Friday, 2024-03-29, 16:24:54
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, grandmasterB, riddick, ninna  
Forum » Media Channels » Funny WTF » Funny things
Funny things
yasashDate: Sunday, 2010-10-10, 13:48:17 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Un iPhone îţi spune cât de bun eşti la pat

Dacă bănuieşti că eşti amantul perfect dar nu ai încă o confirmare ştiinţifică a acestui lucru, aplicaţia "Passion" pentru telefoanele iPhone te poate ajuta să-ţi verifici performanţele sexuale.

Astfel, pe baza senzorilor de mişcare şi a microfonului, aplicaţia va monitoriza actul sexual şi îţi va oferi la sfârşit un scor pe baza căruia îţi poţi evalua prestaţia. Utilizatorii trebuie doar să pornească programul la începutul preludiului, să-şi prindă telefonul de mână sau să-l pună în buzunar iar după terminarea actului sexual, aplicaţia le va oferi un calificativ care se va încadra între "slab" şi "perfect".

Cele trei criterii care stau la baza acestei etichetări a unei partide de sex sunt durata, activitatea şi orgasmul. Durata este monitorizată de cronometrul telefonului, activitatea de senzorul de mişcare încorporat în iPhone iar orgasmul cu ajutorul microfonului.

Admiratorii acestui tip de ierarhii pot chiar să concureze şi cu alţi amanţi desăvârşiţi din lume încărcându-şi rezultatele online. Aplicaţia costă 4,99 dolari şi este disponibilă momentan doar în America de Nord.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....68.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Media Channels » Funny WTF » Funny things
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024