Thursday, 2024-04-18, 18:44:53
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lussy, deea, silvye, yasash  
Forum » Riddick University » Anal Sex » No to anal sex
No to anal sex
yasashDate: Wednesday, 2016-04-27, 12:53:44 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
De ce n-ar trebui fetele să facă sex anal niciodată

Deci. Stau în sufrageria prietenei mele din estul Londrei, scufundată în sticla de vin pe care i-am găsit-o în frigider și trebuie să scriu despre plăcerea oamenilor de a-și băga chestii în fund. Adevărul e că habar n-am de ce le place asta.
Bineînțeles, după ce ai trecut de prima, a doua și a treia relație de durată și te-ai săturat de toate pozițiile extravagante, după care te-ai întors iar la poziția misionarului, iar el îți șoptește dulcegării la ureche despre cât de mult îi place curul tău...atunci da, în circumstanțele astea, pare cea mai sexi chestie din lume.
Și începi s-o iei în considerare. Începi s-o introduci în fanteziile tale care sunt, inevitabil, mult mai interesante decât sexul plictisitor pe care-l fac animalele și nu implică rachete țintite direct în curul tău. Așa că simpla idee de sex anal te face să ai un orgasm exploziv.
Apoi te uiți la niște filme porno, întrebi o prietenă mai curviștină ce și cum și afli că sexul anal e într-adevăr ceva ok și normal. Nu există nimic mai tare decât să lași pe cineva să se apropie atât mult de partea corpului pe care doar buda ți-a văzut-o.
Dar eu aș avea câteva obiecții de făcut. Iată-le:

SIMȚI CĂ TE CACI INVERS
E grozav de eliberator să te caci, asta-i cert. Dar acum să luăm acest sentiment minunat, să-l multiplicăm cu un milion și apoi să-l facem negativ punându-i un minus în față.
Nimeni n-are un abis în cur. Cavitatea anală e un spațiu finit și tu introduci și mai multă materie în ea. În scurt timp, capacitatea maximă va fi depășită, iar ușa din spate va ceda. Aproape ireparabil. Ceea ce mă aduce la punctul doi.

UȘA DIN SPATE VA RĂMÂNE SPARTĂ O VREME
Acolo de unde vin eu e o vorbă: „ [Să faci ceva nesemnificativ/inutil/plictisitor] e ca și cum ai aștepta cele nouă zile să ți se vindece fundul."
Am căutat pe internet și am aflat imediat că vorba e adevărată. Chiar de atâtea zile are nevoie anusul ca să-și recapete fermitatea anterioară și atât trebuie să aștepți până să poți face sex anal din nou. Nouă zile.
Probabil că pare stupid să vă sfătuiesc cum să faceți sex anal corect într-un articol care se presupune că descurajează activitatea asta, dar ideea e că: Trupul uman are un număr de intrări și ieșiri bine definite. Știu că argumentul ăsta îl au toți încuiații și homofobii, dar nu văd de ce ar trebui să ne batem joc de ele.
Încă nu v-ați convins? Iată ce înseamnă să vi se strice ușa din spate:

TE CACI SLOBOZ
Și să nu credeți că o să pățiți asta doar în intimitatea băii voastre sau la baia de la birou sau în toaletele publice. Vi se poate întâmpla în orice clipă și la mult timp după actul sexual. Am fost prezentă când una dintre prietenele mele transpira și se înverzea la față în timp ce simțea cum i se scurge ceva din fund într-un club din Ibiza. Îmbrăcată în bikini. Inițial am crezut că era din cauza cocainei pe care o luase, dar apoi am aflat că de vină era penisul iubitului.
Cât despre cei/cele care aveți de gând să folosiți prezervativ sau vreo jucărie sexuală interesantă, să știți că oricum o să simțiți nevoia constantă de a face caca. Dacă sunteți bulimice, s-ar putea să vă încânte asta. Dar n-are de ce. Pentru că de fapt n-o să faceți caca. O să credeți că vă vine și o să mergeți la baie de 25 de ori pe zi, doar ca să vi se contracte anusul în gol. Nașpa.






JOCUL PERVERS AL PUTERII
Celalaltă prietenă a mea, pe care o vom numi Marlene, care s-a măritat la 21 de ani și îmi dădea mereu sfaturi sexuale, mi-a împărtășit chestia asta: „Îmi place la nebunie sexul anal, dar nu fac oricând am chef. Femeia trebuie să stabilească condițiile când vine vorba de sex. Trebuie să-i faci să cerșească, aproape să plângă pentru a te convinge și să le faci plăcerea asta doar când ai ceva important de cerut la schimb. Cum ar fi o vacanță pe iaht."
Dacă nu înțelegeți de ce e nașpa chestia asta, meritați s-o pățiți din cauza sexului anal.

LIPSA DE SPONTANEITATE
Ca să faci pasul, trebuie mai întâi să analizezi toată situația. Și chiar după ce analizezi bine, tot n-o să fie ca în fanteziile tale. Când vine vorba de sexul anal, lucrurile nu alunecă prea ușor unele în altele. Trebuie lubrifiate. Așa că n-o să fie cu tras de păr și trântit pe pat. N-o să fie pasiune. Ci grijă și mult lubrifiant.
Toate astea ca să doară cât mai puțin. A, uitasem să vă spun?

O SĂ DOARĂ CA DRACU'.
Și să nu vă mai spun cât o să stați să spălați cearșafurile și podelele pătate cu lubrifiant.
Ideea e că oricât de bine intenționați ar fi ambii parteneri, nu merită efortul.






IUBITUL N-O SĂ-ȘI AMINTEASCĂ DE CEALALTĂ GAURĂ
Și cel mai nasol e că nici tu n-o să-ți amintești. Odată intrat, o să fie super preocupat să nu te rănească sau prea prins în fantezia lui în care e un armăsar sau ambele, iar tu vei fi super stresată de cum arată și cum să faci să nu te caci cumva pe tine, încât sunt mari șanse ca niciunul dintre voi să nu-și amintească de vagin și de rolul lui important în plăcerea feminină.
În orice caz, dacă nu v-am convins să renunțați la sexul anal, măcar asigurați-vă că fata primește atenția cuvenită. Știți și voi cum.
Cam asta e. Tot ce mai am de zis e că:
NU PREA SUNT CONVINSĂ CĂ BĂIEȚILOR LE PLACE MAI TARE
Un prieten mi-a zis odată că e convins că l-ar durea. Dar totuși voia s-o facă.
În fine, nu-mi prea pasă. Nu sunt băiat, sunt fată. Dar dacă ești tip și-ți place sexul anal, zi-mi și mie dacă mă înșel sau nu.

sursa:
http://www.vice.com/ro/read/de-ce-n-ar-trebui-fetele-sa-faca-sex-anal


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Anal Sex » No to anal sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024