Wednesday, 2024-04-24, 10:35:36
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Intro
Intro
yasashDate: Thursday, 2010-07-29, 15:09:24 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pentru inceput ...

Sexul oral a castigat in ultimii ani o popularitate pe care uneori o merita, alteori nu. De ce a devenit atat de popular? Fiindca este cel mai usor si mai rapid de realizat, fara a necesita preludiu si este cel mai "sigur" din punct de vedere contraceptiv si cel mai "sigur" din punct de vedere medical (rata cea mai mica de transmitere a bolilor).
Sexul oral reprezinta stimularea organelor genitale feminine sau masculine cu gura sau cu limba si este o practica foarte veche si foarte raspandita. Un studiu ne arata ca mai mult de 90% dintre cuplurile casatorite sub 25 de ani au aceasta practica si exista chiar dovezi ca si cuplurile mai in varsta incearca, unii chiar pentu prima data.
Sexul oral este un mod excelent de preludiu sau excitare pana la orgasm a partenerului. Denumirile stiintifice pantru sexul oral sunt cunnilingus si felatie pentru stimularea orala a organelor genitale feminine respectiv masculine.
Cuplurile care practica sexul oral il vad ca pe un lucru normal si foarte placut fiind o metoda puternica de excitare pentru barbati si o metoda tandra si lenta pentru femei. Sexul oral este foarte normal si unele studii arata ca aproximativ 9 din 10 oameni il accepta in timp ce fac dragoste. Nu fiecare cuplu accepta dar in fond nimeni nu este obligat sa practice sexul oral.
Specialistii dovedesc ca sexul oral implica schimb de fluide si exista un risc de contaminare cu boli cu transmitere sexuala.Unele autoritati americane in domeniu au declarat ca atat timp cat nici unul dintre parteneri nu are rani deschise in gura, sexul oral este lipsit de riscuri.
Barbatii si femeile pot sa nu agreeze sexul oral din diferite motive: femeile pot fi ingrijorate ca penisul ar putea provoca sufocarea sau pur si simplu nu agreaza gustul sau aspectul lichidului seminal la fel cum unii barbati nu agreaza gustul sau mirosul fluidelor vaginale si al vaginului.
Sexul oral este foarte placut dar poate crea probleme daca numai unul dintre parteneri il accepta. Solutia consta in discutii pe aceasta tema intre parteneri. Unele temeri pot fi complet nefondate.

Pentru multa lume, sexul oral face deja parte din meniul obisnuit. Un act sexual parca nu e complet fara aceasta etapa si putine fete mai fac mofturi cand le ceri asa ceva. Problema se pune insa la calitate... atat femeile, cat si barbatii, se plang ca rareori au parte de o prestatie orala reusita.

Mai sunt insa destui care refuza sexul oral, din motive care de care mai ciudate. Auzi tot felul de povesti in jur pe aceasta tema, de stai si te minunezi pe ce lume traim. Recent, fiind chemat pentru ceva munci acasa la parintii mei, am auzit o conversatie intre mama mea si o prietena ceva mai tanara, necasatorita. Cunoscuse ea un francez cu care incepuse totul bine, dar de care se despartise apoi fara sa-i dea vreo explicatie. "Dar ce-avea fata draga, era liber, se purta frumos cu tine, casa, casa, masina, masina..." se mira maica-mea. Prietena ei, stanjenita, incerca sa-i explice voalat: "Era... era din ala... avea... vroia... stii tu... chestia aia... ii placea... ii placea cunilinxu', draga!" "Si tu..." "Eu nu, poate daca eram mai tanara, cine stie... dar, la varsta mea, nu se poate!"

M-am retras repede, ca n-am vrut sa aud ce sfaturi avea maica-mea de oferit in aceasta privinta. Pentru a ma scuti de eventuale cosmaruri.
Un amic de-al meu mi-a povestit ca el nu face asa ceva unei femei, pentru ca... are probleme cu ficatul. (????!!!!!) Mostenite de la taica-sau. In schimb, el o pretinde ceva partenerelor sale. Pentru ca, dupa cum stim toti, femeile au ficatul mai rezistent, nu-i asa?

Intorcandu-ne la problema calitatii, exista mai multe motive pentru care putine persoane stiu sa faca bine sex oral. Cel mai important dintre ele este lipsa dorintei reale. Atunci cand o faci doar pentru a-l multumi pe celalalt, nimeni nu iese in castig.

Chris Rock avea un show simpatic in care spunea ca e de preferat o femeie care nu face sex oral, decat una care o face in sila. Cred ca cei mai multi barbati ar fi de acord, nu e nici o placere sa-ti vezi partenera cum ingenuncheaza si ia o mutra de martira pe altarul sexului.

