Friday, 2024-04-19, 16:13:39
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Cunnilingus de la A la Z
Cunnilingus de la A la Z
deeaDate: Wednesday, 2010-08-04, 17:48:52 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Introducere: Cunnilingus







Message edited by deea - Thursday, 2010-08-05, 20:13:09
 
ninnaDate: Thursday, 2010-08-05, 16:34:38 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
De ce cunnilingus?

Aceasta sectiune este pentru barbatii care vor sa invete cum sa dea limbi bine sau care au auzit ca nu-i chiar asa rau sa faci sex oral sau pentru femei care vor sa-si convinga partenerul sa le dea limbi.

Cunnilingusul este cel mai frumos lucru pe care poti sa-l faci pentru prietena ta. O face sa se creada iubita, admirata, sexy si bineinteles o face sa-si dea drumul nebuneste. Multe femei prefera sexul oral in fata sexului obisnuit si pentru majoritatea e cea mai usoara metoda de a ajunge la orgasm.

Poti avea cea mai mica scula de pe planeta, dar daca stii ce sa faci cu limba vei fi apreciat ca un amant extraordinar. Da, este foarte important ! Pe langa asta, majoritatea femeilor vor cunnilingus, asa ca e mai bine sa stii ce sa faci.

Exista diferite tipuri de barbati. Exista aceia care abia asteapta sa-si bage penisul intr-un vagin, dar care nu si-ar pune fata acolo. Pentru fiecare barbat care spune ca iubeste sa dea limbi exista unul caruia i se pare dezgustator. Femeile stiu asta si le afecteaza abilitatea de a se relaxa in timpul acestei experiente.

Asta-i pentru voi fetelor. Inainte de a-l face sa-ti dea limbi pentru prima data, trebuie sa-l faci sa-i placa ideea. Pentru asta, fa-l sa se gandeasca la sex cateva minute, dar nu face numic care sa-l duca la orgasm. Un barbat are un comutator sexual in creier care se aprinde de fiecare data cand vede o femeie, in special una dezbracata, si care se stinge imediat ce isi da drumul.

Din acest motiv e important cine si ce face mai intai. Din fericire, nu va fi foarte greu sa-l convingi prima data. Doar dezbraca-te, lasa-l sa se uite la pasarica ta, arata-i clitorisul si lasa-l sa se joace cu el. Promite-i o partida buna de sex dupa, sau chiar o felatie. Daca pare catusi de putin interesat, apuca-l de cap si dirijeaza-l.

link:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....gus.htm


 
grandmasterBDate: Saturday, 2010-08-07, 16:09:03 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Dai limbi?

Asta-i pentru noi baieti ! Majoritatea barbatilor nu stiu in ce isi baga penisul. De asemenea si multe femei nu apreciaza ceea ce au si nu inteleg de ce un barbat ar considera acel lucru frumos si cu atat mai putin de ce si-ar pune gura acolo.

De ce i-ar placea unui barbat sa dea limbi ? Majoritatea barbatilor care-si iubesc partenerele si care vor ca sexul sa fie un aventura mixta mai mult decat o cucerire, prefera sa faca sex oral. Ei nu vor doar sa dea limbi, vor sa o aduca la un climax extraordinar si apoi sa aiba o partida de sex pe care nici unul dintre ei n-o s-o uite sau poate o felatie daca si ea isi doreste acest lucru.

Cred ca exista doua motive principale pentru asta. In primul rand, multi barbati vor sa ofere satisfactie sexuala partenerei lor. Ei ar face orice pentru a atinge acest scop si cu cat ii place mai mult prietenei, cu atat li se intareste mai tare penisul pana ajung sa-si dea drumul doar din asta.

Al doilea motiv este rolul pe care il au gura, limba si mirosul in sex. De ce se saruta oamenii ? Pentru ca primesc placere din interactiunea care are loc in timpul sarutului. Gura, buzele si limba sunt unele din cele mai erogene zone ale corpului. Ele sunt active, nu pasive, trebuie sa faci ceva cu ele.

O musti usor de ureche, ii saruti si ii sugi sfarcurile, ii saruti buricul, de ce n-ai face acelasi lucru si cu cea mai erogena parte a corpului ei : "pizda". Gusturile si mirosurile secretiei vaginului unei femei curate sunt foarte erotice pentru majoritatea barbatilor. Pune toate astea la un loc si vei realiza ca locul gurii tale este in pizda ei.

