Thursday, 2024-03-28, 12:36:01
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Pastile "minune"
Pastile "minune"
yasashDate: Wednesday, 2011-04-20, 15:02:20 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
am observat in ultima vreme pe net tot felul de pastile si produse pentru marirea pulii si tratamentul PE .. acuma nu ca sunt o frectie la piciorul de lemn si fraierii platesc biggrin dar in ultimul timp am vazut ca publica si ingredientele magice care le folosesc .. eu zic sa pornim o ancheta si sa vedem cum sta treaba in aceasta "afacere" cata e PR si cat e vrajeala ..

pentru inceput va prezint ProMen, pastile care spun ei au urmatoarele efecte:

- marirea penisului, alungire si ingrosare
- erectii mai ferme si mai indelungate
- prelungirea raportului sexual
- o marire a cantitatii de sperma la ejaculari
- cresterea substantiala a apetitului sexual
- amplificarea placerii sexuale
- excitare mai rapida
- cel mai important, cresterea increderii in sine si in performantele sexuale

INGREDIENTE PROMEN

A venit momentul sa va explicam de ce pastilele Promen sunt cel mai bun remediu pentru marirea penisului. E un sistem complet natural, si aici sta si secretul lui. Extractele pure de plante din compozitie si substantele nutritive rezulta intr-un amestec proaspat si eficient , creat dupa standarde ridicate si stricte de inspectie. Se folosesc numai plante tinere in cantitati atent dozate pentru a asigura un efect optim asupra imbunatatirii si functionarii organului dumneavoastra sexual.

1. Solidilin: reprezinta o componenta speciala, creata pentru imbunatatirea calitatilor sexuale si pentru stimularea motivarii sexuale. Actioneaza impreuna cu un alt element, L-Dopa ( precursorul dopaminei), un neurotransmitator de placere catre creier.

2. Momordica: este un ingredient de mare ajutor impotriva celor cu afectiuni ca diabetul sau indigestia. De asemena momordica reduce nivelul de grasime din corp si, simultan, mareste cantitatea de testosteron. Este o sursa nepretuita de vitamina C. Constituie, de asemenea, un contraceptiv natural ( prin rolul pe care il joaca in procesul de antispermatogeneza) si, conform unor studii recente, reprezinta un punct de sprijin pentru sistemul imunitar.

3. Taj si sofranas: Acestia reprezinta niste vasodilatatori cu rolul de a dilata vasele de sange si de a creste fluxul sangvin catre penis. Astfel, evacuarea de sange din penis este intarziata, rezultatul fiind cresterea duratei erectiei. Totodata, tajul contine si acizi grasi Omega 3 de real ajutor pentru prevenirea afectiunilor cardiace.

4. Amla si apigenin: Sunt, de asemena inca doua ingrediente cu efecte dintre cele mai benefice. Amla reprezinta una dintre cele mai bogate surse de vitamina C. Apigenin este un remediu pentru prevenirea si tratarea cancerului. Actioneaza in sinergie cu vitamina C in vederea mentinerii sanatatii vaselor de sange.

5. Arjuna: Reprezinta o componenta esentiala pentru sanatatea cardiovasculara. Regleaza presiunea sangvina si ritmul inimii. Astfel, arjuna are rol de catalizator general cu rol de a accelera functiile corpului.

6. Gluconat de zinc: Este de ajutor pentru mentinerea mobilitatii spermatozoizilor si pentru cresterea calitatii spermei. Este important pentru metabolism, actionand in directia maririi cantitatii de testosteron. Se prezinta sub forma de gluconat, pentru ca, in acest stadiu, este mai usor de tolerat si de asimilat de catre organism.

7. Cordyceps: reprezinta un element care ajuta, ca si gluconatul de zinc la marirea productiei de testosteron. Asadar, este direct responsabil pentru dezvoltarea si mentinerea dorintei sexuale ( libidoului ) la barbati.

