Monday, 2024-04-29, 01:51:17
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Combinatii
Combinatii
maximusDate: Sunday, 2010-12-26, 18:39:05 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
5 motive pentru care să te cuplezi cu o femeie... "dusă cu pluta"

Bărbaţii vor femei cuminţi, femei rele, femei frumoase, cu sânii rotunzi, cu buze voluptoase, cu voci suave sau cu picioare lungi. Fiecare, după gusturile lui. Dar puţini sunt aceia care s-ar încumeta să aibă o relaţie cu o femeie cam "dusă cu pluta". Totuşi, sunt câteva motive pentru care reprezentanţii sexului tare ar putea să încerce să-şi facă o astfel de iubită.

1. Nu te vei mai plictisi

Cină romantică, plimbare prin parc, bucheţele de flori ale căror culori nici nu le ştii. Uită de aşa ceva! O femeie mai nebunatică va prefera să sară cu paraşuta, să mănânce un hot dog pe o bancă în parc sau să te invite la un maraton de filme porno pe care să le comenteze haios sau răutăcios.

2. Vei avea multe de povestit

Nu te vei mai plânge mereu că nu ştiu ce a făcut, nu ştiu ce a zis şi că vrea să fii mieluşelul ei. Ba din contră, uneori vei fi chiar şocat. Dar, mai mult de atât, vei avea ce să le povesteşti amicilor, de parcă viaţa ta ar fi devenit brusc un film ciudat.

3. Lumea ţi se va părea mai frumoasă

Nu îţi face viaţa mai frumoasă prietena ta, dar când o vezi pe ea aşa de nebună, vei începe să priveşti lucrurile altfel. Fostele ţi se vor părea "normale" deşi le credeai "duse cu capul", oamenii din jur nu ţi se vor mai părea aşa de răi, vei învăţa să te bucuri de lucrurile simple, poate şi pentru că alături de ea nimic nu va fi simplu, normal sau precaut.

4. Sex unde nici nu te gândeai

Nu pe maşina de spălat, în cadă sau la geamul de la bucătărie. Prietena ta... dusă cu pluta va iniţia partide de sex, uneori sălbatic, în tot felul de locuri bizare, fie că e vorba despre natură, vreun bar sau când sunteţi înconjuraţi de o groază de oglinzi.

5. Despărţirea nu va mai fi aşa de urâtă

Nu va plânge şi nici nu va face tot felul de faze, chiar dacă e ea mai nebună de felul ei. Ştie să înţeleagă când se pune punct, dacă nu termină ea relaţia înaintea ta. Nu e genul "dependent" aşa că veţi putea să vorbiţi fără să vă daţi în cap.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....46.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
lussyDate: Sunday, 2010-12-26, 18:58:20 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
De ce le plac bărbaţilor fetele rele?

Bărbaţii sunt atraşi de ideea de "fată rea" şi asta în principal din punct de vedere sexual... pentru că de multe ori, mintea lor atât e capabilă să priceapă: fată rea înseamnă bună în pat. Totuşi, motivele sunt puţin mai diversificate, sau măcar variaţiuni pe aceeaşi temă.

1. Fetele rele sunt bune la pat

Bărbaţii cred acest lucru şi nu ai cum să le schimbi părerea. Mai mult, ajung să se autoconvingă că aşa e, iar atunci când fac sex cu o... fată rea, chiar dacă partida nu e extraordinară, pentru că au aceste concepţii. bărbaţii vor avea impresia, chiar dacă falsă, că au avut parte de sex incredibil.

2. Fetele rele poartă pantofi sexy

Imaginea unei femei încălţată cu nişte cizme înalte cu toc cui sau pur şi simplu pantofi cu toc înalt şi subţire este foarte sexy. Pentru că "fetele rele" sunt bune la pat, e clar că poartă pantofi incitanţi, potrivit bărbaţilor.

3. Are prietene rele, aşa ca şi ea

Chiar dacă nu se gândeşte la o partidă în trei, un bărbat ar vrea ca amicele iubitei lui să fie sexy şi rele... exact aşa cum e ea. Pornind de la zicala "cine se seamănă se adună", ei vor fi convinşi că pe lângă iubita lor "rea" primesc bonus şi nişte amice de-ale ei, sexy şi rele.

4. E mândră de formele ei apetisante

E clar că o fată rea are forme apetisante, altfel nu e fată rea, dar în plus, e şi mândră de ele. Dacă un tip îi va spune ceva de genul "Mamă, ce fund mişto ai!", ea nu se va ruşina şi nici nu va încerca să se ascundă, ci îi va oferi individului o poziţie din care el să poate să admire posteriorul bombat.

5. E perversă în pat

Cătuşe, lenjerie sexy şi poziţii sexuale ciudate. Asta crede un bărbat că-i va oferi o fată rea în timpul unei partide de amor. Ba mai mult, îi va îndeplini cele mai bizare fantezii pentru că a mai făcut aşa ceva până acum sau, dacă nu a făcut, sigur vrea să încerce măcar o dată.

6. O fată rea nu vrea o relaţie serioasă

Ea vrea doar să se distreze, exact aşa cum vrea şi el. Mult sex, întâlniri pasionale, rare şi nici un fel de obligaţie. Bărbaţii cred că fetele rele nu au nevoie de relaţii serioase ci vor doar să se distreze... altfel, nu ar mai fi rele.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....04.html




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Combinatii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024