Thursday, 2024-04-25, 13:53:58
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Toy's
Toy's
riddickDate: Saturday, 2010-08-14, 17:33:31 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ce nu ştiai despre jucăriile sexuale

Inelele pentru penis, lubrifiantele şi vibratoarele deja nu mai sunt subiecte tabu in viaţa de zi cu zi. Cu toate acestea, chiar dacă au devenit atât de cunoscute, mai există câteva lucruri pe care nu le ştiai despre "obiectele plăcerii".

Femeile care folosesc vibratoare au vagine mai sănătoase

Se ştie deja că orgasmele regulate pot duce la o viaţă mai lungă, dar un studiu arată că femeile care folosesc vibratoare au vaginele mai sănătoase. Asta pentru că, spun cercetătorii, doamnele învăţate cu acele obiecte se simt mai bine în pielea lor şi se prezintă mai des la medicul ginecolog.

Vibratorul a fost inventat pentru femeile "nebune"

Prima jucărie sexuală care să imite penisul erect al unui bărbat a fost inventat de către un medic pentru a le calma pe femeile care aveau probleme cu nervii sau pe cele foarte stresate. Aparatul, însă, avea 18 kilograme şi trebuia operat de două persoane. Din fericire pentru femei, un an mai târziu au fost create şi cele de luat acasă.
Nici criza nu poate doborî vânzările de vibratoare

Pe timpul crizei financiare femeile au renunţat la manichiuri, pedichiuri sau vizitele la saloanele de cosmetică. Totuşi, vânzările de vibratoare reuşesc să se menţină pe linia de plutire.

Una din două femei...

... Deţine un vibrator. Potrivit unui studiu academic efectuat în Statele Unite, una din două femei deţine şi foloseşte un vibrator.

Nu doar femeile le folosesc

Mai nou şi bărbaţii au început să devină adepţii acestor jucării, folosindu-le cu iubitele lor, în pat. Rezultatele unei cercetări arată că cel puţin 80% dintre femei au folosit un vibrator în dormitor, cu partenerul ei.

De Valentine's Day nu se mai dau flori şi bomboane de ciocolată

Vibratoarele câştigă din ce în ce mai mult teren în faţa tradiţionalelor ciocolăţele în formă de inimă. În luna februarie, vânzările sex shopurilor la jucăriile sexuale cresc cu 50%.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....20.html


Alea iacta est !
 
dekadenceDate: Friday, 2010-09-24, 16:39:45 | Message # 2
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Află ce jocuri şi jucării erotice preferă fiecare zodie

Cătuşe cu blăniţă, vibratoare, lenjerie comestibilă, costume de asistentă medicală, şcolăriţă ori poliţistă, măşti, ulei pentru masaj... Jucăriile erotice adaugă sare şi piper relaţiei tale, aşa că încearcă-le, dacă simţi că în cuplu s-a instalat monotonia. Îţi spunem azi care sunt pre­fe­rin­ţele fiecărei zodii în această privinţă, ca să ştii ce să cumperi de la sex shop...

Berbecilor le place să deţină controlul
Plin de energie, superentuziast şi mare amator de noutăţi, Berbecul este gata oricând să încerce lucruri noi alături de tine, aşa că nu există riscul să-l sperii, indiferent ce jucărie ai găsi la sex shop. Important este să-ţi placă şi ţie lucrul pe care-l cumperi, pentru că nu suportă să fie în pat cu o persoană inhibată şi sfioasă. Berbecul adoră să deţină controlul, deci arată-i că ai încredere totală şi lasă-te încătuşat(ă) sau legat(ă) la ochi de el.

