Friday, 2024-04-19, 00:49:19
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: riddick, ninna, deea, maximus  
Forum » Riddick University » Sex Academy » Fantasy
Fantasy
lussyDate: Saturday, 2010-09-11, 16:48:29 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Fantezii sexuale: Ce fantezii sexuale au femeile si barbatii

Fanteziile sexuale de multe ori nu sunt intelese sau explicate. Atractia fata de acestea este inteleasa numai de persoanele care sunt excitate de astfel de lucruri.

Trebuie insa sa renuntam la prejudecati atunci cand vorbim despre ceea ce fac oamenii in spatiul privat al dormitorului.

Fantezii sexuale in trei

Fantezia sexuala cu un menage a trois sau sex in trei este ceva ce foarte multi oameni vor sa o incerce cel putin o data in viata. Mai ales barbatii. Aceasta este de fapt o "mini orgie" care implica trei persoane (pot fi diverse combinatii de barbati si femei) care se satisfac sexual unul pe altul si intretin relatii sexuale.

De ce este atat de atragatoare fantezia cu sex in trei? Ei bine, multe persoane isi doresc sa incerce ceva nou si interesant. Altii cred ca atentia pe care o primesc in timpul actului sexual obisnuit nu este suficienta. Multi doresc sa o faca in trei pentru ca este ceva iesit din comun sau chiar interzis sau poate pentru ca doresc sex excitant fara nici o implicare romantica.

Fanteziile din mintea lor incita multi barbati si isi doresc sa incerce un menage a trois cu partenera, chiar daca ei nu ii place acest tip de divertisment sexual. Uneori, "fortandu-ti" partenera sa faca ceva ce nu vrea la fel de mult ca tine poate fi o miscare foarte egoista.Totodata, sexul in trei poate fi o scuza pentru tine sa o inseli fara sa fii prins.

Daca partenerul tau incearca sa te convinga sa faceti sex in trei, gandeste-te de doua ori daca intr-adevar vrei sa fii cu cineva care nu iti respecta sentimentele. Totodata, daca te-ai decis sa o faceti in trei pentru a va readuce la viata relatia care scartaie sau pentru a-ti impiedica partenerul sa te insele, tine cont de faptul ca acesta decizie nu va avea, cel mai probabil, efectul dorit.

Asa cum am mentionat deja, nu este bine sa ai asteptari romantice de la un menage a trois. Aceasta se bazeaza pe placere, nu pe o relatie romantica, astfel incat trebuie sa fii atent/a sa nu fii prea dezamagita la sfarsit.

Si un alt sfat: mai bine nu te implica cu cineva pe care il vezi zilnic la serviciu, deoarece poate fi o miscare foarte proasta.

Fantezii sexuale cu o persoana de acelasi sex

Fanteziile cu un partener de sex opus si cu unul de acelasi sex sunt premergatoare - spun specialistii - celor in care este implicata doar o persoana de acelasi sex.

N-ar trebui sa te sperie fanteziile cu o persoana de acelasi sex, pentru ca nu dovedesc neaparat ca ai tendinte spre homosexualitate, ci eventual spre bisexualitate. Dar nici asta nu este un lucru iesit din comun avand in vedere ca majoritatea dintre noi le manifestam intr-un fel sau altul.

Cand vine vorba de fanteziile cu o persoana de acelasi sex, femeile si barbatii sunt foarte diferiti in privinta lucrurilor pe care si le imagineaza. Femeile viseaza la alte femei imaginandu-si fiecare trasatura a acelei femei, dar si faptul ca o alta femeie ar cunoaste mai bine decat un barbat cum sa le stimuleze si sa le aduca placere. Barbatii, in schimb, se gandesc mai mult asupra organului sexual masculin si asupra imaginilor actului sexual in sine.

Intr-un studiu s-a descoperit ca atat barbatii heterosexuali, cat si cei homosexuali au fantezii cu alti barbati si, respectiv, cu sexul opus, acest lucru nereflectand nimic mai mult decat curiozitatea sau alte impulsuri sexuale, nicidecum dorinta de a-si schimba orientarea sexuala.

Fantezii sexuale violente

Pe baza a diverse cercetari, psihologii si sexologii cred ca multe femei au fantezii cu acte sexuale violente, ce ajung aproape la limita violului. Vorbim, in mod evident, de un joc erotic al cuplului, despre role playing si nu de un abuz sexual real.

