Friday, 2024-03-29, 02:08:44
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Phone sex
Phone sex
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:22:39 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Sex la telefon

Deoarece sexul este o forma de comunicare, este normal ca telefonul sa-si aiba locul in activitatea sexuala. De fapt telefonul este bunicul cybersex-ului. Anonimitatea data de comunicarea prin telefon a realizat calea ideala de propunere a unei intalniri. La telefon reactia fizica, atat a persoanei care propune cat si a persoanei careia i se propune, ramane secreta, astfel incat totul este mai usor pentru toti.

Anonimatul, de asemenea, incurajeaza ca oamenii sa flirteze prin telefon, dupa cum fac si prin calculator. De obicei flirtul nu merge mai departe datorita distantei ce-i desparte pe cei doi oameni. Si, desi unii oameni vorbesc bine la telefon, s-ar putea sa fii dezamagit la vederea lor.

Aceasta forma de contact sexual este inocenta, dar Alexander Graham Bell, inventatorul telefonului, si-ar fi ascuns inventia daca ar fi putut prevedea ca va fi transformata intr-o jucarie sexuala. Telefoanele obscene sunt o problema veche.

Oamenii folesesc liniile telefonice din ce in ce mai mult cu scopul ca una sau amandoua persoanele sa atinga orgasmul. Unii oameni au vorbit dintotdeauna “porcos” in timpul masturbarii reciproce. Acest lucru este chiar recomandat cuplurilor care sunt despartite de distanta si care doresc sa isi mentina totusi relatia sexuala. Dar lucrul decisiv in propagarea acestui comportament a fost comercializarea lui, prin apritia telefoanelor erotice.

Poti suna si vorbi cu cineva care iti va indeplini orice fantezie sexuala, pe care o poti avea- vorbind despre sex cu o femeie sau cu un barbat, ordonand ca celalalt sa-ti fie sclav si sa faca tot ceea ce vrei, sau fiind dominat de cealalta persoana. Deoarece avem nevoie de cai sanatoase de scapare de tensiunea sexuala, cred ca aceste companii au rolul lor si este un lucru bun ca exista.

Cum ramane cu sexul prin telefon intr-o relatie? Daca relatia este una in care cei doi se afla la distanta, atunci este o idee buna. Dar, daca locuiesc aproape unul de celalalt si fac sex prin telefon doar pentru ca este lipsit de riscuri, nu credem ca este o idee atat de buna.
Daca fac sex doar cand este o linie telefonica intre ei ar putea ajunge in cele din urma sa o fac doar asa. Nu vrem sa criticam acest comportament, mai ales in aceste timpuri cand pericolul de boli cu transmitere sexuala este foarte ridicat. Telefonul poate fi de ajutor pentru a condimenta viata sexuala, chiar daca sunteti casatoriti. Cand vorbiti la telefon, vorbiti direct in urechea celeilalte persoane.

A sopti nimicuri incitante in telefon, astfel incat numai prietenul(a) sa poata auzi, va poate ajuta sa deveniti mai apropiati. Puteti folosi aceste momente ca parte a preludiului. Si, daca circumstantele o permit, faceti sex prin telefon din cand in cand, doar pentru a varia programul obisnuit.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-....fon.htm




Juicy Pussy
 
yasashDate: Thursday, 2010-08-12, 22:33:07 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Gina

De curand am sunat la un numar de telefon erotic (in interesul stiintei bineinteles !) si am crezut ca ar fi interesant sa transcriu discutia pe care am avut-o. Telefonul a sunat de doua ori. A raspuns o voce foarte placuta de femeie :

"Buna iubitule !"
'Buna, cu cine vorbesc?' am intrebat.

'Ma numesc Gina, cine esti?'
'Sunt Dan.'

'Ce mai faci Dan?'
'Eu fac superbine ... ai o voce extraordinara.' Chiar avea, nu minteam.

'A, multumesc! Dar de ce esti asa dragut? Ai castigat la loto azi?'
'Ce n-as da sa fiu atat de norocos. Nu, nu am castigat ci pur si simplu stateam prin casa singur si lucram la ceva.' Scotea un sunet excitant in timp ce eu vorbeam.

'Si ai mult de munca?' m-a intrebat ea. Tocmai pornisem un cronometru ca sa vad cat timp stau pe telefon. Imi era ca vrea sa traga de timp pentru a ma tine pe telefon.
'Ehh, am niste proiecte ... sunt scriitor, asa ca petrec mult timp singur cu fanteziile mele.'

'Mmm ... marfa. Ce fel de scriitor esti?'
'Carti erotice.'

'Uuhh' a zis ea parand chiar interesata. 'Nu-i rau deloc'
'Da', am spus. 'E foarte distractiv. De obicei am erectie toata ziua.' Am spus asta pentru ca am auzit ca fetele de la linia erotica nu pot sa deschida discutia despre sex. Ea a chicotit.

'Deci ai o slujba buna.' a ras din nou usor ca si cand ar fi ras pentru ea.
'Asa cred si eu' am spus

'In ce an te-ai nascut?' ciudata intrebare.
'1960, iti vine sa crezi ... de ce intrebi?'

