Tuesday, 2024-03-19, 08:28:16
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Tehnici speciale de marire a penisului
Tehnici speciale de marire a penisului
yasashDate: Sunday, 2013-03-10, 19:25:50 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Tehnici speciale de marire a penisului - Accesibil tuturor barbatilor!

Pentru a obţine rezultate nu aveţi nevoie decât de 3 "ingrediente" :

1. o dorinţă adevărată de a vă atinge visul;
2. o credinţă totală în ceea ce veţi întreprinde în acest sens;
3. o perseverenţă neobosită.


Dar, cel mai important este să admiteţi faptul că forţa minţii are o putere miraculoasă asupra corpului.

Pentru a obţine rezultate excelente în utilizarea propriilor puteri mentale, este necesar să aveţi un spirit total liber de orice prejudecăţi şi să nu lăsaţi loc nici celei mai mici îndoilei pe tot parcursul tehnicii (şi nici după aceea).

Problema este că mulţi bărbaţi se imaginează ca fiind plini de încredere, în timp ce, în realitate, sunt plini de îndoieli inconştiente.

Vom vorbi deci despre o metodă bazată pe bioenergie şi pe utilizarea extraordinarei puteri a creierului omenesc. Nu este ceva neapărat nou: dr. Simonton, radioterapeut şi cancerolog american, studiind şi tratând oamenii aflaţi în stări foarte grave de evoluţie a unei boli canceroase, a obţinut rezultate de excepţie furnizându-le pacienţilor săi două secrete: 1. resursele imaginaţiei controlate şi 2. utilizarea conştientă a proceselor psihosomatice.

Metoda ce urmează se bazează pe mai multe constatări:

a. S-a demonstrat că traumatismele psihice produse în copilărie pot determina încetiniri în dezvoltarea normală la nivel fizic, intelectual sau psihic.
b. Celulele umane sunt capabile să se multiplice, iar aceasta se poate realiza în toate sensurile: atât în dezvoltarea fetusului, ca exemplu pozitiv, cât şi în proliferarea cancerului, în sens negativ.
c. Creierul este un organ foarte puternic, aici generându-se toate funcţiile corporale: voinţa, activitatea cordului, circulaţia sângelui, secreţia hormonală etc.
d. Orice om poate comanda creierului prin intermediul gândirii-căci acesta este un instrument aflat în slujba dezvoltării sale ca fiinţă. Acest mod de a acţiona se numeşte programare mentală.
e. Rezultă din toate acestea că omul îşi poate programa creierul să acţioneze asupra propriilor celule, uneori chiar şi pentru a restaura un handicap fizic aparent iremediabil, provocat de un factor traumatic exterior.


Metoda propriu-zisă

Pentru a aplica metoda programării mentale, vom proceda in felul următor:
Înainte de a începe luaţi o foaie de hârtie şi împărţiţi-o în două părţi printr-o linie. La stânga desenaţi din profil o siluetă care vă reprezintă pe voi înşivă, având membrul viril în erecţie. Desenaţi având mărimea aproximativă pe care credeţi că o are. Nu este necesar ca desenul să fie bine făcut, dar este important ca talia penisului să fie reală în raport cu corpul dumneavoastră schiţat.

La dreapta desenaţi aceeaşi siluetă, dar cu sexul având dimensiunile pe care le doriţi (raportat la corp). Această parte reprezintă scopul pe care vi-l fixaţi. Dar fiţi realist: dacă penisul vostru în erecţie este într-adevăr foarte mic, nu desenaţi în partea dreaptă un enorm organ sexual pentru că veţi da minţii voastre un obiectiv imposibil de atins. Dacă a vă vizualiza mărirea penisului cu 2-3 cm este perfect posibil, este totuşi total iluzoriu să vă imaginaţi că talia sa se poate tripla sau cvadrupla.

Odată desenul terminat, priviţi-l atent, gândind cu forţă că vă doriţi cu toată fermitatea să atingeţi acest rezultat. Realizaţi această vizualizare timp de 7 minute, apoi aşezaţi desenul undeva la îndemână şi nu vă mai gândiţi la el. Acest desen este destinat să furnizeze inconştientului propriu un obiectiv clar şi precis.

Desenele, imaginile şi reprezentările grafice, în general, pătrund rapid şi fără efort în subconştient. A realiza acest desen este un mod simbolic de a ordona forţelor inconştiente ce zac în noi să intre în acţiune.

În sfârşit, pe parcursul unei perioade de 3 luni, iată ce trebuie să realizaţi zilnic, dimineaţa şi seara, timp de 15-20 minute:

Aşezaţi-vă confortabil, dar cu spatele drept (pentru ca circulaţia energiilor subtile ce se deplasează de-a lungul coloanei vertebrale să nu fie blocată). Tălpile trebuie să fie pe sol. Închideţi ochii şi realizaţi o stare de calm şi linişte la nivel mental, fără să vă mai gândiţi la ceva câteva minute. Apoi prindeţi-vă penisul cu mâna dreaptă, lejer şi masaţi-l uşor dinspre bază spre vârf. În tot acest timp plasaţi mâna stângă la bază, reluând mişcarea.

