Friday, 2024-04-26, 17:02:43
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » 69
69
ninnaDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:28:26 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Invata mai multe despre pozitia 69!

Pozitia 69 este fie foarte apreciata, fie privita cu spranceana ridicata. In general, trebuie sa recunoastem, preferam fie sa primim, fie sa oferim placere. Ce-ai zice insa sa le incerci pe amandoua in acelasi timp? Pozitia 69 ne promite o experienta sexuala minunata. Simte-te libera sa bei din "izvorul" nostru de cunostinte despre pozitia 69!

Intotdeauna curata

Curatenia este un factor iminent atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala si prevenirea infectiilor bacteriene. Este mai usor sa te bucuri de sex cand stii ca esti proaspata ca o margareta. Deci asigura-te ca iti oferi un scrub temeinic, in special in zona genitala si anala, inainte sa va scufundati unul in "partile obraznice" ale celuilalt.

Sa faceti un dus impreuna poate fi chiar distractiv si o introducere palpitanta pentru un preludiu energizant. Si inca un sugestie pentru tine: coafeaza-ti zona intima. Desi mai exista barbati de scoala veche, care nu sunt deranjati de un fir sau doua de par in plus, acestia sunt prea putini la numar. Iar partenerul tau cu siguranta nu e unul dintre ei!

Ne pare rau, majoritatea a castigat si s-a declarat clar impotriva "inghitirii tufisului". Nu cumva iubitul tau ti-a luat-o inainte si si-a ras si el "bijuteriile"?

Aveti grija la dieta

Ai cumva inclinatii masochiste si te topesti de placere cand partenerul te mangaie pe pielea foarte sensibila din zona genitala imediat dupa ce a zdrobit un ardei iute cu mainile goale? Ei bine, majoritatea femeilor sunt de-a dreptul deranjate cand partenerul are gura inca plina de sos Tabasco. Sa o spunem in doua cuvinte, nu credem ca alimentele picante si pozitia 69 merg prea bine mana in mana. Gandeste-te! Vrei ca iubitul tau "sa scuipe cenusa" inainte de a-ti da foc cu adevarat?

Daca vrei ca pozitia 69 sa fie fierbinte intr-un mod placut, iti sugeram sa iti umpli gura cu cuburi de gheata. Pisicile curioase dintre voi ar putea merge chiar mai departe si sa isi incerce norocul cu lubrifiant comestibil.

Fa-te comoda

Pozitia 69 functioneaza cel mai bine in confortul unui pat moale si cald, de dimensiuni regesti. Ar fi mai usor daca partenerul tau s-ar intinde pe spate si si-ar sprijini capul de o perna, in timp ce tu te asezi deasupra lui. Un astfel de aranjament se bazeaza pe principiul problemelor de greutate. Sau preferi sa vezi o floare delicata strivita de un taur Brahma?

Inca ceva! In timp ce stai deasupra, poti controla cu usurinta cantitatea de "carne" pe care preferi sa o degusti. Crede-ne pe cuvant, nu te vei simti tocmai bine daca te vei lasa sufocata dedesubt...

Pozitia 69 poate fi incercata si daca stati unul langa altul. Iti recomandam aceasta pozitie deoarece va permite sa va miscati mult mai liber si chiar sa incercati variante diferite.

Basmele merita un final fericit

Pozitia 69 poate fi folosita exclusiv ca o forma de preludiu sau poate constitui actul sexul in sine. Daca intentionezi sa mergi pana la capat, atunci ar fi politicos din partea partenerului sa iti dea un semnal sonor clar inainte "sa-i sara dopul de la sticla de sampanie". Un dus sarat si lipicios neasteptat in gura ta nu e deloc cel mai placut lucru care ti se poate intampla. Deci, roaga-l sa fie un gentleman si sa previna o situatie urata avertizandu-te inainte.

Nu te lasa dusa de val

Tine minte ca pozitia 69 nu are nimic de-a face cu derby-ul sezonului despre care iti povesteste iubitul tau. Deci nu conteaza cine termina primul. In timp ce tu te apropii de ceruri, nu uita sa continui sa iti stimulezi partenerul.

Acum faceti-va de cap!

