Saturday, 2024-04-20, 09:44:00
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: riddick, ninna, deea, maximus  
Forum » Riddick University » Sex Academy » Religia si sexul
Religia si sexul
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-01-30, 20:35:04 | Message # 1
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
INTERZIS: felatia, cunilingulus, sexul anal


Povestea marele duhovnic Arsenie Papacioc cum ca venise la un moment dat la el un om matur spre varsta a treia, ce isi sodomizase zeci de ani nevasta si care nu stia ca e pacat. N-am mai gasit inregistrarea. Cine da de ea, rog sa o posteze. Dar la cei in varsta astfel de practici sunt rare. La cei tineri insa …

Am mai abordat tema asta acum doi ani, dar cred ca era necesar s-o fac cel putin o data pe an, caci cititori noi tot apar si multi dintre ei sunt tineri si/sau incepatori. Si astfel fiind, unii habar nu au ca cele insirate in titlu sunt cumplite pacate. Si nu au habar in primul rand deoarece societatea, filmele, revistele, educatia sexuala din scoli nu le considera a fi pacate. Ba chiar s-a ajuns sa nu fie considerate nici macar perversiuni.

Iar la biserica nu prea li se zice la predici de treburile astea. Majoritatea preotilor pun in capul listei de pacate fumatul, apoi eventual alcoolul in exces, crima, furtul si cam atat. Cei bogati nu uita sa specifice insa ca a avea avere nu inseamna a fi pacatos. Rar se mai pun pe lista avortul, sodomia, curvia si preacurvia (adica a face sex inainte de casatorie sau a-ti insela sotia/sotul). Unii dezvolta tema in timpul spovedaniei si bine fac, insa per ansamblu, este prea putin. Caci daca stricatorii anti crestini ai societatii zbiara copilului inca de mic ca perversiunile sunt bune, preotii si credinciosii au datoria sa se faca cat mai clar si bine auziti. Lucrurile astea nu trebuiesc vorbite in soapta, cu fereala si extrem de rar. CACI SE POT PIERDE SUFLETE! Sa nu ne jucam de-a ortodoxia. Ortodoxia nu e limonada zeama lunga caldicia. Nu e asa, o discutie filozofica. Nu e politica. Ortodoxia nu are nici o legatura cu “pusul bine cu enoriasii”. Sa nu le zicem de avort, ca sunt multe femei ce au facut avort si daca se supara si nu mai vin la biserica? Sa nu vorbim de homosexualitate, ca nu-i politic corect. Sa mai dam si “dezlegari” la sex inaintea casatoriei, ca altfel tinerii nu mai vin la slujbe. Ba sa mai dam si “dezlegari” la folosirea prezervativului sau alte nerozii.

Iata ce zic canoanele:

Preacurvarii (Cei căsătoriti, desfrânând cu persoane străine căsătorite se numesc preacurvari.) , homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), 15 ani să nu se împărtăsească.

Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească.

Cel ce a facut malahie (Onania), 40 de zile să mănânce hrană uscată si să facă câte o sută de mătănii pe zi, si cu mare căintă în suflet hotărându-se de a nu mai gresi; se poate împărtăsi cu Sfintele Taine. Dacă nu îndeplineste canonul arătat mai sus, 1 an să nu se împărtăsească.

Cei care fac malahie unul cu altul sau femeie cu femeie, 80 de zile să se canonisească mâncând hrană uscată în toate zilele si facând câte o sută de mătănii pe zi. De nu va împlini acest canon, 2 ani să nu se împărtăsească si să facă câte o sută de mătănii pe zi.

”Curvia -sodomie este pacatul pe care il face barbat cu barbat sau barbat cu femeie cand nu vor sa aiba copii. El este pacat strigator la cer. “Strigatul (dreptatii dumnezeiesti) impotriva Sodomei si Gomorei s-a marit foarte si, pacatul lor este foarte greu” (Fac. 18,20). “Daca cineva se va culca cu un barbat asa cum se culca cu o femeie, amandoi au facut o mare uriciune, de aceea ei trebuie pedepsiti cu moartea, iar sangele lor sa cada asupra capului lor” (Lev.-120-20, 13; Deut. 23,17; Rom. 1, 26, 32). Sodomitii si Gomoritii, adica cei ce fac spurcaciuni in gura, imparatia lui Dumnezeu nu o vor vedea” (I Cor. 5, 9-10).

