Thursday, 2024-03-28, 18:40:17
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy  
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Vibratoare
Vibratoare
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:26:18 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Cum aduci vibratorul în viaţa de cuplu

Cine are nevoie de un al doilea penis în timpul sexului? Ideea de a folosi un vibrator cu partenera de cuplu îi inhibă pe unii bărbaţi care îl văd ca pe un competitor.

Imaginează-ţi doar că iubitul tău îşi lipeşte un poster pe perete cu o femeie apetisantă la care se holbează în timp ce face sex cu tine. Are şi el dreptul să aducă un strop de pasiune în dormitor, nu? Aşa cum pentru tine materiale lui pornografice reprezintă o ameninţare, la fel se poate simţi şi el atunci când aduci o jucărie sexuală în patul vostru.

Aşadar, dacă vrei să foloseşti jucării sexuale cu iubitul tău, ai nevoie de abordarea potrivită.

Un bărbat se simte cu atât "mai bărbat" cu cât îşi satisface iubita în aşternut, aşa că propunerea de a aduce ajutoare externe în timpul sexului îl poate deruta pe iubitul tău. Prin urmare, este important să ştii cum să argumentezi dorinţa de a experimenta sexul cu el, dar şi cu vibratorul în mix.

Sexologii le recomandă jucăriile sexuale cuplurilor în care femeia nu poate atinge orgasmul doar prin penetrare sau celor în care s-a instalat rutina. Totuşi nu e prea romantic să îi spui că un vibrator în sfârşit te va aduce la orgasm sau va face sexul mai interesant.

Iată cum îi faci cunoştinţă iubitului tău cu vibratorul!

Află mai întâi ce părere are iubitul tău despre jucăriile sexuale folosite în cuplu. Dacă îl vezi mai reticent la ideea de a primi ajutoare externe, propune-i un preludiu inedit: să te vadă cum te masturbezi cu un vibrator. Imaginea îi trezeşte simţurile sexuale şi îl incită, chiar dacă se declară împotrivă!

S-ar putea ca iubitul tău să nu ştie cum se "mânuieşte" un astfel de obiect, aşa că dacă te vede pe tine în acţiune, va ştii ce să facă atunci când îl rogi să te ajute.

Precizează-i care sunt beneficiile jucăriilor sexuale!

Femeile au nevoie de o stimulare intensă a clitorisului, pentru a atinge orgasmul. Este atât de simplu. Indiferent cât de abil este bărbatul, există poziţii de sex în care clitorisul tău este efectiv ignorat şi, să recunoaştem, nici tu nu vrei să stea în permanenţă cu mâinile acolo, jos, când ar putea să te mîngâie peste tot sau pur şi simplu să te apuce strâns în timpul sexului.

Vibratorul este foarte util pentru că te poţi bucura de atingerile iubitul şi de stimularea facilă şi eficientă a clitoruslui, totul în mod simultan! Explică-i iubitului tău aceste lucruri, pentru ca el să nu trăiască cu senzaţia că nu e în stare să te satisfacă. Dacă vrea să te vadă că te simţi bine în pat, şi nu doar pentru a-şi satisface orgoliul, ci şi pentru că te iubeşte, va fi deschis ideii de a aduce vibratorul în patul vostru.

Dacă orgasmul tău întârzie să apară, iar iubitul ejaculează uneori prea repede, vibratorul te va ajuta să ţii mai bine pasul cu el. În acest fel sexul devine mai pasional şi satisfăcător pentru amândoi.

Jucăriile sexuale pot aduce acel element de noutate în cuplu şi pot repara diferenţele în pat. O jucărie adusă în dormitor poate deveni o experienţă inedită pe care o trăţi în doi.

Să zicem că poziţia lui preferată este doggie style, dar tu nu ajungi niciodată la orgasm din această poziţie. Drept urmare, tu o pui în practică doar de dragul lui, iar el nu se bucură la intensite maximă de ea. Vibratorul te poate ajuta să găseşti drumul către orgasm din această poziţie, aşa că poziţia lui preferată poate deveni şi poziţia ta preferată, o schimbare binevenită!

Sursa:
http://www.unica.ro/detalii....42.html


 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:24:26 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Motive pentru care femeile preferă un vibrator în locul unui bărbat

Toată lumea vrea iubire. Toţi fugim la un moment dat după relaţii de lungă durată. Totuşi, uneori, femeile pot să fie mai fericite atunci când au lângă ele în pat un vibrator şi nu un bărbat. Citeşte mai departe ca sa vezi de ce.

1. Nu trebuie să îl exciţi anterior

Un vibrator nu trebuie mângâiat, pupat şi nici nu se aşteaptă să îi oferi o partidă de sex oral. El stă cuminte în sertar şi e pregătit oricând să îţi ofere plăcere necondiţionată. În plus, nici nu te părăseşte şi e imposibil să nu fie mereu pe poziţii, falnic şi tare.

2. Rezistă exact cât vrei tu

Un vibrator nu îţi va spune niciodată "Îmi pare rău, iubito, dar eu am terminat", pentru că el e ca un fel de sclav personal care îţi va oferi plăcere exact atât cât ai nevoie. În plus, nici nu se plânge că nu mai poate a doua oară, că a obosit sau că îl doare.

3. Îl poţi lua cu tine peste tot

În vizită la o prietenă, acasă la părinţii tăi sau într-o călătorie de afaceri. Oriunde vrei, micul tău partener de sex e cu tine. Îl pui în geantă şi ai plecat. Nu îi trebuie bilet de avion, de tren, nu consumă mâncare şi nu ocupă mult loc. În plus, nu trebuie să-l prezinţi prietenilor.

4. Nu e gelos

Nu e gelos, nu te vrea numai pentru el şi nici nu se supără dacă stai toată noaptea cu prietene în oraş. Mai mult, poate deveni cel mai bun prieten al iubitului tău.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....31.html




 
yasashDate: Saturday, 2014-02-01, 22:09:52 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
vibratoare

                    


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Games & Fantasies » Vibratoare
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024