Thursday, 2024-03-28, 17:18:04
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Online sex
Online sex
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:20:54 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Cele 5 reguli de bază ale sexului virtual

Iată cateva reguli esenţiale care trebuie respectate atunci cand vrei să te apuci să faci "sex pe internet"!

1. Dacă e prima dată când faci sex virtual, ar fi bine să-l laşi pe el sa conducă jocul. Tu trebuie doar să arunci momeala. Spune-i că ţi-ai cumpărat ceva sexy, sau că ai făcut o baie lungă, sau… că ai vrea să fii în braţele lui. De mai mult nici nu este nevoie.

2. Adu în discuţie momentele în care aţi făcut dragoste şi pe cele în care plăcerea a fost maximă. Cu siguranţă el îţi va cere imediat detalii şi va intra în jocul tău.

3. Nu sări direct la acţiune! Mai joacă-te puţin înainte, iar atunci când te va întreba lucruri mai intime nu ezita să-i strecori un "ei, nu ştiu dacă trebuie sa fiu aşa de directă...", "lasă, mai bine nu spun...", "de ce eşti aşa de curios?"

4. Dacă nu-ţi plac obscenităţile, nu le folosi! Nu trebuie să te apuci de scris articole porno, ci doar spune-i ce simţi şi ce ţi-ai dori de la el. În schimb dacă nu te deranjează obscenităţile lasă-l pe el să dea tonul şi să stabilească limita. Nu e bine să pari prea agresivă!

5. Dacă îţi cere să te mângâi şi tu vrei asta, nu o face de la început! Lasă-l puţin să fiarbă şi totul va deveni mult mai incitant!

Aşadar sexul on-line poate deveni foarte util în relaţiile la distanţă, dar şi un condiment picant pentru o relaţie obişnuită. Orice femeie îşi poate exprima, în felul acesta sexualitatea mult mai uşor, lăsând inhibiţiile la o parte.

Tu nu ai vrea să încerci ?

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....61.html


 
lussyDate: Friday, 2010-09-24, 16:52:22 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Senzatii tari on-line

Esti gata sa-ti faci noi prieteni sau pur si simplu vrei sa experimentezi o relatie on-line? Daca da, instaleaza-te confortabil in fata computerului si tasteaza sex chat pe unul din motoarele mari de cautare.

Cat ai clipi, te trezesti in fata unei pagini intesata de site-uri de acest gen. Oferta e generoasa, de la cele mai cuminti (prietenii, matrimoniale) la hot sex... Da un click si bun venit in lumea celor care chat-uiesc cu orele, vorbind cate-n luna si-n stele. Let's start the chat. GO!

Nu e nimic rau in povestea cu chat-ul, spun specialistii. Dar tot ei vin si ne atentioneaza. Sunt numeroase cazurile cand o astfel de distractie sfarseste fara happy end. Totul e sa nu cazi in capcana intinsa de acel virtual friend. Se pare, insa, ca merita sa iti asumi riscul acestui joc, pentru ca, dincolo de orice dezamagire, se afla chat-erii adevarati, o veritabila sursa de entertainment si, de ce nu, de love story.

Ai de unde alege, criteriile sunt bine delimitate: categorii de varsta, sex, cu poza sau fara... Daca esti pregatita de noi aventuri, nu mai sta prea mult pe ganduri si adauga-ti si tu profilul in lista fara sfarsit si lasa-te "devorata" de consumatorii de chat.

Discutiile la rece sau fierbinti pot avea loc cu parteneri de tot felul, fete si baieti, de pe tot globul, in toate limbile posibile, fara limita, pentru ca intr-o astfel de lume nu exista restrictii. Un mic secret? Sigur o sa te prinda si sigur vei intalni pe cineva sau chiar mai multi prieteni virtuali cu care vei dori sa continui corespondenta. Stabileste-ti niste limite! E musai sa te tii de ele...

Cu dragostea pe chat

Si totul incepe asa... azi nu mai mult de o jumatate de ora, doar cat sa-si dea lumea seama de existenta ta. Maine, insa, te vor navali zeci de intrebari si mesaje, mai ales daca profilul tau e incitant. Si timpul de chat-uiala se mareste... Dupa un timp, fara sa vrei, te gandesti cum sa-ti termini mai repede toate indatoririle, de orice fel, ca sa vezi ce mai zic prietenii electronici.

Unde mai pui ca exista si riscul sa te indragostesti. Cine stie cum iti pica cu tronc vreun Fat-Frumos virtual si atunci sa vezi... Atentie maxima! Agatatul pe net ascunde multe surprize, nu doar placute. Asa ca, fii foarte vigilenta daca simti ca o relatie de amicitie se indreapta intr-o alta directie... spre inima ta!

