Wednesday, 2024-04-24, 20:17:33
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Booty Call
Booty Call
izaDate: Thursday, 2010-09-02, 16:06:51 | Message # 1
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Fenomenul “booty call” sau sex la cerere

Este peste tot, cel mai recent si tot mai cunoscutul trend „booty call” – doi oameni se intalnesc dupa o petrecere sau o intalnire doar pentru sex.

"Multe fete vad booty call-ul ca pe o modalitate de a te distra fara nici o presiune cu cineva de care ai putea fi interesata. Presupun ca este felul meu de a spune ca m-am simtit bine si as vrea sa-l vad din nou pe partener. Apelul vine noaptea tarziu si de obicei in week-end. Booty call-ul vine de obicei de la cineva pe care il stii."

Psihologul Peter K. Jonason din South Alabama spune ca booty call-ul este o relatie "compromis". Pentru barbati, este o "componenta a sexului ieftin", iar pentru femei "posibilitatea unui viitor angajament".

Deci cu siguranta nu este vorba de o relatie, dar nici de o aventura de-o noapte. Doar un substituent pana apare ceva mai bun, a adaugat acesta.

Si este la fel de popular printre ambele sexe.

Se pare ca femeile vor asta - nimeni nu le forteaza. Booty call-ul este mult mai putin stigmatizat social si le protejeaza de efectele secundare negative daca s-ar implica intr-o aventura de-o noapte.

Dar, in ciuda faptului ca este considerat un fenomen obisnuit, booty call-ul se poate transforma de multe ori in ceva mai mult care sa se incheie cu dezamagire.

sursa:
http://www.sexgen.ro/jocuri-....7065119


 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Booty Call
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024