Tuesday, 2024-04-16, 15:56:43
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash  
Forum » Riddick University » Orient Express » Sexul tantric: magia în dormitor
Sexul tantric: magia în dormitor
maximusDate: Sunday, 2017-03-26, 11:56:40 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Sexul tantric: magia în dormitor!

Ai avut vreodată fantezii sexuale în care să încerci să îţi imaginezi cum ar fi să te simţi conectat total la partenerul tău?

Imaginează-ţi cum e să te simţi atât de apropiat de el încât să ţi se pară că energiile voastre sunt combinate şi că sunteţi jumătăţi ale aceluiaşi întreg. Ei bine, acest gen de uniune nu trebuie să fie doar un rod al imaginaţiei tale. Expresiile sexuale te pot pune în legătură totală cu iubitul tău, astfel încât să crească nivelul de intimitate în cadrul cuplului.

Unii dintre voi veţi spune probabil: „Legătura? Energie? Ajunge cu promisiunile mistice privind pasiunea! Daţi-mi sexul clasic în fiecare zi!” Dacă eşti însă interesată să înveţi să te eliberezi de presiunile cotidiene şi să stabileşi o legătură sexual-spirituală cu iubitul tău, atunci citeşte în continuare, pentru că acest articol îţi este dedicat!

Ce este tantra?

Tantra este un mijloc spiritual de exprimare, despre care se spune că intensifică şi prelungeşte legătura care există între îndrăgostiţi. Tantra îşi are originea în filozofiile taoistă şi budistă. Adepţii trantrei învaţă multe din yoga, pentru a descoperi legătura dintre trup şi suflet. Ei afirmă că devin una cu energia din trupurile lor, utilizând tehnici de respiraţie şi de meditaţie.

Când fac dragoste în poziţiile sexuale tantrice, ei respira sincronizat cu partenerul de cuplu şi-l privesc ţintă în ochi. Ei afirmă că în timpul acestui gen de act sexual, pot simţi cum li se combină energiile sexuale cu cele ale partenerului de cuplu şi în timp ce au orgasm energia lor combinată se ridică până la ceruri şi cei doi se unesc cu universul. Se spune că această uniune creează o experienţă divină profundă pentru ambii parteneri.

Calea tantrică

Sexul tantric este diametral opus sexului tradiţional. Mare parte din tantra se referă la atingerea reciprocă iubitoare a celor doi parteneri, deoarece taoiştii cred că energia din trupul tău este reîncărcată atunci când eşti atinsă pentru o lungă perioadă de timp. O parte din ritualul sexului tantric implică poziţii sexuale care pot ajuta la prelungirea interacţiunii sexuale şi care asigură o experienţă sexuală mai bogată, pentru întregul trup.

Te poţi aştepta şi să simţi plăcere timp de ore întregi în cursul ritualului sexual şi poţi chiar să descoperi că simţi o legătură intimă puternică cu partenerul tău timp de mai multe zile după aceea.

Este tantra pentru tine?

Tantra nu este pentru oricine. Dacă răspunzi cu „da” la următoarele întrebări, atunci tantra s-ar putea să ţi se potrivească. Ştii că eşti pregătită să încerci tantra dacă...

Nu chicoteşti sau râzi în hohote la ideea de a învăţa despre filosofiile orientale.
Îţi place să realizezi scenografia unei întâlniri sexuale, senzuale prelungite, lente.
Te poţi relaxa complet, savurând toate senzaţiile resimţile atingând trupul celuilalt şi fiind atinsă de celălalt.
Nu eşti nerăbdătoare şi nu chicoteşti dacă încerci să stai liniştită şi să-ţi priveşti partenerul în ochi.
Savurezi orgasmele la fel de mult ca oricine, dar poţi savura sexul fără să te îngrijorezi dacă vei avea sau nu parte de orgasm.
Eşti deschisă la descoperirea laturii tale spirituale.
Deşi toate aceste discuţii despre tantra pot părea de pe altă lume, ele pot fi foarte bine fundamentale. Presupun un anumit grad de implicare, cel puţin ca timp rezervat cultivării genului de intimitate la care practicanţii susţin că se poate ajunge. Dacă eşti dispusă să o iei încet şi să îţi rezervi timp pentru a exersa, atunci tantra ar putea fi pentru tine.

http://www.csid.ro/sex....4436035


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Orient Express » Sexul tantric: magia în dormitor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024