Taurii vor ceva romantic şi amuzant
Romantic şi sensibil, Taurul s-ar putea să nu agreeze jocurile sexuale, dacă nu te cunoaşte bine şi nu are încredere maximă în tine. Şi chiar dacă aveţi în spate câţiva ani de relaţie, tot nu-i vor plăcea jocurile hard-core, aşa că începe cu ceva mai degrabă romantic-amuzant, cum ar fi un joc pe porunci, o lenjerie sexy sau un ulei excitant pentru masaj erotic. Dacă acceptă aceste cadouri fără reţineri, poţi să încerci apoi şi alte jucării...

Gemenii, leşinaţi după hi-tech
Gemenilor le place diversitatea mai mult decât orice, aşa că este chiar indicat să faci o vizită la sex shop şi să aduci o jucărie erotică în patul vostru, dacă vrei să menţii pasiunea aprinsă. Nu uita că aceşti nativi sunt foarte a­traşi de tehnologie, aşa că sunt cuceriţi pe loc de un gadget erotic, cum sunt vibratoarele cu leduri sau cele muzicale. Şine la îndemână şi câteva costume sexy sau măşti, ca să fii altfel în fiecare zi, şi alege mereu altă poziţie.

Racii sunt timizi, la început...
Racul e cam timid în pat, cel puţin la început, aşa că n-ar fi bine să-l sperii din prima cu cine ştie ce jucării sofisticate. Mai de­grabă, ia ceva simplu, romantic sau amuzant. Cu ima­ginaţia care îl caracte­ri­zează, acest nativ va găsi noi şi noi scenarii şi tot felul de metode pentru a folosi ceea ce îi cumperi de la sex shop. Ce puteţi încerca în dormitor? Un vibrator cu funcţie de masaj sau... un inel vibrator pentru penis. Ai grijă să scoţi jucă- riile din sertar când e relaxat...

Leii, atraşi de tot ce e luxos
Regele Leu are gusturi rafinate şi scumpe, aşa că surprinde-l cu un produs de lux. Dacă este femeie, poţi să-i dăruieşti un set de uleiuri scumpe pentru masaj, un vibrator auriu sau argintiu ori o lenjerie din mătase fină, iar dacă e bărbat, un vagin artificial sau un dildo anal pentru stimularea prostatei. Pentru că-i place mult să deţină controlul în timpul sexului, Leul ar putea fi atras şi de un set de cătuşe, pe care, evident, le va încerca pe tine...

Fecioarele nu folosesc, dar privesc
Nativul Fecioară se sperie dacă îi iei prea tare din prima, aşa că e nevoie de blândeţe. S-ar putea să nu treceţi niciodată de faza cu lenjeria sexy, fiindcă jocurile cu vibratoare, cătuşele sau vaginul artificial sunt prea agresive pentru el/ea şi nu reuşeşte să se relaxeze, pentru a intra în joc. Se teme să nu pară ridi­col(ă), aşa că, mai degrabă, fo­lo­seşte tu o jucărie în faţa lui/ei. La asta nu va zice nu, dar nu-i cere să facă acelaşi lucru. Îi pla- ce doar să privească...

Balanţele au gusturi rafinate
Experte în arta amorului, Balanţele au gusturi rafinate şi preferă jocurile complicate, senzuale. Erotismul înseamnă pentru acest nativ mai mult decât a te vedea masturbându-te. Ce-ai putea să-i iei de la sex shop? Kamasutra e cadoul perfect! Iar dacă e bărbat, mai cumpără şi-o lenjerie sexy, cu care să-l surprinzi seara. Alege un portjartier din dantelă, îi va plăcea mai mult decât un costum de asistentă sau de şcolăriţă.

Scorpionii sunt gata să încerce orice
Adevărul e că nu prea are nevoie de sex toys. Amant iscusit, Scorpionul are propriile metode de a condimenta o partidă de sex. Dar e foarte deschis la nou şi nu va refuza să primeas­că o jucărie în patul lui, oricare ar fi ea. Dacă are ceva expe­ri­en­ţă în ale amorului, e posibil să fi încercat multe, aşa că surprinde-l cu ceva mai îndrăzneţ - un vagin artificial sau un vibrator de ultimă generaţie. Nu-ţi face griji, nu va rămâne şocat de îndrăzneala ta!

