Sunday, 2024-05-05, 05:20:01
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Orgasmul feminin
Orgasmul feminin
lussyDate: Monday, 2010-11-08, 15:02:27 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Ce se întâmplă cu o femeie când are orgasm

Femeile şi bărbaţii reacţionează diferit cand ating orgasmul, iar in privinţa reprezentantelor sexului frumos există tot felul de concepţii potrivit cărora ele ajung foarte rar pe culmile pasiunii. Chiar dacă e adevărat, cand o femeie are orgasm acesta e mai intens şi sunt stimulate mai multe zone ale creierului.

Cercetătorii de la universitatea Rutgers, din New Jersey, SUA, au analizat cum reacţionează şi ce simte o reprezentantă a sexului slab atunci când... explodează de plăcere.

Cu două minute înainte ca o femeie să aibă orgasm, în creierul ei se activează centrii ce reacţionează când aceasta mănâncă sau bea ceva ce îi place foarte mult.

Apoi, pe rând sunt stimulaţi circa 30 de centri nervoşi din diverse părţi ale creierului, responsabil cu tot felul de senzaţii plăcute.

În plus, s-a descoperit că orgasmul unui bărbat durează circa 6 secunde, iar al unei femei între 10 şi 15 secunde, ele fiind privilegiate şi pentru că pot să aibă astfel de manifestări de mai multe ori în timpul unui act sexual.

Referitor la dificultatea cu care o femeie ajunge să simtă această plăcere, lucrurile diferă în funcţie de stimuli, de partener şi de starea acesteia, putând să atingă orgasmul în numai cinci minute. În cazurile mai... dificile, acesta se lasă aşteptat şi câte 20 de minute.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....69.html




Juicy Pussy
 
deeaDate: Tuesday, 2010-11-16, 22:07:44 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Secretele orgasmului feminin

Oamenii de stiinta n-au mai rezistat tentatiei si s-au hotarat sa observe pentru prima data ce se intampla in interiorul creierului unei femei in timpul orgasmului. Concluzia? Este la fel de complicat pe cat suspecteaza cei mai multi barbati!

Orgasmul implica 30 de parti ale creierului

Neurologii din New Jersey au folosit scanere RMI pentru a descoperi ca 30 de parti diferite ale creierului unei femei se activeaza in timpul orgasmului si placerea este atat de mare incat o poate ajuta pe norocoasa in cauza sa nu mai simta durere. Acest lucru se datoreaza unor parti ale sistemului nervos care se inchid, facand-o pe femeie mai putin constienta de senzatiile de durere.

Voluntarele participante la studiu si-au provocat orgasm in interiorul aparatului RMI, care a scanat creierul in timpul procesului. Pentru unele acest lucru a luat 20 de minute, in timp ce majoritatea si-au atins scopul in mai putin de cinci minute.

Astfel, se pare ca in timpul orgasmului sunt implicate zonele creierului responsabile de emotie, atingere, gradul de satisfactie si memoria.

Scopul este placerea sau legatura cu partenerul

Psihologul clinic si terapeut de sex, Danielle Hannington a spus ca nu a fost suprinsa de rezultate. Se stie ca sexualitatea feminina este incredibil de complexa, cel putin una din sapte femei nereusind sa ajunga la orgasm.

"Ca o femeie sa ajunga la orgasm, sunt necesari o serie de catalizatori astfel incat sa reuseasca sa treaca peste munte", a spus Danielle. "Exista multe femei care au dificultati in a atinge orgasmul. Asta nu inseamna ca nu se bucura de sex, totusi..."

Orgasmul a implicat mereu mintea si simplul fapt ca are ajunge pe culmile placerii nu inseamna neaparat ca o femeie se bucura de sex. Pentru noi, ca femei, scopul nu este sa avem orgasm, ci sa simtim placerea sau legatura dintre noi si partener.