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....6739371


 
yasashDate: Thursday, 2010-07-29, 15:07:03 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pozitia 69

Pozitia 69 este o pozitie sexuala ce va permite sa aveti parte de sex oral simultan. Pozitia 69 obisnuita este cea in care femeia se afla deasupra barbatului, cu organele genitale indreptate spre fata lui pentru ca acesta sa le poata stimula, in timp ce gura femeii se afla deasupra penisului.

Pentru ca ofera si primesc placere in acelasi timp, unii ar putea spune ca pozitia 69 este cea mai completa senzatie erotica. Unii ar putea-o considera insa, frustranta. Daca partenerul iti ofera placere si esti pe punctul de a atinge orgasmul, e usor sa uiti de placerea lui. De aceea multi incearca aceasta pozitie in tinerete apoi renunta deoarece considera ca necesita prea multa munca. Mare greseala! Pozitia 69 este o cale extraordinara de a aduce putina obraznicie si varietate unei vieti sexuale plictisitoare si cu cateva mici ajustari, este usor de controlat.

Pozitia 69 ar putea fi considerata o pozitie ciudata si de aceea e atat de greu sa apelam la ea. Femeile sunt in general timide cand vine vorba de partile lor intime, insa, coborarea asupra fetei lui si realizarea ca ii oferi o priveliste placuta, poate fi extrem de incitanta pentru amandoi. Pentru ca aceasta pozitie expune intreaga regiune pelviana, oferindu-i acces la vulva, perineu si anus, el poate stimula mai multe in afara de clitoris.

Pozitia 69 inseamna a oferi si a primi placere in acelasi timp si este ceva fabulos, insa trebuie sa acorzi foarte multa atentie si asta inseamna sa nu te “pierzi” in moment. Aceasta este mai mult o problema a femeilor decat a barbatilor. Pentru cei din urma, atingerea orgasmului e mult mai rapida spre deosebire de femei care au nevoie in general de mai mult decat o stimulare pentru a ajunge la climax.

Foloseste-ti mainile. Este destul de ciudat si obositor sa folosesti doar gura pentru a-l stimula, asa ca foloseste si mainile. Si nu te feri sa-ti acorzi o pauza folosind doar mainile. Aceleasi sfaturi sunt valabile si pentru el. O cale de a rezolva problema uitarii stimularii partenerului atunci cand esti pe cale de a atinge orgasmul este sa te relaxezi in timp ce el iti ofera placere, pentru ca dupa ce ai terminat, sa revii la treaba.

Daca in general tie iti ia mai mult timp decat lui sa ajungi la orgasm, pune-l sa inceapa treaba mai devreme. Foloseste-ti mainile pentru a-l mangaia cand incepi sa te simti excitata si incercati pozitia 69 atunci cand simti ca esti aproape de a ajunge la orgasm.

sursa:
http://www.educatie-sexuala.com/
din pacate site-ul nu mai functioneaza sad


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Saturday, 2010-07-31, 22:21:03 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
69 in doi

Una dintre cele mai “barfite” pozitii este 69, popularitatea ei a crescut deoarece partenerii pot oferi sex oral simultan, astfel ofera si primesc placere in acelasi timp.
69 este o pozitie foarte relaxanta si excitanta pentru ambii parteneri, conditia esentiala a acestei pozitii este sa o faci din placere si nu din obligatie, altfel partenerul va simti stanjeneala poate chiar repulsie si va veti trezi amandoi intr-o situatie neplacuta.

La fel cum cifrele 69 se imbina perfect asa si partenerii se completeaza in aceasta pozitie, femeia sta deasupra barbatului cu organele genitale spre fata lui, iar fata femeii se afla deasupra organului partenerului. Aceasta stimulare reciproca a partilor intime cu ajutorul buzelor si a limbii este foarte excitanta si poate rupe rutina si monotonia dintr-o relatie sexuala. 69 poate scoate la iveala din orice ingeras un dracusor.

Pentru o parte din fete este foarte dificil sa accepte participarea la acest act sexual, fie datorita unor prejudecati, frica, timiditate, rusine ca nu ar sti ce sa faca si cum sa faca. In primul rand trebuie sa nu iti mai bati capul cu intrebari, sunt multe, inutile, si nu fac decat sa te streseze mai mult decat ar trebui. Mai bine vorbeste cu partenerul tau deschis, spune-i de ce iti este teama si incearca, nu degeaba se spune ca uneori „foame iti vine mancand“.