Se pare ca fanteziile cu act sexual violent sunt printre primele 10 fantezii sexuale ale femeilor, deoacere acestea le permit sa-si indeplineasca dorinta de sex salbatic si murdar, fara a avea sentimentul de vinovatie sau rusine.

Fantezia presupune cel mai adesea un barbat atragator care rupe toate hainele de pe corpul femeii. Ea rezista, dar barbatul o poseda fara nici un fel de intrebari. Placerea incepe sa fie simtita abia in timpul penetrarii.

Barbatii pot indeplini aceste fantezii luandu-si partenerele prin surprindere cu hotarare si brutalitate. Diferenta dintre fantezie si realitate este ca fantezia permite unei persoane un anumit control asupra evenimentelor, care este foarte important. Femeia poate opri jocul sexual in orice moment sau poate schimba modul in care este jucat.

In mare, este vorba despre sentimentul de subjugare si neputinta - femeile nu sunt in stare sa reziste barbatului.

Dar femeile nu sunt singurele care au fantezii ce implica violul. Un studiu arata ca 45,8% dintre barbatii chestionati au fantezii sexuale in care partenera ii violeaza, adica ii domina si obtine placere placere sexuala folosindu-se de acestia ca obiecte sexuale.

Fantezii sexuale pe roluri (role playing)

Indiferent daca esti un expert sau un incepator agitat cand vine vorba de purtarea unor costumatii si interpretarea unor roluri, fantezia role playing deschide o noua lume a posibilitatilor sexuale.

Nu apucam sa ne jucam prea mult in vietile noastre de adulti, iar cele mai multe forme de joaca acceptate social sunt competitive, in care cineva mereu castiga sau pierde.

Astfel ca ajungem sa aducem regulile si restrictiile sociale chiar si in viata noastra sexuala, lucru ce ne poate limita placerea si explorarea disponibila pentru noi.

Fantezia role playing este un mod minunat de a ne elibera temporar de restrictiile si responsabilitatile din viata noastra de zi cu zi, interpretand rolul altcuiva.

Nu trebuie sa te scufunzi in aceasta fantezie sexuala, poti doar incerca sa petreci ceva timp inmuindu-ti degetele in apele sale adanci. Viseaza la cateva scenarii sexuale, alege un personaj sau doua, costumele si recuzita necesara. Fanteziile sexuale nu trebuie neaparat aduse in realitate pentru a beneficia de efectele lor excitante!

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot....7179235




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Saturday, 2010-09-25, 22:10:22 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Fantasmele erotice

A fost o vreme când fantezia erotică era privită ca un fapt cu totul negativ. Stereotipii prosteşti şi bizare, temeri ale unora au făcut ca atenţia să fie îndepărtată de la studiul fanteziei. Freud a examinat visele din timpul nopţii ca fiind produse ale subconştientului, dar, mai recent, cercetările au început să se ocupe serios de visele sau reveriile din timpul zilei ca o trecere către aceleaşi părţi ascunse ale omului, ca o poartă către noi înşine.

De fapt, sensul termenului de fantasmă este acela de vis conştient, reverie realizată în timpul zilei, refugiu psihic al momentelor aşa-zis moarte, când raţiunea se odihneşte, grijile cotidiene se estompează şi privirea nu fixează ceva anume, ci se pierde în zări doar de noi ştiute.

Aproape cu toţii ne construim o lume a fanteziei, un fel de regat al experienţei care se ascunde între lumea aceasta, în care trăim, şi momentele de dincolo de realitate, din timpul viselor noastre din noapte şi de aceea este bine să devenim conştienţi de lumea fantasmelor noastre, să o cunoaştem pentru a o stăpâni.

Mulţi oameni au fantasme mai mult sau mai puţin sofisticate, mai mult sau mai puţin conştiente. Dar între dorinţa de a trăi o situaţie şi realizarea sa, se ascunde o fascinantă lume. Nu trebuie în nici un caz să ne fie ruşine de fantasmele noastre. Ele constitue o ”scară de incendiu” care ne permite să suportăm frustrările vieţii cotidiene. Ele sunt scenariile micilor noastre ”nebunii”, ale dorinţelor noastre ascunse, partea cea mai îndrăzneaţă a ceea ce suntem noi.