8. Ciuperca Rushi: Acest tip de ciuperca reprezinta o comoara de proprietati benefice pentru organism. Are functia de a creste energia si rezistenta sexuala. Pe de alta parte, are o multime de avantaje: proprietati antioxidante, antibacteriene, antivirale, antialergice si anti-inflamatoare. Toate aceste trasaturi duc la imbunatatirea starii generale si a vitalitatii.

9.Shatavari: Este un tonic, in esenta. A fost testat in trecut in tratarea unor afectiuni precum impotenta sau debilitatea sexuala. Are rol de calmant, stabilizeaza masa corporala, scade nivelul de nervozitate si se comporta si ca un somnifer, regland somnul.

10. Musli: Da exact, Musli. Este considerat un afrodisiac natural, folosit extensiv in medicina traditionala chineza. Este considerat de multi ca alternativa naturala pentru Viagra.

11. Bladderwrack: Este o alga marina, gasita in apele din coastele Atlanticului si Pacificului. Principalul ei beneficiu este ca ajuta la mentinerea sanatatii tiroidei. In acelasi timp, reduce nivelul de colesterol, actioneaza impotriva obezitatii, arteriosclerozei si a oboselii. Rolul aceste alge este sa echilibreze metabolismul.

12. Drilizen: putem spune ca acest ingredient, impreuna cu Solidilin, reprezinta cireasa de pe tort. Drilizen consta intr-o formula naturala care are ca efect stimularea eliberarii de oxid nitric. Acest proces duce la prelungirea erectiilor prin fenomenul de vasodilatare coronara. De asemenea, Drilizen relaxeaza muschii netezi vasculari, deci circulatia sangelui spre si prin penis este accelerata, asadar erectiile sunt mai ferme si mai indelungate. Drilizen contine si un aminoacid de proteine ( precursor al oxidului nitric ). Acest aminoacid mareste productia de testosteron si, prin ingredientul sau activ ( protodioscin ) stimuleaza secretia de hormon lutein ( un tip de hormon interstitial responsabil cu stimularea celulelor ) si regleaza secretia de testosteron de la celulele leydig ( de asemenea interstitiale ).

mai multe gasiti la :
http://www.pro-men.ro


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Monday, 2011-05-09, 15:51:04 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
.. continui eu cu alt produs care cica"face minuni" batman

Ingrediente sexuale vitale in Vimax batman
Intelepciunea si experienta asupra plantelor din ziua de azi vine din anii de experienta si practica la nivel mondial a oamenilor ce se ocupa cu medicina traditionala, a medicinei alternative si a botanistilor care au extras si izolat esentele din plante de acum multi ani. Pentru ca virilitatea si puterea masculina este apreciata de fiecare cultura, cunostintele despre corpul uman si numarul de plante folosite pentru a creste virilitatea este foarte vast.

Din fericire pentru barbatii din ziua de azi,intelepciunea cu privire la plantele traditionale a fost provocata de stiinta moderna-si sa dovedit a fi incredibil de valida in conditile in care a dovedit beneficile sexuale pe care vechii practicieni le-au pretins ca le au.De aceea cercetarile curente au aratat ca plantele folosite de oameni pentru a mari virilitatea si puterea sexuala dau rezultate intradevar!Acum impreuna cu intelepciunea traditionala avem beneficiile de preparare si de incapsulare din laboratoarele moderne si avansate tehnici care asigura ca ingredientele sa fie concentrate in cea mai efectiva si potenta formula.Am selectat doar cele mai bune si mai efective ingrediente pentru a fi incluse in formula Vimax, de exemplu unele tipuri de plante gasite in Polinezia unde oamenii din tribul Mangaian le folosesc pentru a face sex de trei ori pe noapte,in fiecare noapte.

Epimedium Sagittatum
Cunoscuta in China ca Yin Yang Huo.Doctorii chinezi din medicina de top arata ca iarba tapului nebun mareste libidoul si imbunatateste functiile erectile.Este folosit ca sa restabileasca focul sexual.Functioneaza prin eliberarea testosteronului care conduce la un sex-appeal si performante de lunga durata.S-a dovedit a fi un afrodisiac natural si puternic care mareste senzatiile fizice si sexuale.