Acum ca ti-ai scos prietena din dus, ai dus-o pe pat si ai incalzit-o cat de cat, opreste-te si uita-te atent. Lasa luminile aprinse si examineaz-o cu atentie. Uita-te la ce are intre picioare. E frumos, nu-i asa ? Pasarica este lucrul care face o femeie unica.

Au diferite marimi, culori, forme, unele sunt bagate inauntru, altele au buze mari lascive, altele sunt acoperite de boscheti adevarati si altele cu un mic par transparent. Primul lucru pe care-l vezi este parul pubian. Ar trebui sa aiba aceeasi culoare cu restul parului ei, dar cine mai stie. Este diferit de celalalt par si poate acoperi o arie mai mare sau mai mica.

Nu-ti face griji, daca te uiti la el n-o sa orbesti.
Fiti foarte atenti la clitoris (accentul cade pe prima silaba). Daca acesta nu este stimulat cum trebuie, sexul nu este nici pe departe atat de placut pe cat ar trebui.

Femeile au nevoie de mai multa sau mai putina stimulare asupra clitorisului. Unora le va placea sa sugi puternic, iar pe altele le va durea. S-ar putea sa intalnesti o femeie care nu poate fi stimulata direct pe clitoris; scopul insa ramane acelasi, dar va trebui sa-l atingi prin stimularea labiilor de exemplu.

Observatie importanta: Deseori, ceea ce pare inacceptabil de dur la inceput, poate fi foarte placut dupa ce femeia este foarte excitata. Adevarul e ca majoritatea femeilor au nevoie de o stimulare buna inainte de atacul asupra clitorisului, dar odata ce sunt pregatite, pe clitoris trebuie sa-ti concentrezi toata atentia.

Acum relaxeaza-te. Asaza-ti capul pe coapsa ei si doar admira privelistea. Invata sa apreciezi calitatile unice ale unei femei si spune-i ceea ce o face speciala. Descrie-i ceea ce vezi in cuvintele unui poet daca poti sau in orice fel poti, atat timp cat este cu dragoste si admiratie.

link:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/dai-limbi.htm


 
maximusDate: Saturday, 2010-08-07, 23:26:44 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Pozitii de cunnilingus

Poti sa lingi o femeie in orice pozitie in care poate sta ea. Evident, unele pozitii sunt mai bune decat altele. Sa-i dai limbi unei femei intr-o zi de vara poate lua si o ora daca o faci cum trebuie. Asta inseamna ca trebuie sa fiti intr-o pozitie confortabila amandoi pentru a putea savura placerea. Ea trebuie sa-si poata departa picioarele usor si sa le poata tine asa.

Nu trebuie ca ea sa fie nevoita sa suporte greutatea corpului tau sau invers. Trebuie ca ea sa poata pune mainile pe capul tau si sa te traga spre ea. Trebuie sa poti sa ai contact vizual cu ea in timp ce dai limbi. Trebuie ca tu sa poti sa ajungi la orice parte din zona ei genitala incluzand sa poti baga limba in vaginul ei, fara sa-ti rupi gatul. De asemenea, trebuie sa poti sa-ti pui mana pe pasarica ei si degetele in vaginul ei.

Locul unde ar trebui sa incepeti este evident patul. Ea poate sta pe spate, rezemata de niste perne, uitandu-se la tine cum lucrezi. Tu poti sta pe burta intre picioarele ei, insa tine cont ca trebuie sa poti sa-ti dai capul inapoi pentru a-ti baga limba in vaginul ei. Pentru a fi mai usor, poti pune niste perne sub bazinul ei.

O alta pozitie buna ar fi ca ea sa stea la marginea patului, cu picioarele pe doua scaune de langa pat. Scaunele ar trebui sa fie destul de departate ca tu sa incapi intre ele. Pune-i niste perne sub cap. Tu poti sa-ti pui o perna moale sub genunchi, cu mana pe coapsa ei, sugandu-i clitorisul. Astfel, ai acces la toate placerile.

