Thursday, 2024-03-28, 14:52:08
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozition Facts
Pozition Facts
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:39:11 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Poziţia în care îi place să facă sex îi dezvăluie personalitatea

Suntem daţi de gol de ticurile pe care le avem, modul în care mergem, în care vorbim şi, evident, în care facem sex. Mai nou, redactorii de la Frisky au concluzionat că există o legătură mare între personalitatea unui bărbat şi poziţia sexuală pe care o preferă.

1. Penetrarea pe la spate

E un tip inteligent şi clasic. Nu îi place ideea de "metrosexual" şi nu se dă în vânt să fie în pas cu ultimele tendinţe în ceea ce priveşte moda sau îngrijirea personală. Îi place să deţină controlul şi ştie ce vrea, iar de multe ori reuşeşte să obţină tot ceea ce-şi doreşte. Din păcate, la capitolul romantism nu stă foarte bine, iar când vine vorba despre sex are tendinţa să se laude prea mult prietenilor săi.

2. Poziţia clasică, a misionarului

Dacă preferă această poziţie e un tip corect, cuminte şi îşi face treaba cu atenţie, motiv pentru care ar putea să aibă o carieră de invidiat, însă nu e destul de incisiv. E un tip elegant, atent cu femeile şi romantic. Şi-a pierdut virginitatea târziu, după vârsta de 19 ani şi nu zboară din floare în floare.

3. Femeia deasupra

Bărbatul care preferă ca femeia să stea deasupra nu excelează în nimic. Nu e nici foarte inteligent, nu are nici un job foarte bine plătit şi nici nu arată grozav. E leneş, arogant şi misogin. Când vine vorba despre sex vrea să fie satisfăcut şi nu prea îi acordă atenţie partenerei.

4. Poziţia Lotus (bărbatul stă în fund, iar femeia se aşază în braţele lui)

E un tip pasionat de natură, de lucrurile simple. Îi place să fie îngrijit şi adoră parfumurile. E un adevărat armăsar în pat, dar nu e foarte pasionat de sex, motiv pentru care de multe ori preferă să comunice cu partenera şi să petreacă mult timp împreună fără implicaţii fizice.

5. Maraton de poziţii

În picioare, în pat, pe scaun, pe podea. În timpul unei partide de sex, acest individ face uz de o sumedenie de poziţii, în cât partenera lui devine confuză şi nici nu prea reuşeşte să simtă nimic. Acest gen de bărbat e nesigur pe el, se subestimează din punct de vedere intelectual şi are o părere foarte bună şi deseori falsă despre modul în care arată, având impresia că e foarte atrăgător.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....45.html




 
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozition Facts
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024