Friday, 2024-03-29, 07:47:06
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: riddick, ninna, deea, maximus  
Forum » Riddick University » Sex Academy » Virginitate
Virginitate
ninnaDate: Thursday, 2010-08-12, 15:57:30 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Virginitatea

O data ce un barbat sau o femeie nu au experimentat înca sexul intravaginal, sunt considerati virgini. Ca si orice alta activitate, prima data când încerci sexul intravaginal este putin probabil sa fie placut si încununat cu success. Totul cere practica. Daca te astepti la ceva extraordinar, ai putea fi dezamagit. Multe femei ramân cu întrebarea: ”Ce a fost asa extraordinar?! ”.

Din pacate societatea are doua standarde pentru virginitate. Barbatii sunt încurajati sa capete experienta sexuala, în timp ce femeile sunt blamate daca o fac. Ele ar trebui sa ramâna virgine pâna în noaptea nuntii. Tatal uita ca tânara fata cu care fiul lui se distreaza este copilul altcuiva. Valoarea virginitatii la femei este legata de valoarea lor ca obiecte în proprietatea barbatului. Femeile moderne suspecteaza ca dorinta de virginitate este datorata fricii barbatului de a fi comparat cu altii.

Înca exista oameni care cred ca virginitatea este importanta la o nevasta si ca a-si oferi corpul este darul suprem dat sotului. Pastrându-se, face relatia speciala. Altii spun ca fara experienta sexuala, i-ar fi greu unei femei sa-si descopere propria sexualitate si sa îsi aleaga partenerul compatibil. Ramâne la alegerea fiecaruia de a hotarî între aceste optiuni.
Prima penetrare poate produce o usoara sângerare, dar absenta acesteia nu trebuie sa ne duca cu gândul ca a mai avut contacte sexuale intravaginale. Observatia noastra este ca parintii din România suspecteaza când copii devin activi sexual si, deci,este mai bine sa fiti discreti decât sa-i confruntati.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ere.htm


 
yasashDate: Thursday, 2010-08-12, 22:29:42 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Nu esti ultimul !

Domnule doctor, sunt ultimul dintre prietenii mei care este înca virgin. Nu mai rezist. Trebuie sa fac sex!” Daca asta este singura ta problema atunci îti sugerez o mica minciuna. Data viitoare când prietenii fac glume pe seama virginitatii tale spune-le ca nu mai esti virgin. Nu trebuie sa spui mai multe, poate doar sa le “faci cu ochiul”. Deoarece marea lor majoritate exagereaza în legatura cu propria experienta sexuala, nu cred ca te vor întreba prea multe.

Sunt tentata sa spun ca este uimitor cum s-au schimbat timpurile, astfel încât, ceea ce odata era o virtute (virginitatea), este dezonorant. Spun “tentata” deoarece si acum majoritatea barbatilor ar prefera ca femeia cu care se însoara sa fie o virgina, sau cel putin asa spun. Si, în ziua de astazi, când exista foarte multe boli, cred ca majoritatea femeilor ar prefera un virgin drept sot.

Deci observati ca virginitatea este înca pretuita si pare invers. Motivul principal pentru care oamenii au vrut sa faca sex înainte de casatorie este aparitia contraceptivelor (astfel încât sarcinile nedorite puteau fi evitate) si faptul ca oamenii au început sa se casatoreasca la vârste mai înaintate. A face sex înainte de casatorie este diferit de a-l face cu oricine. S-ar putea sa nu ajungi sa te casatoresti cu persoana iubita în tinerete, dar daca petreci câtiva ani cu o persoana pe care o iubesti si care te iubeste, atunci, sexul poate aparea în relatii.

Himenul: un simbol al virginitatii
Himenul,intact, era odata considerat dovada virginitatii unei femei.Statutul ei de virgina era verificat prin sângerarea care avea loc la prima penetrare a himenului. În trecut mama miresei arata cearsafurile însângerate dupa noaptea nuntii, pentru a demonstra cât de pura a fost fata ei înainte de casatorie. Si daca fata nu fusese prea “pura”, se punea sânge de gaina - mai ales ca nu fusese inventat testul de ADN.