Si am ajuns la ... 69. Un mare avantaj al acestei pozitii este ca amandoi sunteti stimulati in acelasi timp. Un dezanantaj ar fi faptul ca nu este cea mai buna pozitie pentru sexul oral facut barbatului (e mai greu pentru femeie). Exista multe pozitii in care te afli cu fata in pasarica prietenei dar multe sunt mai mult acrobatice decat erotice.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....gus.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:10:12 | Message # 5
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Vaginul

Pentru voi fetelor care aveti nevoie de instructiuni ... pur si simplu stati pe spate si simtiti-va bine, o sa va placa din ce in ce mai mult. Cand face ceva ce-ti place, spune-i. Tine-i capul gentil in maini si ghideaza-l, vorbeste-i o sa-i placa la greu.

Acum, pentru barbat. Te afli acolo, in fata gaurii pe unde ai iesit si speri sa mai ai de a face cu ea. Cheia este sa mergi incet, intreaba ce-i place, exploreaza-i corpul. Limbajul trupului descrie deseori ceea ce e bine, dar va fi multumita daca vorbesti efectiv. Daca ea pare timida, pune-o sa te ghideze cu mainile ei si sa-ti spuna unde s-o atingi.

Majoritatea femeilor sunt timide cand e vorba de corpurile lor. Chiar daca esti in pat cu cea mai frumoasa femeie din lume, ea isi va face griji daca iti place corpul ei. Spune-i ca este frumos. Spune-i care parti ale corpului iti plac cel mai mult, spune-i orice, dar sa aiba atata incredere in tine incat sa te lase sa ajungi intre picioarele ei.

Femeile sunt mai vorbarete in timpul sexului decat barbatii. Ele raspund mai bine la stimularea verbala, ceea ce inseamna ca, cu cat ii vorbesti mai mult, cu atat va fi mai usor sa o aduci la climax, asa ca de fiecare data cand atingi pasarica ei frumoasa, vorbeste si cu ea. Nu e nimic mai excitant pentru o femeie decat sa afle ca partenerul ei o gaseste delicioasa. Nu fi fraier, spune-i !

Multi barbati si femei cred ca gusturile si mirosurile asociate cu vaginul unei femei sunt neplacute. Aceasta nu este adevarat. Mirosul natural al secretiilor unei femei sanatoase este placut si erotic, mai ales pentru un barbat. Trebuie sa discutati despre asta inca de la inceput. Mirositi pe rand secretiile ei cand este curata. Dupa ce te joci cu degetul in vaginul ei miroase, linge si suge sucul de pe deget. Dupa aia suspina ca si cand ai fi in rai, va uita ca a existat vreodata o problema si poti sa treci la lucruri serioase.

Ce faci daca iubita ta nu miroase prea iubitor ? Nu suferi.(Nu te plange !) Faceti un dus sau o baie calda impreuna. Asezati-va unul langa celalalt incat sa va atingeti complet.
E ca o partida cu intreg corpul. Sapuneste-i labiile interioare si exterioare. Departeaza labiile si spala-i usor clitorisul. Nu te opri - e beton! Du degetul plin de sapun pana la anus si spala-l bine. Nu baga degetele pline de sapun in vagin, spala-te si apoi introdu unul sau doua degete, intr-o miscare circulara. E ca si cand ai spala interiorul unui pahar inalt. Ea ar putea prefera un dus. Daca se intampla asa, ajut-o sa-l faca si poti sa-i bagi degetele in vagin mai tarziu. Nu-i asa ca a fost distractiv ?Acum, poti sa-ti bagi limba pe unde vrei.

link:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/vaginul.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Monday, 2010-08-09, 14:38:39 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Labiile

Chiar daca partenera vrea sa-i faci cunnilingus, poate fi un pic ezitanta. Nu baga direct botu' in savarina. Incalzeste-o mai intai cu saruturi si imbratisari tandre.

Stai deasupra ei si pune-ti picioarele intre ale ei. Foloseste-ti coatele astfel incat sa nu-ti pui toata greutatea pe ea. Usor aluneca in jos pe corpul ei, mangaindu-i, lingandu-i, sugandu-i, sarutandu-i urechile, ochii, gatul, sanii, buricul si orice ii place ei. Atinge-o cu corpul pe zona genitala, obisnuind-o astfel sa aiba acolo altceva decat mana sau penisul tau.

