Thursday, 2024-03-28, 10:36:26
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » FAQ
FAQ
riddickDate: Friday, 2010-07-30, 15:17:23 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ce întrebări îşi pun bărbaţii şi femeile când fac sex oral?

Sexul oral a devenit o practică obişnuită, atat in cazul femeilor cat şi al bărbaţilor, el făcand parte din preludiu sau, uneori inlocuind chiar intreaga partidă de amor. În ciuda clipelor pline de erotism, nu se poate ca mintea amorezilor să fie... goală. Astfel, ce întrebări trec prin mintea bărbaţilor şi femeilor când fac sex oral?

Bărbaţii

1. Oare fac bine?

Chiar dacă partenera lui geme de plăcere, un bărbat se gândeşte dacă ei chiar îi place sau mimează şi, chiar dacă e satisfăcută... oare va avea orgasm sau el se chinuie degeaba? Astfel, preocupat de cum să-şi mişte limba sau să o sărute pe iubita lui, el va fi atent la felul în care se mişcă aceasta, sunetele pe care le scoate şi eventual indicaţiile pe care i le dă, pentru a se asigura că îi oferă plăcerea maximă.

2. Oare îmi face şi ea mie?

Chiar dacă nu le displace să facă sex oral, bărbaţii nu pot fi lipsiţi de egoism. Ei se gândesc mereu dacă după ce îşi satisfac iubita, va veni şi rândul lor să primească o partidă de sex oral.

3. Să mai fac şi altceva?

A face sex oral nu înseamnă doar să stai nemişcat, acolo jos, şi să te ocupi doar de zona exterioară a organului genital al iubitei tale. Astfel, unii bărbaţi sunt nedumeriţi ce şi cum să mai facă. Oare să stimuleze şi Punctul G, să o mângâie pe picioare, să o sărute şi pe coapse? Sau să se rezume la sexul oral în sine şi atât?

Femeile

1. Oare îi place?

Pentru că bărbaţii rareori scot diverse sunete prin care arată că sunt excitaţi, o femeie va fi puţin mai nedumerită când face sex oral. Se va gândi frecvent dacă iubitului ei chiar îi place şi cum să procedeze. Să se mişte mai repede, mai încet? Să acorde atenţie şi testiculelor sau doar penisului?

2. Oare cum mă văd din unghiul ăsta?

O femeie nu va uita să se preocupe de aspectul ei fizic nici când e pe culmile plăcerii. Fie că stă în pat sau pe jos, în faţa partenerului, din când în când, o reprezentantă a sexului frumos se va gândi cum arată. Oare par grasă din unghiul ăsta? Nu pare că am nasul mare privită aşa, de sus? Mi se vede oare celulita?

3. Oare mă anunţă când ejaculează?

Una dintre cele mai mari temeri ale femeilor e momentul final al unei partide de sex oral. Oare partenerul o va anunţa când ejaculează? Să ducă la capăt partida de sex oral cu... mâna sau să-şi satisfacă iubitul până la final?

Oricât de obscene, amuzante sau inutile ar părea temerile şi nedumeririlor ei sau ale lui în timpul unei partide de sex oral, ele nu pot fi evitate, cu toate că unele aspecte ar putea fi discutate anterior. Mai mult, decât să îşi facă griji, un bărbat sau o femeie ar trebui să profite de ceea ce se întâmplă şi să nu uite că nu doar persoana care e pasivă în această situaţie poate primi plăcere, ci şi cel sau cea care e activă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....74.html


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Oral Sex » FAQ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024