În timpurile noastre femeile rup accidental aceasta membrana, ori cu un tampon, ori în timpul unor activitati cum ar fi mersul intens pe bicicleta. În marea majoritate a cazurilor, himenul are perforatii pentru ca sângele menstrual sa poata trece, dar unele femei se nasc fara aceste perforatii si astfel trebuie facute de medic (Apropo, daca o femeie si-a rupt accidental himenul, aceasta nu-i schimba statutul de virgina. Numai sexul intravaginal îl poate schimba).

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....mul.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Saturday, 2010-08-14, 23:28:00 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Introducere

Ce daca sunt virgin(a) ?

Acest subiect a fost discutat si resdicutat si I s-au dat intelesuri care nu au nimic de a face cu prima data cand faci sex. Unele dintre atitudinile pe care s-ar putea sa le fi intalnit poate fi aceea de admiratie ca esti “pur(a)”, pacat pentru lipsa ta de experienta sau neacceptare pentru ca nu esti destul de cool incat sa fi facut sex. Hai sa examinam aceste atitudini, precum si altele pe care s-ar putea sa le fi intalnit.

Te rog sa intelegi ca nu vreau in nici un caz sa spun ca asta e o examinare completa a ceea ce trece prin capul unei persoane care nu a facut inca sex. Si eu, ca oricine altcineva sunt subiectiva.

Ce te face virgin(a)?

La suprafata, s-ar spune ca definitia virginitatii este bine stabilita, dar atunci cand discuti cu oamenii descoperi ca sunt o serie de “prima data” care sunt importante sau chiar mai importante atat psihic, emotional cat si intelectual. Ar putea parea ciudat ca virginitatea nu este intotdeauna un lucru clar definit, asa ca hai sa luam diferite situatii si sa le analizam pentru a clarifica lucrurile.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....tro.htm


 
rhemaxosDate: Sunday, 2010-08-15, 21:27:53 | Message # 4
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Definitii

Definitia cea mai des intalnita a unui virgin este o persoana care nu a facut inca sex cu alta de sex opus. Chiar si aceasta definitie pica atunci cand realizezi ca, de multi ani, a devenit ceva fizic, aproape medical. O femeie cu himenul intact era considerata virgina si atata tot.

In Evul mediu, spre exemplu, o femeie era considerata virgina daca avea himenul intact. Daca acesta se intindea sau se rupea din diferite activitati nelegate de sex, ea, pur si simplu, nu mai era virgina. Daca o femeie se nastea cu un himen mic sau inexistent, ea nu era virgina.

E important de inteles ca si in ziua de azi exista culturi care pastreaza aceasta definitie, cum ar fi culturile din Orientul mijlociu. Bineinteles ca pentru barbati nu exista un asemenea etalon. Virginitatea a avut o mare importanta numai cand era vorba de femei.

A existat si o mica importanta a virginitatii barbatilor, dar prea insignifianta (acest lucru se reflecta si astazi atunci cand virginitatea la femei conteaza ceva mai mult decat la barbati).
Toate acestea pot parea ciudate pentru noi, dar trebuie sa intelegem ca starea himenului unei femei era considerata atat de vitala din cauza faptului ca ea dovedea daca femeia respectiva a facut sex sau nu.

O femeie care isi intinsese sau isi rupsese himenul era “o marfa mai putin valoroasa” (Ura! pentru noi) pentru ca starea ei de virgina nu putea fi determinata cu certitudine. In aceeasi oala era si o femeie cu un himen mic sau inexistent. Astfel, o virgina era o femeie despre care putea fi dovedit cu dovezi fizice evidente ca nu avusese un penis inserat in vagin.
(Inserat - ce cuvant plicticos pentru a exprima lucrul asta.) Si, din nou, nu exista un etalon pentru barbati. Asa ca, virginitatea nu e chiar asa de clar definita pe cat credeam si definitia ei s-a schimbat de-a lungul timpului.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....tii.htm


 
maximusDate: Thursday, 2010-08-19, 17:28:48 | Message # 5
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Alte definitii pentru virginitate

