Thursday, 2024-03-28, 10:52:44
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Jocuri sexuale
Jocuri sexuale
yasashDate: Wednesday, 2010-08-04, 14:59:38 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Start

Un lucru care este clar despre toate jocurile sexuale este ca acestea te fac sa atingi limite fara sa te intrebi daca ar trebui. Un alt lucru comun al jocurilor sexuale este ca fiecaruia "ii vine randul", lucru care inlatura senzatia de a fi prea generos sau prea egoist. De asemenea, acestea reduc inhibitia creata in jurul sexului, oferind o atmosfera in care ambii parteneri se simt mai liberi sa exploreze lucruri care altfel ar fi prea jenati sa le mentioneze. sau la care nici nu s-ar fi gandit si care au descoperit mai tarziu ca le plac.

Daca tu si partenerul(a) ta(tau) aveti probleme in a alege ce joc sa jucati sau descoperiti ca sariti peste anumite jocuri pentru ca va e frica sa va placa atunci incercati sa le jucati la nimereala. Puteti face mici semne in dreptul celor pe care le-ati incercat si probabil veti descoperi lucruri noi despre cealalta persoana. De asemena puteti incerca sa dati cu banul sau cu zarul.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-sex/jocuri-sexuale/games-jocuri-start.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)



Message edited by yasash - Wednesday, 2010-08-04, 14:59:54
 
ninnaDate: Wednesday, 2010-08-04, 18:03:02 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Strategia dragostei

Acest joc presupune sa determini ceea ce-l face pe partenerul(a) tau(ta) sa se simta iubit(a). Pentru unii este doar un lucru mic pe care-l faci, cum ar fi sa pregatesti cina, sa cumperi flori, sa-ti aduci aminte de aniversari si tot asa. Pentru altii este un lucru pe care-l spui, cum ar fi "te iubesc". Pentru multi oameni e un mod anume in care le place sa fie atinsi, sa fie luati in brate sau un anumit tip de sarut.

Incepe prin a-ti aduce aminte o imprejurare in care te-ai simtit iubit(a) in mod special. Daca nu poti sa-ti aduci aminte, imagineaza-ti cum ar fi sa fii iubit(a) intr-un anumit mod care iti place tie cel mai mult. Fii foarte detaliat in descrierea ta despre cum ar fi aceasta dupa ce ai gasit cel mai bun mod de comunicare dintre cele trei de mai sus. Apoi cere-i partenerului(ei) sa-si exprime dragostea exact in acel mod. In acest joc se face cu randul.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-....gia.htm


 
maximusDate: Saturday, 2010-08-07, 23:17:19 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Dusul

Acesta este un joc pentru dus.

Unul dintre iubiti se sapuneste bine pe tot corpul. Apoi, celalalt il "spala" pe primul frecandu-se cu propriul corp de corpul acestuia. Nu uitati sa includeti spalatul spate la spate, fata la spate si fata la fata.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-sex/jocuri-sexuale/games-jocuri-dusul.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:18:39 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Panglica

Incepeti prin a va lega amandoi la ochi cu cate o panglica astfel incat sa nu vedeti nimic. Incepeti imbracati. Apoi, unul dintre voi il va dezbraca pe celalalt incet. Faceti cu randul in a scoate cate o piesa de imbracaminte de la celalalt. In timpul acestui joc nu se vorbeste, dar comuniuca liber prin gemete, strigate, etc. Dupa asta, incepeti sa faceti dragoste ramanand legati la ochi.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-....ica.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Monday, 2010-08-09, 14:32:35 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Ploaia
Asteptati pana cand incepe o ploaie buna oriunde ati fi. Asezati-va impreuna acolo unde puteti auzi ploaia si usor si senzual faceti dragoste in timp ce ascultati sunetul ploii. Daca este o noapte de vara torida, puteti incerca sa faceti dragoste afara.

link:
http://www.sexaz.ro/jocuri-sex/jocuri-sexuale/games-jocuri-ploaia.htm




 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Jocuri sexuale
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024