A avea fantasme este deci o parte importantă , deşi nu constituie partea esenţială a vieţii noastre afective. A avea fantasme nu înseamnă a ne orienta numai spre noi înşine, nu înseamnă a ne crea o lume iluzorie în care să trăim uitând de iubit/iubită şi de viaţa noastră sexuală. Situate între normal şi patologic, fantasmele pot funcţiona ca un medicament , atunci când sunt bine dozate, sau ca o otravă, atunci când le uităm măsura.

sursa:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1901


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
deeaDate: Sunday, 2010-09-26, 20:54:49 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Iată care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale unei femei

E vară, e cald, iar imaginaţia lucrează mai bine ca oricând ! Vrei şi tu să profiţi la maxim de asta? Ei bine, iată la ce visează femeile atunci când sunt singure în dormitor şi-şi aşteaptă iubitul să vină acasă.

1. Nu am fost cuminte
Pentru că nu ai fost cuminte vei fi aspru pedepsită. Partenerul de viaţă te va “obliga” să-i satisfaci toate dorinţele ascunse, iar tu eşti nevoită să i te supui.

2. Sunt o fată rea, rea, rea
În viaţa reală eşti o femeie cuminte şi aşezată, dar te-ai cam săturat de monotonie. Acum ai curajul să spui da mai multor bărbaţi odată fără niciun fel de remuşcare.

3. Vreau o noapte cu ex-ul
Eşti cu altcineva acum, dar vrei să trăieşti periculos! Gândul te duce imediat la fostul iubit. Îl vrei lângă tine pentru ultima dată şi cu siguranţă va fi de neuitat, mai ales că acum a devenit “fructul oprit”.

4. Eu conduc
De data asta tu eşti la comandă, iar cel de lângă tine este sclavul tău. Cătuşele şi biciul sunt doar două dintre accesoriile nelipsite din scena erotică la care visezi.

5. Îl vreau pe Făt Frumos
Vrei totul ca la carte! Flori, şampanie, muzică lentă şi…malul mării. O atmosferă romantică şi cerul plin de stele. La asta visează cele mai visătoare dintre femei.

6. E interzis, dar îmi place
Te afli într-un loc public şi te poate vedea cineva! Cu atât mai bine. În lift, în maşină, pe birou...sub ochii tuturor...nu-ţi pasă pentru că ai de gând să te simţi "foarte" bine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....21.html




 
yasashDate: Friday, 2010-10-01, 14:43:50 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Află ce fetişuri ai, în funcţie de zodia în care eşti născut

Ce lucru te "starneşte"? Lenjeria din dantelă, poate? Sau pantofii cu toc ori hainele din piele? Nici una, nici alta? Atunci, poate e vorba de mancare, un schimb de replici fără perdea la telefon, o palmă la fund sau... o costumaţie de asistentă! Află care e fetişul tău, in funcţie de zodia in care eşti născut(ă).

BERBEC

Ceva sfoară şi-un pic de durere

Visul acestui nativ e legat de... legături, sforicele şi panglici, pentru că adoră să lege fedeleş şi să provoace plăcere presărată cu durere. Când îşi dă frâu liber fanteziilor, devine uşor violent şi îşi foloseşte mâinile, greutatea corpului sau dinţii pentru a te tortura în timpul sexului. În general, preferă fanteziile care antrenează fizicul, aşa că gesturile, nu vorbele îl satisfac.

TAUR

Dezbracă-te şi... îmbracă-te în ciocolată

Nativul Taur are un fetiş pentru alimentele... sexy, mai ales dacă le poate consuma de pe trupul iubitei sau iubitului său! Aşa că jos hainele şi aşteaptă-ţi jumătatea îmbrăcat(ă) în ciocolată sau serveşte-i nişte fructe aşezate pe sânii ori pe abdomenul tău! Pentru că Taurul vrea să guste plăcerea cu toate simţurile, oferă-i în pat stimuli vizuali, tactili şi olfactivi deopotrivă.

GEMENI

Alo! Te fac o partidă la telefon?