Ginkgo Biloba
Utilitatea lui ginkgo a fost descoperita acum 5,000 ani in medicina traditionala chineza.Actiunea acestei plante ajuta creierul ,sistemul nervos central si minimizeaza impotenta.Ginkgo este cunoscut pentru cresterea circulatiei sangelui in creier si ajuta la imbunatatirea functiilor mentale.De asemeni, planta creste circulatia sangelui in organele genitale marind functiile sexuale.Intr-un studiu,70% dintr-un grup de oameni cu impotenta au raportat imbunatatiri semnificative fara efecte secundare.Ginkgo imbunatateste circulatia periferica si oxigenarea tesuturilor.

Ginseng
Este folosint in general in anemie si pentru un aport de energie si s-a dovedit a avea puteri afrodisiace. Intr-un studiu foarte riguros, cercetatorii rusi au aratat ca ginseng stimuleaza atit activitatea fizica si mentala si are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale si mareste performantele atletice. Este utilizat pentru impotenta pentru a normaliza presiunea sangelui si ar revitaliza organismul provocand cresterea tesutului nervos.Unul din ingredientele cheie este Ginsenoside care mareste circulatia sangelui catre creier si penis.Planta ajuta la infertilitate si la ejacularea prematura.Are avantajul de a mari cantitatea de sange si sperma.Cunoscut ca "energia masculina yang ’’, revigoreaza circiutul sanguin ,imbunatateste circulatia si creste vitalitatea.

Saw Palmetto
Cunoscut pentru stimularea libidoului la barbati si cresterea energiei sexuale.Un compus din saw palmetto are efecte afrodisiace.Cateva studii din Europa au aratat ca saw palmetto este eficient ca tratament pentru multi barbati care sufera de prostata benigna hyperplazica (BHP).Cercetatorii au descoperit un extract din saw palmetto care reduce marimea prostatei cu 13 procente.Mareste functiile sexuale si dorinta ,reduce colesterolul si acizii grasi din sange.

Cayenne Fruit
Folosit pentru a mari imunitatea si pentru a normaliza circulatia sangelui.Deasemenea previne infarctul si bolile de inima ,marind actiunea inimii si nu presiunea sangelui.Are abilitatea de a reconstrui tesuturile si deasemenea ajuta la combaterea oboselii.

…plus alte ingrediente care aduc urmatoarele beneficii :

Mareste sau chiar restabileste sex-appeal-ul ;
Ajuta la o experienta excitanta mult mai puternica;
Normalizarea circulatiei sanguine periferice;
Mareste circulatia sangelui si duritatea penisului;
Conduce la erectii mai tari si de lunga durata;
Ofera control mai bun asupra ejacularii;
Intareste orgasmul intesificand puterea contractiilor;
Mareste cantitatea de sperma ejaculata.

blahblah

Nota Importanta
Vimax este mai bun decat formula veche: este standartizat la ultima tehnologie pentru consistenta si acuratete ,fiind creat in laboratoare farmaceutice la standarde maxime de calitate bag batman .

mai multe detalii aici:
http://www.vimaxpills.ro


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
grandmasterBDate: Tuesday, 2011-08-09, 20:46:24 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Iata cu ce ne vrajeste si proviril:

ProViril 100% natural, cu concentrat de tribulus terrestris, este o alternativa sanatoasa la produsele chimice existene pe piata, pentru imbunatatirea performantelor sexuale masculine si cresterea libidoului la femei.

Prospect ProViril

Supliment alimentar. Contribuie la imbunatatirea performantelor sexuale si fizice, a libidoului, cresterea nivelul de energie si reglarea tulburarilor de dinamica sexuala si infertilitate.


Mod de prezentare: cutie cu 60 capsule, 30,87 g

Mod de administrare:
Cate 1 capsula de 2 ori pe zi cu apa.

Compozitie:

Extract 35:1 din parti aeriene de Coltii babei ( Tribulus Terrestris) cu 45% saponine – 178,5mg;

Ingrediente inactive: Stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu, celuloza microcristalina, gelatina (capsula).

