Saturday, 2024-04-20, 11:36:29
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Felatia de la A la Z
Felatia de la A la Z
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:26:43 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
De ce sa faci felatie?

Acest articol este pentru acele fete care se intreaba ce inseamna sa faci felatie, care cred ca ar face-o, sau o fac deja si vor sa afle cum sa dea si sa primeasca mai multa placere din asta. Le va invata tot ce ar trebui sa stie despre felatie.

Studiile arata ca 50-80 % dintre femei practica felatia. Dintre acestea 35-65% o gasesc placuta, restului fiindu-i indiferent sau considerand-o neplacuta. Alte studii arata ca 90 % din cuplurile de casatoriti sub 25 de ani practica sexul oral.

De ce i-ar placea unei femei sa faca felatie unui barbat? De ca ar vrea sa aiba penisul lui in gura? In primul rand trebuie sa ai un barbat cu atitudinea corecta relativ la sex si la nevoile tale. Dupa aceea te poti gandi la asa ceva. Unele femei se resemneaza la sex, altele il accepta, altele participa de bunavoie cand sunt excitate si altora le place, nelasand partenerul sa initieze. Din pacate multe dintre femeile care nu fac sex de placere il fac cu un amant prost. Majoritatii femeilor carora le place sexul le place si felatia. Aceasta nu este o substitutie a sexului ci un adaos. Unele dintre cele mai bune partide de sex sunt cele care includ felatia si cunnilingus-ul ca preludiu.

Dar nu conteaza cine si ce face. Cred ca motivele pentru care o femeie ar practica felatia sunt aceleasi doua cu ale barbatului plus inca unul. In primul rand ai un barbat dragastos si tandru si cu cat lui ii place mai mult ceea ce faci cu atat tu te vei excita mai mult. In al doilea rand rolul pe care gura si limba il joaca in sex este foarte important. De ce se saruta oamenii? Primesc placere de la interactia care are loc in timpul unui sarut. Gura, buzele si limba sunt unele dintre cele mai erogene zone ale corpului si sunt mai mult active decat pasive, faci ceva cu ele. II musti ureceche, il sugi de sfarcuri, ii saruti buricul; de ce nu ai saruta si suge cea mai sexuala parte a corpului lui, parte care iti place sa o ai in tine. Al treilea este o dorinta aproape subconstienta a unei femei de a atrage un barbat in corpul ei, cand se infierbanta vrea sa aiba penisul lui in ea. Pune toate aceste lucruri la un loc si o sa ti se para normal sa practici felatia.

Pentru un minut incearca sa uiti cat de bine se simte un barbat daca i se face felatie. Lasa-ti imaginatia sa zboare si vezi cum ii faci felatie actorului tau preferat. Este live, cald. Simte-i pulsul in timp ce muschii I se incordeaza. Imagineaza-ti cum il aduci la orgasm. Felatia poate fi una din placerile din viata unei femei. Este trist sa-ti dai seama ca multe femei nu apreciaza cat de placut poate fi.

Faptul ca nu stii cum trebuie facuta felatia poate fi motivul pentru care ea nu este placuta (asta daca nu cumva esti cu barbatul nepotrivit). Daca nu iti faci treaba bine nu iti primesti nici rasplata. Penisul nu se scoala, barbatul nu se simte bine si femeia simte ca a gresit cu ceva.

Alte motive sunt: penisul este murdar; barbatul urineaza prin el; nu ma mai va respecta daca o fac; o sa-si dea drumul in gura mea. Raspunsurile sunt: daca se spala pe penis, acesta va fi la fel de curat ca degetul pe care il bagi fara nici o grija in gura; urina nu este o otrava si nu are germeni, pe langa asta barbatul nu urineaza cand o are sculata; ii va placea foarte mult daca faci asta si-ti va returna serviciul; nu o sa-si dea drumul in gura ta decat daca vrei, pe langa asta probabil chiar vei vrea sa o faca dupa ce te obismuiesti cu sexul oral.

Multe femei care fac sex oral cred ca doar transformand gura lor intr-un vagin pe care o inchid in jurul unui penis si dand din cap in sus si in jos pana cand el isi da drumul le face sa fie experte in domeniu. Nu e chiar asa.

