Friday, 2024-03-29, 13:54:23
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Female ejaculation - How to do it
Female ejaculation - How to do it
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 21:40:43 | Message # 1
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Fă-o să ejaculeze în trei paşi

Unul dintre cele mai neînţelese fenomene cu care se confruntă reprezentanţii sexului tare este ejacularea feminină. Chiar dacă despre aceasta a început să se vorbească de abia din anii '80, femeile ejaculează din cele mai vechi timpuri.

Ejacularea feminină reprezintă o eliberare de fluide de la glandele Skene care înconjoara uretra şi care sunt similare cu glanda masculină, prostata. Ca şi sperma, ejacularea feminină poate varia în culoare sau consistenţă. Gustul ejaculării feminine oscilează de la amar şi până la dulce, în funcţie de alimentaţie, consumul de apă şi de anumiţi factori biologici. Se spune că în momentul în care acest lichid trece prin uretra în timpul orgasmului, acesta este factorul cheie care duce la realizarea unui orgasm foarte puternic şi intens.

Aşa că dacă vrei să îţi duci iubita pe culmile extazului ai puţin de muncă. Uite ce trebuie să faci dacă vrei să-i provoci ejacularea partenerei tale :

1. Excit-o

Pregăteşte camera cu câteva lumânări mici şi muzică romantică în surdină pentru a vă simţi bine. După aceea sărut-o, atinge-o, şopteşte-i vorbe frumoase, pe scurt, excit-o aşa cum ştii tu mai bine. Trebuie să te asiguri că este excitată la maxim, altfel încercarea ta riscă să fie un eşec.

2. Fă cunoştinţă cu punctul G

Se găseşte în interiorul vaginului, la o distanţă de aproximativ 3-7 cm de peretele din faţă. Poţi pleca în descoperirea acestuia introducând în vagin unul sau mau multe degete, pentru a simţi pereţii vaginului. Concentrează-ţi atenţia pe muşchii vaginali, apasă punctul G şi observă reacţiile partenerei. Nu te lăsa tu prins de senzaţii, încearcă să nu te abaţi de la scopul tău. În seara asta ea contează, iar aceste senzatii vor duce la un orgasm puternic.

3. Foloseşte o jucărie erotică pentru senzaţii mai intense

Stimulează-i ferm punctul G cu degetele, sau cu o jucărie sexuală. Pentru senzaţii şi mai puternice poţi masa şi clitorisul. După câteva clipe, este momentul să-i scoţi jucăria sau degetele din vagin apăsând spre peretele din faţa acestuia, permiţându-i partenerei tale să ejaculeze.

Dacă ai reuşit s-o faci să simtă cele mai intense trăiri numai tu ştii. În caz contrar, nu te descuraja. Nu toate femeile pot sau adoră să ejaculeze. Acestea nu au renunţat încă la toate inhibiţiile şi nu pot accepta senzaţia ce apare în timpul masării punctului G şi preferă să-şi reprime trăirile.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....10.html


 
maximusDate: Saturday, 2013-06-22, 18:47:14 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
squirting girls GIF's

                                      


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
deeaDate: Saturday, 2013-06-22, 18:52:54 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
anal squirt

        




 
izaDate: Sunday, 2013-10-06, 22:47:10 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
best squirts

                         


 
lussyDate: Tuesday, 2013-11-05, 00:45:05 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
                                 



Juicy Pussy
 
riddickDate: Monday, 2014-02-03, 16:59:01 | Message # 6
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
           

Alea iacta est !
 
lussyDate: Thursday, 2014-04-03, 20:52:27 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
                            



Juicy Pussy
 
deeaDate: Friday, 2015-02-13, 18:09:34 | Message # 8
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Femeile ejaculează? Află răspunsul!

Cât durează sexul, cine ejaculează şi de ce, cui îi face cu adevărat plăcere să facă sex-iată câteva dintre aspectele care îţi vor incita imaginaţia şi te vor face să descoperi câteva lucrui surprinzătoare despre subiectul favorit al tuturor (chiar dacă nu recunoaştem): sexul.

1. Şi femeile ejaculează - Deşi dezbaterea nu este pe deplin tranşată, foarte multe femei susţin că în timpul sau înaintea orgasmului, elimină un lichid inodor prin zona uretrei - pot fi câteva picături, poate fi o cantitate mai mare. "Se poate întâmpla în urma stimulării punctului G", spune medicul sexolog Amy Levine, cel care a întocmit clasamentul lucrurilor neştiute despre sex.

2. Şi heterosexualilor le place stimularea anală - Mulţi sexologi susţin că majoritatea bărbaţilor apreciază această practică sexuală. Doar că nu recunosc. "Adevărul este că zona anală este plină de terminaţii nervoase", spune aceeaşi Levine, pentru ivillage.com. Tot ea precizează că stimularea prostatei poate duce la orgasme intense.

3. Femeile pot avea nenumărate orgasme unul după altul - După orgasm, bărbaţii au nevoie de o perioadă de "recuperare", în care îşi pierd erecţia. Femeile nu au nevoie de acest răgaz. Au capacitate...nelimitată. Ambele sexe pot avea orgasme succesive, însă bărbaţii trebuie să stăpânească nişte tehnici (să îşi cunoască trupul suficient de bine încât să diminueze stimularea chiar înainte să ejaculeze).

4. Oamenii şi delfinii sunt singurele mamifere care fac sex pentru pura plăcere - Sigur nu vă gândeaţi că Flipper este aşa mare playboy! Dar acesta este adevărul - dacă pentru celelalte specii sexul înseamnă reproducere şi atât, pentru delfini şi pentru noi lucrurile stau diferit.

5. Sexul durează de obicei mai puţin de 10 minute - Am văzut cu toţii acele filme în care cuplurile stau cât e noaptea de lungă în aşternuturi, fără să se oprească pentru a mânca sau a merge măcar la toaletă. În realitate, sexul nu este de obicei o activitate care să ţină cât e noaptea de lungă. Desigur, durata poate creşte prin tehnici precum controlul respiraţiei, care îi ajută pe bărbaţi să amâne ejacularea. Dar în niciun caz nu vorbim de ore.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....0051240




 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Female ejaculation - How to do it
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024