Sunday, 2020-07-12, 00:14:19
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
Site menu

Statistics

Exces de masturbare


Poate un barbat sa faca exces de masturbare?

Barbatii, de obicei, declara frecventa masturbarii ca variind de la o data pe luna la de doua-trei ori pe zi. Aproape orice barbat este îngrijorat despre presupusele efecte mintale ale masturbarii excesive, dar fiecare considera ceva excesiv ca fiind o frecventa mai mare decât cea a lui. Un barbat care se masturbeaza o data pe luna considera ca o data sau de doua ori pe saptamâna ar fi excesiv si ca aceasta poate duce la boli mintale. Un barbat care se masturbeaza de doua-trei ori pe zi crede ca de cinci-sase ori pe zi ar fi excesiv. Nici un barbat însa nu considera ca propria frecventa ar fi excesiva.

Nu exista nici un standard medical pentru a defini masturbarea excesiva si nu exista nici o dovada medicala ca masturbarea, indiferent de frecventa, poate duce la boli mintale. De fapt, problema ar putea fi ca barbatii se masturbeaza prea putin - atât ca timp petrecut, cât si ca numar. Mai multa placere, mai multa senzualitate si mai mult control pot fi rezultate pozitive ale masturbarii.

Poate o femeie sa faca exces de masturbare?

Pentru majoritatea femeilor masturbarea este introducerea în sex. Putine femei stiu clar propria anatomie sexuala si astfel n-ar sti unde le place sa fie stimulate, daca nu s-ar masturba. Masturbarea ajuta o fata sa-si cunoasca propria sexualitate si o ajuta sa-si formeze preferintele. Aproape sigur asa va avea primul orgasm.

Femeilor le vine mai greu decât barbatilor sa atinga orgasmul si abilitatea de a descoperi ceea ce este bun si excitant si ceea ce le face mai putin inhibate, mai putin speriate si mai doritoare de a cunoaste apare prin masturbare. Atingând o data orgasmul astfel, devine mai usor de repetat.

Masturbarea este importanta si pentru femei mai în vârsta, atât cu partenerul cât si fara. Aceasta creste lubrifierea si scade durerea vaginala cauzata de uscatime. Chiar daca masturbarea a fost continua sau reluata din cauza pierderii unui partener este activitatea sexuala ideala - o cale usoara catre orgasm - si garanteaza prelungirea vietii sexuale.

Log In
Login:
Password:

Search

Calendar
«  July 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends


Copyright MyCorp © 2020