Săgetătorii nu refuză noi experienţe
Îi place aventura, misterul, noutatea şi... umorul. Nu va refuza să încerce o jucărie sexuală, dacă nu e prea îndrăzneaţă. Poţi să-l impresionezi plăcut cu chi­loţi comestibili, jocuri de cărţi erotice sau lenjerie amu­zantă, în genul costumelor de me­na­je­ră sau şcolăriţă. Dacă îl faci să râdă, l-ai cucerit definitiv. Îi plac şi călătoriile, aventurile, aşa că mergeţi într-un weekend romantic şi, odată instalaţi în camera de hotel, scoate la iveală jucăriile abia cumpărate.

Capricornii sunt prea inhibaţi în pat
Este destul de inhibat în pat şi are un simţ al ridicolului foarte dezvoltat. Serios şi rigid, nu va accepta jocurile de cărţi. Nu-i plac nici cătuşele, pe care le con­sideră prea agresive, şi nici costumele sexy, pe care le crede ridicole. Mai bine te limitezi la un masaj erotic făcut ca la carte, cu ulei afrodiziac, sau încerci să incluzi frişcă şi cremă de ciocolată în partidele voastre de amor - pentru asta poţi încerca lenjeria din latex, care nu se murdăreşte.

Vărsătorii sunt la curent cu tot ce e nou
Chiar este indicat să-i faci câte o surpriză din când în când Vărsătorului tău, pentru că-i plac la nebunie schimbările. Acest nativ este la curent cu tot ce apare nou în materie de sex, aşa că e posibil să te trezeşti tu cu o surpriză din partea lui. Iar dacă el nu îndrăzneşte, surprinde-l tu cu ceva nou! O idee bună ar fi o trusă cu mai multe piese, ca să puteţi să experimentaţi ceva nou în fiecare zi. Pentru că are o i­maginaţie bogată, îi plac şi jocurile pe roluri.

Peştii acceptă de dragul partenerilor
Romantic până în măduva oaselor, nativul Peşte nu prea este adeptul jocurilor şi jucăriilor erotice, dar le va accepta, până la urmă, de dragul iubitei ori iubitului său şi, cu timpul, este posibil chiar să devină pasionat de aşa ceva. Totuşi, ar fi bine să începi cu ceva romantic şi jucăuş şi să nu fii prea sălbatic(ă) din prima, că se poate speria. Într-o primă fază, încearcă panglici din satin pentru bondage, cătu­şe cu blăniţă, tatuaje sexy şi alte jucării “soft”.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....44.html


 
yasashDate: Sunday, 2010-09-26, 20:47:16 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Iată cele mai tari jucării erotice!

Vine toamna şi, chiar dacă in această perioadă suntem obişnuiţi să primim tot felul de cadouri tradiţionale şi să mâncăm sau să bem mult, e bine totuşi să ne gândim şi la “sănătatea” noastră... sexuală. Mai ales că e vacanţă şi avem timp de multe nebunii... Aşadar, iată patru jucării din sex-shop, recomandate de Laura Andreşan, cadouri pe care cititorii noştri le pot face !

1. Inel Erogen Rabbit, cu vibraţii, pentru penis

Se aşază la baza penisului, astfel încât căpşorul vibrator al iepuraşului să stimuleze clitorisul. Vibraţiile le resimţi pe clitoris, aşa că vei fi extrem de mulţumită de penisul partenerului tău. Partea negativă: la penetrările cu ritm rapid şi adânci, vibraţiile nu se mai resimt. (Preţ: 40-80 lei)

2. Inele simple Erogen pentru erecţie

Sunt exact precum descrierea, simple, nu vibrează şi mai că îţi vine să zici că nu fac mare lucru. Însă ele provoacă şi menţin erecţia. Cum? Inelul simplu se aşază la baza penisului. Trebuie să fie strâns şi, astfel, prin menţinerea sângelui în penis, se produce şi se întreţine erecţia. (Preţ: 20-70 lei)