Lasa-ti limba sa alunece usor de la buric pana pe coapsa ei. Ridica-i picioarele peste umerii tai si asaza-ti barbia pe muntele lui Venus in timp ce continui sa-i lingi coapsa. Linge-i zona dintre coapsa si labii. Atinge-i usor labiile cu buzele, in timp ce treci la cealalta coapsa. Linge din nou zona dintre coapsa si labii.

Treci de la o coapsa la alta si priveste-o in ochi zambind cand iti freci barba de pasarica ei. Cand vezi ca i se schimba expresia fetei si ca e intr-o stare de anticipare impingand spre gura ta, vei sti ca orice ezitare I-a disparut si poti sa treci la treaba.

Si acum? Ai gasit un loc de joaca marfa, va-ti sarutat pasional, cu limba in gura celuilalt. Te-ai dus in jos la partile mai interesante ale corpului ei si ea a inceput sa geama gata sa simta superplacere. STOP! Stiu ca tocmai devenise interesant, dar chiar gemea datorita tie sau era doar propria ta excitare?

Femeile, chiar mai mult decat barbatii, iubesc sa fie tachinate. Partea interioara a coapsei este unul dintre locurile cele mai delicate ale ei. Linge-o, sarut-o, deseneaza pe ea cu varful limbii. Du-te periculos de aproape de pasarica ei si apoi pleaca de acolo. Fa-o sa anticipeze. Acum linge partea dintre labii si coapsa.

Treci usos peste labii fara sa apesi pentru a o excita si mai mult pana cand se arcuieste de placere. Desigur, daca chiar gemea de placere, da-i bataie ! Nu e bine nici sa o lasi sa anticipeze la nesfarsit.

Umezeste-ti degetele si departeaza-i labiile exterioare, examineaza-le, gusta-le. Vezi daca clitorisul incepe sa se arate. Joaca-te cu labiile interioare cu buzele si limba. Departeaza-i labiile interioare si exploreaza-i vaginul.

Acum uita-te la gaura in care intra penisul tau. Intrarea in vaginul ei arata ca o floare deschisa. Gusta secretiile ei care-ar trebui sa curga pana acum. Baga limba mai adanc in vaginul ei, misc-o in jur si vezi daca-i place.

Dar iar am luat-o in fata.

link:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/labiile.htm




 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:13:03 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Clitorisul

Vreau sa repet. Nu exista nici un lucru pe care sa-l faci cu limba si sa nu fie extraordinar. Asa ca relaxeaza-te ! Iti promit ca desi tu esti confuz si nesigur, ea se simte beton. Orice lins sau supt al labiilor, vaginului sau clitorisului o sa o faca sa se simta extraordinar. E mai bine sa faci orice-ti trece prin cap decat sa urmezi o reteta. Totusi, pentru acei bucatari care au nevoie de retete, voi scrie aici cateva tehnici pe care le poti aplica.

Joaca-te in vagin, incearca sa-i lingi pasarica de la vagin pana la clitoris, lasandu-ti limba moale si maxilarul relaxat. Aceasat este o buna metoda de a incepe linsul. Trece-ti limba printre labia interioara si exterioara in timp ce le tii pe amandoua cu buzele (ia-le intai pe cele din dreapta si apoi pe cele din stanga). Fa sex cu vaginul ei cu ajutorul limbii - inauntru si in afara, de jur imprejur, etc.

E bine, nu e incredibil sau cutremurator, dar e bine ! Tine limba in vagin un timp, miscand varful circular ... Asa-i mai bine. Acum linge-i clitorisul din nou si saruta-l. Uita-te la ea cum tremura. Simte-i clitorisul si gusta-l. Stai ceva timp lingand-o usor si savurand toate gusturile si mirosurile.

Departeaza-i labiile exterioare cu mana. Apoi, cu limba dreapta, atinge-o usor. Simte-te liber sa te plimbi, dar continua sa te intorci la clitoris. Asta innebuneste unele femei, iar altele nu pot rezista. Unele pot vrea sa-ti lasi limba moale tot timpul, asa ca atunci cand o tii dreapta (tare), asigura-te ca gemetele ei sunt de extaz si nu de durere.

Urmatoarele tehnici nu ar trebui folosite pana cand partenera nu este cu adevarat incinsa (nu mai este coerenta). Acestea sunt niste actiuni intense care pot fi "prea mult" pentru unele femei chiar daca sunt aproape de orgasm.

