Thursday, 2024-04-25, 04:40:58
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Jocuri pentru dormitor
Jocuri pentru dormitor
silvyeDate: Sunday, 2013-01-27, 22:51:45 | Message # 1
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
Iată 5 jocuri sexuale care îţi vor înnebuni iubita în dormitor!

Odată cu depăşirea adolescenţei, ai tendinţa să dai uitării latura jucăuşă, iar acest lucru nu este deloc în avantajul tău atunci când vine vorba despre viaţa sexuală.

Pentru că totul trebuie condimentat din când în când, site-ul askmen.com recomandă cinci jocuri sexuale care le vor "încinge" la maxim pe iubitele voastre.

1. Sexzee Yahtzee

Pentru acest joc, ai nevoie doar de un zar, o foaie de hârtie şi o imaginaţie pusă pe şotii. Înainte de începutul jocului, fiecare partener va trece pe o hârtie o anumită acţiune pe care o va facă dacă zarul va pica pe respectivul număr. Astfel, spre exemplu, dacă zarul va indica numărul 1 iar pe listă ai completat sex oral, partenera trebuie să-ţi îndeplinească dorinţa.

2. Adevăr sau provocare

Chiar şi dacă partenera ta va alege mai mult "Adevăr", jocul nu va deveni unul plictisitor. Şi asta pentru că tu vei avea grijă ca întrebările să fie toate despre sex, iar atunci când se va ajunge, de exemplu, la mărturisiri intime, nu te opreşte nimeni să le pui în practică.

Dacă, din contră, ea este genul care să aleagă mai degrabă "provocări", eşti un norocos şi poţi experimenta foarte multe lucruri.

3. 7 minute în Rai

În versiunea pentru adulţi a acestui joc, ceea ce ai de făcut este s-o aştepţi în cameră, pe întuneric, în timp ce ea se schimbă în ceva confortabil sau poate chiar în timp ce rămâne dezbrăcată. Puterea de anticipaţie şi spaţiul intim vor înfierbânta atmosfera iar lipsa luminii îţi va ascuţi simţurile. Odată ce a intrat în cameră, poţi începe să-i săruţi mâna, braţul, spatele dar abţine-te de la a o săruta pe buze, pentru a-i spori nerăbdarea. Ca totul să fie mai interesant, puteţi stabili ca primul dintre voi care va vorbi să fie cel care pierde jocul.

4. Învârte sticla!

Jocul este binecunoscut, numai că pentru a-l potrivit cu dorinţele adulţilor, câştigul nu va mai fi un simplu sărut. Mai întâi, ar fi bine ca sticla cu care vă veţi juca să fi fost una de vin şi să fi fost consumată de voi înainte de această experienţă.

Apoi, pe o foaie mare de hârtie sau o planşă de carton, desenaţi un cerc pe care îl veţi împărţi în şase părţi egale. În fiecare dintre ele, notaţi o dorinţă sexuală, dar avi grijă ca ceea ce scrii acolo să fie o acţiune ce poate fi îndeplinită atât de tine cât şi de partenera ta. Învârtiţi apoi sticla pe rând şi bucuraţi-vă de ceea ce vă oferă...norocul.

5. Sexy Twister

Pentru un Twister în varianta erotică, aveţi nevoie doar de tabla de joc şi de costumele pe care Mama Natură vi le-a dat la naştere. Pentru un plus adus distracţiei, nu vă abţineţi de la săruturi şi alte gesturi tandre, în timpul poziţiilor la care veţi ajunge jucând.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/jocuri-sexuale-367749.html



 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Jocuri pentru dormitor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024