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....7716046




 
maximusDate: Sunday, 2010-12-26, 18:48:01 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum să îţi ajuţi partenera să aibă orgasm

Bărbaţii caută tot felul de metode prin care să le provoace plăceri extreme iubitelor sau soţiilor, dar de cele mai multe ori dau greş. Fie vin cu tot felul de tehnici periculoase, fie cu metode dificile şi la care dau greş, pentru că se complică prea mult şi nu mai ştiu ce să facă. Există trei trucuri prin care să o ajuţi pe partenera ta să atingă mai uşor punctul culminant în timpul unei partide de sex. Chiar dacă sună plictisitor pentru unii reprezentanţi ai sexului tare, acestea au loc în timpul preludiului.

1. Atinge-i partea dreaptă a spatelui, în zona coloanei vertebrale

Sună puţin ciudat şi poate părea complicat, dar e cât se poate de simplu. Impulsurile transmise de nervii din partea dreaptă a coloanei vertebrale sunt procesaţi de partea stângă a creierului, care e responsabilă cu logica şi acţiunea. Sărut-o sau atinge-o uşor în partea dreaptă a spatelui, pe întreaga lungime a coloanei. Astfel îi vei stârni libidoul şi îi vei trezi cheful de sex.

2. Foloseşte un parfum pe bază de mosc

Moscul îi va trezi partenerei tale tot felul de gânduri indecente şi, în plus, va fi mai uşor furată de fiorii amorului. Această esenţă este un afrodiziac excelent, iar stimularea simţului mirosului este important atunci când vine vorba despre a crea o atmosferă în care o femeie să se simtă relaxată.

3. Încălzeşte-i picioarele

Nu contează dacă e ger sau nu, picioarele sunt importante pentru ca o femeie să fie relaxată. Fă-i masaj la tălpi, sărut-o sau gâdil-o dacă suportă. Ideea e că dacă are picioarele calde, o femeie e mai deschisă ideilor noi şi mai malabilă. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii olandezi de la Universitatea din Groningen, şansele să o convingi să facă sex scad cu 30% dacă o femeie are picioarele reci.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....69.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Wednesday, 2013-02-13, 18:08:51 | Message # 4
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Female Orgasm Guide

If you're new here, you may want to subscribe to my RSS feed. Thanks for visiting!

These days most women want orgasms, but studies show that about 10 percent of women have never experienced an orgasm, and 50 percent of women have had trouble getting aroused at some point. So why are so many women having trouble climaxing? And what can men do to help women reach orgasm?

Discover how to give any woman 3 types of mind-blowing orgasms as if it were second nature. Sexpertzone’s Female Orgasm Guide will give you the tools to become an exceptional lover.
•Discover exactly how to give any woman not one, but three different types of orgasms
•Discover exactly where to locate the areas in a woman’s body that give her three different kinds of mind-blowing orgasms
•Discover how to stimulate these areas correctly, so that you will never ever doubt yourself again
Here is what this guide will offer:

•It will show you exactly what type of orgasm a woman can achieve
•How to stimulate these orgasms through cunnilingus, fingering, and penile penetration
•How many orgasms a woman can achieve
•What a multiple orgasm is, and how to give them to your woman
•What a blended orgasm is, and how to achieve it
•Correct thrusting techniques during intercourse
•Correct angle of thrusting when trying different sex positions during intercourse
•Filled with excellent graphical illustrations to show you step by step instructions and techniques so that you can give your woman every mind-blowing orgasm that exists
•Down-to-earth guide with practical information
•Easy-to-follow guide that holds you by the hand as it guides you through the whole process of pleasing your woman
•Gives you up to date and accurate information of female orgasms

Imagine being able to give your woman three types of orgasms without any second thought…

Now imagine being able to give your partner multiple orgasms for each of these three types of orgasms!

Sexpertzone’s Female Orgasm Guide will literally hold your hand and walk you through the whole process of pleasing your woman

http://sexsecretsblog.com/female-orgasm-guide/


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Orgasmul feminin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024