Friday, 2024-04-26, 01:26:13
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Vanily sex
Vanily sex
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:16:24 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ce este sexul-vanilie?

Când spui sex-vanilie mintea se duce imediat la lumânări parfumate, uleiuri de masaj şi spumă de baie cu aromă de vanilie.

Mintea umană nu este prea departe de adevăr pentru că sexologii americani susţin că este vorba despre practica sexuală cel mai des întâlnită şi agreată de oameni care implică săruturi pătimaşe, legături emoţionale profunde şi bineînţeles poziţia misionarului.

Deşi se ruşinează să spună că practică acest este gen de sex, majoritatea se bucură cel mai mult atunci când împart în pat astfel de momente speciale cu jumătatea lor.

Adepţii sexului-vanilie iubesc cel mai mult curăţenia şi evită mirosurile puternice, jucăriile sexuale şi perversiunile.

De ce această practică sexuală a fost asociată cu vanilia? Ei bine cercetătorii americani susţin că originea expresiei sex-vanilie este legata de faptul că îngheţata cu această aromă este preferata oamenilor. O altă explicaţie găsită de sexologi este asocierea cu imaginea unui preludiu dintre două persoane albe, considerate în istorie mai puţin aventuroase ca cele de culoare.

Sexul-vanilie nu înseamnă plictiseală şi poate fi de cele mai multe ori la fel de incendiar ca celelalte genuri de sex. Din când în când fiecare se întoarce la sexul simplu şi pur care implică în primul rând o conexiune sentimentală şi mai apoi una fizică.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/ce-este-sexul-vanilie-266740.html


 
lussyDate: Tuesday, 2013-12-03, 23:10:15 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Vanilla sex – cum îl practici?

Deşi denumirea lui induce în eroare, “vanilla sex” sau „sexul de vanilie” este practicat cel mai frecvent, fiind, de fapt, sexul convenţional.

Acest tip de comportament sexual este ceea ce cultura sexuală din orice colţ al lumii numeşte sexul clasic, standard...

Termenul provine de la planta cu miros plăcut din categoria mirodeniilor, din extractul căreia se face îngheţata de vanilie, fiind elemntul de bază al acestui desert. De aici şi conexiunea cu sexualitatea de bază a unui cuplu, cea de la care pornesc alte şi alte forme sexuale.

Dintr-o altă perspectivă, se spune că culoarea albă a vaniliei este simbolică pentru sexul convenţional reprezentat în anumite credinţe de către un cuplu cu pielea albă, rasa caucaziană fiind cunoscută ca mai puţin excentrică.

Deşi conceptul are în linii mari aceeaşi formă, există câteva diferenţe de percepţie în funcţie de culturi, subculturi sau individualităţi diferite.

Clar este că nu implică fetişuri, fantezii, extravaganţe sexuale, atitudini kinky, jucării sexuale, perversiuni, costume sau sex oral.

Pentru cuplurile heterosexuale din lumea occidentală, vanilla sex este asociat cu poziţia misionarului sau câteodată cu cea în care femeia stă deasupra şi este creat din elemente tandre precum săruturi, mângâieri, emoţii.

Deşi foarte simplu, acest act sexual inspiră încă numeroşi parteneri şi îi apropie emoţional, chiar dacă mulţi îl consideră plictisitor şi dăunător mai ales relaţiilor de lungă durată.

Mulţi consideră vanilla sex primul pas către instaurarea monotoniei, un compromis al celor care nu mai trăiesc cu pasiune şi care sunt firi inhibate, cu prejudecăţi.

Ceea ce poate fi adevărat, dar nu reprezintă nici pe de parte adevărul absolut.

Pentru mulţi sexul de vanilie este sexul curat, fără suplimente artificiale, ci cu atenţie strict pe persoane şi nu pe roluri.

Te poţi relaxa, poţi fi tu însuţi într-un mediu călduros, prietenos, cu un preludiu senzual.

Există o mare diferenţă între vanilla sex şi sexul mediocru, susţin terapeuţii – “Vanilla sex poate fi spectaculos dacă este intim şi emoţional.”

Alţi educatori sexuali continuă să susţină că sexul nu este despre jucării sau mecanisme, deşi varietatea este foarte bună.
Dacă un cuplu trăieşte în conflict sau nu mai este pe drumul cel bun, o jucărie sexuală nu va schimba lucrurile în bine.

Conexiunea mentală, spirituală, emoţională este crucială pentru sexualitatea feminină, terapeutul David McKenzie amintindu-şi că nu a întâlnit nicio pacientă care să îşi dorească să facă sex cu partenerul ei dacă e supărată pe el.

Aşadar, pentru mulţi vanilia rămâne cea mai interesantă aromă dintre toate...

sursa:
http://www.one.ro/relatii....0929837




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Vanily sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024