Intotdeauna tine minte, oferi placere, dar in acelasi timp si el iti ofera tie placere si incearca sa te faca sa ajungi in al noualea cer, deoarece in acel moment tu si numai tu ai toata atentia lui. Este o pozitie ce va avantajeaza pe amandoi, va aseaza pe aceeasi treapta (astfel, sunteti egali) nici unul din voi nu face mai mult sau mai putin, ci lucrati impreuna pentru a va simti cat mai bine.

Nu uita sa-ti folosesti si mainile cand simti ca ajunge la orgasm (valabil pentru ambii parteneri), lasati imaginatia sa zburde. Nu uita, in pat nu exista reguli, trebuie sa fii doar tu si el plus o cantitate enorma de pasiune. In acelasi timp, aceasta pozitie iti ofera putere asupra partenerului, tu controlezi cantitatea de placere pe care o simte, fie mai
intens, fie mai putin intens, lucru cel il face sa fie la degetul tau cel mic.

O pozitie atat de erotica merita experimentata deoarece imbina trupurile si fata de sexul in sine cuprinde multe mangaieri, atingeri, alinturi. Cum am mai spus, nu trebuie sa iti fie frica sa experimentezi, dar trebuie ca tu sa te simti inainte de toate pregatita/pregatit sa faci acest lucru.

sursa:
http://www.egirl.ro/69-in-doi,a2554.html


Alea iacta est !
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 12:51:11 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sex oral? 69 sa fie!

Nu exista barbat care sa nu se viseze inlantuit in picioarele iubitei, oferind si primind la randu-i o stimulare orala. Ei bine, chiar daca in randul populatiei feminine starneste mai putine pasiuni, 69 este una dintre cele mai populare pozitii sexuale.

Aceasta presupune ca unul dintre cei doi sta intins pe spate, iar celalalt sta deasupra, formand un sandvis in care fiecare are acces la organele genitale ale partenerului. Pozitia este extrem de excitanta in special pentru barbati pentru ca au ocazia sa primeasca si sa ofere in acelasi timp sex oral si, mai mult decat atat, pot sa admire de aproape o priveliste cu care nu se intalnesc prea des.

Asta pentru ca de multe ori femeile nu sunt la fel de relaxate precum barbatii, evitand sa-si expuna zonele intime in fata partenerului cu prea mare usurinta.

Atentie! Pentru a nu fi nevoiti sa va opriti chiar in toiul actiunii, cel ce sta intins pe spate trebuie sa-si puna o perna sub cap, altfel in cateva minute se va trezi cu gatul intepenit. Iar daca vreti sa va simtiti egali, pe aceeasi treapta, puteti sa variati tema: stati amandoi pe o parte, astfel nu va mai avea unul privilegiul de a sta deasupra, in vreme ce partenerul este "osandit" sa stea dedesubt.

Daca barbatul are suficienta putere, pozitia 69 poate fi pusa in practica si din picioare: barbatul isi sustine iubita de picioare, aceasta stand cu capul in jos pana la nivelul penisului.

La ce trebuie sa fiti atenti?

Chiar si in lipsa unui contact sexual normal, nu sunteti scutiti de riscul de a contacta o boala cu transmitere sexuala. Pentru a-l diminua, folositi prezervativul si nu va spalati pe dinti chiar inainte de a da startul actiunii. In caz contrar, eventualele leziuni provocate la nivelul gingiilor de periuta de dinti constituie porti deschise virusurilor si bacteriilor cuibarite in organul genital al partenerului.

Daca va place sa experimentati si stimularea anala din pozitia 69, aveti mare grija la igiena! Dupa ce ai introdus un deget in anusul partenerei, nu il introduce apoi in vagin sau in gura! Anusul se poate spune - si pe buna dreptate - este "groapa de gunoi a organismului", astfel incat dupa contactul cu aceasta zona spalati-va bine pe maini.