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos, nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna afectiuni si nu inlocuiesc tratamentul medicamentos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acest supliment este indicat numai adultilor ( 18-60 de ani) fiind contraindicat femeilor gravide sau care alapteaza. INTERZIS SPORTIVILOR. Inainte de administrarea acestui supliment nutritiv se recomanda consultarea medicului. Produsul este un supliment alimentar iar, rezultatele individuale pot varia de la caz la caz. A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.

mai multe aici:
http://www.proviril.ro


 
yasashDate: Thursday, 2013-01-24, 19:52:55 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Ce este ProV si beneficiile sale

Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu problema
scaderii poftei sexuale, insa ceea ce nu stiu ei este faptul ca acesta
este un proces natural si exista remedii. Pastilele ProV reprezinta
remediul asteptat de barbati pentru a creste potenta, ce ajuta la
obtinerea si mentinerea erectiei.
Prin formula 100% naturala ProV imbunatateste viata sexuala a
barbatilor in mod semnificativ, dar si pe cea a femeilor, acestea din
urma ajungand pana la momentul culminant al orgasmelor intense. ProV
este alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea performantelor sexuale,
avand un efect afrodisiac, un stimul pentru barbatii ce doresc o viata
sexuala activa.
Sub forma de capsule a caror ingrediente ajuta la imbunatatirea functiilor sexuale, ProV ofera:

erectii ferme in doar 30 de minute de la administrare;
creste apetitul sexual;
se obtine o stare de semierectie timp de 3 zile;
penisul se mareste pana la dimensiunea maxima;
previne ejacularea precoce;
prelungeste actul sexual;
creste cantitatea spermei;
mareste potenta pentru varsta a treia;
nu are contraindicatii sau efecte secundare.

Ingrediente/capsula:

Extracte uscate din:
• parti aeriene de Epimedium brevicornum(20% icariin) – 125 mg;
• fructe de Tribulus terrestris(peste 40% icariin) – 85 mg;
• radacini si parti aeriene de Panax ginseng(80% ginsenozide) – 80 mg;
• radacini de Rhodiola rosea(3% rozavin) – 80 mg;
• fructe de Lycium chinese(40% polizaharide) – 60 mg;
• scoarta de Cinnamomum cassia(raport 10:1) – 20 mg.

Epidemium este folosit de mii de ani drept stimulent pentru
cresterea libidoului, iar Panax ginseng are rolul de a combate starile
de oboseala, oferind mai multa energie, dar si efect afrodisiac. Toate
aceste proprietati fac din pilulele ProV un supliment natural menit sa
imbunatateasca semnificativ viata sexuala.

http://prov-pills.ro/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Thursday, 2013-01-24, 22:52:54 | Message # 5
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
FORMULA DOVEDIDA Alungirea penisului cu XTRA SIZE ESTE CHEIA PENTRU O VIATA SEXUALA SATISFACATOARE

Creat de o echipa renumita de oameni stiintifici, Xtra Size utilizeaza cele mai fine ingrediente naturale si o formula brevetata pentru a-i oferi corpului tau portia exacta de componenti metabolici capabili a realiza alungirea penisului. Intre timp toti acesti ingredienti au grija si de sanatatea ta per ansamblu. Invata mai multe despre fiecare ingredient folosit pentru a crea Xtra Size si combina linistea sufleteasca cu performanta sexuala.

Avand combinatia perfecta de ingredienti Xtra Size face parte din procesul de marire a performantei sexuale. De asemenea poti fi sigur ca fiecare ingredient este atent ales tocmai pentru prospetimea, eficacitatea si siguranta lui. Xtra Size are diferite intelegeri cu producatorii de ingrediente organice tocmai pentru a avea cele mai de calitate plante. Conducem si avem sub supraveghere toate punctele de productie Xtra Size, iar livrandu-ti direct acasa produsul de care ai nevoie poti fi sigur de eficacitatea fiecarei cutii de Xtra Size. De aceea nu vei gasi produsul nostru in magazine si vei vedea ca numai Xtra Size iti poate oferi rezultatele pe care le meriti.
marirea penisului
HORNY GOAT WEED (pudra din plante)

