Tuesday, 2024-05-07, 09:48:09
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lussy, deea, silvye, yasash  
Forum » Riddick University » Anal Sex » Placeri interzise
Placeri interzise
ninnaDate: Saturday, 2010-07-17, 17:35:41 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Sexul anal, placerea interzisa?

Sa pornim de la premisa ca sexul anal ti se pare inca exotic pentru "repertoriul" tau din dormitor. Te gandesti poate ca e ceva murdar, dureros, rezervat homosexualilor sau poate doar inutil. Si atunci, ma simt datoare sa te intreb: cum poti clasifica ceva inainte de a fi incercat?

Ce-i drept, sexul anal e mai incitant pentru barbati decat pentru femei, daca e sa ne luam dupa statistici: 44% din barbatii activi sexual il practica, in vreme ce pentru femeile active sexual procentul este mai mic, de 32% (pana sa ajungem la 100%, concluzionam ca o parte a populatiei prefera sa nu-si exprime optiunea in sondaje).

Dintre femeile care incearca totusi, 56% declara ca o fac pentru placerea partenerului, in vreme ce numai 14% dintre barbati admit ca fac sex anal de dragul partenerei. Am putea deduce de aici ca "cererea" din partea femeilor pentru acest tip de sex e mai mica, intr-adevar, dar asta nu inseamna ca nu poate fi placut...

Sunt insa cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre sexul anal:

- nu e intotdeauna asociat cu durerea: daca esti relaxata si folosesti si lubrifiant, nu exista nici un motiv sa simti disconfort
- il poti practica in orice perioada a lunii, de ori de cate ori vrei… fara vreo grija ca ai putea ramane insarcinata
- poate fi incitant atat pentru tine, cat si pentru iubitul tau: pentru el, deoarece patrunde pe "teren virgin", iar pentru tine deoarece incerci senzatii cu totul noi

5 reguli ale placerii fara griji

1. Siguranta e pe primul plan: Chiar daca nu risti sa ramai insarcinata, e indicat ca iubitul tau sa foloseasca prezervativul. E mai igienic si sigur impotriva eventualelor bacterii ce se dezvolta in aceasta zona sensibila. Important: daca apoi treceti din nou la penetrare vaginala, schimbati prezervativul!
2. Multa lubrifiere, putina durere: Spre deosebire de vagin, anusul nu are capacitatea de-a se auto-lubrifia, asa ca are nevoie de putin "ajutor". Alege un lubrifiant usor, pe baza de apa si nu face economie nici la calitate, nici la cantitate smile Iubitul tau il poate aplica masand usor zona, ca un preludiu pentru penetrare.
3. Pregateste terenul: Daca penetrarea ar fi brusca si directa, ti-ar crea evident un disconfort. Incepeti usor, introducand obiecte mai mici: jucarii sexuale de genul "butt plugs" sau chiar unul sau doua degete ale iubitului tau. Astfel, te vei relaxa treptat si anusul va capata deschiderea necesara pentru o penetrare fara durere.
4. Comunicarea e cheia: Vrei ca totul sa se desfasoare mai lent? Spune-i asta iubitului tau! Sexul anal, mai mult decat orice alta practica intima, necesita blandete si rabdare. La orice senzatie neplacuta, roaga-l sa se opreasca pentru o clipa si sa reia "actiunea" abia cand te simti 100% ok.
5. E mai bine sa previi… Situatiile neigienice ce pot aparea in timpul sexului anal. Nu e nevoie sa-ti faci o clisma (majoritatea medicilor sustin ca doar ti-ai irita anusul astfel), nici sa tii o dieta speciala. Totul e sa mentii o igiena fireasca a zonei si sa alegi un moment potrivit pentru sexul anal: la cateva ore dupa ce ai fost la toaleta.

Nu uita:

- rabdarea e un factor-cheie al unei partide reusite de sex anal
- s-ar putea sa nu va iasa din prima, dar s-ar putea si sa-ti placa mai mult decat te asteptai
- igiena e pe primul loc: nu treceti de la sexul anal la cel vaginal fara a schimba prezervativul sau a face un dus
- cat timp zona e lubrifiata suficient si esti relaxata, nu ar trebui sa doara.