Dar am o veste buna. E foarte usor sa inveti sa sugi bine si odata ce ai invatat cum sa o faci ca lumea, partenerul tau va fi innebunit dupa asta si asa vei fi si tu. O sa ia ceva timp, dar o sa merite.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-ora....tie.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Monday, 2010-08-09, 14:39:59 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Penisul

Hai sa vorbim despre penis. Uita-te la el, adica studiaza acea chestie la care te gandesti cand te freci singura. L-ai avut in vagin si a fost asa de bine. S-ar putea sa fie la fel de bine cand il ai in gura. Te va lasa cu siguranta sa te uiti la penisul lui daca vrei asta dar ar trebui sa faci si altceva in afara de atat.

Aprinde o lumina puternica si pune-l sa stea intins pe spate in pat. Ia-i penisul in mana si vezi daca i-l poti scula. Dupa ce ai facut asta uita-te atent la el. Partea principala se numeste gland (cap). Se afla la capatul penisului si e mai mare in diametru. Partea care uneste capul de trunchiul penisului se numeste coroana.

Asta-i cea mai sensibila parte a penisului. Uita-te de jur imprejurul coroanei si vei vedea in mijlocul partii inferioare un punct. Asta-i zona cea mai sensibila a intregului corp. Aici se petrece toata actiunea. I-l poti aduce la orgasm apasand repetat si usor cu limba direct pe acest punct. Mica deschizatura din varful capului este locul prin care iese sperma.

Trunchiul penisului nu are mai multe terminatii nervoase intr-o zona anume. Deci, stimularea lui nu aduce o placere foarte intensa barbatului. La baza trunchiului este scrotul, iar inauntrul lui se afla testiculele (coaie).

Acolo este creata sperma. Sunt sensibile la temperatura. Cand sunt supuse unei temperaturi prea joase, scrotul se micsoreaza si aduce testiculele aproape de corp pentru a fi tinute la caldura. Cand sunt supuse unei temperaturi prea ridicate, scrotul se dilata. Testiculele sunt trase de asemenea langa corp cand barbatul ejaculeaza.

Testiculele sunt si ele sensibile la atingere si, din pacate, sunt des ignorate ca zona erogena a corpului. Mare greseala! Barbatilor le place foarte mult cand o femeie se joaca cu ele, daca stie cum sa o faca.

Studiaza-i penisul, joaca-te cu el, intreaba-l care senzatie e cea mai placuta. Plimba-ti limba de-a lungul penisului, simte-i tesutul, fii atenta la reactiile lui in timp ce i-l lingi. Ia-l putin in gura si tine-l acolo pentru un timp. Vezi care ii este reactia si gandete-te ce simti fizic cu penisul in gura si ce simti din punct de vedere sentimental cand ai penisul barbatului tau in gura.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/penisul.htm




 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:14:47 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pozitii de felatie

Acum ca i-ai observat penisul si te-ai jucat un pic cu el, stii deja ce si unde. Pentru a sti sa faci felatie bine e nevoie de mult exercitiu. Trebuie sa stii ce-i da lui cea mai mare placere si ce se asteapta sa-i faci. Sa incepem cu prima lectie.

Unde trebuie sa fii in timpul felatiei? Intre picioarele lui, deasupra lui, in pozitia 69? De fapt, poti fi oriunde daca ai acces la penis: intr-o masina, pe un scaun, in timp ce el sta in cap, de fapt nu conteaza unde atat timp cat va simtiti amandoi confortabili.

Cu toate acestea, datorita conformatiei gurii, buzelor, limbii, dintilor si gatului tau si a penisului lui, e mai bine sa stai in genunchi intre picioarele lui. Aceasta poate fi facuta daca amandoi stati in pat sau daca el sta la marginea patului cu talpile pe podea si tu stai pe podea.

Astfel puteti avea contact vizual si el te poate mangaia pe cap din aceasta pozitie. "Pana-n gat" merge mai bine cu alte pozitii, dar vom vorbi despre asta mai tarziu. Sa incepem cu voi amandoi stand intinsi in pat.

Dezavantajul la aceasta pozitie este ca trebuie sa-ti tii capul ridicat tot timpul si asta te poate obosi. Dar, pentru primele lectii este un bun inceput. Poti sa te intinzi intre picioarele lui, cu capul pe coapsa lui si cu penisul in gura, dar este mai greu sa faci ceva in aceasta pozitie. O pozitie destul de intalnita, care merge si pentru "pana-n gat" este atunci cand el sta in picioare si tu stai in fata lui in genunchi.