Definitia moderna, atat pentru barbati, cat si pentru femei e cam, asa: daca ai facut sex (adica penis in vagin si scuze ca par atat de cinica) atunci nu esti virgin(a). Ce se intampla daca penisul nu are nimic de a face cu asta? Inseamna ca doua lesbiene care sunt impreuna de 15 ani sunt inca virgine? Chiar daca ele au superexperienta? E posibil, depinzand de definitie. Dar in acest caz, nu exista un cuvant pentru aceste femei de a descrie importanta primei dati, din moment ce doar penisul in vagin este destul de “important” incat sa merite sa discutam despre asta.

Prima data pentru aceste femei poate fi si probabil chiar este unul dintre lucrurile importante emotional din viata lor. Acesta poate fi, din punct de vedere emotional, cu prima data cand face sex pentru o femeie heterosexuala. Ce spuneti despre sexul anal intre doi barbati homosexuali? Doi barbati homosexuali sunt inca virgini, desi sunt impreuna de multi ani? Daca sexul anal pentru ei inseamna a-si pierde virginitatea, e valabil si pentru cuplurile heterosexuale?

Exista multe culturi care considera sexul anal o metoda sigura pentru un barbat si o femeie de a face sex si, in acelasi timp, de a conserva virginitatea femeii, asa ca, daca nu conteaza pentru barbati si femei, conteaza pentro doi barbati? Definitia se incetoseaza si mai mult daca te gandesti la o persoana bisexuala. Aceasta persoana ar fi din nou virgina daca ar face sex cu o femeie dupa ce a facut deja cu un barbat sau vice-versa? Din nou, nu exista nici un cuvant care sa defineasca experienta emotionala, daca virginitatea este prima data cand faci sex penis in vagin.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ate.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
ninnaDate: Saturday, 2010-08-21, 22:26:54 | Message # 6
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Experienta sexuala

Conceptia generala despre un virgin este o persoana care nu a facut sex penis in vagin, dar nu se opreste aici. Trebuie sa tinem cont si de aceia care sunt timizi, nesiguri sau lipsiti de experienta in ceea ce le da placere lor sau cum sa dea placere altei persoane - toate acestea se regasesc si intr-o persoana a carei prima experienta sexuala este un viol.

Daca numim experienta prin care au trecut ei “experienta sexuala” atunci omitem experienta emotionala prin care a trecut aceasta persoana. Experienta este, de obicei, ceva din care inveti. Este foarte posibil ca o persoana care a trecut printr-un viol sa nu fi invatat nimic despre ceea ce-I da placere si, mai mult, sa-i fie frica sa descopere. Deci, daca definim dezvirginarea ca prima data cand faci sex P in V, inseamna ca nu tinem cont de bucuria si de starea emotionala prin care a trecut aceasta persoana.

Intr-adevar, exista persoane care sunt timide, nesigure sau intimidate de sex, desi au facut sex penis in vagin. La fel, nu exista nici un cuvant care sa descrie prima data cand acestor persoane le place sexul. Ceea ce incerc sa spun este ca acea persoana nu este invalida pentru ca nu are un cuvant pentru a exprima ceva. Nu cred ca limbajul creeaza ganduri, dar lipsa cuvintelor pentru a exprima anumite lucruri arata despre ce considera o anumita civilizatie ca merita sa se discute sau nu.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ala.htm


 
lussyDate: Monday, 2010-08-23, 15:09:13 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Prime dati

Acest articol se refera la faptul ca prima data cand fac sex penis in vagin, poate sa nu fie pentru unii oameni cea mai importanta experienta legata de sex. Si totusi, e foarte ciudat cum ca singura experienta care conteaza este una care implica un penis :-)
Iata o lista generala a unor prime lucruri care pot conta:

- primul sarut cu un MSO (membru al sexului opus)

