Friday, 2024-03-29, 09:41:38
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Injacularea
Injacularea
yasashDate: Sunday, 2016-02-14, 19:51:30 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Nu irosiți sperma, nu ejaculați




Nu știu exact de ce, dar pe la orele mici ale dimineții, conversația revine la injaculare. Cel puțin dacă eu sunt prezent în conversație. Poate e din cauză că noi, injaculatorii, dorim în secret să alcătuim o comunitate cu ceilalți care practică această tehnică străveche de automanipulare. Dacă vorbești despre asta, îi identifici pe ceilalți care sunt ca tine, adică speciali. Sau poate e doar o metodă ușoară de a convinge un tip să-și dea jos pantalonii ca să-i arăți unde e punctul magic.
Ce e injacularea pentru bărbați? Nu, nu e un nou parfum Calvin Klein. E opusul ejaculării feminine, evident. Mulți dintre voi nu știți sau nu vreți să știți că printr-o tehnică specială de control al mușchilor, o femeie poate ejacula mult mai departe și mult mai puternic decât un bărbat. Pe de altă parte, un bărbat poate învăța să se masturbeze fără să ejaculeze, să-și lanseze sperma în interiorul corpului și să obțină un orgasm corporal, mai puțin axat pe organele genitale. Trebuie să ai coaie ca să fii dispus să încerci să obții senzațiile multi-orgasmice pe care le simte o femeie. De fapt, primul blocaj e psihologic pentru bărbați: ești destul de femeie cât să poți face asta?
Lăsând la o parte psihologia, există o tehnică simplă prin care bărbații pot învăța arta de a-și da drumul înăuntru. Eu fac asta din pubertate, așa că stilul meu a trecut prin mulți ani de experimente și rafinare. Nu mai știu cum am aflat prima oară că pot termina fără să murdăresc cearșafurile, dar gândul că mă puteam masturba fără dovezi pe care să le descopere mama, m-a făcut să explorez acest teritoriu.
Bănuiesc că mulți bărbați au trăit măcar odată, voluntar sau involuntar, cu partener sau fără, experiența injaculării. Unul dintre momentele alea ciudate când crezi că ai terminat, doar că a fost diferit și n-a ieșit deloc spermă. Asta s-a întâmplat pentru că poziția în care stăteai a coincis cu cea a practicii injaculării. În timpul ejaculării, sperma trece prin uretră, tubul care duce de la prostată la penis. Dacă te atingi între anus și scrot – pe perineu – chiar înainte de ejaculare, simți uretra expandată prin care în mod normal ar trece sperma. Dacă aplici presiune pe această zonă, îți poți deturna sperma în alte părți ale corpului.