Se poate intampla ca sa vrei sa faci felatie dar sa ia ceva timp pana isi da drumul. Poate ejacula deja de cateva ori si e mai greu acum. Ca sa nu fie prea incomod, cea mai buna pozitie este ca el sa stea la marginea patului, cu picioarele pe doua scaune si capul pe o perna si tu sa stai intre picioarele lui, cu genunchii pe o perna si cu penisul in gura.

El trebuie sa te poata vedea, deci, daca este nevoie luati doua perne. Poti sta in aceasta pozitie cu testiculele in mana ta si cu capul pe coapsa in timp ce ii sugi penisul ore intregi.
Daca vrei sa faci "pana-n gat" trebuie doar sa te ridici putin pe genunchi si sa dai capul un pic pe spate. De asemenea, el poate sa te apuce usor de cap. Pozitia 69 lateral, cu capul tau pe coapsa lui si penisul in gura este o pozitie confortabila si el se afla periculos de aproape de pasarica ta. Incercati diferite pozitii, vedeti ce merge mai bine pentru voi.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/pozitii-de-felatie.htm




Juicy Pussy
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:34:28 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sperma

Daca exista un lucru cu care trebuie sa te obisnuiesti, acela este gustul spermei lui, nu trebuie sa o inghiti, dar lasa-l sa-si dea drumul in gura ta. De fiecare data cand i-ai luat penisul in gura si s-a apropiat de orgasm, o parte din sperma a curs in gura ta si probabil ca nu ti-ai dat seama. Poate parea ca acord mult spatiu acestui subiect. Este adevarat, dar asta datorita faptului despre care multi discuta. Cred ca sperma lui este parte a climaxului si ar trebui sa te obisnuiesti cu acest lucru.

Desi multor femei le place gustul si abia asteapta, altora li se pare dezgustator. Cu toate acestea, este un gust cu care te poti obisnui si este o experienta placuta daca te lasi cuprinsa in climaxul lui si ii gusti orgasmul, nu doar sperma.

Este o senzatie placuta sa-ti vezi barbatul la climax, dandu-si drumul. Cateodata, poti dori totusi sa-l vezi cum isi da drumul in afara gurii tale. Daca vrei sa-l vezi astfel, cand simti ca-si da drumul, vei sti sa te dai la o parte.

Desi e placut sa-l vezi cum isi da drumul (in afara gurii) acesta nu este un lucru pe care, neaparat, un barbat il prefera. Hai sa privim lucrurile in fata. Barbatii sunt o specie a carei functie de baza este sa insarcineze femeile. Ei fac asta plantand sperma in ele, nu in aer.
El isi poate controla aceasta dorinta subconstienta pana la un punct, dar astfel isi reneaga o satisfactie innascuta care este foarte importanta pentru barbati, ei sunt mai emotionali decat lasa sa se vada. El vrea ca corpul tau sa suga toata sperma si s-o inghita. Daca inghiti sau nu nu este un mare lucru pentru majoritatea barbatilor.

Ei nu vor sa scoti penisul din gura pana cand nu si-au dat drumul complet si au trecut de climax. Atunci cand faceti sex si tu iti dai drumul, simti cum il tragi inauntru. La fel el simte ca este tras inauntru si de aceea simte nevoia sa ii tii penisul in gura pana isi da drumul si trece de climax.

Este o adevarata dezamagire pentru el sa-i scoti penisul din gura ta calda si moale chiar inainte sa ajunga la climax si sa il masturbezi pana isi da drumul intr-o carpa uda. Este ca si cand el ar scoate penisul din vagin chiar inainte sa-ti dai drumul si ar continua cu degetul. Asa ca tine-te bine si tine-i si penisul in gura pana cand a terminat. Asta nu-i o alegere proasta. Ia aminte ca el se poate masturba si se poate privi cum isi da drumul singur la dus, fara ajutor de la tine.

N-am sa va spun ca sperma lui are gust de miere, pentru ca nu are. Ceea ce am sa va spun este ca gustul nu ar trebui sa fie un lucru atat de important. Sexul este un lucru murdar.

Sperma lui si secretiile tale ajung de la unul la celalalt, pe pat si nu trebuie sa te gandesti la asta decat atunci cand trebuie sa faci curatenie. Majortatea barbatilor te vor apuca, te vor lua in brate si te vor saruta dupa ce le-ai facut felatie si nu te vor pune sa te speli pe dinti inainte.

Gustul spermei difera de la barbat la barbat si depinde de moment. Sperma unui barbat poate avea gust placut pentru o femeie si neplacut pentru alta. Ea este ca si albusul unui ou crud. Poate sa nu aiba nici un gust sau poate avea unul pe care nu-l pot descrie. De obicei, e usor sarat si poate fi un pic amar.

