Monday, 2018-05-21, 21:25:46
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Erectii
Erectii
riddickDate: Saturday, 2013-09-21, 18:58:21 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
10 lucruri uimitoare despre erecţia unui bărbat

Ştiai că prima erecţie se formează încă din pântecul mamei sau că bărbaţii nu pot urina când au o erecţie? Citeşte 10 lucruri extrem de interesante, pe care trebuie să le ştii despre erecţia unui bărbat!

1. Erecţiile nu sunt genetice

Dacă un bărbat este bine dotat, nu va transmite şi urmaşilor lui moştenirea genetică. Dimensiunile, culoarea şi forma penisului aflat în erecţie nu se transmit genetic, ne anunţă specialiştii!

2. Poţi prezice lungimea unui penis dinainte să fie în erecţie

Se spune că lungimea penisului în stare flască este irelevantă, pentru că penisul se poate mări oricât atunci când bărbatul are o erecţie. Totuşi, îţi poţi da seama cât de dotat este un bărbat când nu este excitat, trăgând de penis şi măsurând de la bază până la prepuţ şi adăugând mai apoi un centimentru sau doi.

3. Poţi fractura penisul unui bărbat

Fracturile se pot petrece atât în timpul sexului mai energic, cât şi în timpul masturbării, iar riscul creşte cu cât erecţia este mai fermă. În timpul fracturării se aude o pocnitură, bărbatul îşi pierde imediat erecţia şi apare foarte repede o vânătaie pe o suprafaţă întinsă.

4. Erecţiile apar din senin

De obicei erecţiile apar atunci când bărbatul este stimulat fizic sau mental. Aşadar, poate avea o erecţie atât prin atingere, cât şi gândindu-se la o fantezie sau admirând sânii unei femei. Totuşi, există cazuri în care erecţiile apar pur şi simplu, fără să aibă loc vreuna dintre stimulentele amintite.

5. Bărbaţii nu au niciun fel de control asupra apariţiei erecţiei

Odată ce bărbatul începe să aibă o erecţie, el trebuie să ejaculeze sau să îşi relaxeze muşchii pentru a scăpa de erecţie, iar acest procedeu poate dura un minut, două.

6. Alcoolul ucide erecţii

Nu-l lăsa să consume prea multe pahare de vin când sunteţi în oraş, oricât de bine v-aţi simţi la întâlnire, dacă vrei să iasă cu scântei şi când ajungeţi acasă. Alcoolul slăbeşte erecţia unui bărbat. În plus, unele droguri precum cocaina şi ecstasy produc pe moment o erecţie, dar afectează drastic abilitatea de a avea o erecţie pe termen lung, fără stimulente.

7. Prima erecţie se petrece încă din pântecul mamei

Mai apoi, prima erecţie după naştere se petrece la vârste fragede, în medie, între cinci şi şase ani, dar ele nu sunt cauzate de gânduri erotice.

8. Un bărbat se bucură de cele mai puternice erecţii la 20 de ani

Fermitatea scade începând cu acea vârstă. Unii bărbaţi nu mai pot avea o erecţie în jurul vârstei de 40 de ani, în timp ce alţii se bucură de erecţii naturale şi la 80 de ani!

9. Erecţia este însoţită atât de întunecarea culorii penisului, cât şi de inflamarea capului penisului.


10. Unui bărbat îi este foarte greu să urineze în timp ce are o erecţie

Majoritatea bărbaţilor nu pot urina când au o erecţie şi sunt nevoiţi să aştepte ca muşchii să se relaxeze. În timpul unei erecţii muşchii se contractă de aşa natură încât urina nu poate ajunge din vezică în canalul uretral, prin care bărbatul şi ejaculează. De aceea, bărbaţii nu pot urina simultan cu ejacularea şi le este aproape imposibil să o facă în timpul erecţiei.

http://www.unica.ro/detalii....33.html


Alea iacta est !
 
yasashDate: Sunday, 2013-09-22, 17:46:34 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
erection gif's

       


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Saturday, 2014-02-08, 01:09:28 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
       Juicy Pussy
 
yasashDate: Monday, 2014-12-22, 23:10:45 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
            

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Erectii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2018