Saturday, 2024-04-20, 12:09:52
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Penisul gros
Penisul gros
ninnaDate: Saturday, 2013-07-13, 17:24:35 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
De ce prefera femeile un penis gros?

Pe scurt: mai multa frecare, stimularea mai intensa a peretilor vaginului, dilatarea vaginului, stimularea punctului G.

Daca credeai ca femeile isi doresc un penis mare (in sensul de lung), nu pot sa te felicit pentru asta. Desi cu toate ca nu este complet neadevarat, femeile prefera insa un penis mai degraba gros decat lung. Acesta le va provoca o placere mai mare la nivel vaginal, iar pentru asta il va ajuta circumferinta acestuia. Fiind mai gros, penisul va putea sa acopere o zona de frecare mai mare si sa aplice o presiune mult mai crescuta peretilor vaginali.

Peretii vaginali au la inceputul lor o zona foarte sensibila, incarcata cu nervi tactilosensibili, asa ca prezenta unui penis mai gros va aplifica placerea simtita de partenera. Tot el dilata astfel vaginul si aplica mai multa presiune si frecare pe Punctul G

De obicei, femeilor le place sentimentul de “deschis”, sentimentul de a fi patrunsa de un penis gros. De asemenea, pare sa le placa in special partea cu miscarea de du-te vino, adica de scoate penisul si de a-l introduce iar, pe care o experimenteaza la penetrarea unui penis gros. Cu cat este mai gros penisul, cu atat mai mult peretii vaginului se vor modela dupa acesta si cu atat mai mult ea va avea astfel de senzatii.

Senzatii tari pentru clitoris

Foarte multi barbati au impresia gresita ca orgasmul clitoridian nu poate fi influentat de dimensiunea penisului. Clitorisul este mult mai mare decat se poate vedea la exterior, el avand o forma piramidala, iar la exterior este vizibila doar o parte din el.

“Corpul” clitorisului, care este conectat cu glandul, este aproape la fel de lung ca si prima articulatie a degetului tau mare. Acesta are doua picioare cu o lungime de 9 cm care se intind in interiorul si exteriorul corpului. Mai exista si doi bulbi care se extind in afara corpului, cate una pe fiecare parte a cavitatii vaginale si sunt compuse din tesut erectil. Este evident faptul ca un penis gros va crea mai multa stimulare a acestor picioare si bulbi.

Un penis gros poate ajuta si la creearea unui orgasm clitoridian, pentru ca in timpul penetrarii labia interioara se intinde, din cauza tensiunii de penetrare. Din moment ce acestea se leaga de un capison al clitorisului, miscarile lor fac acest acoperis sa alunece in sus si in jos peste clitoris.

Multe dintre femei nu vor simti aceleasi senzatii in timpulu actului sexual daca partenerul lor are un penis mic. Este ceva fizic si se poate deduce destul de usor. Iar, logic, senzatiile produse de un penis mediu, nu se vor putea compara cu acelea produse de unul mare. Pentru a suplini lipsa unei dimensiuni corespunzatoare unui act sexual cat mai excitant, va trebui sa iti folosesti imaginatia si sa suplinesti, in timpul partidolr sexuale, neajunsurile unei dimensiuni mici. Nu te panica, pentru ca daca stii cum sa iti stimulezi partenera, aceasta nici nu isi va da seama ca ii lipseste ceva. O femeie satisfacuta va fi intotdeauna o femeie fericita. Nu conteaza cum o satisfaci, important este sa o faci.

http://www.askmen.ro/femei....os-8733


 
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-07-31, 23:23:54 | Message # 2
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
pula groasa

                           


 
yasashDate: Friday, 2013-08-02, 00:37:00 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
"toate tarfele au fugit ca e groasa .."
Parazitii - Ce n-avem acasa

                                                  


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
izaDate: Friday, 2013-08-02, 00:38:04 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline


 
Forum » Riddick University » Men's World » Penisul gros
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024