continuare de la yasash ... 'Ai sanii mari?'
'90'
'Ai ceva !'
'Da !' a ras.
'Doar stii ca orice depaseste cat poate intra intr-o gura e de prisos'
'Am auzit si eu asta' Am ras impreuna. 'Pana acum nu s-au plans prea multi.' a spus ea cu putina mandrie.
'Pai, eu nu m-as plange cu siguranta.' am spus eu incercand sa-mi creez o poza in minte a unei femei blonde si inalte. Ea a ras din nou. 'Daca ai fi aici, ce crezi ca ti-ar placea sa-mi faci', am intrebat.
'Mmm ... pai ... mi-ar placea sa ... ai birou?'
'Da'
'Mmm! Cred ca as vrea sa stai pe biroul tau ... ' Ma imaginam stand pe birou. 'Eu as veni incet spre tine cu un zambet larg ... te-as saruta pe gat, m-as da pe langa tine incat sa poti sa ma mirosi' Vorbea acum si mai usor si parea ca respira mai intens. 'Apoi' a continuat ea ' ... As vrea sa faci ceva care sa ma surprinda'
'Pot sa ghicesc ce te-ar surprinde?' Putina fictiune interactiva. Astepta ca eu sa raspund. 'Ce-ar fi daca as pune mainile usor pe slipul tau, stii tu unde ... '
'Uhhh, ce-i acolo?' se juca cu mine, tachinandu-ma un pic si, evident, placandu-i in acelasi timp. Trebuie sa recunosc ca si mie imi placea. Puteam sa simt cum ma excit.
'Simt ca deja te-ai umezit ... Te umezesti cand vorbesti cu oamenii?' O puteam auzi cum respira din ce in ce mai repede in telefon.
'Daaa..'
'Esti umeda acum?'
'Mmm-hmm' a zis ea.
'Oh, asta-I bine ... poti sa-ti pui mana acum acolo?' am intrebat 'Eu nu sunt acolo, poti sa-ti atingi tu pizda?'
'Daa..vrei sa auzi?'
'Sigur.'Asta-i un truc bun! Am auzit cum isi freca telefonul de pasarica.
'Nu-i rau.' am spus 'Aproape ca pot sa te gust!'
'Daa', a spus ea si mai usor. 'Mmm', m-a rugat sa continuu
'Deci, ai fi asa de umeda si eu mi-as baga degetele in pasarica ta si usor, as departa buzele mari.'
'Ahhh' a zis ea usor.
'Si as simti umezeala si clitorisul tau care incearca sa se arate'
'Daa, am un clitoris mare' a zis. 'Cam atarna in afara, trebuie sa am grija cand merg cu bicicleta' Am avut imediat in minte o imagine cu ea pedaland in timp ce corpul ei e cutremurat de orgasme.
'Trebuie sa ai grija', am spus. 'Altfel te autodistrugi.'
'Mm-hm', a zis ea impertinent. 'Trebuie sa port pantalonasi cu dublura' Asta era un detaliu intim care mi s-a parut placut. Vocea ei era din nou foarte usoara. 'Apoi mi-as desface incet sutienul pentru tine ... si m-as lasa pe tine cu spatele ca sa-mi poti cuprinde sanii si sa te poti juca cu sfarcurile mele ... daaa ... si apoi m-as apleca incet si mi-as da jos chiloteii. O sa-mi poti vedea pizda uda, suculenta, doritoare si zvacnind in asteptare. Mi-as baga foarte incet degetul inauntru ... si inceeet l-as scoate afara, m-as apropia de tine si ti-as mangaia buzele cu degetul ... ca sa poti gusta din mine ... ' Legatura telefonica era foarte buna dar ea vorbea foarte incet astfel incat m-am gasit tinandu-mi respiratia ca sa o pot auzi.
'Aproape ca te pot gusta' am spus 'Esti dulce.' Imi pierdeam repede detasarea de scriitor.
'Mmm-hmmm ... daaaa' a continuat ea. 'Poti sa ma gusti ... si voi incepe sa-ti sarut buzele si o sa te frec intre picioare, simtindu-ti madularul tare, coaiele in pantaloni ... apoi te-as ridica usor in picioare si ti-as da jos pantalonii, m-as lasa usor in genunchi si m-as prinde cu mainile de partea din spate a genunchilor, scufundandu-mi fata intre picioarele tale, mirosind si lingandu-ti coaiele, si zona din jurul lor. Frecandu-ti penisul cu mana stanga o sa ti-l ling ca pe o acadea superdelicioasa . O sa ti-l sug adanc, intarindu-l la maxim ... o sa incepi sa impingi usor in gura mea ... o sa-mi scot penisul din gura si o sa-ti vad picatura placerii ... o s-o ling ... o s-o ling pe toata. Apoi, oohh, o sa ma asez pe biroul tau, o sa-mi departez usor picioarele si tu te vei adaposti intre ele. O sa-ti apuci penisul si foarte incet o sa-l bagi in mine ... aahh ... ' Intrasem in jocul ei deja.
'Ce tare esti', am spus imagindu-mi ca o simt.
'Daaa ... si o sa-mi incordez muschii tare in timp ce tu impingi inauntru si in afara ... voi strange tare ca sa-ti fie mai greu sa impingi. Oohh si o sa-ti strang pielea pulii in jurul capului impingand mai tare ... mai tare ... mai tare.' Suna de parca mai are putin si-si da drumul. 'Mmm ... apoi as vrea sa te asezi pe podea si o sa te incalec stand cu fata la tine ... ' obiectivitatea mea de jurnalist a zburat pe fereastra in momentul cand am auzit un gemet iesind din gatul meu. S-a oprit cand m-a auzit.
'O sa-ti dai drumul iubitule?'
'Ooh, da, o sa-mi dau drumul !'
'Da-ti drumul in fundul meu iubitule ... da-ti drumul acolo!' Gemea si respira tare scotand sunete surde din gat; daca juca teatru, o facea foarte bine. Toata discutia a rezultat intr-un orgasm intens. Multi ar spune ca a fost doar masturbare, dar am simtit mult mai mult decat o fantezie obisnuita. 'Oooh, iubitule' a strigat. 'Oooh, esti asa de bun, iubitule ... daaa ... mmmm, daaa ... .mersi, iubitule, mersi Dan' La sfarsit abia mai soptea.
Am inceput sa revin la realitate. 'Uite ce mi-ai facut la tastatura !'
'Ce am facut?' a intrebat ea razand.
'Am ejaculat pe tastatura!'
'Oh nu ... O sa ling totul' a spus ea cu o voce jucausa.
'Mersi mult' am spus foarte sincer.
'Iubire?' a intrebat ea 'O sa pleci?'
'Trebuie sa plec' am spus. 'Sa stii ca te descurci.' Vorbeam foarte serios.
'Mersi iubitule!'
'Pa!'
Si asta a fost. Am cheltuit cam un milion de lei pe acest telefon, dar trebuuie sa spun ca, cel putin pentru mine, a fost o experienta care a meritat. Am avut o conversatie super cu o femeie super. Oare a fost teatru? Nu mai conteaza. As mai suna? Probabil.
sursa:
http://www.sexaz.ro/jocuri-....a-2.htm