3. Ouleţul Erogen cu telecomandă

Arată ca un ou cu surpriză, doar că are două baterii. Eu am acasă un ouleţ vibrator cu telecomandă wirelles în şapte viteze. Cu el îmi excit clitorisul, perineul, intrarea în anus, alte zone erogene, dar şi vaginul. Este o jucărie perfectă şi pentru un joc în doi, unul mai nebun, în care femeia poartă ouleţul şi bărbatul ţine telecomanda. (Preţ: 50-200 lei)

4. We-Vibe

Este cea mai nouă şi mai luxury jucărie erotică de pe piaţa din România. Când am văzut prima poză cu un we-vibe, mi s-a părut dură. Apoi, cei de la sex-shopul Erogen m-au rugat să încerc una şi doar dacă îmi place să o recomand. M-am uitat un pic ciudat la jucăria mov din mâna mea şi m-am bucurat că e mai finuţă decât în poze.

Apoi am folosit-o şi... atenţie!!! Dă dependenţă! Arată ca o potcoavă şi se pune în vagin, în special când faci amor cu partenerul, deşi funcţionează perfect şi pentru o masturbare. We-vibe are două capete şi este realizat să vibreze în acelaşi timp şi pe clitoris, şi pe punctul G. El are trei viteze. Mai adăugaţi penetrarea partenerului şi… mai este nevoie de detalii? Este creat din silicon de uz medical. (Preţ: 420 lei)

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....91.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
grandmasterBDate: Monday, 2010-11-01, 15:22:24 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Jucariile erotice – siguranta si placere!

Catuse, lenjerie de corp comestibila, uleiuri afrodisiace, prezervative cu diferite arome si forme, lubrifiant picant... suna cunoscut? Multe cupluri aleg sa-si condimenteze viata sexuala cu ajutorul unor jucarii erotice. Fie ca le iau de la sex-shopuri, fie de la farmacii, tinerii trebuie sa stie exact care sunt pericolele la care se expun atunci cand folosesc astfel de "ajutoare".

Peste 30% dintre oameni folosesc cel putin o data in viata jucarii sexuale. Dar cat sunt de sigure aceste jucarii sexuale? Plecand de la aceasta intrebare specialistii APC Romania ofera cateva sfaturi referitoare la ce trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam jucarii erotice si nu numai.

Masuri de utilizare eficienta

Cititi cu atentie eticheta jucariei erotice inainte de folosire. Vibratoarele cu baterii prezinta un risc minim de electrocutare, iar cele care se baga in priza prezinta acelasi risc precum un uscator de par, spre exemplu. Ele trebuie totusi tinute departe de umezeala daca pe cutie nu este specificata rezistenta la apa.

Asigurati-va ca bateriile sunt puse corect, firele sunt atasate si izolate, iar aparatul nu este defect. Pentru a preveni aparitia unor infectii, jucariile erotice trebuie sa fie intotdeauna curatate cu un sapun antibacterian si apa calduta inainte de a fi folosite sau cu un sapun dezinfectant special pentru acestea.

Prezervativele, protectie 95%

Prezervativele sunt cea mai eficienta forma de protectie atat impotriva bolilor cu transmitere sexuala (BTS), cat si a sarcinii, avand un procent de protectie de 95%. Sunt confectionate din doua materiale de baza: latex si poliuretan.

Este recomandat sa se foloseasca prezervativele din latex pentru ca acestea sunt mai sigure si chiar mai usor de gasit. Prezervativele din latex pot fi folosite impreuna cu lubrifianti pe baza de apa, nu cu cei pe baza de uleiuri deoarece acestia ataca latexul.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/jucariile-erotice-siguranta-si-placere-7615196/


 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Toy's
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024