Thursday, 2024-05-02, 14:50:57
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Preludiu
Preludiu
izaDate: Thursday, 2010-09-02, 16:04:36 | Message # 1
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Ce face ca un preludiu sa fie minunat?

Preludiul este la fel de important ca actul sexual in sine. Niciodata nu sari peste daca vrei sa ai parte de sex de calitate.

Citeste in continuare si afla cateva sfaturi pentru un preludiu minunat!

Preludiul este inteles ca un fel de uvertura la actul principal, atunci cand acesta din urma este contact sexual vaginal. Privind preludiul astfel, noi il intelegem gresit, din moment ce este, de fapt, la fel de important ca penetrare, daca nu chiar mai important. In special femeile se plang cel mai frecvent ca partenerii lor nu petrec suficient timp sa le mangaie si sa le excite, ci se grabesc imediat sa le penetreze.

Si chiar daca un quickie poate fi o experienta foarte senzuala, de obicei avem nevoie de timp inainte de a fi complet excitati si gata pentru sex, in special ca adulti si cand imbatranim. La varsta matura barbatii nu pot avea erectie doar uitandu-se la fundul partenerei, iar femeile, de asemenea, au nevoie de mai mult timp pentru a se excita si pentru a avea un vagin umed.

Exista lucruri care sa functioneze mereu in cazul preludiului?
Din pacate, nu exista raspunsuri clare atunci cand vine vorba ce fel de preludiu iti provoaca cea mai mare placere. Cel mai probabil va trebui sa incercati abordari diferite si sa ascultati cu atentie dorintele partenerei in timp ce ii observi raspunsurile.

Cu toate acestea, un lucru este sigur: de multe ori femeile tanjesc ca partenerii lor sa acorde mai multa atentie sarutatului. Buzele sunt una dintre cele mai erogene zone si este absolut intolerabil sa le ignori! Tine minte asta si in timpul actului sexual! Unele femei prefera sa fie sarutate usor pe gat.

Ce o excita pe partenera ta ramane sa afli singur. Incearca totul si fii atent la felul in care reactioneaza. In preludiu, respecta regula ca varietatea imbogateste lumea si nu te repeta ca un disc sarit.

Creeaza o atmosfera placuta
Primul pas pentru a crea o atmosfera intima pentru sex este sa recunosti valoarea preludiului. Este, de asemenea esential sa acorzi atentie lucrurilor mici, care conteaza. De exemplu, este bine ca dormitorul tau sa fie confortabil si cald, nu o casa de gheata, astfel incat sa nu trebuiasca sa va inveliti in paturi groase imediat. Asigura-te ca asternuturile sunt curate si miros frumos.

Inainte de a merge mai departe, ia in considerare un lucru pe care majoritatea barbatilor il trec cu vederea. Partenera ta a consumat, probabil, destul de mult timp, energie si bani pentru a-si alege lenjeria pe care o poarta. Imbracata astfel, ea se simte sexy si atragatoare, drept pentru care isi doreste sa ramana asa cel putin cateva minute. In loc sa ii dezbraci hainele imediat, admira-i trupul si lenjeria sexy pe care a ales-o doar pentru tine.

Nu exista o singura solutie in ceea ce priveste preludiul minunat. Important este sa-l practici si sa stii ca e ceva indispensabil. Fa cateva eforturi si foloseste-ti imaginatia. Daca exista ceva extrem de ne-erotic, asta ar fi sa faci acelasi lucru de fiecare data.

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex....6122322


 
maximusDate: Saturday, 2010-10-16, 22:00:25 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Preludiul

Aproape acolo … dar este important să vă reamintiţi mereu că un act sexual superb nu înseamnă doar penetrare – preludiul are un rol foarte important.

De fapt, majoritatea femeilor nu pot ajunge la orgasm fără acesta.

Dacă doar gândul că veţi face sex este suficient pentru a vă excita, încetiniţi puţin ritmul – este posibil ca partenerul / partenera dumneavoastră să aibă nevoie de mai mult timp.

Femeile, în general, au nevoie de mai mult timp decât bărbaţii pentru a se excita sexual. Prin urmare, preludiul va creşte şansele orgasmului pentru femei şi va produce o plăcere şi mai intensă pentru bărbaţi.

Sunt zone erogene pe întreaga suprafaţă a corpului, nu doar în zona organelor genitale. Şi acestea există cu un motiv, deci profitaţi la maxim de ele! Află mai multe.

Încercaţi câteva lucruri diferite pentru a afla ce-i place cel mai mult partenerului dumneavoastră. S-ar putea să vă placă să vă gândiţi şi la masaj.

Masajul senzual este o practică veche, preferată deopotrivă de cei în vârstă, dar şi de cei tineri. Acesta face legătura între fizic şi spirit şi, dacă este bine făcut, acesta poate fi la fel de senzual şi sexual cum vă doriţi să fie.

Pentru o experienţă adevărată, puteţi încerca deasemenea câţiva lubrifianţi de masaj.
În această etapă , cheia spre succes este să vă bucuraţi de orice clipă – iar cea mai importantă regulă… nu vă grabiţi.

sursa:
http://www.durex.com/ro-RO....ay.aspx


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
lussyDate: Sunday, 2010-12-26, 18:53:58 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
De ce e mai bun preludiul decât sexul... atunci când eşti student

Femeile spun că preludiul trebuie să dureze mult şi să nu lipsească niciodată înainte de o partidă de sex. Bărbaţii au păreri diferite. Ei ar putea să trăiască şi fără. Studenţii de la Leah-Reyrson University din SUA cred că e preludiul e mai tare decât sexul şi au câteva motive pentru care afirmă acest lucru.

E mai sigur

Nu trebuie să te sperii dacă nu ai la îndemână un prezervativ, nu trebuie să foloseşti anticoncepţionale sau pastila de a doua zi. În plus, e foarte plăcut şi dacă se rezumă la săruturi şi mângâieri, poate să aibă loc şi în locuri publice. Ba chiar mai important, nu rişti să iei boli venerice.

Durează mai mult

Săruturile, mângâierile, atingerile... fierbinţi, peste tot, pot să dureze cât timp simţi nevoia. Chiar şi ore în şir. Un act sexual, în schimb, durează mai puţin, chiar dacă la final te poţi declara mai satisfăcut.

Nu vei fi catalogată drept.. uşuratică

O femeie care se culcă cu mulţi bărbaţi e considerată uşuratică. Ştim cu toţii că la reprezentanţii sexului tare nu se aplică. Astfel, dacă vrei să te simţi bine fără să fii arătată cu degetul, poţi să te săruţi cu câţi băieţi vrei tu. Nimeni nu-ţi va ţine socoteala.

Nu există "acele zile din lună"

Poţi să flirtezi şi să ai parte de câte... preludii vrei, indiferent de perioada din lună, deoarece prietena ta nu va spune "nu" săruturilor şi dezmierdărilor aşa cum se întâmplă în cazul sexului, atunci când e "pe stop.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....00.html




Juicy Pussy
 
izaDate: Friday, 2013-08-30, 13:42:07 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
preludiu in grup

              


 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Preludiu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024