Saturday, 2024-04-20, 15:04:24
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: riddick, ninna, deea, maximus  
Forum » Riddick University » Sex Academy » Compatibilitatea sexuala
Compatibilitatea sexuala
lussyDate: Monday, 2010-08-23, 14:30:26 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Compatibilitatea sexuala - trupurile voastre se potrivesc in dormitor?

Ce inseamna, pana la urma, compatibilitate intima? Sunt oameni carora pur si simplu nu le-a fost scris sa se potriveasca in dormitor?

"Compatibilitatea sexuala este doar o vor­ba aruncata de cineva candva sau chiar se poate discuta despre asa ceva la mo­dul cel mai serios? Adica sunt oameni care, pur si simplu, nu sunt facuti sa aiba o relatie intima, deoarece corpurile lor sunt total, dar total in opozitie, sa spunem."

Compatibilitatea sexuala intre doi parteneri provine din intimitatea emo­tionala a cuplului. Compatibilitateatine, in primul rand, de atitudinea si men­talitatea asemanatoare cu a partenerului fata de sex: impartasirea fara inhibitii a fanteziilor sexuale, dezvoltarea si implinirea sexualitatii prin celalalt, explorarea si rafinarea simturilor. Respectarea dorintelor partenerului si interesul pentru acesta sunt elemente de baza ale compatibilitatii.

"Performanta" sexuala nu este o calitate personala, ci un rezultat al dinamicii jocului erotic creat de ambii parteneri, fiecare asumandu-si rolul de participant activ si atent la dorintele si nevoile celuilalt. Adica "un dans in doi". Cat despre problema incompatibilitatii organelor genitale, aceasta poate fi depasita daca exista disponibilitate, comunicare si ingeniozitate.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6984671




Juicy Pussy
 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:27:08 | Message # 2
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Ce înseamnă compatibilitatea sexuală

De foarte multe ori auzim despre "compatibilitate sexuală" cand vine vorba despre factorii care fac o relaţie să funcţioneze sau nu. Ce inseamnă totuşi acest lucru şi cum putem stabili dacă suntem sau nu compatibili din punct de vedere sexual cu cineva, atât timp cât nu există vreun dispozitiv special care să măsoare acest lucru.

Compatibilitatea sexuală este de multe ori apreciată după frecvenţa momentelor de intimitate. Totuşi ce e de făcut când pentru unul dintre parteneri satisfăcător este de 4 ori pe an iar pentru celălalt de 4 ori pe săptămână? Cum nici unul dintre cei doi nu poate fi învinovăţit, cercetătorii spun că, e în avantajul relaţiei şi intimităţii, să-ţi planifici săptămânal numărul partidelor de sex, astfel poate deveni amuzant când partenerul a rămas "restant" şi trebuie să "plătească" penalizari.

Potrivit sfatulmedicului.ro, partenerii ajung să fie compatibili în urma unui proces de durată, pe care-l negocieză pe masură ce înaintează în relaţie. Bineînţeles că şi personalitatea fiecăruia contribuie la acest proces, dar modul în care partenerii interacţionează contează cel mai mult.

Partenerii au nevoie să simtă siguranţa că ei construiesc ceva împreună, ceva ce are sens. Respectarea dorinţelor sexuale ale partenerului este o regulă de bază a potrivirii sexuale.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....74.html


 
Forum » Riddick University » Sex Academy » Compatibilitatea sexuala
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024