Exista unele dovezi cum ca gustul este mai slab daca barbatul si-a facut vasectomie si nu are spermatozoizi. Nu-i asa ca-i misto : si sigur si fara gust. De asemenea, nu prea exista miros pana atunci cand se usuca, iar atunci este destul de dezgustator.

Trebuie sa tii minte ca asta nu-i ca degustarea vinului si gustul nu e totul, este sex si sexul este o stare mintala.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/sperma.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Wednesday, 2010-08-11, 13:23:18 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Inghiti sperma?

Cand esti excitata faci lucruri pe care altfel nu le-ai face. Cand faci felatie, esti deja excitata, pentru ca altfel nu ai avea penisul in gura. Pentru a-ti place feletia, trebuie sa te lasi cufundata in ideea de a-l aduce la orgasm.

Asta functioneaza mai bine daca el si-a facut treaba dar nu te-a adus la orgasm inca. Asteptarea ca el sa-ti faca cunnilingus dupa ce termini felatia o sa-ti atraga atentia de la lucruri cum ar fi gustul sau sperma care-ti curge pe gat si pe sani.

Daca citesti primul capitol de la cunnilingus o sa vezi ca si barbatii au aceeasi problema prima data: si ei trebuie sa accepte ca nu are gust de miere.Probabil ca-l vei lasa sa-si dea drumul in gura ta la inceput pentru ca stii ca altfel orgasmul lui nu ar fi la fel de placut si nu I-ai cauza atata placere cata poti. Stii ca ii place. Sper ca nu ii vei vei inghiti sperma doar pentru ca el vrea asta.

Felatia ar trebui sa te excite si pe tine si sa fie o parte dintr-o partida de sex care va va lasa pe amandoi satisfacuti. Ar trebui sa-ti placa sa-i simti penisul in gura si sa simti cum isi da drumul in gura ta.

Daca nu vrei sa-si dea drumul in gura ta inca de la inceput atunci pune-l sa-si dea drumul in mana ta si apoi gusta-i sperma. Pune-l si pe el sa o guste, o va face daca tine la nevoile tale. Baga-ti limba in sperma de pe mana si apoi saruta-l. Ia atat cat este nevoie in gura pentru a-i simti gustul si compozitia.

Dupa aia scuipa. Nu te spala, lasa gustul sa se dizolve in timp ce se amesteca cu saliva pentru a afla acel gust care ramane dupa. Incearca sa iei ce a mai ramas in gura sa o tii acolo si apoi sa scuipi. Odata ce te-ai obisnuit cu a avea o cantitate de sperma in gura, incearca sa scuipi majoritatea si sa scuipi restul.

Daca iti place sa inghiti sperma, inghite-o in timp ce curge, daca nu tine-o in gura pana cand el termina. Daca sugi in timp ce-si da drumul, nu ai prea mult penis in gura, doar vreo 3 cm.Ar trebui sa fii capabila sa inghiti normal ca si cand ai bea dintr-o sticla de cola. Cand si-a dat drumul, tine-ti buzele in jurul penisului, uita-te la el si scoate-o din gura ca si cand ai scoate o acadea si apoi inghite ce a mai ramas in gura. Ia-i penisul din nou in gura de cateva ori in timp ce mentii contactul vizual si zambeste-i. Fa-l sa stie ca iti place.

Am spus mai devreme ca poti fie sa-i inghiti sperma, fie sa o scuipi. Exista si o a trei optiune daca faci "pana-n gat". El poate sa-si dea drumul direct in gatul tau si sperma s-ar duce direct prin esofag in stomac.

Voi vorbi despre "pana-n gat" intr-un articol viitor. Pentru majoritatea barbatilor este extraordinar atat fizic, cat si psihic cand sugi sperma din penis la orgasm ca si cand ai suge dintr-un pai.

Gatul tau nu se poate juca cu glandul si sa suga in acelasi timp, pe cand gura poate. Vei invata sa-ti folosesti atat gura, cat si gatul pentru a-l aduce la un nivel ridicat de excitare si apoi la un orgasm intens. Desi cateodata veti dori ca el sa-si dea drumul in gatul tau, tot va fi nevoie sa inveti sa-si dea drumul in gura, pentru ca astfel poti da cea mai mare placere unui barbat, terminand un climax cu penisul in gura.