Stiut in China ca Yin Yang Huo. Cei mai buni medici din China spun ca aceasta planta creste libidoul si imbunatateste functiile erectile. Este utilizat pentru a reda pasiunea si pentru a alunga oboseala. Elibereaza testosteron astfel creste durata actului sexual. S-a dovedit a fi un puternic si natural afrodisiac marind astfel senzatiile fizice si sexuale.
penis mare
MACA (pudra din plante)

Maca este o planta adaptogena. Creaza armonie in corp, regland nivelul hormonilor si al enzimelor pentru a crea o stare de homeostaza. Astfel corpul tau va functiona in completa armonie iar nivelul hormonilor masculini va atinge nivelele optime pentru ati oferi o mai buna rezistenta sexuala si o erectie indelungata.
cresterea penisului
Saw Palmetto (pudra din plante)

Cunoscut ca stimulent al libidoului scazut si ca energic sexual. Un compus din aceasta planta are si efecte afrodisiace. Mai multe studii in Europa au aratat ca aceasta planta este foarte eficienta pentru multi barbati reducand marimea prostatei cu 13 %. De asemenea creste dorinta sexuala si reduce colesterolul si acizii grasi din sange.
penis mic
Polipodium Vulgare (pudra din plante)

Este o veriga care face parte din familia de Polypodiaceae. Acest fel de veriga este gasit la o altitudine de 2000 de metrii deasupra nivelului marii in muntii Carpati. Prioritatile sale purgative cresc elasticitatea pielii penisului dumneavoastra.
alti ingredienti:

L-Arginine HCl / L-Lysine HCl: Este un amino acid necesar organismului tau pentru a sintetiza oxidul nitric, care activeaza sistemul arterial si ii mentine elasticitatea, atenuand hipertensiunea.De asemenea este foarte important in producerea de hormoni.

Muira Puama: scoarta si radacina acestei plante este folosita in tratamentul impotentei sexuale si a problemelor de erectie. Este connsiderat un afrodisiac natural, care ajuta la cresterea libidoului.

L-Carnitine Fumarate: sustine metabolismul grasimilor sanatoase si oxigeneaza muschiul inimii. Stimuleaza productia de energie si sustine functionarea aparatului cardio vascular oferind un nivel optim de caritina in organism.

Dovleacul: este o sursa optima de fibre si mareste prformata sexuala, imbunatatind conditia prostatei.

Maca Tuber: creste nivelul de testosteron . De asemenea contine minerale ca fier, cupru si iod.

Merisor: este atat diuretic cat si antiseptic astfel ajuta atat la mentinerea sanatoasa a tractului urinar si al vezicii cat si la eliminarea bacteriilor.

http://xtrasize.ro/


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Friday, 2013-01-25, 23:08:11 | Message # 6
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
DESPRE MEN PLUS

Men Plus constituie una dintre cele mai bune metode de imbunatatire a masculinitatii ce are la baza ingrediente naturale si efect garantat inca din primele saptamani.

Pilulele actioneaza rapid, rezultatele sunt vizibile inca din primele 2 saptamani de administrare, iar viata sexuala este imbunatatita fara riscuri sau dezavantaje. Barbatilor li se ofera acum o sansa in plus pentru a-si impresiona partenera, dar mai mult decat atat, acestia isi vor recapata increderea in sine.

Printre beneficiile Men Plus numaram:

• Marirea penisului cu pana la 25%;

• Erectii puternice;

• Orgasme prelungite

• Marirea performantelor sexuale;

• Alungirea si ingrosarea penisului;

• Marirea potentei.


Ceea ce face din Men Plus produsul mult dorit de barbati este faptul ca pilulele au efect garantat, de durata si de imbunatatire a performantelor sexuale.

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda administrarea pilulelor sub forma de tratament pe o perioada de 4-6 luni, iar pentru mentinerea efectelor asupra potentei, Men Plus este indicat a fi folosit in continuare.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se administreaza 2 pilule pe zi cu un pahar de apa, o pilula dimineata si una seara.