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....6109450




Message edited by ninna - Saturday, 2010-07-17, 17:37:08
 
nutzyDate: Wednesday, 2010-09-08, 17:05:34 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Sexul anal, o practică foarte controversată

În prezent, sexul anal este din ce în ce mai practicat atât de heterosexuali, cât şi de homosexuali. El rămâne însă un subiect controversat, dezbătut din vremuri antice ... şi contestat atât în plan legal, cât şi religios sau medical.

Iată care sunt principalele controverse ale sexului anal de-a lungul istoriei!

Termenul „Greek love” face referire la sexul anal deoarece în Grecia Antică această formă de sex, deşi criticată şi batjocorită, era extrem de populară. Pederastia era pe atunci forma esenţială de educare a tinerilor băieţi, care legau o relaţie cu un adult bărbat din afara familiei. În cadrul acestor relaţii le era interzis celor doi să încerce sexul penetrativ de orice fel, dar se presuspune că mulţi tineri erau iniţiaţi făcând sex anal cu mentorul lor.

Să seduci un adolescent în practicarea sexului anal era considerat un gest ruşinos din partea adultului.

Situaţia se schimba, dacă cel mai tânăr era trecut de anii adolescenţei. Atunci el era mai aspru judecat, decât adultul care juca rolul activ în cursul sexului anal.

Curtezanele din Grecia Antică practicau şi ele sexul anal cu diferiţi bărbaţi pentru a se feri de o sarcină nedorită.

În Roma sexul anal practicat între bărbati era condamnat, fiind văzut ca un act invaziv. Totuşi, bărbaţii nu se sfiau să-şi oblige sclavii să adopte rolul pasiv în timpul sexului anal. Acest obicei era mult mai aspru criticat decât în cazul relaţiilor intime specifice pederastiei, potrivit Wikipedia.

Nici femeile virgine nu ocoleau sexul anal. În trecut păstrarea himenului intact era mai importantă decât virginitatea morală, astfel că tinerele practicau sexul anal sau oral, pentru a rămâne, fizic vorbind, virgine.

Printre alte controverse de-a lungul istoriei întâlnim ideea că este degradant să adopţi rolul pasiv în timpul actului, că sexul anal ar fi o parodie a sexului vaginal şi nu în ultimul rând că aduce riscuri de sănătate. Despre riscuri se discută şi în prezent, iar tu poţi citi într-un material amplu totul despre riscurile sexului anal. Nici „batjocorirea” celui care adoptă rolul pasiv nu este o controversă apusă.

Cea mai mare controversă legată de sexul anal în prezent este aceea că penetrarea provoacă durere celui penetrat. Citeşte aici 4 mituri despre sexul anal care îţi prezintă concepţiile greşite despre sexul anal din prezent.

Controversele sexului anal practicat în cuplu

De-a lungul istoriei sexul anal a fost corelat mai degrabă cu practicile homosexuale, abia în ultimele decenii el fiind corelat şi cu cele heterosexuale.

Într-o lucrare despre istoria sexului anal în rândul heterosexualilor, autorul Bruce Voeller precizează cum doctorii, psihiatrii şi oamenii de ştiinţă au conspirat în a păstra liniştea privind sexul anal practicat între un bărbat şi o femeie.

Voeller a analizat statistici încă de la sfârşitul anilor 30 şi a observat că rareori se menţionează acest subiect. Autorul explică reţinerea specialiştilor prin faptul că sexul anal este văzut în mod eronat ca o practică homosexuală, orientare încă discriminată.

Cert este că între anii 1938 şi 1963 doar 9% dintre oameni practicau sexul anal, comparativ cu 34% în 2002. Nu se ştie dacă sexul anal a câştigat în popularitate sau dacă s-au mai diminuat controversele, iar oamenii vorbesc mai liber despre acest act.