- prima sarcina

- primul sarut cu un MAS (membru al aceluiasi sex)

- primul orgasm

- primul orgasm in timpul penis in vagin - “uite mama, fara maini” :-)

- prima partida de sex cu un MAS

- primul orgasm oferit de o alta persoana

- prima dragoste

- prima data cand faci sex cu un MSO

- primul sex penis in vagin

- prima data cand sexul e placut

- si orice altceva

Pur si simplu exista multe alte experiente in afara de penis in vagin care pot avea o importanta mai mare. Totul depinde de definitia acceptata de cultura noastra.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ime.htm




Juicy Pussy
 
deeaDate: Friday, 2010-08-27, 17:49:57 | Message # 8
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Atitudini fata de virginitate

E posibil sa fi auzit unul dintre urmatoarele comentarii despre virginitate:

- “Ii datorezi sotului sa fii pura. Barbatilor nu le plac femeile care au fost si cu altii.”

- “Ii datorezi sotului tau sa fii experimentata ca sa-i placa de tine in pat, pentru ca merita asta de la tine.”

- “Virginitatea este un dar pe care femeia i-l ofera barbatului si puterea ei sta in capacitatea de a spune nu”

- “Daca esti inca virgin(a) inseamna ca ai probleme sexuale”

- “Nu as face niciodata sex cu o fata care nu e virgina. Merit mai mult decat o curva.”

- “Nu as face niciodata sex cu cineva care e virgin(a). Merit mai mult decat un(o) neexperimentat(a)”

S-ar putea sa fi gandit unul din urmatoarele lucruri despre tine:

- “Daca nu fac sex in curand, o sa explodez. Stiu asta.”

- “Sex? Hmm, o sa-l fac si p-asta. Ce-i la televizor?”

- “Ma simt ca ultimul ratat(a). Am 19 ani si sunt inca virgin(a). Daca voi continua asa o sa ajung o fata mare.”

- “Nu pot sa fac sex cu cineva pe care nu-l(o) iubesc - de ce ar trebui sa fac sex doar pentru ca ceilalti o fac?”

- “Nu stiu nici macar daca sunt homosexual(a) sau heterosexual(a) si mi-e frica. Cum sa sar pur si simplu in pat cu cineva? Mi-e prea frica.”

Exista milioane de atitudini legate de virginitate, despre ce inseamna sa o ai, despre ce inseamna sa o pierzi, sa o iubesti, sa o detesti si nici una (sau foarte putine) pot fi de ajutor pentru o persoana care nu are experienta sexuala, care-i emotiva, ii e frica, sau e timida.
As vrea sa discut despre unele din aceste atitudini si sa-ti arat ca daca-ti lipseste experienta sexuala, pai, esti in buna companie, pentru ca, la un moment dat in viata noastra, tuturora ne lipseste experienta sexuala.

Nu ne-am nascut stiind ceea ce ne place sexual si unii dintre noi au avut experiente neplacute care i-au lasat traumatizati. Nu-i nici o problema. Nici unul dintre noi n-a stiut ce vrea inca din prima zi si toti cei care vor sa invete despre viata - cei curiosi, emotivi, nerabdatori si entuziasti sau cei speriati - merita sa li se raspunda la intrebari, fara a fi facuti curve sau fara a fi batjocoriti.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....uri.htm




 
nykoDate: Sunday, 2010-08-29, 22:48:38 | Message # 9
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Prejudecati despre virginitate

Lipsa de prejudecati din ultimul timp este un lucru foarte bun. S-a pierdut mult din rusinea de a vorbi despre sex si s-a dezvaluit o gramada din ce vor oamenii de la sex.

Dar uneori s-a exagerat in aceasta privinta spunandu-se ca cei care nu au experienta sexuala sunt frigizi, prostuti, marginalizati, terminati si alte lucruri de acest fel. Marea tragedie aici este ca toti suntem virgini pentru un timp, chiar si aceia dintre noi care au fost violati la primul contact sexual.

