Thursday, 2024-04-18, 17:08:58
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Homemade toys
Homemade toys
yasashDate: Saturday, 2010-10-23, 16:27:33 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Ti-ar placea o jucarie sexuala homemade?

Te-ai gandit vreodata sa adaugi ceva in plus la viata ta sexuala? O jucarie sexuala poate, dar ai fost prea timid/a sa cumperi una?

Daca ti-a trecut vreodata prin minte sa dai jucariilor sexuale o sansa, dar nu ti-ai putut depasi inhibitiile sa cumperi una, atunci avem o solutie pentru tine. Ce zici de o jucarie sexuala homemade? Industria jucariilor sexuale poate fi infloritoare, dar este oare cu adevarat capabila sa satisfaca orice capriciu sexual? Facandu-ti singur/a jucaria vei sti exact din ce e facuta, cum a fost fabricata si ce ar trebui sa faca.

Da, deja avem un produs finit in minte. Desi o jucarie sexuala homemade poate fi mai slaba calitativ - sa recunoastem - cautarea materialelor potrivite este foarte distractiva si se poate transforma intr-o cautare pentru propriul "sfant Graal". Doar imagineaza-ti cat de distractiv poate fi sa testezi mai multe fructe si poate chiar aparatele de bucatarie pentru a le determina caracteristicile cand vine vorba de stimularea clitorisului sau a penisului, ori modul in care acestea sunt potrivite pentru penetrare. Simtiti-va liberi sa va bucurati de urmatoarele sfaturi care va pot veni la indemana daca va decideti sa va "binecuvantati" cu o jucarie sexuala homemade.

Ce poate fi folosit pentru penetrare?

Desi o banana ar putea fi primul lucru care iti vine in minte, lumea fructelor si legumelor este bogata in "ustensile potrivite". Unii pasionati nu se vor gandi de doua ori in privinta alegerii unui castravete ca "instrument de placere" pentru penetrare.

Ei bine, trebuie remarcat faptul ca ca este usor cojesti si chiar sa ii dai o forma potrivita pentru a se potrivit cu "proportiile tale intime". Ii poti chiar tine in apa clocotita cateva minute pentru a se inmuia putin. Sau ce zici de transformarea unui morcov intr-o jucarie sexuala homemade?

Cand vine vorba de legume, simte-te liber/a sa explorezi caracteristicile texturilor in timp ce le supui unui test de caldura in cuptor sau le pui in congelator pentru a vedea modul in care se potrivesc cauzei dupa ce s-au transformat intr-un sloi de gheata. Inainte sa folosesti leguma sau fructul pe post de jucarie sexuala homemade, asigura-te ca i-ai pus un prezervativ.

Pentru a fi de partea conditiilor de siguranta, te sfatuim sa folosesti jucariile sexuale homemade numai pentru penetrare vaginala. Penetrarea anala poate fi riscanta deoarece vidul ar putea trage jucaria sexuala homemade prea adanc in "abis", reprezentat de aceasta data de colon.

O jucarie sexuala homemade pentru "John Thomas"

Avand in vedere ca imaginatia masculina nu cunoaste limite, exista deja multe jucarii sexuale homemade, iar posesorii lor mandri sunt destul de fericiti sa-si exploreze starile de placere folosind jucarii sexuale oferite de mama natura.

O jucarie sexuala homemade de acest tip poate fi orice fruct sau orice altceva in care poti face o gaura si poti forma un tub potrivit pentru inserare. Cu toate acestea, domnilor, evitati fructele acre deoarece efectele acestora asupra penisului si tractului urinar sunt palpitante in moduri nu tocmai placute.

Pentru a evita astfel de nemultumiri, va sfatuim sa va faceti o jucarie sexuala dintr-un tub de carton (cum ar fi cel ramas de la hartia igienica). Poti cu usurinta pune un prezervativ peste el si il umple cu ceva moale care sa iti permita sa introduci penisul si sa il freci.

Dar, de dragul sigurantei tale, te sfatuim sa nu folosesti nimic care ti-ar putea prinde penisul. Un tub de carton este o jucarie sexuala homemade destul de sigura din moment ce se poate rupe cu usurinta sau tine sub apa pentru a se inmuia, in timp ce un tub de otel te poate face capul glumelor pentru urmatorii cel putin 50 de ani.

Deci, la sfarsit, haideti sa subliniezm inca o data ca ar trebui sa va jucati in siguranta cu jucariile sexuale homemade. Va sfatuim sa evitati orice care ar putea sa va raneasca, zgarie, taia sau orice alt tip de deterioare a pielii. Nu uitati de posibilitatea unor reactii alergice si riscul de infectie inainte de a introduce sau penetra o jucarie sexuala homemade. Folositi intotdeauna prezervativ!

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot....7434717


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Homemade toys
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024