Thursday, 2024-03-28, 19:18:05
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, ninna  
Forum » Riddick University » Oral Sex » Creme si produse pt sex oral
Creme si produse pt sex oral
nutzyDate: Friday, 2013-02-22, 16:04:35 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
http://www.sweetrelease.ro/

Intensificativa intimitatea si bucurativa de recompensele de a oferi si de a primi un cadou Sweet Release pentru sau de la acea persoana speciala din viata dumneavoastra.
Experienta de a fi om este in primul rand bazata pe simturile noastre: Vazul, Auzul, Simtul Tactil, Gustul si Mirosul. Acestea sunt cai de stimulare, singurele legaturi pe care le avem ca sa experimentam si sa intelegem lumea din jurul nostru. In relatiile noastre, sexualitatea si senzualitatea incadreaza toate simturile noastre. Totusi, in istoria si cultura intimitatii, vazul, auzul si simtul tactil au fost centrul pentru transmiterea si explicarea experientelor noastre sexuale. Media si comunitatile pentru dezvoltarea produselor au neglijat doua zone importante: stimularea gustului si mirosului. Desi este acceptat de mult ca gustul si mirosul sunt cei puternici senzori trigeri, au fost facute putine lucruri in scopul dezvoltarii de produse pentru relatiile intime.

In acest sens a fost introdusa linia de produse Sweet Release. Suplimentele pentru barbati schimba gustul corpului in Mar Verde, iar capsulele pentru femei ofera un gust placut de citrice.

Formula Sweet Release este un supliment alimentar 100% vegetarian . Formula noastra naturala intensifica mirosul & gustul emisiilor noastre sexuale.

BENEFICII PENTRU SANATATE

100% Natural

Detoxifiaza Sangele

Scade Colesterolul

Sursa bogata de Antioxidanti

Promoveaza Functionarea Corecta a Inimii

Ratie Optima de Omega 3 si Omega 6.


Sweet Release, ca intensificator al sexului oral este singurul si cel mai bun produs pentru incredere, siguranta si rezultate.
In aceasta era a preocuparilor holistice, este timpul ca sexului oral sa i se acorde atentia pe care o merita ca preludiu pana la o experienta sexuala completa si satisfacatoare. Astfel, Sweet Release ofera un gust si un miros delicious, incomparabil si de neuitat, celei mai intime parti a vietii noastre.


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » Oral Sex » Creme si produse pt sex oral
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024