar fi motivul, dupa sexul oral, nici sexul anal nu mai este un tabu si este bine sa auzim ca nu numai barbatii se bucura de acesta, ci si femeile.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot/sexul-anal-duce-la-orgasm-8195563


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
riddickDate: Monday, 2014-04-14, 18:28:17 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
gif's

  


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Anal Sex » Anal Orgasm
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024