Aici e problema. Unde anume e punctul ăsta minune și câtă presiune e nevoie să aplici? Potrivit site-ului JackinWorld.com, una dintre principalele mele surse de cercetare, trebuie folosită  tehnică prin care vârfurile degetelor mijlociu și inelar sunt plasate peste arătător și apoi plasate ferm pe perineu. Dacă ești dreptaci, probabil vei aplica presiunea cu stânga; dacă ești stângaci, vei face asta cu mân dreaptă. Ideea ca cele două degete de deasupra să țină pe loc degetul arătător când acesta astupă uretra. Mie tehnica asta explicată de ei mi se pare complicată inutil. Puteți ține și degetele arătător și mijlociu unul lângă altul, funcționează la fel de bine.
Cât despre locația punctului respectiv, dacă plasezi două degete sub coaie și pipăi puțin, o să observi că ceva deasupra anusului cedează presiunii ușoare, ca un fel de punct moale din creștetul unui bebeluș. Acesta e punctul G al bărbaților. Pentru că punctul se află de-a lungul unei linii care include mușchiul pubococcigian (care conectează anusul cu scrotul) și capătul intern al corpusului spongios (un canal intern care se umflă înăuntrul penisului, provocând erecția), manipularea perineului e în sine o activitate plăcută.
Dar deja cred că v-am dat prea multe informații, vă las să-l descoperiți singuri. Întrebarea e: de ce să injaculezi? Numai faptul că e un proces mai puțin murdar și lipicios e un motiv destul de bun. Mai gândiți-vă că o singură ejaculare, care reprezintă cam o linguriță de spermă, conține tot atâtea proteine, vitamine, minerale și aminoacizi cât patru mese întregi. Sau cât o friptură zdravănă, zece ouă, șase portocale și două lămâi. Un bărbat are nevoie de una până la trei săptămâni pentru a recupera nutrienții necesari pentru o ejaculare sănătoasă care să conțină 500 de milioane de spermatozoizi. Mai mult, când dai afară sperma, rămân în organism nutrienți insuficienți pentru celelalte organe vitale. De asta, de multe ori după ce faci o labă, te simți lipsit de energie, letargic sau chiar deprimat. Nu degeaba i se spune orgasmului mica moarte.
Și la urma urmei, poate fi o experiență spirituală. Injacularea e practicată și lăudată de taoiști și de adepți ai tantrismului, care e un mijloc de iluminare spirituală prin eliberare sexuală. În timp ce aplici tehnica cu degetele de care vorbeam mai devreme, respiră adânc și vizualizează o undă de energie care îți străbate toată coloana și ajunge la cap în timp ce ejaculezi. Mișcarea de injaculare e în sus, spre viață eternă și Divinitate; nu în jos prin cele șapte glande, spre moarte, ca ejacularea.
Unde se duce sperma după injaculare? Dacă folosești tehnica incorect, s-ar putea să obții o ejaculare retrogradă, în care sperma e eliberată în vezică. Asta e tot rău, pentru că apoi piși toți nutrienții ăia prețioși. Dacă injaculezi cum trebuie, sperma îți va fi reabsorbită în sânge. Pentru asta poți face un test pe care eu l-am încercat acum ceva vreme când m-am masturbat. După injaculare, pișă-te într-un recipient din sticlă. Dacă urina e cețoasă și opacă, ai făcut tehnica greșit; dacă e curată și clară, ca și propria-ți conștiință, atunci ești în drum spre nirvana.
Majoritatea doctorilor din Occident mi-au recomandat să fiu precaut cu injacularea. Au spus că injacularea îți poate slăbi valva urinară, astfel încât urina ți se poate amesteca cu sperma sau că îți poate afecta perineul sau prostata, blocând sisteme care sunt făcute să curgă, să pompeze lichidul în afară. Dar medicina orientală susține că inversarea curgerii din sistemele naturale e foarte sănătoasă – de aia stau ei atâta în cap. Până acum nu există dovezi clare că ar afecta sănătatea, așa că rămâne la decizia voastră. Există o singură regulă: „Dacă te doare, n-o face.” Regula nu include masochiștii.
Dacă vă hotărâți s-o încercați, țineți minte că repetiția e mama învățării. Până la urmă, ar trebui să puteți injacula și fără ajutorul degetelor, doar prin concentrare. Și o să puteți face asta și în timpul sexului. Ceea ce e foarte mișto, pentru că, o să vedeți, după injaculare nu-ți vine să-ți dai partenera/ul afară din pat imediat după ce v-ați futut. Ba chiar s-ar putea să fii gata pentru repriza a doua în doar câteva secunde.
Și dacă totuși dai greș și te trezești cu slobozul în mână, freacă-te cu el pe față. Așa cum a explicat Helen Gurley Brown în revista Cosmopolitan în anii '70, e o mască perfectă pentru ten.

sursa:
http://www.vice.com/ro/read/nu-irositi-sperma-nu-ejaculati


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Friday, 2017-08-04, 10:47:05 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ejaculare retrograda

Am senzatia de ejaculare, dar nu pare sa existe nici un fel de fluid. De ce?

Ejacularea retrograda este termenul medical pentru afectiunea descrisa mai sus. Exista multe motive pentru care poti sa nu observi nici un fluid (fluid seminal) dupa orgasm. Daca se intampla acest lucru, probabil ai observat si ca, atunci cand urinezi prima data dupa actul sexual, urina pare tulbure.

Aceasta se intampla deoarece lichidul seminal este eliminat din testicule, dar in loc sa fie propulsata de contractiile ritmice in afara uretrei ea circula in sens invers si intra in vezica urinara prin colul vezical. Cel mai raspandit motiv pentru aceasta este o interventie chirurgicala asupra prostatei sau a colului vezical. Multi barbati care au suferit o prostatectomie au trecut prin aceasta experienta.

Exista si alte motive pentru aceasta si ele includ intreruperea transmiterii impulsurilor nervoase daca a existat o leziune a maduvei spinarii, diabetul zaharat, scleroza multipla si cateva medicamente prescrise, in special tabletele pentru controlul tensiunii. Senzatia de orgasm si ejacularea pot fi de asemenea reduse. Tratamentul pentru aceasta afectiune va fi luat in considerare doar daca fertilitatea reprezinta o problema.

http://www.san-sex.ro/post_masculine/ejaculare-retrograda/


 
Forum » Riddick University » Men's World » Injacularea
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024