Thursday, 2024-04-18, 02:58:46
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: riddick, ninna, deea, maximus  
Forum » Riddick University » Sex Academy » Pregnancy
Pregnancy
yasashDate: Sunday, 2010-10-10, 13:39:18 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sfaturi pentru sexul din timpul sarcinii

Medicii consideră că o viaţă sexuală activă în timpul sarcinii nu afecteză fătul, decât atunci când există o afecţiune medicală, potrivit Sananatea Tv.

Chiar dacă femeile însărcinate îşi fac griji pentru bebeluş, specialiştii spun că sexul în timpul sarcinii nu determină un avort, deoarece fătul este bine protejat în sacul amniotic. Astfel, dacă femeia are o sarcină normală, sexul nu este contraindicat.

Se pot interzice contactele sexuale în primele luni de sarcină, dacă există antecedente de avort spontan, iar pacienta are o sarcină cu probleme.

Pe perioada sarcinii, poziţia în timpul sexului este foarte importantă. Astfel, trebuie renunţat la poziţia misionarului, când bărbatul este deasupra. Ideal este ca partenerii să stea pe o parte, sau bărbatul să vină în spatele femeii când sarcina este avansată. În timpul actului sexual nu trebuie să existe durere, iar dacă apare orice durere, se recomandă consultul medicului specialist.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....50.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Sex Academy » Pregnancy
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024