Friday, 2024-03-29, 12:49:23
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitia misionarului
Pozitia misionarului
yasashDate: Thursday, 2010-06-24, 18:37:39 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cine a inventat pozitia misionarului?

Cu totii suntem familiarizati cu termenul de „pozitia misionarului”, cea mai comuna pozitie in timpul actului sexual.

Te-ai gandit vreodata de cand misionarii fac sex si cum ar putea o pozitie sexuala sa fie numita dupa ei?

Avand in vedere ca misionarii sunt considerati oameni ce au intreprins activitati umanitare, este surprinzator de ce o pozitie sexuala este numita dupa ei. Totul e din vina lui Alfred Kinsley.

Pozitia misionarului apare in operele de arta antica a grecilor, egiptenilor, civilizatiilor din America de Sud, China si Japonia. Unii oameni cred ca aceasta pozitie sexuala este atat de populara tocmai datorita frecventei motivului.

In orice caz, pozitia misionarului si-a castigat suprematia asupra altor pozitii atat din motive religioase sau etice, precum si din motive de sanatate si nu din cauza superioritatii pozitiei in sine.

Mai mult, daca ne imaginam pozitia misionarului pe un sol tare sau pe o saltea de paie, cum se facea sex pe atunci, putem sa ne facem o idee de ce aceasta pozitie nu era si cea mai placuta - cel putin pentru femei. Pe de alta parte, cine era interesat de ceea ce aveau femeile de spus in acele vremuri?

In Grecia antica, oamenii preferau sa faca sex in picioare pana cand Artemidos a popularizat pozitia misionarului ca pe cea "buna si naturala", pentru ca aceasta afirma dominatia barbatilor asupra femeilor. Biserica Romano-Catolica a ajuns la concluzii similare, pe baza observatiei asupra animalelor si chiar Thomas Aquinas a recomandat-o.

Argumentele se exau pe premiza ca pozitia misionarului este cea mai potrivita pentru a ramane insarcina si ca este, prin urmare, nerezonabila folosirea altor pozitii. Daca urmam invataturile Bisericii Catolice, singurul scop al actului sexual este sarcina si orice altceva reprezinta pacatul pasiunii. Astfel, schimbarea pozitie sexuale este considerata pacatoasa.

Pentru o perioada lunga de timp, oamenii nu erau familiarizati cu termenul "pozitia misionarului". Fiecare limba avea nume propriu pentru aceasta pozitie. In 1948, un studiu amplu intitulat Comportamentul Sexual la Barbati, a fost realizat de Alfred Kinsley in SUA (un film excelent despre viata si opera acestuia a fost facut in 2004).

In cadrul studiului, Kinsley citeaza un exemplu dintr-o carte de Malinowski in care se sustine ca bastinasi tribului Trobrianders imitau pozitia anglo-americana in jurul focului de tabara si se refereau la aceasta ca la "pozitia misionarului".

Aceasta informatia nu a fost confirmata pana in prezent de nici un antropolog, sexolog sau lingvist, iar Robert Priest considera ca a fost rezultatul unuor fapte confuze si interpretari diferite, dar nu vom intra in detalii.

Termenul a fost pastrat si mai tarziu raspandit si in alte limbi: Missionarsstellung, postura del misionero, position du missionaire...

Poate daca i s-ar schimba numele ar suna mai interesant!

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex....6119098


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Saturday, 2010-07-31, 22:56:41 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Pozitia misionarului

Pozitia misionaruului este cea amai obisnuita pozitie de sex, deoarece este comfortabila, permite un mare contact corporal si o buna penetrare. Partenerii se pot saruta si strange in brate in acelasi timp.