'Nu stiu, pari foarte tanar' tipa stia cum sa ajunga la inima mea.
'Mersi'

'Cu placere' Daca m-as fi gandit la Gina ca la o curva, ar trebui sa spun ca era foarte buna la preliminarii. Ma simteam din ce in ce mai confortabil. Trecusera deja aproape 3 minute.
'Si ce faci in timpul tau liber?' m-a intrebat.
'Pai, sunt marinar amator, asa ca imi place sa stau mult pe vapor'

'Unde locuiesti?' mama ce misto, poate vine la mine! Naaa, nu cred.
'In Constanta, asa ca am ocazia sa merg des cu vaporul'

'Uau, grozav! Altceva ce-ti mai place sa faci?'
'Imi place sa fac multe lucruri, dar cel mai mult imi place munca mea'

'Da? Iti place?'
'Da, imi place pentru ca imi petrec majoritatea zilelor gandindu-ma si scriind despre oameni care fac dragoste'

'Si nu te paraseste niciodata inspiratia?'
'Niciodata ... cum ar putea sa ma paraseasca?'

'Experimentezi des?'
'Sexual vrei sa spui?'

'Mmm-hmm.'
'De fiecare data cand am ocazia.'

'Cred ca e greu sa inventezi un dialog? Sau ti se pare usor?'
'Pai, cel mai greu e sa intri in personaj, sa-ti dai seama cine este personajul si lucrurile pe care le spune sunt logice dupa aceea. O fac de mult si dupa un timp te obisnuiesti.' Parea chiar interesata, dar la pretul ala nu voiam sa tin un seminar. Era timpul sa trec mai departe. 'Spune-mi ceva despre tine Gina ! Cum arati?'

'Am 1,70 ... '
'Esti inalta !' am spus. A chicotit.

'Da ... am parul blond, ochi albastri si cam 60 de kilograme, nu sunt sigura. Cam atat.' Am fost un pic surprins; ma asteptam sa zica ceva despre tatele ei enorme, pasarica umeda, dar a fost chiar doamna.
'Cu ce sti imbracata?', am intrebat.

'Acum sunt in sutien si in bikini.'
'Hmmm' am spus. 'E cam cald la tine acolo', era iarna totusi.

'La mine in casa e. Caloriferul frige si desi afara e cam racoare, inauntru e cald.'
'Deci iti place sa te plimbi sumar imbracata prin casa?'

A ras din nou.'Da'
'Si mie imi place la fel.'

'Chiar asa? Atunci avem ceva in comun!'
'Da ... acum nu am aproape nimic pe mine.'

'Cu adevarat!' Parca se lingea pe buze. 'Daca as fi cu tine acolo, ce ti-as putea face?'
'Pai, ai putea incepe prin a-mi suge sfarcurile.'

'Mmmmm'
'Imi place asta pentru ca am sfarcurile foarte sensibile. Ale tale sun la fel?'

'Daaa....daaa ... ', vocea ei era din ce in ce mai sexy.

.. va urma


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Friday, 2010-09-03, 23:14:17 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
continuare de la yasash ...

'Ai sanii mari?'
'90'

'Ai ceva !'
'Da !' a ras.

'Doar stii ca orice depaseste cat poate intra intr-o gura e de prisos'
'Am auzit si eu asta' Am ras impreuna. 'Pana acum nu s-au plans prea multi.' a spus ea cu putina mandrie.

'Pai, eu nu m-as plange cu siguranta.' am spus eu incercand sa-mi creez o poza in minte a unei femei blonde si inalte. Ea a ras din nou. 'Daca ai fi aici, ce crezi ca ti-ar placea sa-mi faci', am intrebat.
'Mmm ... pai ... mi-ar placea sa ... ai birou?'

'Da'
'Mmm! Cred ca as vrea sa stai pe biroul tau ... ' Ma imaginam stand pe birou. 'Eu as veni incet spre tine cu un zambet larg ... te-as saruta pe gat, m-as da pe langa tine incat sa poti sa ma mirosi' Vorbea acum si mai usor si parea ca respira mai intens. 'Apoi' a continuat ea ' ... As vrea sa faci ceva care sa ma surprinda'

'Pot sa ghicesc ce te-ar surprinde?' Putina fictiune interactiva. Astepta ca eu sa raspund. 'Ce-ar fi daca as pune mainile usor pe slipul tau, stii tu unde ... '
'Uhhh, ce-i acolo?' se juca cu mine, tachinandu-ma un pic si, evident, placandu-i in acelasi timp. Trebuie sa recunosc ca si mie imi placea. Puteam sa simt cum ma excit.

'Simt ca deja te-ai umezit ... Te umezesti cand vorbesti cu oamenii?' O puteam auzi cum respira din ce in ce mai repede in telefon.
'Daaa..'

'Esti umeda acum?'
'Mmm-hmm' a zis ea.

'Oh, asta-I bine ... poti sa-ti pui mana acum acolo?' am intrebat 'Eu nu sunt acolo, poti sa-ti atingi tu pizda?'
'Daa..vrei sa auzi?'