Si nu in ultimul rand, atentie mare la dinti pentru a nu-i provoca rani partenerului.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/sex-oral-69-sa-fie-5021767/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
grandmasterBDate: Friday, 2010-11-12, 19:17:33 | Message # 5
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Pozitia 69 – cum sa faci un 69 perfect

Pozitia 69 vine de la faptul ca partenerii se aseamana cu cifrele 6 si 9 cand stau in pozitia din care isi fac sex oral reciproc. Sexul oral facut simultan aduce satisfactii foarte mari. Aceasta pozitie permite unui cuplu sa se excite efectuand si efectuandu-i-se simultan sex oral.

Pozitia 69 - ce spune Kamasutra

Pozitia 69 este speciala pentru faptul ca ofera satisfactie simultana ambilor parteneri, fiind in aceeasi masura solicitanta. Te poti simti inconfortabil pentru ca atentia iti este directionata atat spre propria placere, cat si spre satisfacerea partenerului.

Daca reusesti sa te relaxezi, te poti bucura de o pozitie foarte intima si de libertate de miscare. Poate fi un bun exercitiu pentru preludiu, pentru ca ofera ambilor parteneri satisfactie vizuala si posibilitatea de a-si atinge si stimula zonele erogene.

Pozitia 69 inseamna doar sex oral?

Sexul oral poate oferi placere fizica si orgasme, deci este cu siguranta un comportament sexual.

Unii oameni cred ca sexul oral este foarte intim si inseamna ca doua persoane sunt foarte aproape una de alta daca il practica. Altii insa, vad sexul oral mai putin personal ca pe actul sexual in sine.

Fiecare trebuie sa decida pentru sine ce inseamna pentru el fiecare dintre manifestarile comportamentului sexual. Cel mai important lucru este sa fii sincer cu tine insuti si sa rezisti presiunilor de a face orice din ce nu se simte confortabil.

Pozitia 69 - preludiu sau act sexual in sine?

Multi oameni privesc preludiul ca pe orice "actiune" sexuala in afara penetrarii. Sexul oral, stimularea clitorisului sau masturbarea reciproca sunt considerate de unii preludiu. Exista insa si cei care cred ca la capitolul preludiu intra orice nu implica un contact genital - sarutul, discutiile despre fantezii sau punerea lor in practica prin jucarea unor anumite roluri, masajul etc. Este parerea lor ferma ca orice are sansa sa duca la orgasm poate fi trecut la rubrica "sex", indiferent daca are sau nu loc penetrarea.

Asa ca pentru ei sexul oral nu inseamna preludiu, ci sex, si insista pe importanta atingerilor si a sarutarilor inaintea unui astfel de contact.

Interesant este insa ca foarte multi barbati declara ca privesc sexul oral pe care il ofera partenerelor, nu ca pe o sursa de placere pentru ele, ci ca pe un pas obligatoriu de bifat inaintea penetrarii ca sa fie siguri ca nu vor avea probleme din cauza lipsei lubrifierii.

Pozitia 69 inversata (barbatul deasupra)

In pozitia 69 inversata, barbatul este cel care sta deasupra, lucru care aduce multe schimbari pozitiei. Tu decizi daca in bine sau in rau. Pentru inceput, daca partenerul sta deasupra, tu vei fi usor imobilizata. El trebuie sa se aseze cu zona genitala la inaltimea potrivita, pentru a nu te sufoca. Daca nu esti familiarizata cu tehnicile de deepthroat, pozitia ti-ar putea pune probleme pentru ca nu iti poti misca gatul si capul. Practic, el este cel care te penetreaza, deci sexul oral ti se poate parea brutal. Pentru un plus de confort, stai cu capul la marginea patului. Astfel, te acomodezi mai usor cu penisul partenerului.

Cat despre modul in care partenerul iti face sex oral, el are mai mult acces la clitorisul tau decat daca ai fi stat deasupra. In plus, faptul ca esti imobilizata de trupul lui cat timp te stimuleaza oral, poate fi incitant. in cazul in care esti mai timida, vei prefera aceasta pozitie pentru ca zona ta intimm nu este atat de expusa ca atunci cand stai deasupra lui.

