Thursday, 2024-03-28, 22:49:36
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitia capra/doggy-style
Pozitia capra/doggy-style
riddickDate: Saturday, 2010-07-31, 22:59:01 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Pozitia capra / pe la spate

Cunoscuta si sub numele de “capra”, aceasta pozitie este destul de usoara. Femeia se asaza, fie in maini si genunchi, fie cu burta pe cearsaf, iar barbatul in spatele ei. El sta in genunchi, sau, cateodata, in picioare si se foloseste de corpul ei, tragand cu mainile de solduri, pentru a obtine miscarea.

Depinzand de preferinta, picioarele barbatului pot fi intre cele ale femeii sau in afara acestora. Unele cupluri prefera ca picioarele femeii sa fie apropiate deoarece aceasta creeaza o frecare mai mare intre penis si vagin.

In aceasta pozitie barbatul are o mare posibilitate de miscare. Miscarea ei este intr-un fel restrictionata, dar a lui poate fi usor modificata, cu ajutorul unui pat de inaltime mica. Femeia isi poate sprijini partea superioara a corpului pe pat, dandu-si astfel o mai mare libertate de miscare.

Pozitia “Pe la spate” ofera cuplului sansa de a incerca noi senzatii datorate unghiului de penetrare diferit si puterii penetrarii. Toti acesti factori contribuie la a crea o experienta cu adevarat intensa, mai ales daca esti cu partenerul potrivit. Majoritatii barbatilor le vine foarte greu sa amane venirea orgasmului. Stimularea este mult prea intensa. In consecinta, cuplul poate dori sa foloseasca aceasta pozitie la finalul unei sesiuni de dragoste.

Din aceasta pozitie, stimularea punctului G de catre penis este evidenta. Dar, ceea ce este cel mai placut la aceasta pozitie este ca are un aer primitiv si scoate la iveala animalul din pana si cel mai bland barbat. O alta senzatie placuta, observata de unele cupluri, este ca testiculele se lovesc de fesele femeii.

Cu fata in jos
Femeia se asaza cu fata in jos, pe pat, cu picioarele departate. Barbatul se asaza apoi din spate pe coapsele femeii. Pentru a usura penetrarea este bine sa asezati o perna sub abdomenul femeii pentru a schimba unghiul soldurilor.

De asemenea, ea isi poate pune o perna sub cap pentru mai mult comfort. Barbatii vor descoperi ca stabilirea unui ritm in aceasta pozitie este foarte dificila. Problema este ca penisul are tendinta de a aluneca afara din vagin, fortand astfel cuplul sa faca dese intreruperi. Nu te grabi si incepe cu miscari incete, fara anvergura pana iti contruiesti un ritm.

Cu fata in sus
Barbatul se asaza pe spate, pe pat, in timp ce femeia se asaza deasupra lui, cu spatele pe pieptul acestuia. Pentru barbatul care poate sustine greutatea partenerei aceasta pozitie este o adevarata delicatesa. Ii permite acestuia acces liber la clitoris, pe care-l poate masa in timpul actului.

Aceasta pozitie este excelenta pentru femeile insarcinate, deoarece nu pune prea multa presiune asupra partii frontale. Condimentarea acestei pozitii este foarte usoara.
Barbatul poate aplica ulei de masaj pe sanii, stomacul si umerii femeii. Unele uleiuri se incing cand sunt aplicate, putand astfel mari stimularea.

Daca folositi un prezervativ, asigurati-va ca nici un pic de ulei nu intra in contact cu acesta.
O alta idee interesanta care poate fi adaugata acestei pozitii este un vibrator. Femeia il poate tine deasupra clitorisului, vibrand si vaginul. In acest fel, atat barbatul, cat si femeia vor simti stimularea aparatului.

link:
http://www.sexaz.ro/pozitii-de-sex/pozitia-capra--pe-la-spate.htm


Alea iacta est !
 
yasashDate: Saturday, 2013-11-23, 20:46:10 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
pics

                      


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Sunday, 2014-01-19, 22:48:23 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
gifs

                              




 
yasashDate: Saturday, 2014-02-01, 21:36:16 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
                                 

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitia capra/doggy-style
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024