Atentie! A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Daca prezentati afectiuni cardiace se recomanda consultarea medicului inaintea administrarii acestui supliment alimentar.

A nu se lasa la indemana copiilor!

INGREDIENTE:

Secretul Men Plus sta la baza ingredientelor naturale si proaspete ce aduc un plus de eficienta pilulelor: Zinc (gluconat) - 10 mg; Drilizen - 350 mg; Solidilin - 200 mg; Ganoderma lucidum - 37.5 mg; Amla (Phyllanthus emblica) - 27.5 mg; Bladderwrack (Fucus vesiculosus) - 25 mg; Sofranas (Carthamus tinctorius) - 25 mg; Cinnamomum Zeylanicum - 25 mg; AsparAgus racemosus - 20 mg; Curculigo (Curculigo Latifolia) - 10 mg; Cordyceps sinensis - 5 mg; Momordica Charantia - 2.5 mg; Terminalia Arjuna - 1.25 mg; Apigenin (Apium graveolens) - 0.1 mg.

Alte ingrediente: fosfat acid de calciu, celuloza, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu vegetal, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan.

Dintre cele mai importante ingrediente amintim:

Solidilin – contine o componenta ce imbunatateste dorinta si motivarea sexuala. In urma studiilor farmaceutice, rezultatele obtinute au condus la o imbunatatire semnificativa a vietii sexuale. Formula patentata contine cantitati egale de Tribulus terrestris si Chlorophyturn borivilianum.

Apigenin si Amla – Apigeninul este un bioflavonoid citric utilizat in primul rand in prevenirea si tratarea cancerului, iar Amla este cea mai bogata sursa de vitamina C din lume. Impreuna, acestea au ca efect mentinerea unei bune circulatii a sangelui.

Cordyceps – Pe langa efectele benefice asupra aritmiilor cardiace si bolilor respiratorii, Cordyceps creste fertilitatea si potenta sexuala.

Drilizen – are ca scop cresterea eliberarii de oxid nitric ce prelungeste erectiile prin vasodilatarea coronara. Oxidul nitric ajuta si la relaxarea muschilor netezi vasculari, permitand circulatia sangelui catre penis, deci o erectie mai ferma. El ajuta si la cresterea productiei de testosteron. Formula patentata contine cantitati egale de Eurycoma longifolia si Arginina.

http://www.menplus.ro/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Sunday, 2013-01-27, 16:50:20 | Message # 7
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ce este SUIFAN'S KWANG TZE SOLUTION ?

Chinese Brush (o alta denumire a produsului) este un amestec unic de ingrediente naturale care ajuta la intarzierea ejacularii.

Formula sa a fost imbunatatita de familia Suifan din China acum sute de ani dupa indelungi cercetari si a devenit un produs popular in toata lumea.

A fost conceput ca o substanta cu miros placut destinata stimularii sexuale a organului sexual masculin.

China Brush (periuta chinezeasca) a fost folosita de catre familiile roiale ale dinastiei Ching.

Se comercializeaza in zilele noastre in intreaga lume si este foarte apreciata in Japonia, America de Nord, America de Sud, Anglia, Germania, Franta si Africa. Cautati doar marca inregistrata SUIFAN'S KWANG TZE SOLUTION, cu portretul fondatorului ei imprimat pe ambalaj. Nu cumparati decat produsul original!

Suifan este solutia numarul 1 pe piata din intreaga lume, singurul produs care te ajuta sa-ti controlezi ejacularea. Prin urmare, vei fi barbatul la care viseaza femeile, vei fi cel care ii va aduce placere si orgasme de neuitat.

Scapa de ejaculari precoce! Fii stapan pe situatie!

Cum se aplica SUIFAN’S CHINESE BRUSH ?

Produsul este natural 100%, ingredientele solutiei Suifan avand efecte miraculoase de imbunatatire a erectiei. Plantele afrodisiace din componenta solutiei au efecte importante in obtinerea de erectii puternice, un control al ejacularii, eliminarea problemelor ejacularii precoce.

Produsul se prezinta sub forma unei sticlute care are inauntru o tija cu un buretel.