Pe nativul Gemeni sexul la telefon îl stârneşte ca nimic altceva. Te va suna în toiul nopţii pentru o partidă, având pregătite textele fierbinţi şi aşteptând ca tu să răspunzi cu flirturi îndrăzneţe. Fanteziile lui fac apel la imaginaţia ta, nu la condiţia fizică. Îi mai plac jocurile erotice, cum ar fi pokerul pe dezbrăcate, pentru că adoră să combine sexul cu intelectul.

RAC

N-am fost cuminte, pedepseşte-mă!

Acest nativ adoră jocurile de dominare şi supunere. E servil şi nu-ţi va ieşi din cuvânt. Îi place la nebunie să primească de la tine... pălmuţe, aşa, ca o pedeapsă pentru o vină reală sau imaginară. Serios, dă-i două la fund şi ai putea să-l exciţi atât de tare încât să urmeze cea mai grozavă partidă de amor din viaţa ta! Bărbaţii acestei zodii mai au un fetiş pe care iubitele lor îl pot exploata: sânii.

LEU

Nu în pat, mai bine în... parc

Leul explodează de plăcere în timpul practicilor exhibiţioniste, când e fotografiat în ipostaze erotice ori când face sex cu iubitul/ iubita în locuri publice. Dacă eşti cuplat(ă) cu un nativ al acestei zodii şi vrei să-i îndeplineşti cea mai ascunsă dorinţă, n-ai decât să laşi ruşinea deoparte şi să-i propui o escapadă amoroasă într-un parc. Evident, într-un loc mai retras...

FECIOARĂ

Elev conştiincios, caut profesoară

Femeile şi bărbaţii Fecioară susţin că n-au nici un fetiş. Însă, în realitate, sunt cei mai perverşi nativi din zodiac! În fanteziile lor, fac amor cu un personaj mai în vârstă şi mai experimentat, care îi învaţă tainele sexului. Le place să pozeze în elevi şi să-şi imagineze că partenerul de sex este profesorul sau profesoara lor. Şi mai e ceva: frecventează des barurile de striptease!

BALANȚĂ

Vrea oglindă pe tavan

Ce vrea în pat o Balanţă? Sau, mai bine zis, ce vrea deasupra patului? Păi, o oglindă! Acest nativ e voyeur, îi place să privească şi să filmeze, aşa că o oglindă uriaşă, fixată pe tavan - cel mai bine! - sau măcar pe uşa şifonierului îi va oferi plăcere maximă. Bărbatul Balanţă mai are o slăbiciune pentru lenjeria sexy, aşa că ai grijă să-ţi înnoieşti în fiecare lună colecţia de chiloţei.

SCORPION

Întoarce-i fundul... O să-i placă!

Scorpionii sunt înnebuniţi după un fund apetisant, aşa că nu e de mirare că le place mult şi sexul anal. În plus, nu concep să nu deţină controlul în timpul sexului! Ar putea încerca să te asfixieze în timp ce te sărută suav sau să te pună la punct cu vorbe fără pudoare. N-ar fi ieşit din comun nici să se costumeze în vampir(iţă), căci sângele şi frica pe care o inspiră li se par erotice.

SĂGETĂTOR

Costume, multe costume...

Un costum din latex sau unul de menajeră pot da gata un bărbat Săgetător, care are o slăbiciune pentru costumaţiile sexy. Acest nativ îşi doreşte mereu experienţe noi şi e client fidel al sexshop- urilor, de unde cumpără obiecte menite să sporească plăcerea. Nici femeia Săgetător nu va rămâne indiferentă, dacă iubitul ei se va costuma în pompier, poliţist ori un deţinut sexy...

CAPRICORN

Cere-i bani, îi place să plătească!

Capricornilor le place să plătească pentru serviciile sexuale, aşa că nu face scandal dacă vrea să te recompenseze pentru o noapte de amor! Probabil nu-ţi va lăsa banii pe noptieră, dar va dori să-ţi facă un cadou. Aceşti nativi au o slăbiciune şi pentru tehnicile sadomasochiste.

VĂRSĂTOR

Ia-i webcam, să facem sex pe net

Preferă orice alt tip de relaţie în afara celei monogame: la distanţă, bazată doar pe sex ori cu mai mulţi parteneri. Are un fetiş pentru cybersex, căci găseşte fascinant amorul prin internet. E posibil să-l găseşti pe site-urile pentru adulţi, conversând intim pe messenger sau făcând sex cu o persoană necunoscută, prin webcam.