Statisticile despre sexul anal arată că cei născuţi în anii 80 sau mai târziu reprezintă cea mai deschisă generaţie privind sexul anal, interesul pentru acest act fiind mai mare, la fel şi procentul celor care recunosc că au făcut sex anal.

Industria pornografică a început şi ea să promoveze sexul anal după anii 80, în prezent fiind o practică aproape nelipsită din orice film pentru adulţi.

Sexul anal şi religia

Una dintre cele mai mari controverse ale sexului anal este contestarea lui de către Biserică. Religiile monoteiste au interzis sexul anal promulgând o lege împotriva sodomiei- care include practicarea sexului anal.

În religia iudaică sodomia era considerată un act respingător, dezgustător. Religia era mai permisivă cu homosexualii decât cu sexul anal.

În Creştinism sexul anal este catalogat un „păcat împotriva naturii”. Totuşi, în prezent anumite ramuri ale Creştinismului încurajează primirea homosexualilor în rândul comunităţilor, protejându-le drepturile civile, astfel că sexul anal este perceput ca o parte acceptabilă a sexualităţii umane.

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....94.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
riddickDate: Thursday, 2011-06-16, 17:54:20 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Sexul anal si implicatiile lui spirituale

Anusul in fiinta umana are o frumusete si o sensibilitate proprie. Nici o parte a corpului nu trebuie sa fie considerata necurata. Contactand zilnic sfincterele anale. energia sexuala se conserva si se sublimeaza in etajele superioare ale fiintei (centrii de forta). Cand acesti muschi sunt ferm si puternic contractati, centrul vitalitatii sexuale (Muladhara Chakra) este profund stimulat si eficient dinamizat, iar glandele sexuale produc in mod eficient hormoni.

Sexul anal cu femeia iubita nu este recomandat de maestrii tantrici, in cazul femeilor care nu au un control foarte bun al acestor muschi (care este obtinut prin antrenament) pentru ca aceasta genetreaza tendinta de a intinde si slabi muschii, conducand in timp la pierderi de energie care vor afecta si diminua vitalitatea femeii in cauza.

Penetratia anala, atunci cand nu este corelata cu o stare de maxima placere si deschidere senzuala, perturba considerabil echilibrul fortei vitale in corp. Principiul subtil vital descendent (Apana) este atunci inversat si aceasta implica o puternica sublimare in etajele superioare ale fiintei, pe care doar o femeie antrenata, care realizeaza cu usurinta continenta sexuala o poate realiza. In caz contrat femeia se poate confrunta cu probleme digestive, constipatie si in cazuri extreme chiar cancer. Pentru o femeie netrezita senzual care in plus este si inchistata si complexata, sexual anal poate fi datorita prejudecatilor inspaimantator, dureros si degradant.

In plus, ca organ de excretie anusul si rectul contin aproape intotdeauna reziduuri bacteriene. Prin insertie anala fara o excelenta igena (clisma la care se adauga o buna lubrefiere cu ulei natural) apare pericolul infectiilor, al ranirii sau inflamarii tesuturilor. Daca se trece apoi la practicarea sexului normal, exista posibilitatea ca bacteriile din rect (candida) sa fie transferate in vagin pricinuind infectii sau boli.

Un act sexual anal premeditat realizat cu o femeie si unul complet spontan au efecte psihice foarte deosebite, pentru ca in anumite situatii penetrarea anala poate sa se produca intr-un mod total organic, aproape din greseala. In acest caz, placerea intensa poate fi traita de ambii iubiti, datorita deschiderii mutuale.

In zona care este omoloaga prostatei la barbat, femeile au la randul lor o glanda similara numita cervix. Aceasta este separata printr-o membrana subtire de pasajul anal. O localizare neobisnuita a cervixului poate constitui motivul fiziologic pentru care anumite femei foarte vitale si senzuale prefera sexual anal (apare un orgasm anal) celui normal.

O preferinta pentru practica regulata a sexului anal cu femeia iubita indica o dorinta de dominare si de impunere in forta asupra femeii, sau chiar incapacitatea de a iubi profund.

