Friday, 2024-03-29, 12:58:30
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Ponturi
Ponturi
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:12:22 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pontul 1

- Actioneaza ca si cand chiar vrei sa faci asta. O femeie care o face doar pentru ca trebuie este o adevarata ucigasa a pasiunii.

- Nu musca (decat daca o cere el). Tine-ti dintii acoperiti cu buzele tot timpul.

- Nu fi prea aspra. A trage prea tare de preput, a suge prea tare, a freca in sus si in jos ca si cand incerci sa pompezi apa dintr-un put uscat ... nu este placut !

- Autoeduca-te. Ai facut deja un pas important intrand in acest site pentru a primi niste sfaturi. Cu cat afli mai multe lucruri, cu atat este mai bine.

- Nu actiona ca si cand sperma este otravitoare. Nu trebuie sa o inghiti, dar nici sa fugi speriata din camera. Nu il lasa aproape de climax - foloseste-ti mainile sau lasa-l sa isi dea drumul pe o alta parte a corpului.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-1.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Monday, 2010-08-09, 14:40:46 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Pontul 2

- Dupa preludiu, cand esti pregatita pentru niste stimulare orala, incearca asta.

- Linge in jurul labiilor exterioare incluzand perineul. Aceasta zona este extrem de sensibila la majoritatea femeilor. Fa-ti drum catre labiile interioare si linge-le si mangaie-le usor.

- Deschizatura vaginala este un loc extraordinar in care te poti juca. Peretii interiori sunt minunati. Plimba-ti limba prin zona cu dragoste bineinteles.

- Acum vine scopul tau final, clitorisul. Foloseste-ti limba de-a lungul clitorisului cu diferite miscari : in sus si in jos, din stanga in dreapta, in cercuri ... cu grija

- Iata si partea cea mai buna ... foloseste partea dorsala a limbii. Aceasta este foarte sensibila si mai moale decat partea superioara. Nu-ti petrece tot timpul pe clitoris, la inceput incearca sa iti dai seama de preferintele partenerei.

- Aceste preferinte trebuie sa iti spuna cam cand trebuie sa actionezi asupra clitorisului. Poti incerca sa stimulezi punctul G.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-2.htm




 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:16:37 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pontul 3

- Aceasta este o alegere personala. Cu toate acestea, daca partenerului(ei) ii place atunci nu exista nici un motiv pentru care nu ati include aceasta in actul sexual.

- De obicei, sexul oral este un preludiu al actului in sine. Aceasta este o metoda placuta de a va satisface prietena. Totusi, baieti, va sugerez sa nu aplicati un “lins scurt” pentru ca imediat dupa aceea sa treceti la sex.

- Fiti rabdatori. Explorati-va partenera cu limba. Este o recompensa deosebita ca partenera sa se arcuiasca datorita actiunilor voastre.

- Rezultatul acestui lucru va fi un act sexual foarte satisfacator. ”Satisfa-ti partenera si ea te va satisface pe tine.”

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-3.htm




Juicy Pussy
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:35:56 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pontul 4

- Departeaza picioarele femeii si incepe prin a linge interiorul coapsei inspre vulva.

- Apoi linge-i labiile exterioare gentil si incet, mergand spre labiile interioare. Nu te apropia de clitoris. Linge in jurul lui, trecand si peste el fara insa a-i acorda prea mult timp.

- Apoi introdu limba in vagin si misc-o.

- Apoi indreapta-te spre clitoris. Da cu limba peste el cateva secunde si apoi opreste-te si linge in jurul lui. Fa acest lucru de cateva ori ... O va innebuni. Ai putea sa bagi un deget sau doua in vagin in timp ce faci acest lucru.

- Apoi “ataca” clitorisul cu toata gura. Suge-l, linge-l si saruta-l.

- Cand ajunge la orgasm, continua sa o lingi. Multi tipi se lasa prea devreme.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-4.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Wednesday, 2010-08-11, 13:24:26 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Pontul 5

Intrebare:
Cum il pot convinge sa ma stimuleze oral mai mult ?

Rãspuns:
- Spune-i cat de mult iti place sexul oral. Zi-i ca se descurca foarte bine.

- Asigura-te ca mirosi frumos. Fs un dus inainte si ai grija la cat usturoi mananci (Da ! nu doar gura iti miroase urat).

- Roaga-l sa faceti dragoste. Spune-i: “Vreau sa pui limba pe mine.” Apasa-i capul in jos. Fa sa fie foarte clar ca ti-ar placea sa o faceti mai des.

- Itreaba-l de ce nu o face atat de des pe cat ti-ar placea. S-ar putea sa fie un motiv bine intemeiat, cum ar fi ca ii oboseste limba sau ca il doare gatul - toate rezolvabile prin tehnici sau pozitii diferite.

- Numai cand ai incercat toate cele de mai sus ii poti reprosa ca nu este corect ca din moment ce tu te straduiesti sa il satisfaci el sa nu returneze favoarea. Nu sunt de acord cu amenintarile, dar este acceptabil sa evidentiezi nedreptatea.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-5.htm




 
lussyDate: Thursday, 2010-08-12, 15:49:22 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pontul 6

Intrebare:
Imi poti spune niste pozitii pentru sexul oral ?

Raspuns:
Pozitii pentru sexul oral: Acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite pozitii.

- Pozitia de baza: Partenerul sta in picioare sau in fund, iar tu stai in genunchi in fata lui.

- Pozitia pe spate: Stai pe spate, cu capul intre picoarele partenerului.

- Pozitia culcat intre picioarele lui: Partenerul trebuie sa stea pe spate, iar tu vei avea capul intre picioarele lui. Din aceasta pozitie poti folosi mainile pentru a-l mangaia pe tot corpul.

- Pozitia adanc: Aceasta este o aptitudine foarte greu de dobandit. Trebuie sa iti relaxezi muschii gatului pentru a permite o penetrare completa. Un alt pont ar fi sa incerci sa iti contracti acesti muschi cand penisul este inauntru. Atentie: poate fi periculos!

- Pozitia 69: Aceasta pozitie isi trage numele din pozitia celor doua cifre asemanatoare cu cea a celor doi parteneri. Partenerul trebuie sa stea sub tine, cu capul intre picioarele tale astfel incat tu sa ai capul intre picioarele lui. Aceasta pozitie cere o anumita atentie, dar uneori o merita.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-ponturi/sex-oral-pontul-6.htm




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Ponturi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024