Despre aceasta pozitie s-a crezut ca este neaventuroasa si pentru amatori. Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Femeia sta pe spate cu picioarele departate. Barbatul se asaza intre picioarele ei (astfel incat zona lui pubiana sa fie aproape de a ei), sprijinindu-se in maini. Din aceasta pozitie barbatul are o mare libertate de a impinge si de a face miscari circulare cu bazinul. Daca isi lasa putin corpul pe al partenerei, osul lui pubian va putea stimula gentil clitorisul. Femeia poate impinge la randul ei, sprijiindu-se pe picioare sau ii poate ghida miscarile barbatului cu mainile.

Barbatul in genunchi
Aceasta pozitie nu a fost conceputa pentru o miscare rapida, ci mai degraba pentru o partida slow si intima. Femeia sta pe spate, pe pat, iar barbatul in genunchi, cu fesele pe calcaie si cu soldurile intre coapsele ei. Din aceasta pozitie, el o apuca de coapse si o trage spre el. Fundul ei si zona inferioara a spatelui stau pe coapsele lui, iar fiecare gamba pe cate un umar lui.

Pentru a face pozitia mai comfortabila pentru ea poti pune o perna sub partea inferioara a spatelui si cateva sub cap. Pot inca exista probleme legate de flexibilitate care fac pozitia sa nu poata fi mentinuta pe o perioada prea lunga.

Femeia isi poate stimula manual clitorisul, sau partenerul poate aplica o presiune cu degetul mare. De asemenea, barbatul poate vedea penetrarea, lucru care ii excita foarte mult pe unii. El poate oferi un masaj al sanilor si bratelor din aceasta pozitie.

Multor femei le place pozitia misionarului cu picioarele mult departatate. Alte cupluri prefera pozitii in care femeia isi poate incrucisa picioarele. Acestea din urma au ca rezultat un plus de stimulare si o senzatie unica. Cand o femeie isi strange picioarele, vaginul ei se va stramta in jurul penisului partenerului, stimularea fiind astfel mai intensa pentru amandoi.

De asemenea, aceasta pozitie forteaza barbatul sa intre dintr-un unghi mai mic, ceea ce adauga mai multa stimulare clitorisului.

link:
http://www.sexaz.ro/pozitii-de-sex/pozitia-misionarului.htm


Alea iacta est !
 
yasashDate: Sunday, 2010-08-01, 17:17:19 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pozitia misionarului 2

Cu picioarele ridicate
Femeia poate ridica usor picioarele indoite. Multe dintre ele gasesc acesta pozitie mult mai comfortabila decat cea traditionala. Aceasta varianta a pozitiei permite accesul mai adanc in vagin, ceea ce inseamna ca ambii parteneri vor savura o stimulare mai intensa.

Pozitia poate fi imbunatatita daca femeia isi poate pune talpile pe fesele partenerului. Astfel se sporeste placerea pentru femeie, deoarece osul pubian al barbatului se freaca gentil de clitoris.

Blocaj intre picioare
Femeia isi ridica picioarele si isi incolaceste partenerul cu ele, blocandu-l in acest fel.
Cu cat poate sa-si ridice picioarele mai sus, cu atat nivelul de penetrare este mai mare, deoarece accesul la vagin este mai usor.

Daca ea este atat de flexibila incat sa-si poata bloca partenerul cu picioarele, atunci ii poate ghida chiar ea miscarile. Multi barbati gasesc foarte excitant sentimentul de a fi prinsi de partenera. Un mare dezavantaj al acestei pozitii este ca pentru multi barbati duce la un orgasm rapid. De aceea va sugeram sa lasati aceasta pozitie pentru finalul actului sexual.

Bonus : Esenta tantrica
Aceasta este o pozitie placuta si foarte speciala des intalnita in literatura tantrica. Femeia sta pe spate, pe pat. Partenerul ei sta in genunchi, sprijinindu-si fesele pe calcaie. Dupa aceea, gambele femeii sunt puse pe unul din umerii barbatului. Aceasta pozitie nu este pentru cei care au probleme cu flexibilitatea. Amandoi veti fi surprinsi de unghiul nemaiintalnit de penetrare, pe care majoritatea femeilor il considera extraordinar.