Cand clitorisul este expus, suge-l un pic, tragandu-l in gura pentru putin timp si apoi dandu-i drumul. Miscarea se aseamana cu momentul cand sugi o bucatica de prajitura de pe varful degetului mic. Sentimentul este incredibil si este un lucru beton de facut daca vrei sa o "torturezi" un pic.

Suge-i clitorisul si in acelasi timp linge-l. Asta poate fi facuta ori foarte usor, ori foarte agresiv. Combinata cu un deget in vagin, poate duce la un orgasm intens. O alta tehnica implica sa-ti faci limba ca un sant. Daca poti face asta cu limba, poti invata si tehnica - este genetic. Pentru cei care pot, aceasta tehnica functioneaza mai bine in pozitia 69.

Fa-ti limba asa de-a lungul clitorisului. Misc-o in sus is in jos. De fapt, limba creeaza un mic vagin cu care clitorisul poate face sex. Este foarte probabil ca aceasta sa o aduca la orgasm.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/clitorisul.htm




Juicy Pussy
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:33:00 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Degetele

Degetele sunt un adaos bun la cunnilingus.
Majoritatea femeilor se masturbeaza apasand cu un deget sau mai multe pe clitoris direct sau peste labii si frecand. Asta o poti face si tu. Intreab-o sau, chiar mai bine, pune-o sa-ti arate cum ii place. Nu vei fi niciodata un amant bun pana cand nu iti vei aduce partenera la climax cu ajutorul mainilor.

Cand faceti sex pe la spate sau in orice pozitie care nu-i permite sa-si frece clitorisul de corpul tau, atunci fa-o tu cu mana. Stiu ca e greu, dar fa-o. Un lucru important este ca degetele trebuie sa fie bine lubrifiate si, mai ales, unghiile sa fie taiate.

Cea mai mica zgarietura poate fi foarte dureroasa, din cauza delicatetii tesutului. Nu e nimic mai naspa (si cateodata foarte dureros) decat un deget uscat sau o unghie netaiata trecute peste clitoris.

Desigur, asta nu-i singurul lucru pe care-l poti face cu degetele. O tehnica foarte excitanta este sa-i departezi labiile cu o mana si cu aratatorul de la cealalta (drept) sa-i freci clitorisul cu partea laterala (foarte rapid). Aceasta miscare in sine poate aduce o femeie la orgasm. Combinand-o cu folosirea limbii in alta parte da ceva extraordinar.

Sa bagi unul sau mai multe degete in vagin poate fi, de asemenea, foarte placut. Depinde de femeie cate degete sa folosesti. Unele nici nu vor sa bagi vreun deget in vagin, altele prefera unul singur (macar la inceput) iar altele prefera ca vaginul sa fie plin. Poti sa le misti inauntru si in afara (merge mai bine cand sunt mai multe degete) sau le poti invarti.

O miscare intensa consta in a tine mana astfel incat sa ai doua degete in vaginul ei si palma sa fie in sus. Acum misca-ti degetele rapid ca si cand faci cu mana. Scopul tau este sastimulezi o anumita parte a vaginului. Cand este combinata cu suptul clitorisului este o metoda sigura de a ajunge la un climax intens.

Daca esti intre picioarele ei si vrei sa o atingi si cu degetul in timp ce-i faci cunnilingus, atunci degetul mare poate fi solutia. Este dificil sa-ti intorci celelalte degete pentru a-i punctul G. Si, in plus, astfel poti sa-ti folosesti celelalte degete pentru clitoris si labii.

O cale buna de a incepe stimularea manuala este de a baga intai un deget si apoi doua in vagin cu palma in forma de cupa cu gura in jos. Degetele intra si ies in timp ce podul palmei apasa pe partea din afara. Poti sa freci sau sa scuturi intreaga zona cu palma.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....ete.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Wednesday, 2010-08-11, 13:21:56 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Stimularea clitorisului

Cred ca varietatea este cruciala. Unii au o anumita ruta a sarutului si a linsului. Cel mai bine este insa sa faci ceva spontan, uneori agresiv, alteori foarte gentil. Poti include nasul sau barbia in ceea ce faci. Incepe incet, asta-i cheia si lasa-ti partenera sa aleaga ritmul de crestere a vitezei.