Probabil ca o definitie buna a virginitatii nu este aceea ca ai facut sex ci aceea ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine dupa ce ai facut-o. Experienta poate fi vazuta mult mai profund decat ca prima penetrare.

Pe de alta parte, sa-i privim pe virgini ca persoane care nu sunt bune in pat, poate avea acelasi efect, adica sa-i emotioneze, sa-i faca sa creada despre ei insisi ca sunt neindemanatici, incompetenti sau pur si simplu egali cu zero in pat.

Acest mod de a-i judeca ii poate afecta foarte mult in special in procesul lor de a invata despre sex si de a aduna experienta sexuala si poate duce la situatia ca „prima data” sa fie un esec total. „Virginitate = bine” poate sa te faca sa-ti fie frica de a o pierde. „Virginitate = rau ” te poate face sa-ti fie frica sa inveti.

Oricum, foarte putini dintre noi s-au nascut stiind ceea ce-i aprinde. Sa-i numim pe cei care sunt virgini mai „puri” decat sunt ceilalti poate sa-i faca sa fie emotivi cand este vorba despre pierderea virginitatii, in special pe femei.

Deseori, imaginea promovata prin media si prin multe alte mijloace este aceea a unei sirene exilate de sub casa ei fabuloasa de sub mari, a unei vrajitori care isi pierde abilitatea de a citi viitorul.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....tii.htm


 
lussyDate: Friday, 2010-09-03, 23:08:02 | Message # 10
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pierderea virginitatii

„Pastreaza virginitatea ca un dar special pentru sotul tau; ii datorezi sa ramai pura.” „Scapa de virginitate cat de repede poti - sotul tau merita o amanta competenta si nu o novice!”
Aceste doua atitudini nu sunt corecte pentru un simplu motiv - nu spun nimic despre ce-ti datorezi tie. Lucrul cel mai des amintit de oameni, cand este vorba despre virginitate priveste pierderea sau pastrarea ei ca si cand ai datora acest lucru altcuiva, vreunui strain, pe care nici macar nu l-ai intalnit.

Sexualitatea este un lucru minunat si ea te poate face o persoana mai buna. Ti-o datorezi tie si viitorului partener sa fii onesta in legatura cu ceea ce-ti doresti. Sa spui ca datorezi pastrarea sau pierderea virginitatii cuiva transforma prima data intr-o obligatie, adica o fapta facuta de tine in beneficiul altcuiva.

Este intotdeauna bine sa stii ceea ce vrei si, ca sa stii asta, experienta sexuala te poate ajuta mult. S-ar putea sa stii in mare ceea ce-ti place sau ceea ce nu-ti place, dar pentru a descoperi griul dintre alb si negru este nevoie de multa practica.

Nu datorezi nimanui sa-ti pastrezi sau sa-ti pierzi virginitatea si atunci cand esti pus(a) in fata faptului sa ti-o pierzi, cel mai important lucru este ca tu sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat ca sa poti fi sincer(a) in legatura cu preferintele tale fata de o persoana iubita, fie ea sotul sau o alta persoana.

Gandindu-te la sexualitate ca la ceva pe care datorezi cuiva te impiedica sa inveti despre ceea ce vrei. Deseori, in special pentru femei, sa inveti ceea ce-ti place legat de sex poate fi comparat cu ascultatul unei soapte in mijlocul unei strazi aglomerate dintr-un oras mare - vocea inceata din capul tau care-ti spune ceea ce-ti place este total acoperita de milioane de alte voci care iti spun ce „ar trebui” sa gandesti.

Sa-ti pastrezi sau sa-ti pierzi virginitatea este o decizie pe care trebuie sa o faci tu. Pentru persoanele nerabdatoare si entuziaste sa invete despre sex sau pentru cele care doresc sa-si construiasca o buna experienta, activitatea sexuala inceputa devreme poate sa-i ajute. Pentru persoanele care sunt neinteresate momentan, confuze in legatura cu sexualitatea sau care au avut experiente neplacute in trecut sa fie incurajate a-si pierde virginitatea devreme este un sfat prost. Cel mai important lucru de retinut este ca ar trebui, pe cat posibil, sa faci sex pentru prima data exact atunci cand te simti gata si doritor(e).