Daca prietena ta nu are experienta in acest domeniu, nu-i poti pretinde sa dea dovada de prea mult entuziasm la inceput. Femeile care refuza felatia, au, in general, doua motive: 1) ca poate fi ceva dezgustator 2) ca li se va pune eticheta de femei usoare.

In primul caz, trebuie sa ai grija ca igiena ta sa fie impecabila si poate chiar sa-ti tunzi un pic parul pubian, daca e prea lung. Prezervativele cu arome pot ajuta o femeie sa depaseasca un eventual dezgust.

In cel de-al doilea caz, trebuie sa-ti asiguri constant partenera ca tu nu pui astfel de etichete femeilor si ca poate avea incredere in tine. Asta presupune si sa nu faci remarci negative la adresa "cuminteniei" altor femei.

Odata depasita aceasta problema, nu trebuie sa te astepti ca ea sa ghiceasca ceea ce iti place tie. Unele femei pot face exces de zel si pot rani penisul prin miscari prea bruste, sau folosirea dintilor. E bine ca, atunci cand aveti timp si sunteti relaxati, sa-i explici exact ceea ce iti doresti.

In privinta... "cunilinxului", vorba doamnei de mai sus, femeile se plang ca barbatii au adesea dificultati in gasirea clitorisului. Daca esti un pic dezorientat in acest sens, nu e nici o problema daca ii ceri sa-ti arate ea, sau daca aprinzi lumina si te uiti tu. Multi se cred experti, dar n-ar vrea sa stie ce discuta femeile intre ele, ca le-ar pieri elanul. La fel, miscarile prea brutale, sau prea delicate, pot rani, respectiv, adormi femeia. Trebuie sa dai atentie tuturor partilor organului genital feminin, insa clitorisul este cel care trebuie stimulat in principal. Nu te jena sa-ti intrebi partenera ce ii place, asa scutesti timp si efort.

Daca tu insuti ai un oarecare dezgust cand vine vorba de cunnilingus, nu te grabi sa dai vina pe ficat. Poate ai avut o experienta neplacuta in acest sens (unele femei nu se dovedesc atat de ingrijite cum par la prima vedere), dar asta nu inseamna ca toate vor fi la fel. Daca parul este cel care te dezgusta, ii poti sugera partenerei sa-l epileze, sau sa-l scurteze. O poti rade chiar tu, e distractiv. In fond, daca vrea sa-i oferi sex oral, trebuie sa faca si ea un compromis, nu?

Sexul oral imbogateste viata amoroasa si, daca stii sa-l faci bine, vei primi referinte excelente si pentru viitoarele relatii.


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Thursday, 2010-08-05, 19:56:06 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Introducere ...

Oamenii isi folosesc gura pentru a se stimula sexual unul pe altul cam de cand exista oameni. Dar cum ramane cu sarutul? Barbatii saruta femeile pe gat, urechi, spate, coapse si oriunde cred ca le va excita, inca de cand au descoperit ca functioneaza. Unul mai indraznet a descoperit ca si daca saruti vulva merge. De aici cuvantul latin cunnilingus.

Barbatii nu au fost singurii care au cautat metode de a excita sexul opus. Niste femei la fel de indraznete au descoperit ca barbatilor le place sa le fie supt penisul. De aici vine cuvantul latin felatie.

Multe femei si barbati folosesc in ziua de azi o forma de masaj oral sau sarut a organelor sexuale ca o parte normala a preludiului pentru a-si excita partenerii. Probabil nu se gandesc la asta ca la o forma de sex oral si nici nu cred ca este. Aceasta este pur si simplu o parte a preludiului care-i pregateste pentru sex si pentru a ajunge la climax.

Sexul oral, pe de alta parte, este folosit pentru a aduce partenerul la climax folosind in principal gura si limba. Pentru acele cupluri care au experienta necesara, pozitia 69 este cea mai buna. Desi orgasmul venit din sex este super, majoritatii i se pare ca orgasmul rezultat din sexul oral este mult mai satisfacator.

Trebuie sa intelegeti sentimentele si emotiile intime care au loc in timpul sexului oral, in timpul orgasmului si trebuie sa intelegeti cum sa raspundeti la acestea. Sexul oral este mult mai intim decat sexul intravaginal, daca este facut cum trebuie (cu atitudinea care trebuie) si poate fi mult mai satisfacator din punct de vedere emotional.