La baza glandului (in zona preputului) se aplica o picatura de solutie cu cel putin 60 de minute inainte de actul sexual. La inceput solutia ofera o stare de caldura, dupa care o usoara usturime. E absolut normal sa va usture putin.

Atentie! A nu se aplica solutie pe uretra(canalul prin care se elimina urina)!

Este posibil ca produsul sa nu-si faca efectul in cele 60 minute, de aceea trebuie lasat mai mult timp sa actioneze (pana la 2 ore), moment in care zona pe care s-a aplicat Suifan este usor amortita. Se indica folosirea prezervativului intrucat partenera nu trebuie sa intre in contact cu solutia. De asemenea inainte de contactul sexual trebuie sa va spalati! In cazul in care se intra in contact direct cu solutia sau ajunge pe glandul penisului, se indeparteaza cu vata(panza) umeda! Efectul China Brush poate dura de la 1-3 ore, asa ca e mai bine sa-l aplicati mai devreme, si nu mai tarziu.

Ce efecte are SUIFAN‘S CHINESE BRUSH ?

1.Permite controlul timpului de ejaculare, avand o actiune directa de desensibilizare a preputului;

2.Continutul de substante afrodisiace intensifica circulatia sangelui si prin urmare erectiile devin mai ferme;

3.Orgasmele vor fi mult mai intense;

4.Amplifica apetitul sexual;

5.Folosita ca tratament, in fiecare zi (indiferent daca aveti sau nu contact sexual), vindeca in totalitate ejacularea precoce;

Beneficii SUIFAN'S KWANG TZE SOLUTION ?

Solutia Suifan Chinese Brush este singurul tratament ce previne ejacularea precoce, problema des intalnita la barbati. Produsul original este fabricat in China de catre Kwan Tze si ceea ce-l face atat de cautat in lumea intreaga sunt ingredientele naturale din compozitia solutiei. Solutia Suifan prezinta mai multe beneficii printre care:

Acte sexuale prelungite – Reusind ceea ce multi nu pot, prin controlul ejacularii, vom avea parte de acte sexuale prelungite si prin urmare orgasme din ambele parti.

Rezultat rapid si sigur – Ejacularea precoce tine de domeniul trecutului. Suifan nu doar actioneaza asupra penisului, dar mai mult, isi face efectul rapid de la aplicare.

Imbunatateste erectia – Folosit ca tratament pentru ejacularea precoce, Suifan se foloseste doar pentru uz extern si asigura o mai buna functionare a penisului, obtinand erectii puternice si orgasme de neuitat.

Efecte secundare – Continutul natural din plante medicinale chinezesti si reteta dupa care se fabrica Suifan garanteaza ca nu exista efecte secundare si se recomanda folosirea cu incredere a produsului.

Solutia Suifan nu se recomanda doar barbatilor cu probleme de ejaculare prematura, ci si barbatilor absolut sanatosi care doresc sa isi mentina erectii ferme. Suifan te transforma in barbatul mult dorit, iar partenera va fi satisfacuta cu partide de sex mai lungi si mai intense.

Placerea se simte doar cu Suifan!

Cum se utilizeaza SUIFAN‘S CHINESE BRUSH ?

Chinese Brush vine ambalat intr-o sticla prevazuta cu holograma ce dovedeste faptul ca produsul este original si sigilat intr-un pachet ce protejeaza produsul de umezeala.

Solutia se aplica o picatura pe ata penisului, flaconul continand circa 30 de aplicatii. Inainte de aplicare asigurati-va ca penisul este curat. Solutia isi face efectul in 60 de minute de la aplicare.

Suifan intarzie astfel ejacularea, mentinandu-si efectul de la 1 pana la 3 ore si marind astfel timpul actului sexual. Odata aplicata, solutia este absorbita in piele, iar partenera nu este supusa nici unui risc. Mai mult, partenera nu va fi constienta de faptul ca ati aplicat solutia pe penis.

http://www.solutiesuifan.ro/


Alea iacta est !
 
yasashDate: Tuesday, 2013-01-29, 13:16:25 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Suplimentul pentru barbati Herbal V este formula naturala 100%, o alternativa sanatoasa menita sa inlocuiasca produsele chimice pentru imbunatatirea activitatii sexuale, obtinerea de erectii ferme, creste potenta si inlatura ejacularea precoce.