Sexul anal cu un alt barbat sau sodomia este o practica complet perversa, dezechilibranta, abjecta si degradanta. Atat taoismul amoros cat si tantra resping aceasta practica.


Alea iacta est !
 
silvyeDate: Saturday, 2011-07-02, 22:54:12 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
SEXUL ANAL - Definitie. Consecinte. Riscuri

Definire :

Exista atunci cand anusul unuia dintre parteneri este penetrat fie de un penis real, fie de o imitatie. Poate avea loc intre un barbat si o femeie, intre doi barbati si chiar si intre doua femei daca una dintre ele foloseste un dildo, un vibrator sau alt gen de penis artificial. Multi considera ca sexul anal este apanajul exclusiv al homosexualilor, ceea ce nu este tocmi adevarat caci multe cupluri barbat-femeie gasesc raportul sexual anal ca fiind placut si binevenit pentru a face relatia mai incitanta. Ba chiar multe cupluri prefera sexul anal deoarece este eliminat riscul unei sarcini nedorite ( alte riscuri nu sunt totusi inlaturate ).

Consecinte negative :


Cea mai importanta este aceea ca atunci cand este practicat fara a exista o protectie datorata unui prezervativ, se creeza un mediu extrem de receptiv pentru transmiterea pe cale sexuala a bolilor, mai ales HIV. Desi nu exista riscul unei sarcini in cazul sexului anal, la fel ca si in cazul sexului vaginal,exista posibilitatea foarte real si serioasa de transmitere a bolilor venerice. Alte consecinte negative in cazul raporturilor anale, sunt aplicabile numai unora si nu altora, deoarece raportul anal poate fi foarte dureros pentru unele persoane. Pentru aceia care gasesc ca aceste raporturi sunt dureroase, treptat ei vor descoperi ca devin din ce in ce mai putin dureroase, pe masura ce devin tot mai frecvente, pana cand nu va mai fi resimtita nici o durere (ba chir dimpotriva ). Pe de alta parte, unii vor continua sa resimta durere si nu vor gasi nici o satisfactie pana la urma.

Consecinte pozitive :

Desi la inceput dureros, raportul sexual anal ii face pe unii oameni sa se adapteze rapid si sa descopere ca, din momentul disparitiei durerii, actul va deveni extrem de placut. S-a constatat ca tractul anal este puternic inervat, aceste terminatii oferind placere, exact precum in cazul canalului vaginal, iar anumiti sexologi considera acest canal drept un organ sexual.

Multe cupluri ( heterosexuale si homosexuale ) considera ca intimitatea, apropierea si satisfactia emotionala data de sexul anal este similara cu cea oferita de sexul vaginal. Multor cupluri le place variatia si lucrurile incitante, mai ales de a experimenta ceva diferit si, asa cum s-a mentionat inainte, unele cupluri tinere practic sexula anal deoarece este similar celui vaginal dar fara riscul unei sarcini. Nu vrem sa dam impresia totusi ca sexul anal si cel vaginal sunt idntice…ci doar ca ele sunt similare in sensul intimitatii si al emotiilor pe care le trezeste.

Ca un indiciu pentru fete, daca partenerii lor doresc sa incerce sexul anal, sfatul nostru este sa vedeti daca el ar fi dispus la acelasi lucru, iar dupa aceea sa incercati acest comportament sexual impreuna ( daca el nu este dispus, atunci nici dumneavoastra nu ar trebui sa va simtiti presata de insistentele lui ).

Riscuri specifice :

Cel mai mare risc il constituie posibilitatea extrem de mare de a contacta o boala venerica si tocmai de aceea folosirea unui prezervativ este ABSOLUT NECESARA. In plus, desi destul de rar, mai pot aparea si unele sangerari, ca si posibilitatea contractarii unor infectii bacteriene. Folosirea unui sapun antibacterian se poate dovedi o stavila destul de eficienta in fata acestor infectii.



 
grandmasterBDate: Monday, 2011-07-04, 22:22:00 | Message # 5
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Sexul anal - sens interzis?