Odata ce incepi sa experimentezi placerile felatiei, vei dori sa afli cum e "pana-n gat". Este vorba aia: "cu cat mai mult cu atat mai bine" si el va vrea ca tot penisul lui sa intre in gura ta. Vom vorbi mai mult despre asta intr-un articol viitor.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/inghiti-sperma.htm




 
lussyDate: Thursday, 2010-08-12, 15:48:10 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Linge si suge

Nu conteaza care-i locul unde o faci, ca e in casa, in pat sau intr-o parcare, doar gaseste acel nivel de intimitate de care ai nevoie pentru a te simti relaxata. Pentru aceste lectii sa presupunem ca esti pe pat unde iti examinai partenerul si ai reusit sa-i scoli penisul. Ingenuncheaza intre picioarele lui si ia-i testiculele in mana stanga si penisul in mana dreapta.

Strange-l usor pana la baza si pregateste-te sa sugi. Da cu limba peste buze pentru a le umezi si uita-te in ochii lui. Barbatii iubesc sa-si vada penisul disparand intr-o femeie.
Acum deschide usor gura si apropie-te de penisul lui pentru a-l tachina si a-l excita. Respira deasupra lui. Scoate limba si intinde-o spre el, tachineaza-l. Dupa ce te-ai asigurat ca limba este umeda, incepe de la baza penisului si linge in sus usor.

Apleaca-ti un pic capul in lateral si prefa-te ca-l musti usor, bagandu-ti dintii in carnea lui. Umezeste-l din nou cu limba si foloseste-ti mana pentru a intinde lichidul. Un penis umed arata mai sexy decat unul uscat. Intre timp, mana stanga maseaza testiculele, scarpinandu-le usor cu unghiile. Dupa ce i-ai lins penisul de mai multe ori si e umed si tare, barbatul o sa fie foarte frustrat daca nu treci la lucruri mai serioase.

O scurta privire spre fata lui o sa-ti dea de inteles cand ai intins coarda prea mult. Tachinarea este beton ... pana la un punct. Un pic de experienta in felatie o sa te invete cand sa treci la pasul urmator.

La un moment dat, in timp ce lingi de la baza spre cap, nu te opri. Continua pana cand ajungi la varful penisului. Linge-l bine dar nu suge inca. Acum linge-i numai capul de mai multe ori, concentrandu-te pe punctul cel mai sensibil. Pune intrebari, afla cat de mult timp vrea sa te concentrezi asupra acestui punct.

Dupa cum am spus, trunchiul penisului raspunde la presiune si exista multe terminatii nervoase cand il incluzi pe tot. Nu uita ca mare parte din placerea care vine din sex este mintala, psihica, emotionala.

Cand un barbat simte gura ta calda si moale si limba ta lucrand asupra penisului lui, cand simte ca vrei sa-i sugi testiculele prin penis, cand iti vede buzele acoperindu-i penisul pana cand acesta iti umple gura, simte ceva ce e greu de descris. Daca tii cont de tot ce am spus, vei realiza ca, cu cat mai adanc, cu atat mai bine.

Fiecare barbat este unic si la fel este si penisul lui. Strange-i penisul si vezi daca iese un lichid transparent.

Banga-ti limba in el si ridica capul. Acesta se va intinde si partenerului I se va parea extrem de erotic. Acum fa-te ca iubesti acest lucru.

Apropie-te de gland ca si cand ar fi o inghetata si inghite-l pe tot. Nu deschide gura ca apoi sa o inchizi in jurul lui, trece-ti buzele umede peste el pana cand tot glandul este acoperit.
Apoi suge-i penisul usor, doar cat mai este nevoie ca sa-ti mai intre putin in gura. Cand i-o sugi, el se simte extraordinar. Tine-o un pic asa, asculta-l cum geme.

Acum misca-ti capul in jos rapid, luand in gura cat de mult penis poti. Nu te ingrijora, nu o sa te ineci atata timp cat nu o sa incerci sa inghiti prea mult. O sa-ti spun mai tarziu cum sa faci ca sa inghiti mai mult. Apuca restul penisului in mana.

Ia aminte ca trunchiul penisului este relativ insensibil la stimulare locala. Cu toate acestea, cand inchizi mana in jurul penisului, ii dai senzatia ca intreg penisul este inauntru, lucru care este extraordinar.