Pilulele pentru erectie tare ca piatra Herbal V se elibereaza fara prescriptie medicala, nu prezinta efecte adverse, iar efectele unei pilule pot dura pana la 2 zile

Herbal V se adreseaza tuturor barbatilor care doresc o imbunatatire a vietii sexuale, sau care au probleme sexuale diverse. Cu cat inainteaza in varsta, barbatii se confrunta cu probleme de natura sexuala, ajungand pana la scaderea poftei sexuale, erectiile nu mai sunt ferme, libidoul lipseste cu desavarsire.

Formula 100% naturala Herbal V, elimina toate aceste probleme, imbunatateste semnificativ viata sexuala a barbatilor, dar si pe cea a femeilor, acestea din urma ajungand sa se bucure de orgasme intense. Herbal V este alegerea sanatoasa pentru obtinerea de erectii puternice datorita ingredientelor naturale, ce au la baza extracte din plante alese cu atentie si care au efect afrodisiac. Pilulele Herbal V reprezinta suplimentul 100% natural mult cautat de barbati, creat pentru a imbunatati activitatea sexuala si pentru a creste potenta, fara a avea efecte adverse.

Tratamentul cu Herbal V asigura o crestere a libidoului de durata, erectii ferme si o crestere a cantitatii de sperma.

Beneficii:

efectele se simt dupa numai 30 minute de la administrare;
creste cantitatea de sperma;
imbunatateste circulatia sangelui;
prelungeste actul sexual;
previne ejacularea precoce;
penisul se mareste pana la dimensiunea lui maxima;
erectiile sunt mult mai puternice;
efect afrodisiac;
creste potenta;
nu are contraindicatii sau efecte secundare;


Cu Herbal V, barbatii au parte de activitate sexuala intensa si orgasme de neuitat!

Mod de administrare:
Se administreaza 1 capsula pe zi, cu jumatate de ora inaintea actului sexual. Efectele pot dura pana la 2 zile.

Ingrediente:


Plantele din compozitia pilulei Herbal V au proprietati medicinale ce reduc oboseala din organism si cresc potenta in mod vizibil. Pilulele nu au efecte secundare, ci dimpotriva, doar beneficii ce pot dura pana la 2 zile.

Epimedium - Cunoscuta si sub denumirea de "Iarba Caprei Agitate", Epimedium a fost folosita de mii de ani ca stimulent pentru cresterea libido-ului.


Tribulus Terrestris - Se foloseste de secole in medicina traditionala chineza si in medicina indiana (Ayurveda) pentru infertilitate, disfuncţie erectilă şi libido


Panax Ginseng
- Imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Amelioreaza functionalitatea plamanilor si scade senzatia de oboseala


Rhodiola Rosea
- Rhodiola Rosea are efect imunomodulator, imbunatateste starea psihica, reduce efectele dezechilibrelor hormonale, adaptogen


Cortex Cinnamon
- Sunt antioxidanti naturali, reducand procesele degradative si incidenta afectiunilor ce au la baza efectul nociv al radicalilor liberi.


Lycium Chinense - Antioxidant puternic, ce incetineste procesele de imbatranire, sustine un sistem imunitar sanatos si previne aparitia tumorilor canceroase

http://www.herbalv.ro/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-01-30, 20:05:12 | Message # 9
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
acum au aparut si niste site-uri care fac reclama acoperita la produse farmaceutice pentru cei care merg la sala. cica daca iei anumite pastile i-ti creste pula teehee

http://www.laurengetsyoubig.com/


 
yasashDate: Tuesday, 2014-05-27, 22:49:17 | Message # 10
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
din ciclul: "Aduna 10 fraieri si prefate ca le faci minuni" va prezint azi o bratara "minune"  tongue

http://etonovosti.net/pro_parhomchuk_ro/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Pastile "minune"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024