Pune "Bolero" a lui Ravel si mentine ritmul muzicii. In orice caz incepe gentil. Duritatea si neindemanarea sun inamicii excitarii. Pe masura ce devine mai excitata, acorda mai multa atentie clitorisului. Cand se apropie de orgasm nu lasa clitorisul nici un moment; este extraordinar sa te duci scurt pana la vagin si apoi sa te intorci la clitoris.

Daca esti intre picioarele ei cu limba in vagin, vei observa ca clitorisul este chiar langa nas. Nu te uita la el, foloseste-ti nasul si continua stimularea in timp ce esti cu limba in vagin. Daca sunteti in pozitia 69, atunci foloseste barbia pentru a-i stimula ciltorisul in timp ce limba e ocupata cu vaginul.

Daca este aproape de orgasm si tu iti iei gura de pe vagin, este agonie ! Merge, daca incerci intentionat sa o torturezi, dar intelege ca asta faci, o torturezi. Singura recomandare este sa fii cat de cat gentil cu clitorisul. Muscatul este beton in alte parti, dar aici vorbim de un punct foarte sensibil.

Daca e vorba de prelungirea agoniei ... eu cred ca este extraordinar. Adu-ti partenera aproape de orgasm si STOP ! Asta nu-i usor, decat daca iti cunosti foarte bine iubita. Spune-i : "Apuca-ma de cap si opreste-ma chiar cand mai ai putin si-ti dai drumul !". Apoi, ia-o incet. Sufla-i in clitoris, ia-l in gura pentru foarte putin timp si linge-l putin.

Partenera va geme ca si cand e pe patul de moarte. Baga-i degetul adanc, bucura-te de extazul pe care I-l aduci si, in cele din urma, fie-ti mila : las-o sa-si dea drumul.

OK, hai sa ne intoarcem inainte de tehnicile acestea. Stateai pur si simplu cu limba in vaginul ei incercand sa vezi cum e inauntru. Beton, nu ? I-a placut, nu-i asa ? Departeaza-i labiile interioare si exterioare cu degetul. Foloseste-ti toata gura. Lipeste-ti buzele de labii.

Baga-ti limba cat de adanc poti in vaginul ei si sarut-o lung si puternic. I-a placut, nu ? Apoi scoate-ti limba din vagin. Acum e incinsa, nu pierde contactul cu pasarica, foloseste gura sau limba pe ceva. Treci incet cu limba peste vagin pana la clitoris si linge-l de cateva ori, un pic mai tare cand ridica bazinul spre tine.

Joaca-te cu labiile ei folosindu-ti limba si buzele in sus si in jos pe ambele parti. Saruta-i vaginul din nou si plimba-ti limba peste el ajungand la clitoris din nou. Trage un pic de el cu buzele. Du-ti limba usor spre baza vulvei si apoi du-o din nou sus peste labii. Arata-i cat de mult iti place sa-i dai limbi. Deschide gura larg si inchide-o deasupra pasaricii ei ca si cand ai vrea s-o mananci, inghitind cat de mult poti. Acum, ea isi plimba degetele prin parul tau uitandu-se la tine atent cu gura deschisa si scotand acele sunete pe care le scot femeile cand sunt excitate.

Ridica-te si uita-te la fata ei, uita-te in ochii ei, uita-te la expresia fetei ei si simte cum ridica bazinul spre tine in timp ce sugi gentil capul clitorisului. Deschide gura mai larg si inghite-l cu totul, tinandu-l intre buze. Lasa-i clitorisul sa se acopere la loc si apoi suge-l din nou si linge-l. Repeta asta, sugandu-l cand acoperit cand neacoperit.

Tine-ti mainile de-a lungul vaginului bagandu-ti degetele mari in vagin. In acest moment te-a apucat de cap tinand tempo-ul, in timp ce te trage din ce in ce mai tare spre ea miscandu-si bazinul inainte si inapoi din ce in ce mai repede. Ai descoperit ce-i place si o sa-si dea drumul si ar fi bine sa nu te opresti pana nu o face ... si chiar dupa.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....lui.htm




 
lussyDate: Thursday, 2010-08-12, 15:46:55 | Message # 10
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pozitia 69

Pozitia 69 poate fi facuta cu barbatul deasupra, femeia deasupra sau pe lateral. Ultimele doua sunt mai usoare. Daca ei ii place sa stea deasupra, incearca sa o lingi in pozitia asta cat mai des.