”Daca cineva face sodomie cu sotia sa, se canoniseste opt ani, daca mananca hrana uscata dupa ora a noua din zi si sa faca in fiecare zi cate doua sute de metanii”. I. Post. 65.

”Cel ce face sodomie cu sotia lui, acela preot sa nu se faca, ci numai sa se desparta de tot de dansa si daca se va desparti atunci, sa se canoniseasca cinsprezece ani si sa nu se impartaseasca”. -ILT, 231.

Deci e clara treaba. Sunt interzise cu desavarsire felatia, cunilinglus, sexul anal.

Sunt tineri care zic cam asa: ca din dovada de iubire le practica pe primele doua. Ca sa-i dovedeasca partenerului ca bla bla bla. Sau ca o fac spre deplina satisfacere sexuala si astfel dovedesc partenerului cat de mult il iubesc si iar bla bla bla.

Nu fratilor, asta nu-i iubire. Doar pare. E un surogat, ca tot ce vine de la dracul. O faceti pentru ca va place. Nu mai inveliti puroiul in staniol colorat.

Multe multora plac. Unii sa bea ca porcii. Altii sa se drogheze. Altii sa ucida. Altii sa tortureze. Pasnicii sa mediteze la luminite. Violentii sa bata contabili in cap. Barfitorii sa barfeasca, raii sa batjocoreasca. Habaucii sa se uite la telenovele. Imbecilizatii sa asculte manele. Multe aduc placeri unor grupe mai mari sau mai mici de oameni. Dar placerile astea nu inseamna iubire. Deci nici placerea data de perversiuni. Toate acestea sunt carari sau autostrazi ce duc direct in iad. Iar perversiunile fac parte din grupa trenurilor de mare viteza …

Celor ce au apucat pe drumul asta al “dulcetii” sexulului total, le e greu sa se rupa. Dar trebuie.

Unii dintre cei ce nu se pot rupe, vin cu “scuze” si “intrebari dibace”: de ce sunt interzise perversiunile? Inteleg ei relativ repede cum e cu sodomizarea partenerei, dar nu pricep de ce si cu restul. Si vin cu “argumentul” Sfintei Scripturi, unde scrie de masturbare si homosexualitate, nu insa explicit si de felatie si cunilingulus. Dar fratii mei, sa nu facem precum ereticii neoprotestanti. Ca nu Biblia creaza Biserica, ci in cadrul Bisericii a fost scrisa Biblia, dar tot Biserica a dat si Sfanta Traditie, Sfintele Sinoade Ecumenice, Canoanele si intreaga invatatura ortodoxa. Si daca avem o nedumerire cand citim Sfanta Scriptura, ne ducem imediat la scrierile Sfintilor Parinti si ne dumirim rapid. Iar daca ni se spune clar ca perversiunile sunt cumplite pacate, apoi negresit asa e.

Trebuie sa ne invatam oleaca si cu ascultarea, fratilor, chiar daca nu intotdeauna pricepem ce si cum. Ca nu ne-au invatat stalpii ortodoxiei lucruri rele. Ei din iubire ne-au transmis tot ceea ce ne-au transmis, ca sa ajungem in Rai si nu in iad. Si apoi ce credeti voi? Nu de la bunul Dumnezeu au vorbit? Credeti voi ca doar au scris asa, ce li s-a nazarit?

Inchei cerandu-mi iertare celor care in viata lor n-au practicat “sporturile” astea sau celor care s-au lasat de ele si ii rog sa inteleaga necesitatea acestui articol. Poate vor veni cu texte de genul: vai, articolul sminteste, caci vorbeste de lucruri ce nu trebuiesc facute. Voi nu daca nu le faceti, poate ca ati facut sau inca mai faceti altele. Nu va semetiti. Ganditi-va si la cei ce trebuie scosi din acest tip de noroi. Treburile astea exista, nu avem voie sa bagam capul in nisip si sa ne mintim ca-i bine.

sursa:
http://saccsiv.wordpress.com/2012....ul-anal


 
Forum » Riddick University » Sex Academy » Religia si sexul
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024