Friday, 2024-03-29, 15:51:03
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Sex Positions » Top positions
Top positions
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:22:07 | Message # 1
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Cele mai bune poziţii pentru orice situaţie

Ai dureri? Probleme de incredere in pat? Intrebări despre sexul in timpul gravidităţii? El o are prea mare? Dar prea mică? Iată răspunsuri la toate acestea întrebări, cele mai bune poziţii sexuale în funcţie de problemele sau dorinţele tale:

Cea mai bună poziţie pentru a rămâne gravidă

Este adevărat că poţi rămâne gravidă din orice poziţie dar cea mai bună este poziţia misionarului (pentru această poziţie bărbatul stă deasupra), spune Amy Levine, expertă în educaţie sexuală şi fondatoarea siteului SexEdSolutions.com. "O pernă aşezată sub fundul ei ajută prin ridicarea pelvisului, deci pentru o penetrare mai uşoară şi mai adâncă, uşurând astfel drumul parcurs de "înotătorii" lui în drumul către ovul," spune ea. "Această poziţie mai ajută şi prin faptul că lichidul rămâne mai mult în interiorul vaginului spre deosebire de alte poziţii în care se scurge cu uşurinţă."

Nu uitaţi de orgasm

Ava Cadell, o altă expertă în educaţia sexuală şi fondatoare a Loveology University din Los Angeles spune că orgasmul ei are un rol destul de important în această situaţie. "Ea are şanse mai mari de a rămâne însărcinată dacă atinge orgasmul," declară Ava.

Ce mai bună poziţie pentru femeile care nu au încredere în abilităţile lor

Dacă nu te simţi sigură pe tine, Debby Herbenick, doctorand în filosofie şi autor al cărţii "Because It Feels Good: A Woman's Guide to Sexual Pleasure and Satisfaction" (Pentu că este plăcut: Ghidul femeii pentru plăcere şi satisfacţie) are o propunere pentru tine: memorează aceste cuvinte - tu mereu deasupra. "Poate spori încrederea în sine pentru că femeia deţine controlul," susţine ea. "Alege poziţia care ţi se potriveste cel mai bine. Poţi sta în multe poziţii, tu fiind deasupra: sprijinită pe genunchi, aplecată în faţă, lăsată pe spate, cu spatele sau cu faţa la partener, etc., deci alege o poziţie prin care să îţi pui în evidenţă părţile care îţi plac şi îi plac mai mult la corpul tău (fundul, sânii, etc.)."

Cea mai bună poziţie pentru plăcerea ei

Dr. Herbenick susţine că aceasta este poziţia care aduce cea mai mare plăcere femeii. Este o poziţie care nu a fost studiată pe cât trebuie şi probabil nu aţi mai încercat-o vreodată. Este o variaţie ciudată a poziţiei misionarului, prin care bărbatul stă puţin mai sus, umerii lui trebuie să fie peste ai ei, iar miscarea să fie mai mult de frecare decât de împingere. Această mişcare pune mai multă presiune pe zona clitoridiană a femeii, stimulând-o evident mai intens, ajutând foarte mult astfel la atingerea punctului maxim de plăcere.

Cea mai bună poziţie pentru o partidă care să dureze mai mult

Deşi ejacularea prematură este o problemă medicală, care probabil necesită tratament medical, există poziţii care să îl ajute la dilatarea timpului actului sexual. Amy Levine susţine că este posibil ca poziţia misionarului (bărbatul deasupra) să îl poată ajuta pe partenerul tău să rezite mai mult. "Ideea este că el poate să decidă, atunci când se apropie de orgasm, să încetinească mişcarea, asta ducând la modificarea ritmului şi evident la amânarea orgasmului." Vrei să mai diversifici? Încearcă o variaţie a poziţiei misionarului, o poziţie în care picioarele tale stau pe umerii lui, permiţând astfel penetrarea maximă, el menţinându-se la un nivel de excitare constant şi deci rezistând mai mult.

Cea mai bună poziţie pentru femeile care au dureri în timpul actului sexual

Dr. Herbenick vine cu două sfaturi pentru femeile care au dureri în timpul actului sexual: să folosească cât mai mult lubrifiant pe bază de apă, iar poziţia în care fac sex să fie cea în care femia stă deasupra. "Această poziţie dă femeii controlul, astfel ea decide ritmul şi adâncimea penetrării."

Cea mai bună poziţie dacă el este prea dotat

Cea mai bună poziţie pentru un cuplu în care el este foarte dotat, susţine Dr. Herbenick, este următoarea: el stă pe o parte iar ea pe spate, perpendicular pe el, cu picioarele desfăcute aşezate pe corpul lui. "Această poziţie este preferată de majoritatea femilor care au un partener bine dotat datorită faptului că pot ajunge cu o mână să ţină baza penisului, astfel hotărând cât de adâncă este penetrată. Datorită poziţiei ea se poate balansa cu uşurinţă ajutându-se de picioare, putând controla foarte bine ritmul şi adâncimea penetrării, reducând riscul durerilor."

Cea mai bună poziţie dacă el nu prea e dotat

Toţi experţii spun că mărimea nu contează aşa de mult când vine vorba de satisfacerea unei femei dar în acelaşi timp recomandă poziţii care să maximizeze plăcerea în cazul în care natura nu te-a înzestrat cu ceva impresionant. Care este cea mai bună? Femeia dasupra, spune Levie, deşi există şi un mic truc: "mişcarea trebuie să fie de înainte-înapoi şi nu de sus-jos, pentru că este posibil ca el "să scape afară". Şi poziţia misionarului este bună, dar ea trebuie să stea cu picioarele pe umerii lui, permiţând astfel o penetrare completă."

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....35.html


 
Forum » Riddick University » Sex Positions » Top positions
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024