Atat barbatii cat si femeile trebuie sa afle care sunt nevoile emotionale ale partenerului, nu doar chestiile de care are nevoie pentru a-si da drumul. Numai in filme se intampla ca un barbat sa apuce o femeie si sa-i spuna "Da-ti jos hainele, vreau sa fac sex !" sau viceversa. Trebuie sa alegi un moment si un loc, altele decat in bucatarie, cand copilul tocmai a aruncat un castron de mancare peste nevasta-ta, desi ar fi o binevenita distragere de la probleme. Pentru sexul oral e nevoie de cel putin tot atata prgatire emotionala cat e nevoie pentru sex. Doar pentru a aparea oportunitatea pentru sex oral, trebuie ca macar unul dintre parteneri sa aiba dorinta. Apoi acesta trebuie sa dezvolte dorinta inm celalalt partener.

Sa-l convingi pe celalalt sa te lase sa-l aduci la orgasm este cel mai usor. Tot ceea de ce e nevoie este o dorinta de a se lasa in mainile tale. Pentru a-l convinge pe celalalt sa te satisfaca e nevoie de o arta a convingerii gentile. Daca vrei doar sa ti-o suga sau ea vrea doar sa-i dai limbi, atunci exista o situatie cu totul diferita. O femeie poate convinge foarte usor un barbat sa o linga. Este nevoie doar ca el sa fie intr-o dispozitie buna. Insa daca el vrea ca prietena sa i-o suga, iar ea nu se gandea deja la sex, atunci va trebui sa o aduca in dispozitia potrivita.

O sa-ti dai seama ca indiferent cine incepe, va veni si randul lui sau veti ajunge sa faceti sex. Data fiind acest rezultat inevitabil, e mai bine ca amandoi sa fiti in dispozitia potrivita. O data ce sunteti amandoi pregatiti, ar fi bine ca barbatul sa faca sex oral primul sau sa folositi 69. Un barbat isi revine prea greu dupa ce a avut orgasm pentru a face o treaba buna din sexul oral, asta daca nu a avut de la inceput in minte chestia asta.

Este destul de usor pentru un barbat sa invete cum sa faca un sex oral bun. Tot ceea de ce este nevoie e ca el sa fie sensibil, gentil si sa fie atent la ce scrie in carte. Singura problema pe care o poate intampina un barbat neinitiat ar fi presupusul miros urat al secretiilor unei femei. Multi barbati si femei cred ca mirosurile asociate cu secretiile vaginale sunt scarboase. Acest lucru nu este adevarat, fragranta naturala si gustul secretiilor proaspete dintr-o femeie sanatoasa si curata sunt de obicei placute si erotice pentru un barbat. Acest lucru trebuie stabilit inca de la inceput. Un cuplu ar trebui sa guste si sa miroasa sercretiile naturale ale femeii cand e curata. Odata ce un barbat a incercat acest lucru, mirosul respectiv il va excita si intotdeauna va astepta cu nerabdare.

Este mai greu pentru o femeie sa suga bine, dar recompensa isi merita efortul. Exista trei probleme de baza cu care se confrunta o femeie. Primele doua sunt cat penis ar trebui sa intre in gura si ce va face cu sperma. Raspunsurile sunt: toata si sa o inghita. A treia este cum o sa intre tot penisul in gura. Raspunsul va fi dat mai tarziu.

Dupa cum veti vedea, in afara de cap, pe restul penisului exista puncte care raspund la presiune. Nu uitati ca mare parte din placerea venita din sex este in minte, este psihologic, este emotional. Nu-i o mare problema pentru majoritatea barbatilor daca femeia nu vrea sa inghita sperma, ei vor doar sa nu scoata penisul din gura ei pana cand nu si-au dat drumul. El are nevoie ca femeia sa ii tina penisul in gura continuand sa cresti intensitatea felatiei pana cand ajunge la climax. Este o adevarata dezamagire pentru el daca scoti penisul din gura ta moale si calda chiar cand a ajuns la climaxul pentru care v-ati chinuit atat.
Sexul bun este placerea de a ajunge la climax, este atunci cand ajungeti la climax impreuna, este atunci cand eforturile unei femei de a-si aduce partenerul la climax o excita incat aproape isi da drumul. Acelasi lucru este valabil si pentru barbat. Cand acesta este pasionat de a face sex oral partenerei sale, atunci are o erectie care nu se mai termina. Nu este atat de neobosnuit ca un barbat care face sex oral sa-si dea drumul, fiind excitat in special emotional, fara a I se stimula organele sexuale.

Sexul n-ar trebui sa fie in totalitate oral. Cand apare oportunitatea, cum ar fi dupa ce ai adus-o la primul orgasm prin sex oral si ai o erectie care nu se mai termina, atunci poti trece mai departe bagand penisul in vaginul ei. Unele femei spun ca se simt singure atunci cand li se face sex oral si ca vor sa fie imbratisate si sarutate. Din acest motiv poate fi foarte satisfacator sa treci de la sex oral la sex.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....gus.htm




 
yasashDate: Wednesday, 2010-09-01, 16:04:04 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sexul oral este sex?