Stai un pic asa cu penisul lui umplandu-ti gura. Simte-l inauntrul tau. Cand vei putea sa practici "pana-n gat" il vei simti ca si cand ar fi in vagin. Va trebui sa tii gura destul de deschisa incat dintii sa nu ajunga la penis. La inceput o sa-ti oboseasca maxilarul ca si cand ai fi la dentist, dar dupa putin exercitiu te vei obisnui si nu ti se va mai parea un lucru greu. Daca vrei poti sa-ti treci buzele peste dinti in jurul penisului ca sa-ti poti odihni maxilarul.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/linge-si-suge.htm




Juicy Pussy
 
ninnaDate: Saturday, 2010-08-14, 23:23:34 | Message # 7
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Intareste-i penisul

Acum incearca miscarile de baza ale felatiei. In primul rand, ridica capul pana cand buzele ajung pe gland si linge-i varful. Incearca sa-ti misti capul in toate partile mentinand contactul buzelor cu glandul. Continua sa sugi cand gentil, cand puternic. In timp ce faci asta misca-ti si mana de-a lungul trunchiului. De acum el va deveni nerabdator, dorind sa-l iei pe tot inauntru. Nu-l asculta, daca ar fi dupa el s-ar termina totul in doua minute. Care-ar mai fi distractia?

Apoi, miscandu-te cat de repde poti (nu-l face totusi sa-si dea drumul deja), tine mana aproape de buze si fa o miscare de parca ai face sex cu el. Ai grija sa-i masezi mai ales glandul nu doar trunchiul. Cand se apropie de orgasm, pregateste-te.

El s-ar putea sa impinga mai tare in gura ta, isi vrea tot penisul in gura ta. Opune-te si retrage-te cu gura spre gland. Lucreaza pe coroana ca sa-i faci orgasmul cat mai placut.
Am vorbit despre suptul penisului, dar cum il sugi efectiv? In afara de a-ti plimba limba si buzele de-a lungul penisului, ar trebui sa-l si sugi de fiecare data cand capul este in gura ta inaintea limbii.

Cand ii sugi capul el are o senzatie diferita de atunci cand il lingi. Nu doar suptul gentil, ci si cel puternic de parca ai vrea sa scoti ceva din el are rezultate. Ai grija totusi sa nu-i faci vreo vanataie.

El ar putea sa aiba totusi o preferinta, deci, cel mai bine urmareste-i reactiile. Sa-i iei doar capul in gura si sa-l sugi de parca ar fi un sfarc sau un pai, in timp ce cu buzele ii masezi coroana este o senzatie supertare pentru un barbat. O alta metoda ar fi sa-l sugi cu miscari lungi de la varf pana la baza.

Sa-i iei doar capul in gura si sa-l sugi de parca ar fi un sfarc sau un pai, in timp ce cu buzele ii masezi coroana este o senzatie supertare pentru un barbat. O alta metoda ar fi sa-l sugi cu miscari lungi de la varf pana la baza.

Toate aceste miscari ti se vor parea foarte placute primele dati cand le incerci, dar dupa un timp penisul va deveni aproape imun la aceste senzatii. Cand vezi asta schimba tehnica : doar nu vrei sa-i trimiti penisul la culcare.

OK, ai in mana dreapta o scula supertare si in mana stanga testiculele. Da-te putin inapoi si uita-te la penis. Nu-i frumos? Misca-ti mana pana la baza penisului si strange cand ajungi acolo.

Asta va umple trunchiul de sange si-l va ingrosa, iar capul va fi fin si stralucitor. Ia-i din nou penisul in gura si fa-i din nou toata gama de miscari pana cand simti ca mai are putin si explodeaza. Ce faci de acum incolo depinde de tine si de partener.

Nu uita ca sa-i sugi penisul ar trebui sa-ti provoace si tie placere, nu o face doar pentru ca-i place lui. Este foarte important sa stati mult timp la preludiu pana cand te hotarasti sa cobori spre penis.

Vei invata sa savurezi senzatiile aparute atunci cand ii sugi penisul, cand il ai in gura si in gat; vei iubi sa-i aduci placeri intense si sa faci parte si tu din orgasmul lui. Suge-i penisul intr-un mod care sa-ti placa si tie. Treaba nu va fi OK daca nu o faci din dragoste, placere si pasiune.

sursa:
http://www.sexaz.ro/sex-oral/sex-oral-felatie/intareste-i-penisul.htm


 
yasashDate: Tuesday, 2012-10-23, 13:40:37 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Secrets of a great blowjob



“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Felatia de la A la Z
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024