PEŞTI

Arată-i picioarele şi-l dai pe spate

Cel mai cunoscut fetiş al acestui nativ este cel pentru picioare, dar Peştii mai au şi alte plăceri ieşite din comun. Pentru început, îi poţi satisface fără un contact fizic propriu-zis. Adoră să fie tachinat, mai ales în plan mental. În fanteziile lui, acest nativ poate crea o legătură specială cu cineva, una atât de puternică, încât dorinţele sexuale să fie anticipate, iar orgasmul, simultan.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....39.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Friday, 2010-10-08, 20:53:22 | Message # 5
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Fetişurile sexuale. Care sunt şi ce înseamnă

Biciuri şi cătuşe, pantofi cu toc, fuste scurte sau părul de pe piept. Toate acestea pot să se transforme in adevărate fetişuri sexuale. Care sunt cele mai frecvente, mai obişnuite şi ce înseamnă, aflaţi mai jos.

În primul rând, din punct de vedere al definiţiei oferită online de Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, fetişul înseamnă, în sens figurativ "idee, principiu, care constituie obiectul unei adoraţii oarbe, nejustificate", în acest caz provocând pofta de sex.

1. Costumaţii sexy

Unele persoane sunt excitate dacă persoana cu care fac sex poartă o costumaţie. Şcolăriţă, poliţist, drăcuşor, îngeraş sau infirmieră sunt printre cele mai întâlnite deghizări care nasc pofta de sex.

2. Masturbarea

Libidoul unor persoane este gâdilat dacă partenerul sau partenera se masturbează în faţa lor, înaintea începerii actului sexual.

3. Jucăriile sexuale

Oamenii care au jucăriile sexuale drept fetişuri se împart în două categorii. Aceia care sunt excitaţi dacă partenerul sau partenera foloseşte aşa ceva şi cei care se excită dacă folosesc ei un vibrator, cătuşe sau alte obiecte de acest gen, în timp ce partenerul/a îi priveşte.

4. Părul

Unii oameni sunt excitaţi de părul de pe corpul partenerei/partenerului sau, din contră, de lipsa totală a acestuia.

5. Tocurile înalte

Unii bărbaţi sunt excitaţi dacă partenera lor poartă tocuri înainte, eventual cizme, în timpul actului sexual. Unii dintre aceştia sunt excitaţi şi de femeile cu picioare lungi şi subţiri.

6. Sado-masochismul

Există persoane care sunt excitate de durerea fizică. Fie că îşi trag de păr, pălmuiesc sau umilesc partenerul, fiind agresorul, fie dacă sunt pe post de victimă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....10.html


 
yasashDate: Saturday, 2010-10-23, 16:25:08 | Message # 6
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Topul fanteziilor sexuale

Iata cateva dintre cele mai des intalnite fantezii.

Leaga-ma si loveste-ma

Fanteziile sexuale de subordonare sunt de fapt foarte frecvente. Aceste fantezii includ, de obicei, un barbat care te leaga si se poarta cu tine ceva mai dur, astfel incat sa nu rezisti sau te loveste la fund pentru a te pedepsi ca ai fost fata obraznica. Alta fantezie comuna este atunci cand barbatul iti rupe camasa, sutienul si chilotii, te tranteste pe podea si face sex cu tine fara nici un cuvant - un fel fel de viol, daca e sa fim complet sinceri.

Sex in fata unei alte persoane

Exista o fantezie foarte comuna si populara pe care cuplurile o au de obicei in timp ce intretin relatii sexuale. Fantezia are mai multe variante, de exemplu sa te uiti la partenerul tau cum face sex cu o straina sau un vecin care se uita la voi in timp ce faceti sex.

Sex in locuri publice

Multi oameni practica acest lucru in mod regulat, dar pentru unii este doar o fantezie. Mai ales daca este destul de extrema si va imaginati ca faceti sex intr-un loc foarte public, unde exista mari sanse sa fiti prinsi - sa spunem intr-un bar sau pe plaja. Fantezia despre actul sexual intr-un loc public nu include doar penetrare, ci si sex oral intr-un cineva sau un hand job la restaurant.