Sexul oral poate oferi placere fizica si orgasme, deci este cu siguranta un comportament sexual.

Unii oameni cred ca sexul oral este foarte intim si inseamna ca doua persoane sunt foarte aproape una de alta daca il practica. Altii insa, vad sexul oral mai putin personal ca pe actul sexual in sine.

Fieare trebuie sa decida pentru sine ce inseamna pentru el fiecare dintre manifestarile comportamentului sexual. Cel mai important lucru este sa fii sincer cu tine insuti si sa rezisti presiunilor de a face orice din ce nu se simte confortabil.

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex/sexul-oral-este-sex-6845270


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-01, 18:44:30 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
“Sex oral – nu vreau s-o fac!”

Crezi ca tuturor le place sa faca sex oral? Ei bine, nu e chiar asa...

Cu siguranta te-ai intrebat ce fac altii in pat si tu nu faci sau ce nu fac ei si tu faci? Deseori oamenii cred ca toata lumea are relatii sexuale asemanatoare pentru ca stiu aceleasi pozitii, practici, jucarii, locuri pentru sex si poate au chiar fantezii similare. Dar daca iti chestionezi prietenii despre activitatile lor din pat, vei descoperi ca lucrurile nu stau chiar asa. Atunci te intrebi cand o anumita practica sexuala este atat de diferita si de rara incat poate fi etichetata ca devianta?

Oamenii spun ca totul este permis in pat si ca ambii parteneri trebuie sa fie de acord cu ceea ce se intampla intre ei, deci nu vom intra in detalii despre ce este bine sau rau. In schimb, ne vom concentra asupra a ceea ce este complet normal, acceptabil si obisnuit pentru o persoana, in timp ce pentru alta persoana este total diferit.

Daca intrebi oamenii ce considera ca fiind practici sexuale deviante, raspunsurile lor sunt de obicei jocurile sadomasochiste, sexul in grup, bukkake, dusurile aurii, de multe ori chiar si sexul anal, si asa mai departe. Prin urmare, o practica sexuala devianta este ceea ce face o persoana, dar nu si majoritatea oamenilor. Orice altceva este normal si acceptabil. Asa sa fie? Dar daca o persoana nu face in timpul actului sexual lucruri care se considera ca sunt facute de altii?

De exemplu, sa iti satisfaci partenerul cu mana sau sa ii faci sex oral. Nu vor sa primeasca si nici sa o faca. Vreodata. Indiferent de motiv. Este asta un lucru normal sau este la fel de deviant precum practicile sexuale extreme, de exemplu? Probabil amandoua in egala masura.

Intr-un sondaj efectuat pe site-ul Intimate Medicine, 8% dintre femei au raspuns ca nu primesc sau nu fac niciodata sex oral. (Acelasi numar de femei probabil fac sex anal, care este considerat deviant de multi oameni.) Iti poti imagina sa nu ii lingi niciodata organele genitale ale partenerei si sa nu-ti ia niciodata penisul in gura? Si fiecare preludiu trebuie sa fie diferit. Ai fi de acord cu asta?

Pe de alta parte, 5,3% dintre barbati de asemenea nu fac sex oral. Cunosc pe unul dintre acestia. El spune ca nu face sex oral deoarece crede ca este umilitor pentru o femeie sa faca sex oral. Hm, lucrul asta nu mai suna atat de deviant, cat pare sa tina de respect, nu-i asa? Cu tot respectul cuvenit insa, multi oameni nu ar renunta niciodata la sex oral. Pentru cele 8% dintre femei insa, un asemenea barbat este o adevarata binecuvantare.

Si acelasi lucru este valabil pentru toate celelalte practici sexuale "deviante". In opinia mea, practicile deviante sunt determinate nu de majoritatea oamenilor, ci de cele doua persoane implicate in activitatea sexuala.

In final, trebuie sa subliniem ca 65,5% dintre femeie si 66,2 dintre barbatii participanti la sondaj au raspuns ca fac si primesc sex oral, dintre care 14% dintre barbati si 10% dintre femei prefera sa-l ofere, in timp ce 12% dintre barbati si acelasi procent dintre femei prefera sa-l primeasca. Pentru 1,7% dintre barbati si 4,4% dintre femei sexul oral nu este ceva tocmai pe gustul lor.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot/sex-oral-nu-vreau-s-o-fac-7043844


 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Intro
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024