Thursday, 2024-03-28, 10:40:05
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Al treilea picior
Al treilea picior
yasashDate: Wednesday, 2015-10-21, 20:01:58 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Al treilea picior

Evident faptul că omul a atins starea bipedă a fost - pe drept cuvânt - una din premisele evoluţiei sale şi unul din aspectele (uneori singurul) ce îl diferenţiază de animale. „Al treilea picior“ să fie, oare, în detrimentul suveranităţii fiinţei bipede? Depinde doar de modul în care este folosit, mai aproape de animalic, adică instinctual, egoist şi fără implicare afectivă, sau mai aproape de sublim - trecând dincolo de natura umană, adică plăcut, incitant şi plin de viaţă.

Probabil că mulţi sunt nedumeriţi. „Al treilea picior?“ Despre ce poate fi vorba? Despre ce altceva decât despre mult... disputatul şi discutatul membru viril - motivul ascuns al încrederii masculine şi sursa deliciilor şi adoraţiei tuturor femeilor. Şi, pentru a vedea că istoria se repetă şi, că, într-adevăr, „nu e nimic nou sub Soare“ - iată că descoperim cu surpriză că şi alţii s-au preocupat, în mod elaborat şi performant, de acest element esenţial al masculinităţii.

Întors dintr-una dintre călătoriile sale în Africa un bun prieten arheolog mi-a trimis o scrisoare în care mi-a povestit că a întâlnit un fenomen remarcabil care cu siguranţă mă va interesa. După spusele lui, ceea ce a văzut cu această ocazie a întrecut orice descoperire arheologică a sa: „Căutând o piesă arheologică importantă în munţii arizi din Kenya am cunoscut un trib cu o caracteristică aparte care m-a făcut să-mi schimb concepţiile de până acum legate de sex şi sexualitate. Deşi, aparent arheologia nu are nici o legătură cu sexualitatea, vei vedea totuşi, că atunci când faci o descoperire ca cea pe care am făcut-o eu, nu mai contează domeniul în care te situezi.

Am fost uimit să remarc că bărbaţii tribului Embuvaşa, care ne-au găzduit câteva zile, trăiau complet goi, neascunzându-şi nici una dintre părţile corpului lor. Dar ceea ce m-a frapat cu adevărat era faptul că toţi îşi etalau organele virile care aveau - spre mirarea noastră- dimensiuni extraordinar de mari, cu adevărat neobişnuite. Nu mai văzusem în viaţa mea aşa ceva. Puteai spune că au un „al treilea picior“. În stare de repaus, la o estimare din ochi cred că membrele lor virile ajungeau să aibă în jur de 25-35 cm. Nici nu îmi imaginez la ce dimensiuni ar fi putut ajunge în erecţie. Imediat m-am gândit că femeile lor sunt ori foarte satisfăcute ori, din contră, extrem de nefericite. În acel moment m-am gândit dacă noi, reprezentanţii unei societăţi aşa-zis civilizate, suntem cu adevărat superiori în faţa acestor indivizi care îşi meritau pe deplin numele de BĂRBAŢI. M-am interesat apoi prin ce minune au ajuns să aibă asemenea penisuri. Prin naştere sau printr-un anumit tip de efort? Este vorba de o combinaţie.

Dotaţi de la naştere cu penisuri de dimensiuni „respectabile“, ei încep de la o vârstă fragedă să poarte un anumit gen de ham care să îi ajute în mărirea dimensiunilor penisului. Sistemul este simplu, dar trebuie să recunosc că ingenuos. Un fel de manşon în care îşi prind capul penisului este legat apoi printr-un şiret din piele de animal de un alt manşon fixat imediat sub genunchi. Cu fiecare mişcare a piciorului, şiretul trage de manşon şi astfel produce alungirea penisului. Nu este dificil, nici măcar dureros, ba mai mult este foarte eficient.

Acesta era marele secret al embuvaşilor: Reglând progresiv lungimea şiretului de legătură, ei ajung să-şi mărească membrul viril, an după an, într-un mod regulat şi constant, fără a face vreun alt efort în afară de a purta acest ham în fiecare zi. Am aflat că, la ei, lungimea penisului determină alegerea celui mai puternic bărbat al tribului. În fiecare an, în preajma solstiţiului de primăvară, cel care are dimensiunile penisului cele mai mari are dreptul de a-şi alege orice femeie, măritată sau nu, pentru a face dragoste cu ea, oricând ar vrea, pe parcursul acelui an, până la următoarele alegeri. Exista şi o legendă care spunea că primul bărbat al acestui trib care a pus în aplicare respectivul ham, a devenit invincibil, ignora frica, alerga mai repede decât leopardul şi era capabil să satisfacă opt femei într-o singură noapte.

Deşi destul de exotică această metodă de mărire a penisului poate fi aplicată în anumite condiţii sau poate fi împrumutat eventual doar principiul pe care îl foloseşte.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2946


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Al treilea picior
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024