Tot ce trebuie sa faca este sa-si desfaca genunchii si sa se urce deasupra ta. Daca nu cunoasteti tehnica "pana-n gat", atunci pozitia 69 cu barbatul deasupra te va ineca cu siguranta. In aceasta pozitie (mai ales daca barbatul e mai inalt) penisul poate intra pana la baza. Dar nu uitati ce trebuie sa faceti !

Fiecare trebuie sa realizeze ca trebuie sa se concentreze la ceea ce face si sa nu fie influentat de ceea ce face celalalt. In loc sa te dea inapoi, lasa placerea pe care o simti sa se vada in ceea ce faci. E un fel de rasplata.

Tu ma faci sa ma simt foarte bine si eu o sa te fac sa te simti si mai bine. Odata ce stapanesti "pana-n gat", pozitia cu barbatul deasupra poate fi foarte interesanta. El te poate linge si poate face sex cu tine in acelasi timp.

Singura problema este atunci cand el nu se poate hotara daca sa se concentreze pe lins sau pe futut. Nu te ingrijora, stai intinsa si bucura-te, lasa-l pe el sa decida, pana la urma o sa termine ambele lucruri.

Singurul lucru necesar pentru un 69 bun este simplu: ambii trebuie sa fie experimentati. Fiecare dintre voi trebuie sa realizeze ca atunci cand ceea ce face celalalt da o placere enorma, el nu o poate lasa mai moale doar pentru a simti propria placere.

Cum am mai spus, unele femei se simt singure cand sunt linse si vor ceva de imbratisat. Atunci poti sa-i dai ceva. Stati in pozitia 69 pe lateral. Ea poata sa puna bratele in jurul coapselor tale si cu sanii lipiti de corpul tau sa-ti ia penisul in gura. Spune-i totul sa nu te distraga prea mult.

Daca partenerului ii place mai mult sa i se faca sex oral dar sa faca nu-i place deloc, atunci 69 poate fi un motiv de nefericire in relatie. Poti sa observi daca ii place sa-ti dea limbi. Gaseste un moment potrivit atunci cand va aflati in pat goi si el nu e intr-o dispozitie proasta.

Apuca-l gentil de cap si impinge-l usor spre zona ta pubiana, lasand ca gura si nasul lui sa-ti atinga labiile. Uita-te spre penis. Daca se scoala puternic iar limba lui se joaca in pasarica ta atunci ii place.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/pozitia-69.htm




Juicy Pussy
 
yasashDate: Thursday, 2010-08-12, 22:26:10 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Orgasmul

Perfect, te-a apucat de cap si-ti impinge fata in pasarica, practic sufocandu-te, tipa si se zbate si-i simti muschii vulvei contractandu-se nebuneste-cat timp ar trebui s-o tii asa? Raspunsul este simplu: pana cand ea iti spune stop.

Unele femei vor spune stop dupa 5 secunde de la inceperea orgasmului, altele, mai pofticioase vor vrea stimulare in continuare pana la urmatorul orgasm. Oricum aminteste-ti ca nivelul de excitare al femeilor nu scade asa rapid dupa orgasm, ca la barbati.

Daca ii sugi clitorisul si o stimulezi cu degetul in acelasi timp, o exciti mult mai mult decat ai face-o doar cu penisul. Deci poti sa fii sigur ca asta ii place foarte mult. Daca ai vreun dubiu, ghideaza-te dupa reactia ei. Fiecare femeie e unica. Poti sa fii cu una ale carei sfarcuri se intaresc cand e excitata sau numai cand are orgasm.

Prietena ar putea sa se inroseasca sau sa inceapa sa tremure. Invata sa o cunosti dupa reactii si vei fi un amant mult mai senzual. Cand incepe sa aiba orgasm, neaparat, concentreaza-te asupra clitorisului. Continua pana cand ea iti spune stop.