Pozitia 69 - cum sa faci pozitia 69 mai comoda

Pozitia 69 functioneaza cel mai bine in confortul unui pat moale si cald, de dimensiuni regesti. Ar fi mai usor daca partenerul tau s-ar intinde pe spate si si-ar sprijini capul de o perna, in timp ce tu te asezi deasupra lui. Un astfel de aranjament se bazeaza pe principiul problemelor de greutate. Sau preferi sa vezi o floare delicata strivita de un taur Brahma?

Inca ceva! In timp ce stai deasupra, poti controla cu usurinta cantitatea de "carne" pe care preferi sa o degusti. Crede-ne pe cuvant, nu te vei simti tocmai bine daca te vei lasa sufocata dedesubt...

Pozitia 69 poate fi incercata si daca stati unul langa altul. Iti recomandam aceasta pozitie deoarece va permite sa va miscati mult mai liber si chiar sa incercati variante diferite.

Pozitia 69 - cat de importanta este igiena

Curatenia este un factor iminent atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala si prevenirea infectiilor bacteriene. Este mai usor sa te bucuri de sex cand stii ca esti proaspata ca o margareta. Deci asigura-te ca iti oferi un scrub temeinic, in special in zona genitala si anala, inainte sa va scufundati unul in "partile obraznice" ale celuilalt.

Sa faceti un dus impreuna poate fi chiar distractiv si o introducere palpitanta pentru un preludiu energizant. Si inca un sugestie pentru tine: coafeaza-ti zona intima. Desi mai exista barbati de scoala veche, care nu sunt deranjati de un fir sau doua de par in plus, acestia sunt prea putini la numar. Iar partenerul tau cu siguranta nu e unul dintre ei!

Ne pare rau, majoritatea a castigat si s-a declarat clar impotriva "inghitirii tufisului". Nu cumva iubitul tau ti-a luat-o inainte si si-a ras si el "bijuteriile"?

Pozitia 69 - cum sa atingi orgasmul

Desi poate parea complicat sa oferi si sa primesti placere in acelasi timp, poti reusi sa atingi orgasm din pozitia 69. Indiferent ce varianta a pozitiei ai alege, cauta sa stai cat mai comod. Astfel, iti poti stimula partenerul prin miscari repetitive, care sa nu necesite multa concentrare.

Concentreaza-te pe senzatiile pe care ti le ofera partenerul si gandeste-te ca simti acei fiori de placere in timp ce si tu ii faci lui sex oral. Ideea de a-i rasfata zona intima te poate incita, mai ales daca si tu esti stimulata simultan. Cum creierul este cel mai erogen organ, daca te concentrezi pe cum sa iti răsfeti iubitul in timp ce el te rasfata pe tine, poti atinge orgasmul!

Poti incerca inclusiv sa atingi orgasmul simultan cu iubitul tau. Pozitia 69 este chiar indicata, daca visezi sa atingeti orgasmul in acelasi timp. Tehnica este foarte simpla. Cand unul dintre voi se apropie de orgasm, va continua sa il stimuleze pe celalalt, dar ii face un semn ca este aproape de climax. Astfel, daca iubitul tau iti face un semn, poti decide daca il aduci sau nu la orgasm in functie de cat de aproape esti si tu. Nu trebuie decat sa stabiliti impreuna un cod, iar sincronizarea va fi floare la ureche

Variatii ale pozitiei 69

Pozitia 68 este o pozitie sexuala derivata din pozitia 69, numai ca aceasta poate oferi placere numai unuia dintre parteneri.

Executantul sta intins pe spate, cu partenerul deasupra sa, capul unuia fiind indreptat catre picioarele celuilalt. Pozitia este foarte buna pentru felatie si annalingus, doar asigurati-va ca puneti o patura sub capul partenerului pentru a-i reduce tensiunea in zona gatului. De asemenea, aceasta pozitie permite oportunitatea executantului de a-si folosi mainile pe corpul partenerului.

In folclor mai exista si pozitia 70, care presupune ca o a treia persoana priveste de pe margine ceea ce se intampla intre parteneri si pozitia 71, in care barbatul introduce doua degete in fundul partenerei (69 + 2 degete = 71).

sursa:
http://www.sexgen.ro/pozitii....7705808


 
Forum » Riddick University » Oral Sex » 69
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024