Unii oameni sunt pregatiti si doritori inca inainte de 16 ani. Altii nu sunt pregatiti sa ia aceasta decizie nici macar la 20 de ani. Eu insami m-am decis sa-mi pierd virginitatea la 20 de ani si nu a fost ceva prea placut. Oamenii iau aceasta decizie in momente diferite.
Daca inca te afli in procesul de a invata ceea ce-ti place si nu ai gasit persoana potrivita inca, esti confuz inca in legatura cu sexualitatea ta, treci prin ceva foarte greu in viata ta sau pur si simplu nu ai chef inca este OK. Este viata ta.

Ai tot timpul la dispozitie. Desi suna a cliseu iti spun ca daca cineva refuza sa fie cu tine pentru ca esti virgin(a) sau pentru ca nu esti virgin(a) acea persoana nu merita sa-i dedici nici un pic din timpul tau. Persoana respectiva nu este interesata de tine, ci este pur si simplu sclava unor prejudecati.

In sfarsit, daca exista un lucru pe care i-l datorezi partenerului(ei) acela este: daca esti virgin(a) datorezi partenerului(ei) tau(ta) sa fii sincer(a) in legatura cu lucrurile care te fac curios(a) si cele in legatura cu care esti rezervat(a). Daca te culci cu un(o) virgina ii datorezi sa-l(o) asculti in ceea ce-i place si ceea ce nu-i place.

De asemenea, aminteste-ti ca si tu odata ai fost virgin(a) si incearca sa te pui in locul lor. Datorezi persoanei cu care esti sa o respecti, sa nu o judeci, sa fii sincer(a) in legatura cu preferintele si grijile tale.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ii1.htm




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Wednesday, 2010-09-08, 17:19:05 | Message # 11
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Diferente sexuale

In unele anturaje a devenit la moda sa spui ca ar trebui sa-ti pierzi virginitatea devreme ca sa inveti cum ar trebui sa te porti in pat si ce anume i-ar placea unui partener. Aceasta este in parte adevarat si in parte fals. In timp ce experienta sexuala te poate ajuta sa inveti baza, este clar ca ce place unei persoane poate sa nu placa alteia.

Daca primilor doi parteneri ai tai le-a placut ceva anume si ai invatat sa le faci acel ceva bine nu este neaparat adevarat ca unui al treilea o sa-i placa la fel de mult acel lucru si trebuie sa stii ca gandind asa poate duce foarte aproape de limita la care consideri o persoana frigida pentru ca nu-i place ceea ce-i faci. Experienta sexuala te ajuta mult mai mult atunci cand inveti ceea ce vrei decat ceea ce un partener ipotetic ar vrea.

Ca sa fiu mai clara - daca te intrebi ce vrea partenerul(a) actual(a) in pat, nu presupune ca el(ea) vrea ceea ce ai invatat tu de la ultimul(a) partener(a). Intreba-l(o) ce vrea. Invatati impreuna. Sa presupui ca stii totul sau ca ai o atingere magica este un lucru periculos; nu conteaza cat de experimentat(a) esti, exista cineva undeva cu o dorinta pe care tu nu o anticipezi.

Deci , nu te chinui sa inveti lucruri pentru altii. Din nou, cel mai important lucru care te invata experienta sexuala este ceea ce tu vrei, astfel incat sa poti fi sincer(a) cu partenera(ul) ta(tau) in legatura cu preferintele tale. Partenerul(a) poate sa-ti spuna preferintele lui(ei) si impreuna veti descoperi ce merge cel mai bine pentru voi. Sexul este specific - persoana cu care esti in pat acum nu se aseamana cu persoana cu care ai fost inainte.

sursa:
http://www.sexaz.ro/virgini....ale.htm


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
maximusDate: Friday, 2013-02-01, 20:11:08 | Message # 12
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Virginitatea, mândrie sau ruşine?