Aceste mişcări trebuie realizate foarte lent, ca o atingere uşoară. Urmăriţi să simţiţi cum un fluid subtil vă emană din mâini, acţionând asupra penisului vostru. La început imaginaţi-vă ca simţiţi acest fluid după câteva dăţi, dacă nu chiar din acel moment.

Pe parcursul acestor mişcări păstraţi în minte o singură imagine: cea a propriului penis în curs de creştere, urmărind să vă formaţi o imagine cât mai clară ca şi când aţi urmări un film în care vizionaţi acest lucru.. Nu trebuie să vâ descurajaţi dacă aveţi vreo dificultate la început. Perseveraţi şi veţi reuşi puţin câte puţin. Faceţi tot ce puteţi mai bine, refuzându-vă alte gânduri pe parcursul mişcărilor. Pur şi simplu impuneţi minţii voastre imaginea propriului organ viril, în curs de a se dezvolta. Acest gând nu trebuie să fie ca o simplă dorinţă, ci ca un ordin. Subconştientul nostru, cu toată puterea sa, ne este servitor: el este dator să ne servească şi o va face dacă vom persevera în a i-o cere în acest mod.

La sfârşitul celor trei săptămâni luaţi din nou o foaie de hârtie şi refaceţi operaţia de la început: împărţiţi foaia în două – în stânga, silueta cu penisul în erecţie, aşa cum ştiţi că este acum, şi la dreapta – aşa cum vi-l doriţi.

Luaţi apoi prima foaie şi comparaţi-o cu aceasta din urmă, preocupându-vă doar de desenele din stânga: dacă veţi constata că în desenul recent, penisul schiţat este mai mare ca în primul – înseamnă că subconştientul vostru a asimilat bine instrucţiunile (este demonstrat ştiinţific ca întotdeauna creierul are nevoie de 3 săptămâni pentru a integra perfect informaţiile noi). Trebuie să înţelegeţi clar că deşi penisul dvs. nu a crescut poate pe parcursul celor 3 săptămîni, pentru că acest interval de timp este prea scurt ca acţiunea asupra moleculelor să devină deja vizibilă, faptul că subconştinetul vostru a făcut ca în cel de al doilea desen realizat să vă reprezentaţi având un penis mai mare, demosntrează că subconştientul acţionează deja asupra celulelor, şi în acest caz vă veţi atinge scopul mai devreme sau mai târziu.

Dacă, din contră, nu veţi constata vreo diferenţă între cele două desene sau, de pildă, al doilea desen reprezintă un penis ceva mai mic, înseamnă că acest gen de metodă nu funcţionează încă asupra voastră. Alegeţi deci o metodă mecanică din cele prezentate.

Dar dacă vă aflaţi în primul caz, nu mai este decât o chestiune de timp şi de perseverenţă. Nu uitaţi că în acest procedeu “inamicul” este masturbarea, care vă va deturna de la scop şi vă va disipa mintea. Aceasta este singura modalitate de mărire a penisului ce poate fi practicată chiar şi atunci cănd penisul se află în erecţie, aşa încât trebuie să fiţi atenţi să vă controlaţi plăcerea şi să nu ejaculaţi. Amintiţi-vă că prin acest procedeu nu urmăriţi plăcerea, ci mărirea penisului, şi aplicaţi-l atunci când simţiţi că dispuneţi de concentrarea necesară.

Dacă veţi practica cu regularitate acest exerciţiu, fără să vă descurajaţi, cu siguranţă veţi atinge obiectivul propus.

Este dificil să dăm un interval de timp pentru că acesta depinde de concentrare. Dar rezultatul va putea apărea în mod vizibil între 3 luni şi 1 an, cu condiţia evidentă de a respecta cu stricteţe toate instrucţiunile date. succes!

sursa:
http://seductiatrupului.ro/sexuali....or.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Tuesday, 2013-08-27, 14:05:54 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
sucking the big cock

                               




 
grandmasterBDate: Thursday, 2013-08-29, 00:53:14 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
                                 

 
izaDate: Friday, 2013-08-30, 13:19:51 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
                                  

 
riddickDate: Saturday, 2013-09-21, 19:02:29 | Message # 5
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
black dudes gifs

        


Alea iacta est !
 
yasashDate: Friday, 2013-10-11, 23:17:51 | Message # 6
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
big ones

                                   


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Saturday, 2014-01-11, 00:11:41 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
huge rocks

                            




Juicy Pussy
 
grandmasterBDate: Saturday, 2014-01-11, 17:28:42 | Message # 8
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
                                                

 
nutzyDate: Monday, 2014-02-03, 00:06:52 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
                           

"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Wednesday, 2014-05-28, 21:59:07 | Message # 10
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
                                   

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
yasashDate: Monday, 2014-12-22, 23:33:01 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
huuge white dicks ...

                                                                                                          


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Tehnici speciale de marire a penisului
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024