Saturday, 2024-04-27, 03:04:06
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Cunnilingus - Intro
Cunnilingus - Intro
yasashDate: Thursday, 2010-08-05, 19:45:40 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cunnilingus - Intro

 
deeaDate: Thursday, 2010-08-05, 19:45:50 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cunnilingus ...

Cunnilingus este o arta de a face dragoste cu un vagin cu limba si gura. Este o tehnica delicata care necesita rabdare, practica, dedicatie pentru a o face bine, dar orice femeie cu care o vei practica te va aprecia si mai mult.

Ce se aplica la penis nu se aplica si la vulva - fiecare este diferita necesitand modalitati aparte de a face femeia fericita. Doar cateva “instrumente” pot egala limba pentru imensa placere pe care o poate aduce unui vagin fericit.

Cat de repede?
Acesta nu este un atac. Nu te arunca asupra clitorisului asa cum un pompier se arunca asupra focului. Adesea, la inceput clitorisul este prea sensibil pentru o stimulare directa. Linge in jurul lui, stimuleaza zona, atata labia interioara testand-o. Ia-o incet, asculta-ti partenera. Unele femei fac zgomot, altele nu. Iti va trebui ceva timp sa afli ce prefera partenera ta, pana cand sa-i faci sex oral.

Unele femei doresc o stimulare aditionala- un deget sau doua in vagin, poate si in anus. Poate va dori ca mainile tale sa ii stimuleze zonele din partea superioara a corpului,cum ar fi sanii sau poate si-ar dori ca degetele tale sa tina deoparte labiile, astfel incat limba sa ajunga la vulva mai usor.

Am auzit ca a face cunnilingus nu are un gust bun.
Daca mirosul sau gustul te deranjeaza, roag-o sa se spele mai intai. Multe persoane carora le place sa faca cunnilingus sunt de acord ca un vagin curat face aceasta actiune mult mai placuta.

Cand o femeie ajunge aproape de climax, doreste, de obicei, o stimulare directa. In general stimularea rapida si ritmica este cea mai eficienta modalitate de a o face sa ajunga la orgasm - dar nu trebuie sa te grabesti sa ajungi acolo. Ia-o incet si invata sa apreciezi ceea ce poti face pentru ea.

Ce se intampla cu cunnilingus-ul la menstruatie?
Unele persoane nu sunt incantate foarte mult de ideea de a face cunniligus in timpul menstruatiei. Daca nu iti place, nu il face. Un tampon interior poate opri sangele, o diafragma de asemenea, dar unii barbati tot nu suporta gustul. Daca partenera ta este sanatoasa nu este nici o problema sa faci cunnilingus. Unele femei gasesc ca orgasmul in timpul acestei perioade te elibereaza de crampe.

link:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....gus.htm




 
yasashDate: Saturday, 2010-08-07, 16:32:43 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cunilingus-placeri deosebite oferite unei partenere plictisite de o relatie bazata exclusiv pe sex normal, unei partenere pretentioase.

Cunilingus clitoridian

Clitorisul reprezinta cea mai sensibila zona a organismului femeii, al carui singur scop este de a crea placere sexuala. Strins legat de placeri sexuale nebanuite pentru multe reprezentante ale sexului feminin, clitorisul reprezinta punctul cheie in atingerea celor sublime orgasme si in descatusarea completa a celor mai ascunse zone erotice pe care orice femeie le poseda din plin. Incercind cunilingus, partenera dvs va trai momente erotice unice, orgasme deosebit de puternice, experiente sexuale unice de o intensitate sexuala deosebita

Exista o mare varietate de procedee pentru a satisface partenera prin cunilingus, fiecare femeie reactionind in mod diferit la stimularea prin cunilingus: unele femei pur si simplu se cutremura la cea mai mica atingere a clitorisului in timp ce altele doresc ca sa fie atins ceva mai energic, clitorisul sa fie lins si supt energic pentru a simti placeri sexuale la fel de mari. Va trebui sa exersati putin pentru a cunoaste preferintele sexuale ale partenerei, sa incepeti cu atingeri usoare, urmind sa mariti intensitatea pe parcurs. Va veti da seama cu siguranta cind partenera a ajuns la o stare de excitatie puternica si veti actiona in consecinta.

Exersati citeva din procedeele directe sau indirecte de stimulare clitoridiana, observati cu atentie care se potriveste mai bine preferintelor sexuale ale partenerei dvs, incercati apoi sa combinati procedeele agreate de partenera dvs pentru a mari intensitatea stimularii clitoridiene.

Pregatirea partenerei

O prima necesitate o reprezinta igiena-spalarea in zona genitala, spalarea vaginului, eventaual folosirea in cantitati mici a unui parfum in zona vaginala-atentie, nu va parfumati in interiorul vaginului.

In plus trebuie sa comunicati cit mai mult cu cu partenerul: acesta trebuie sa stie cit de mult il apreciati pentru ca doreste sa va satisfaca cu limba, cit de mult v-ar place sa fiti satisfacuta in acest mod, ca doriti sa va creeze senzatii cu totul deosebite, ca aveti incredere deplina in partener etc.

O proasta comunicare intre parteneri nu poate duce decit la un esec mai ales daca este pentru prima oara cind incercati sex oral. Incercati sa fiti intelegatoare cu partenerul, in caz ca este mai timid sau ca este prima data cind incearca astfel de experiente. In maxim 2-3 sedinte totul va fi OK, putind sa va bucurati pe deplin de placerile sublime ale stimularii clitoridiene cit si a orgasmului clitoridian. Nu va alarmati daca veti observa ca orgasmul clitoridian este mult mai puternic decit orgasmul cu care sunteti obisnuita-aceasta nu insemna decit ca ati avut o prima experienta reusita.

link:
http://www.masaje.go.ro/cunilingus.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Cunnilingus - Intro
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024