'Sigur.'Asta-i un truc bun! Am auzit cum isi freca telefonul de pasarica.
'Nu-i rau.' am spus 'Aproape ca pot sa te gust!'
'Daa', a spus ea si mai usor. 'Mmm', m-a rugat sa continuu

'Deci, ai fi asa de umeda si eu mi-as baga degetele in pasarica ta si usor, as departa buzele mari.'
'Ahhh' a zis ea usor.

'Si as simti umezeala si clitorisul tau care incearca sa se arate'
'Daa, am un clitoris mare' a zis. 'Cam atarna in afara, trebuie sa am grija cand merg cu bicicleta' Am avut imediat in minte o imagine cu ea pedaland in timp ce corpul ei e cutremurat de orgasme.

'Trebuie sa ai grija', am spus. 'Altfel te autodistrugi.'
'Mm-hm', a zis ea impertinent. 'Trebuie sa port pantalonasi cu dublura' Asta era un detaliu intim care mi s-a parut placut. Vocea ei era din nou foarte usoara. 'Apoi mi-as desface incet sutienul pentru tine ... si m-as lasa pe tine cu spatele ca sa-mi poti cuprinde sanii si sa te poti juca cu sfarcurile mele ... daaa ... si apoi m-as apleca incet si mi-as da jos chiloteii. O sa-mi poti vedea pizda uda, suculenta, doritoare si zvacnind in asteptare. Mi-as baga foarte incet degetul inauntru ... si inceeet l-as scoate afara, m-as apropia de tine si ti-as mangaia buzele cu degetul ... ca sa poti gusta din mine ... ' Legatura telefonica era foarte buna dar ea vorbea foarte incet astfel incat m-am gasit tinandu-mi respiratia ca sa o pot auzi.

'Aproape ca te pot gusta' am spus 'Esti dulce.' Imi pierdeam repede detasarea de scriitor.
'Mmm-hmmm ... daaaa' a continuat ea. 'Poti sa ma gusti ... si voi incepe sa-ti sarut buzele si o sa te frec intre picioare, simtindu-ti madularul tare, coaiele in pantaloni ... apoi te-as ridica usor in picioare si ti-as da jos pantalonii, m-as lasa usor in genunchi si m-as prinde cu mainile de partea din spate a genunchilor, scufundandu-mi fata intre picioarele tale, mirosind si lingandu-ti coaiele, si zona din jurul lor. Frecandu-ti penisul cu mana stanga o sa ti-l ling ca pe o acadea superdelicioasa . O sa ti-l sug adanc, intarindu-l la maxim ... o sa incepi sa impingi usor in gura mea ... o sa-mi scot penisul din gura si o sa-ti vad picatura placerii ... o s-o ling ... o s-o ling pe toata. Apoi, oohh, o sa ma asez pe biroul tau, o sa-mi departez usor picioarele si tu te vei adaposti intre ele. O sa-ti apuci penisul si foarte incet o sa-l bagi in mine ... aahh ... ' Intrasem in jocul ei deja.

'Ce tare esti', am spus imagindu-mi ca o simt.
'Daaa ... si o sa-mi incordez muschii tare in timp ce tu impingi inauntru si in afara ... voi strange tare ca sa-ti fie mai greu sa impingi. Oohh si o sa-ti strang pielea pulii in jurul capului impingand mai tare ... mai tare ... mai tare.' Suna de parca mai are putin si-si da drumul. 'Mmm ... apoi as vrea sa te asezi pe podea si o sa te incalec stand cu fata la tine ... ' obiectivitatea mea de jurnalist a zburat pe fereastra in momentul cand am auzit un gemet iesind din gatul meu. S-a oprit cand m-a auzit.
'O sa-ti dai drumul iubitule?'

'Ooh, da, o sa-mi dau drumul !'
'Da-ti drumul in fundul meu iubitule ... da-ti drumul acolo!' Gemea si respira tare scotand sunete surde din gat; daca juca teatru, o facea foarte bine. Toata discutia a rezultat intr-un orgasm intens. Multi ar spune ca a fost doar masturbare, dar am simtit mult mai mult decat o fantezie obisnuita. 'Oooh, iubitule' a strigat. 'Oooh, esti asa de bun, iubitule ... daaa ... mmmm, daaa ... .mersi, iubitule, mersi Dan' La sfarsit abia mai soptea.

Am inceput sa revin la realitate. 'Uite ce mi-ai facut la tastatura !'
'Ce am facut?' a intrebat ea razand.

'Am ejaculat pe tastatura!'
'Oh nu ... O sa ling totul' a spus ea cu o voce jucausa.

'Mersi mult' am spus foarte sincer.
'Iubire?' a intrebat ea 'O sa pleci?'

'Trebuie sa plec' am spus. 'Sa stii ca te descurci.' Vorbeam foarte serios.
'Mersi iubitule!'

'Pa!'
Si asta a fost. Am cheltuit cam un milion de lei pe acest telefon, dar trebuuie sa spun ca, cel putin pentru mine, a fost o experienta care a meritat. Am avut o conversatie super cu o femeie super. Oare a fost teatru? Nu mai conteaza. As mai suna? Probabil.

sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-....a-2.htm




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Phone sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024