Penisul maseaza partea laterala a peretelui vaginal, parte care nu este prea stimulata in cazul altor pozitii. Daca femeia vrea sa incerce stimularea peretelui opus, schimbati umarul pe care stau gambele. Miscarea, in aceasta pozitie, e datoria barbatului. Unor barbati li s-ar putea parea dificil sa impinga cu ambele picioare pe un singur umar, dar cu timpul devine mai usor. Acorda-ti ceva timp pentru a stapani aceasta pozitie deoarece merita.

sursa:
http://www.sexaz.ro/pozitii-de-sex/pozitia-misionarului-2.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Saturday, 2010-08-07, 23:19:52 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Pozitia misionarului 3

Picioarele peste umeri
Femeia isi plaseaza picioarele pe umerii partenerului . Din aceasta pozitie, partenerii pot obtine cea mai adanca penetrare posibila. Aveti grija ca aceasta penetrare adanca poate cauza iritatii femeii. Barbatul ar trebui sa fie atent la partenera si sa se miste incet, dandu-si seama daca apare o problema. Cu cat picioarele ei sunt date mai pe spate, cu atat penetrarea este mai adanca.

Foloseste-ti patul
Femeia sta pe spate, pe marginea patului, astfel incat talpile sa fie pe podea. Apoi, barbatul ingenuncheaza pe podea intre coapsele ei. Reusita acestei pozitii depinde foarte mult de inaltimea patului. Unul dintre lucrurile frumoase in legatura cu aceasta pozitie este raza de miscare posibila a ambilor parteneri.Femeia are mai mult control asupra miscarii proprii, putand sa se impinga catre barbat, marind adancimea penetrarii, sau poate misca din solduri pentru o stimulare mai interesanta. Barbatul are, la randul lui, o libertate de miscare extraordinara, putand face orice doreste.

Bonus: Pozitia T
Femeia sta pe spate. Barbatul se asaza perpendicular pe femeie. Daca barbatul sta cu capul in partea dreapta a femeii, piciorul ei drept va fi deasupra soldurilor lui, iar cel stang va fi cuprins intre picioarele lui. Aceasta pozitie permite o buna stimulare a clitorisului, de catre oricare dintre parteneri.

link:
http://www.sexaz.ro/pozitii-de-sex/pozitia-misionarului-3.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:32:38 | Message # 5
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Pozitia misionarului face rau la incheieturi

Aviz amatorilor de maratoane sexuale! Miscarile repetitive si sexul in pozitiile clasice precum cea a misionarului sau pe la spate forteaza incheieturile si favorizeaza aparitia sindromului de tunel carpian.

La aceasta concluzie au ajuns medicii din Marea Britanie, unde incidenta acestei afectiuni este din ce in ce mai mare! Cercetatorii britanici au observat ca odata cu lansarea celebrelor pastile Viagra si a altor medicamente pentru disfunctii erectile, numarul de imbolnaviri a crescut considerabil.

Explicatia este urmatoarea: in timpul sexului in pozitiile clasice, greutatea intregului corp este sustinuta doar de maini, iar incheieturile sunt astfel fortate la maximum!

Asa ca, daca aveti la indemana doua solutii: fie o lasati mai moale cu sexul, fie va cumparati o carte de Kama Sutra. :-)

sursa:
http://www.perfecte.ro/love-se....ri.html


 
nykoDate: Wednesday, 2013-08-21, 16:14:26 | Message # 6
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
pics

                                         


 
riddickDate: Sunday, 2013-11-17, 19:52:49 | Message # 7
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
              

Alea iacta est !
 
yasashDate: Saturday, 2013-11-23, 20:49:18 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
gif's

                    


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Sunday, 2014-01-19, 22:53:29 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
               



 
nutzyDate: Monday, 2014-02-03, 00:35:53 | Message # 10
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
           

"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Saturday, 2015-01-17, 14:15:45 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
      

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitia misionarului
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024