Într-o perioadă în care pornografia este prezentă peste tot iar copiii au copii, virginitatea a devenit o noţiune străină pentru majoritatea reprezentantelor sexului slab. Dacă în urmă că câţiva ani se punea preţ pe singurul "bun" cu care se nasc toate femeile, iată că astăzi acest lucru contează puţin, aproape deloc.

Chiar şi aşa, virginitatea nu este o haină pe care o poţi purta doar cât este la modă şi continuă să aibă rolul ei. Iată când este sănătos să-ţi începi viaţa sexuală şi de ce, chiar dacă momentul "propice" primei experienţe nu poate fi stabilit nici de studii de specialitate, nici de religie, nici de lege, nici de părinţi.

-vârsta biologică optimă la care poţi avea relaţii sexual este 18 ani în cazul băieţilor şi 20 în cel al fetelor;

-chiar dacă la 18 ani devenim majori iar corpul îşi cere drepturile mai devreme, este indicat ca fetele să aştepte până când hormonii şi organele lor genitale suferă toate modificările, iar acest lucru se întâmplă în perioada adolescenţei;

-începrea vieţii sexuale mai devreme creşte riscul dezvoltării unor atipii celulare la acest nivel care, în timp, pot degenera în cancer;

E drept că în vremurile în care trăim, e aproape imposibil ca lucrurile să decurgă în acest fel, însă, îndiferent de vârstă, important e să fii pregătită pentru marele moment.

http://www.libertatea.ro/detalii....42.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 15:02:38 | Message # 13
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Trei motive pentru care eşti încă virgin

Toţi prietenii tăi se laudă cu performanţele lor sexuale. În liceu nu te deranja foarte tare pentru că erai încă tânăr şi nu te gândeai la sex dar anii au trecut, ai depăşit 20 de ani şi tu eşti încă virgin... Care o fi cauza? Eşti atrăgător, te îmbraci frumos, îţi aranjezi părul în fiecare dimineaţă, ai unghiile tăiate regulamentar, ai maşină, ceva bani în portofel... şi nu ştii de ce nu reuşeşti să faci sex cu nimeni. Există câteva motive din cauza cărora ai rămas... ultimul.

Eşti prea bleg

Eşti foarte drăgut, foarte simpatic, foarte bun, foarte şi iar foarte încât devii mai mult decât foarte enervant! Nici o femeie nu vrea un sclav bleg care să nu fie în stare de nimic. Vrei să-i faci toate poftele dar încearcă să-i arăţi că undeva, acolo, în spatele tuturor dulcegăriilor există şi o urmă de testosteron.

Nu eşti în stare să porţi o discuţie

Prima întâlnire. O întâmpini cu un bădăran "Ce faci păpuşă?", după care începi să vorbeşti despre fotbal neuitând să pigmentezi şi cu vreo două înjurături, iar apoi te lauzi cu bicepşii tăi şi cu recordul la băut bere. Deja ai pierdut şansa să o duci la tine în pat. Nici dacă stai tăcut, pe gânduri şi o ignori complet nu e bine.

"Mamă, ce bucată!"

O admiri din cap până în picioare şi nu îţi poţi lua privirea de la sânii ei. Te holbezi de parcă nu ai fi văzut o pereche de extratereştri. Sau, şi mai şi, stai frumos cu ea la terasă şi comentezi când trcee câte o domnişoară apetisantă. Fata cu care ai întâlnire nu va fi impresionată de faptul că nu te poţi abţine să exclami "Mamă ce bucată!" sau "Ce fund mişto are blonda!", de fiecare dată când trece o... "bunăciune" pe lângă voi.

Ca să rezumăm, nu trebuie să fii nici bleg, nici agresiv, nici prea cuminte dar nici să demonstrezi că eşti obsedat sexual. Încearcă să le consideri pe femei oameni aşa ca şi tine, să fii natural şi binecrescut.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....07.html




 
Forum » Riddick University » Sex Academy » Virginitate
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024