Sex intr-o locatie exotica

Pentru ca de obicei nu avem bani sa facem sex intr-o locatie foarte prestigioasa, singurul lucru care ne ramane este sa avem fantezii despre asta. De exemplu, ca facem sex intr-un hotel de prestigiu din Dubai sau pe o praja cereasca din Bora Bora. Unii oameni isi imagineaza locatii mai extreme, cum ar fi in cimitir, cunnilingus in Grand Canyon sau felatie in Empire State Building.

Sex cu un fost iubit

Poate parea incredibil, dar multi oameni au fantezii ca fac sex cu un fost iubit sau partener. Mai ales in cazul in care sexul era fenomenal si s-ar putea sa iti fie dor de astfel de partide.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot/topul-fanteziilor-sexuale-7516999


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Monday, 2010-12-13, 16:42:14 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Topul celor mai populare fantezii sexuale

Multe persoane au fantezii cu un "prieten preferat", ne spune Susan Crain Bakos in cartea sa, "Sex. Ghid Complet". Este vorba despre acel scenariu care ii va excita garantat in timpul masturbarii sau atunci cand excitarea dispare in timpul sexului.

Iata cele mai populare fantezii erotice, pe care atat femeile, cat si barbatii le au:

1. Sa faca sex cu altcineva decat partenerul tau stabil - aceasta este cea mai frecventa fantezie intalnita deoportiva la barbati si femei.
2. Sa faca sex cu un partener interzis - adica o persoana dintr-o rasa diferita, pozitie sociala diferita, sotul sau sotia unui prieten, seful sau asistentul tau personal.

3. Sex cu mai multe persoane - desigur, barbatii se viseaza in compania mai multor femei. In privinta femeilor, acestea ar primi in cuplu atat o alta femeie, cat si un alt barbat.
4. Fantezia romantica - sex cu partenerul intr-o locatie idilica, de vis.

5. Sex cu un necunoscut - pasional si fara implicare, sexul spontan cu o persoana abia intalnita.
6. Sexul fortat sau "fantezia violului", des intalnita atat la barbati, cat si la femei.

7. Sex interzis, precum cel in locuri publice, insotit sau nu de sadomasochism.
8. Fantezii exhibitioniste sau voyeuriste - cineva se imagineaza facand sex in timp ce este privit sau privind pe cineva facand sex.
9. Escapadele homosexuale.
10. Sex cu o celebritate.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6187815




Juicy Pussy
 
yasashDate: Wednesday, 2010-12-22, 21:07:03 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Top 10 fantezii sexuale

Nu exista persoana activa sexual (cel putin) care sa nu aiba cel putin o data in viata o fantezie sexuala. Barbati sau femei deopotriva doresc sa iasa din clasica rutina si sa faca pasul cel mare in pat. Indiferent daca au curajul sau nu sa-i impartaseasca partenerului, scanteia trebuie aprinsa.

1. Prima treapta a podiumului este ocupata de fantezia sexului in trei sau in grup.

2. A doua fantezie ca si popularitate este cea a sexului cu o celebritate, de obicei un/o actor/actrita promovate excesiv de mass media.

3. A treia dorinta ascunsa este sexul cu un prieten/a sau coleg/a de munca.

4. Pe locul al patrulea se situeaza fantezia "sex cu o persoana necunoscuta".

5. Locul al cincelea este ocupat de dorinta de a avea in pat o persoana de acelasi sex.

6. Pozitia a sasea este ocupata de fanteziile care implica in timpul actului sexual forta.

7. In timp ce altii se multumesc cu privitul, personajele principale se aleg cu un orgasm de toata frumusetea, asa ar suna fantezia numarul sapte.

8. Dormitorul este invechit in opinia multora dintre noi, insa cati au curajul sa faca sex in locuri publice? Nu multi, insa aceasta fantezie ocupa locul al optulea.

9. Se pare ca pentru unii fantezia sexuala care ii macina se poate desfasura doar intr-un loc exotic, cat mai departe de casa, colegi de serviciu si stres. Acesta ocupa locul 9 in top.

10. Desi nu am recunoaste nici picati cu ceara, se intampla sa fim bantuiti de fantomele trecutului… sexual. Pe locul al zecelea se situeaza fantezia sexului cu un/o fosta iubita.

Tu ce fantezii ai? Ai curaj sa le impartasesti partenerului? Ti le-ai indeplinit? Asteptam raspunsurile tale pe aceasta tema.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/top-10-fantezii-sexuale-7835485/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Sex Academy » Fantasy
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024