Psihologii sunt unanim de acord ca relatiile pe net sunt distractive, dar nu sunt de dorit, pentru ca exista riscul de a pierde contactul cu lumea reala. Si tot ei mai zic ca persoanele care isi cauta perechea pe Internet au de regula o problema.

Fie ascund un defect fizic, o frustrare sexuala sau intentii necurate. Nu putem exclude insa acea categorie care reprezinta exceptia de la regula: cei care cauta doar sa se distreze, aratandu-si adevarata fata. Adeptii unui nevinovat flirt virtual! Insa prieteniile se leaga in lumea reala. You know!

INTERNET SLANG

PLMK - Please let me know. Esti pe punctul de a tasta primele cuvinte, ei bine trebuie sa stii ca, din acel moment, vei vorbi o noua limba. Engleza e obligatorie! Si vei fi nevoita sa te pui repede la punct cu noile reguli de scriere. Nu de alta, dar trebuie sa tii pasul si sa intelegi ce vrea lumea de la tine.

Iata cateva dintre cele mai des intalnite formule: ASL - Age/sex/location, BRB - Be right back, BTW - By the way, CU - See you (later), FOAF - Friend of a friend, HAND - Have A Nice Day, HF - Have fun, KISS - Keep it simple, stupid, K or KK - OK, KTHX - OK, thanks, LMIRL - Let's meet in real life, TYVM - Thank you very much, YW - You're welcome.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/senzatii-tari-on-line-2780099/




Juicy Pussy
 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:24:44 | Message # 3
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Cele mai mari minciuni spuse în timpul flirtului online

Atunci când poartă o conversaţie online, oamenii sunt mult mai tentaţii să spună despre ei şi lucruri nu tocmai adevărate decât atunci când discuţia se desfăşoară faţă-n faţă.

Potrivit unui studiu recent, atunci când flirtează prin intermediul discuţiilor online, oamenii au tendinţa să spună şi lucruri neadevărate sau exagerate.

Iată care sunt cele mai mari minciuni pe care aceştia le folosesc foarte des:

1. Înălţimea- sunt foarte mulţi cei care mai adaugă centimetri buni la înălţimea lor reală, considerând că astfel îşi vor impresiona interlocutorul. Cei care fac acest lucru sunt în majoritate bărbaţi.

2. Salariul- se pare că cele mai multe minciuni se spun pe tema banilor, ajungând să susţină că au un venit chiar şi de patru ori mai mare decât cel real.

3. Orientarea sexuală- deşi sunt numeroase persoanele care susţin că sunt bisexuale, 80% dintre ele sunt de fapt interesate decât de un singur gen.

4. Pozele- imaginile sunt foarte importante atunci când vrei să faci o impresie bună interlocutorului, de aceea, de obicei, se trimit pozele careavantajează cel mai mult persoana în cauză chiar dacă sunt foarte vechi sau prelucrate.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....72.html




Message edited by rhemaxos - Thursday, 2010-10-21, 18:25:07
 
maximusDate: Friday, 2013-02-01, 20:16:26 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
În 2016 vom face sex în grup pe Internet

Nu e nimic nou faptul că oamenii comunică mult mai uşor prin intermediul Internetului şi petrec mai mult timp în faţa calculatoarelor decât în oraş cu prietenii. Astfel, în curând, spun cercetătorii, vom putea să ne satisfacem cele mai ciudate fantezii prin intermediul spaţiului virtual.

Americanii de la Sinulate Entertainment, conduşi de Steve Rhodes, sunt pe cale să creeze un aparat ciudat, parcă scos din filmele SF, cu ajutorul căruia vei putea face sex cu oricine, chiar dacă vă aflaţi unul de celălalt de mii de kilometri distanţă.

Aparatele, special create petnru femei şi bărbaţi, vor fi conectate la calculator şi vor răspunde comenzilor date de partenerul tău aflat la distanţă. Mângâieri, şoapte şi multe alte acţiuni care au loc în timpul unui preludiu vor fi reproduse cu fidelitate de către aparat. Bineînţeles, latura vizuală va fi satisfăcută de prezenţa unei camere web.

Mai mult, potrivit cotidianului rus Express Gazetta, pentru că oamenii sunt atraşi de camerele de chat, până în 2016 se doreşte crearea unui dispozitiv asemănător celui descris mai sus, prin intermediul căruia doritorii să poată participa la şedinţe de sex în grup, pe Internet.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....53.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Online sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024