Thursday, 2024-03-28, 09:58:48
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Basics - Cum să fii expert în sex oral
Basics - Cum să fii expert în sex oral
yasashDate: Saturday, 2015-04-25, 16:49:10 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Gustul mierii. Cum să fii expert în sex oral!

Cunnilingus – excitarea femeii cu limba şi gura – este una dintre cele mai folositoare şi practice variaţii sexuale cunoscute pentru bărbat şi este, cu siguranţă, cea mai stimulatoare experienţă pentru o femeie.

Fascinant la cunnilingus este că îl poţi folosi pentru a produce orgasmul femeii independent de erecţie (sau de lipsa ei). Îl poţi folosi pentru a o excita înaintea actului sexual, pentru a o satisface după actul sexual sau ca substitut al actului sexual.

Deşi multe femei sunt încă refractare la cunnilingus (şi chiar şocate de asta), tehnica are o istorie venerabilă ca tehnică sexuală, iar importanţa sa sexuală şi socială poate fi judecată din sculpturi şi picturi din toată lumea, care datează încă din epoca primitivă, unde bărbaţi şi femei sunt reprezentate în poziţia 69. De asemenea, descrieri entuziaste ale cunnilingusului se regăsesc şi în literatură, din antichitate până în epoca modernă.

Cert este că majoritatea femeilor, odată ce a experimentat cunnilingusul, se bucură pe deplin de el şi-l consideră o parte foarte stimulantă a preludiului. O femeie care îşi exprimă refuzul faţă de cunnilingus ar trebui totuşi tratată cu blândeţe.
Ceea ce nu-ţi doreşti este să refuze ideea definitiv.

Introdu cunnilingusul în relaţia voastră gradual, ca parte a preludiului, sărutându-i buzele, apoi umerii, sânii şi coborând progresiv. Nu te grăbi, nu-i ataca vulva decât după câteva săruturi. Unei femei îi place să creadă că e mai mult decât un vagin cu prelungire, spuneGraham Masterton în cartea “Cum s-o zăpăceşti în pat” (Editura Paralelawww.edituraparalela45.ro).

Când faci prima oară cunnilingus unei femei, fă-o tandru. Sărută buzele externe fără a-ţi introduce limba înăuntru, apoi linge-i clitorisul foarte tandu cu vârful limbii. Nu uita în timpul acesta că ai mâini şi, din poziţia în care stai între picioarele ei, îi poţi mângâia sânii şi sfârcurile.

După ce i-ai stimulat clitorisul, desfă-i labiile cu limba (nu cu degetele) şi vezi dacă poţi pătrunde înăuntru. Poate că sunt deja deschise, în funcţie de poziţia în care stă şi de cât e de excitată, dar acum îţi poţi introduce limba în vaginul ei şi să te bucuri de gustul sevei binecunoscute.
În acest moment, după câteva intrări şi ieşiri ale limbii, poţi să-i ţii labiile desfăcute, expunând mai mult clitorisul şi vaginul.

Plimbă-ţi vârful limbii în sus către clitoris şi linge-l încet şi ritmat până când simţi că începe să se excite. Orice giumbuşlucuri ai face cu limba şi degetele, orgasmul va fi obţinut prin manevrarea ritmică a vârfului limbii pe clitoris, deci nu-l ignora prea tare.

Îndată ce e bine excitată, poţi reveni către vaginul ei pentru a gusta şi pentru a stimula actul sexual cu limba. Fireşte că asta ţine de faptul dacă-ţi place sau nu gustul vaginului.Mulţi bărbaţi consideră aroma lui dulceagă şi excitantă. Pasionaţii îl descriu ca fiind cel mai bun gust cunoscut în întregul univers. Nu e nicio îndoială că orice inhibiţie sexuală se topeşte când eşti stimulat îndeajuns şi că un gust care poate fi dezagrabil în circumstanţe normale poate deveni foarte excitant când eşti plin de dorinţă.

Există însă şi bărbaţi care vor să-şi stimuleze femeile oral, dar nu suportă gustul vaginului. Soluţia pentru ei este să lingă doar clitorisul fără a mai coborî. După o vreme se pot obişnui cu gustul. Dacă nu, pot folosi saliva ca lubrifiant.

Deşi femeile se bucură de cunnilingus ca parte a preludiului, sunt mai puţin interesate de sexul oral decât bărbaţii. E o greşeală să crezi că doar pentru cp ai depus eforturi aducând-o la orgasm prin această tehnică va face acelaşi lucru pentru tine. Atenţia pe care i-o acorzi tu ei o va încuraja să-ţi răspundă, dar atunci când este pregătită.

Felaţia este un act diferit de cel al cunnilingusului. Nu numai că necesită o stimulare manuală adiţională, dar dacă ajungi la orgasm devine un substitut al actului sexual mai curând decât un adjuvant. După cunnilingus însă, femeia poate face dragoste imediat. De fapt, a o penetra când ea încă mai trece prin spasmele climaxului pe care i l-ai indus cu limba poate să intensifice orgasmul.

Foarte important despre felaţie: multe femei nu vor încerca sau vor avea emoţii s-o facă doar pentru că nu au încredere că o fac bine. Cu alte cuvinte, au auzit că alte femei iau penisul bărbatului în gură, dar n-au nici cea mai vagă idee despre ce se întâmplă după aceea.

Dacă partenera manifestă o înclinaţie pentru felaţie, eşti obligat să o înveţi, nu să o forţezi. Ai putea să spui: „E minunat când faci asta!” sau ai putea să-i îndepărtezi capul dacă e prea dură. Spune-i ce să facă. Este penisul tău şi ea nu simte ce simţi tu. N-ai de ce să te plângi că femeile nu vorbesc despre ce le excită mai mult, dacă tu eşti la fel de necomunicativ. Ea vrea să fie satisfăcută şi, de asemenea, vrea să te satisfacă. Asigură-te că i-ai spus cum!

Desigur, cea mai mare întrebare în legătură cu felaţia este dacă să înghită sau nu sperma. Ar trebui să-i ţii capul când ejaculezi pentru a o obliga să-ţi înghită sperma? E vreo diferenţă dacă înghite sau nu?

Sperma conţine doar zaharuri şi proteine. Şi chiar şi cea mai copioasă dintre ejaculări nu produce mai mult de o linguriţă. Faptul că ţâşneşte în jeturi face să pară uneori că e mai multă. Unor femei nu le place consistenţa, culoarea sau gustul astringent, dar multe altele o consideră delicioasă şi excitantă.

Revenind la cunnilingus, domnilor, reţineţi că pe măsură ce căpătaţi experienţă şi cunoaşteţi preferinţele sexuale ale femeii, veţi fi capabili să-i controlaţi senzaţiile la fel cum reglaţi flacăra la aragaz.

Un avertisment însă: poţi să sugi şi să dezmierzi vaginul femeii cât vrei, dar să nu sufli niciodată. Dacă forţezi prea mult aer în uter poţi să provoci o embolie care va ajunge în sânge şi o poate ucide. Există astfel de cazuri, printre care şi cel al unei femei din Houston, care a murit din cauza asta la sfârşitul anului 1985.

În concluzie, dacă tratezi trupul femeii cu respect, vei fi răsplătit nu numai cu răspunsuri erotice intense, dar şi cu aprecieri din partea ei care vor dura dincolo de momentele petrecute împreună şi vor supravieţui chiar şi relaţiei voastre. Şi e plăcut să ştii că oricând se va gândi la tine în viitor şi va spune: „Era un amant excelent!

sursa:
http://www.csid.ro/sex....3580997


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Basics - Cum să fii expert în sex oral
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024