Sexul a furnizat omenirii de-a lungul timpului numeroase subiecte tabu. Daca practica sexului oral este acceptata de marea majoritate a societatilor dezvoltate ca un obicei normal, sexul anal inca se afla undeva intre prejudecata si fortarea granitelor placerii.

Din seria prejudecatilor care incojoara acest subiect am sa enumar numai o parte dintre acestea: igiena aparent precara ce vine odata cu acest act, problemele medicale de genul fisuri anale, hemoroizi, etc, dreptul de practica exclusiv al homosexualilor si mai ales - durerea pe care sexul anal o poate provoca.

Adevarul este insa ca sexul anal poate fi un adevarat furnizor de placere pentru ambii parteneri. Cu o conditie - tehnica, rabdare, si mult mult lubrifiant.

Sexul anal este mult mai riscant decat sexul normal dintr-un simplu motiv: daca vaginul este dotat de la mama natura cu mai multe functii, printre care si cea de a favoriza actul sexual, anusul in schimb are un rol singular si simplu - de a evacua, nu de a primi inauntru.

Insa cum granitele mamei natura nu mai sunt de mult de netrecut, fiinta umana a gasit modalitati de a le forta.

Pentru un sex anal reusit si placut pentru ambii parteneri, trebuie sa ai in vedere cateva chestiuni:

Fii hedonista!

Nu incerca sexul anal decat daca esti convinsa ca vrei acest lucru. Ia in calcul riscurile la care totusi iti vei supune organismul, credintele si convigerile tale, si nu in ultimul rand, experienta si priceperea partenerului tau.

Barbatii sunt programati genetic sa... incerce, sa experimenteze cat mai mult. Insa tu trebuie sa fii responsabila, fiindca pana la urma este vorba de corpul si de sanatatea ta. Nu te lasa constransa de rugamintile iubitului tau. Sexul anal, si pana la urma, orice fel de sex trebuie facut cu acordul ambelor parti si nu "fiindca il iubesc si vreau sa-i fac pe plac".

Informeaza-te!

Inainte de a trece la actiune trebuie sa fii in cunostiinta de cauza.

Astfel, pentru un sex anal de calitate, igiena trebuie sa fie deviza ta. O clisma nu este deloc o idee rea in acest sens, fiind un obicei sanatos si pentru persoanele care nu vor sa faca sex anal.

Irigatoarele pe care le gasesti in comert au, de regula, doua dispozitive, unul pentru orificiul vaginal si unul pentru sfincter. Pentru mai multe detalii, consulta cu incredere informatiile care vin impreuna cu acest irigator.

Lubrifiantul este un must-have al sexului anal. Spre deosebire de vagin, anusul este dotat cu o multime de terminatii nervoase extrem de sensibile, fara a se lubrifia. In acest caz, alunecarea trebuie favorizata din exterior.

Nu face economie cand vine vorba de acest aspect. Foloseste numai lubrifianti pe baza de apa, 100% naturali. Pentru un risc cat mai scazut de infectie, prezervativul este un alt must al sexului anal.

Rabdare, multa rabdare!

Sexul anal nu este o practica pentru un quicky. Va trebuie amandurora multa rabdare, atmosfera, lipsa de inhibitii, si din nou, mult lubrifiant.

Incepeti experimentul prin stimularea cu degetul, iar introducerea penisului trebuie sa fie treptata, putin cate putin. Aceeasi regula se aplica si in cazul clasicei miscari de du-te, vino.

Orgasmul provocat de sexul anal este extrem de puternic, mai ales pentru o femeie. Insa la acest punct veti ajunge treptat, cu rabdare si multa comunicare.

Procentul femeilor care incearca sexul anal a crescut semnificativ, statisticile arata ca din patru femei implicate intr-o relatie stabila, una a incercat si aceasta practica.

Ramane la latitudinea ta daca vrei sa te numeri printre ele. Tine minte numai ca sanatatea ta este pe primul loc!


 
Forum » Riddick University » Anal Sex » Placeri interzise
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024