Cand incepe sa se linisteasca dupa primul orgasm, apasa cu limba partea de jos a clitorisului astfel incat buzele tale sa acopere partea de sus. Misca-ti limba si daca degetele tale sunt inauntru , misca-le si pe ele usor. Daca joci cum trebuie o sa o faci sa ajunga de mai multe ori la orgasm; o femeie ramane excitata cam o ora dupa ce a avut orgasm.

De cate ori are ea nevoie sa-si dea drumul? Unele femei sunt multumite cu un singur orgasm. Multe altele si-ar dori inca unul, dar au nevoie cam de 5 minute ca sa-si revina.
Multe femei sunt asa de sensibile imediat dupa orgasm incat ar putea sa-ti inlature violent capul. Asta nu inseamna neaparat ca s-au saturat, numai ca mai au nevoie de cateva minute. De fapt majoritatea femeilor, cu pauze, sunt capabile sa-si dea drumul de multe ori. Foarte putine pot avea orgasm repetat de la o stimulare continua.

Dupa ce ai facut-o sa-si dea drumul nu o lasa singura. O femeie are nevoie de sensibilitate de la iubit in clipele de dupa sex. Nu pleca sa fumezi o tigara imediat. Mentine contactul fizic. Vorbeste cu ea, mangaie-i partile erogene ale corpului. Mergi foarte incet pana cand ea isi revine de tot sau, daca e posibil, reia activitate de stimulare spre un nou orgasm. Daca a-ti terminat varianta mea preferata de pozitie 69, sarutati-va ca lumea.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-cunnilingus/orgasmul.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Saturday, 2010-08-14, 23:25:37 | Message # 12
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Nu pot sa-mi dau drumul

Dumnezeule sunt asa de excitata dar nu pot sa-mi dau drumul. Ce faci daca se intampla asta? Prima intrebare este daca ea poate ajunge lejer la orgasm atunci cand este singura. Daca raspunsul este nu atunci are nevoie de niste practica de una singura. Daca raspunsul este da, atunci intreab-o clar: "Ce trebuie sa fac ?". Majoritatea femeilor sunt jenate sa-ti spuna ce sa faci, dar daca le intrebi direct te vor uimi cu un raspuns la fel de direct. Ar putea fi probleme simple: putin mai la dreapta, putin mai incet, etc.

Dar daca totul e OK ?
Ea spune ca faci totul cum trebuie dar pur si simplu nu poate sa-si dea drumul. Exista mai multe posibilitati. Pentru femeile care nu se pot abtine din a se autoprivi, cea mai buna rezolvare este sa eliminati orice lucru care o face sa se concentreze pe ce faceti voi. Ea trebuie sa se concentreze pe ceea ce simte. Tu fa treaba cum trebuie si ea sa se concentreze la ce trebuie sa ajunga. Stiu ca exercitiul este cam greu, dar rezultatul o va multumi pe deplin. Daca asa nu reusiti, obisnuiti-va sa va masturbati impreuna. Gradat incearca sa o ajuti exact cand mai are putin pana la orgasm. Cu timpul, o sa ajungi sa preiei controlul, iar ea sa simta placerea.

Pentru femeile care cred ca vulvele lor sunt murdare sau de loc apetisante, metodele de mai sus pot fi de mare ajutor. E surprinzator cat de multe femei urasc zona lor genitala. Ele nu iubesc "acea parte" a corpului si nu pot intelege cum poate sa placa barbatului. Da, e important sa fie curata, dar curatenia inseamna un dus zilniz in care speli si "zona aia" si nicidecum sa inlaturi ultima urma de miros sau gust. Secretiile naturale ale unei femei sanatoase si curate sunt erotice si placute. Cand va invata sa-si iubeasca pasarica, se va simti mult mai bine stiind ca si tu I-o iubesti.

Menstruatia
Nu multor barbati le place sa faca cunnilingus atunci cand femeia este la menstruatie. Dar unora da. Majoritatea femeilor sunt foarte infierbantate inainte si uneori chiar in timpul menstruatiei. Ar trebui sa gasesti o metoda sa o aduci la orgasm cand sangereaza, fie prin sex obisnuit, manual sau stimulare orala. I-ai putea sugera sa-si bage un tampon ca sa-ti faci treaba ca lumea sau ai putea sa oa asezi pe niste prosoape, sa stingi lumina si sa uiti ca e la menstruatie.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....mul.htm


 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Cunnilingus de la A la Z
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024