Tuesday, 2024-05-07, 12:49:54
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lussy, deea, silvye, yasash  
Forum » Riddick University » Anal Sex » Sex anal - FAQ
Sex anal - FAQ
grandmasterBDate: Monday, 2010-08-02, 14:45:58 | Message # 1
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
De ce se decid femeile sa faca sex anal?

Unele femei practica sexul anal pentru a-si pastra virginitatea, altele o fac pentru partenerul lor, iar altele pur si simplu se bucura de acesta.

Evident, exista diferite motive pentru care femeile decid sa faca sex anal. Cele carora cu adevarat le place, se bucura de sentimentul pe care-l au cand partenerul le penetreaza anusul, deoarece simt un alt fel de presiune asupra vaginului lor si asupra partii exterioare a organelor genitale. Pentru unele, aceasta este singura cale prin care pot atinge orgasmul.

Majoritatea femeilor adora masajul anal si le place daca le pui degetul in deschiderea anala, dar nu doresc sa faca sex anal (cel mai bine este de obicei daca ii pui degetul in anus cu doar cateva momente inainte sa ajunga la orgasm, dar consult-o in aceasta privinta).

Ei bine, sexul anal nu e chiar atat de neobisnuit, dar nici nu e ceva care sa placa tuturor oamenilor. Multe femei o fac doar de dragul partenerului si nu recunosc ca nu gasesc nici o placere in sexul anal. Incearca sa vorbesti deschis cu partenerul tau!

Un alt motiv important pentru care femeile se decid sa faca sex anal este contraceptia. In unele tari din America de Sud oamenii iau dezaprobarea catolica privind contraceptia atat de in serios incat practica sexul anal din moment ce se presupune ca nu duce la sarcina. Dar sarcina splash (sarcina dupa contactul sexual anal) apare destul de des.

Multe femei fac sex anal deoarece sunt religioase si nu vor sa-si piarda virginitatea inainte de casatorie.

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex....6075272


 
deeaDate: Monday, 2010-08-02, 14:58:30 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Femeile si sexul anal: ce le place si ce nu?

In timp ce unor femei numai gandul la sexul anal le provoaca repulsie, altora le place chiar foarte mult. Destul de greu de inteles aceasta discrepanta de gandire si atitudine, nu-i asa? Haide sa vedem cum o explica sexologii!

Sexul anal provoaca senzatii diferite, atat pentru barbati cat si pentru femei. Este un subiect tabu, neconventional, obraznic si indraznet. Si totusi, de ce unora dintre femei le place, in timp ce altora nu?

De ce DA?

Pentru ca ofera placere
Exista femei carora sexul anal le da senzatii absolut incredibile. Ele simt o placere intensa, adanca, intocmai ca o combinatie intre orgasmul vaginalsi cel clitoridian. Daca penetrarea este insotita si de stimulare vaginala, orgasmul anal este mai mult decat posibil!

Pentru ca este obraznic
Oricarui cuplu ii place sa isi condimenteze viata sexuala, iar sexul anal este o optiune foarte interesanta. Este ceva nou, periculos si incitant. In plus, sexul anal transforma partenerii in complici, fiind un lucru absolut intim, ce ramane un secret pe care doar ei il stiu.

De ce NU?

Pentru ca doare
Sexul anal nu este tocmai usor de pus in practica, mai ales pentru prima oara. Pe langa durerea provocata, acesta poate induce si neliniste, frisoane, tensiune intre parteneri. Iar daca femeia nu este excitata indeajuns si daca nu primeste destul de multa atentie si rabdare, sexul analpoate fi o experienta urata.

Pentru ca este neigienic
Sa recunoastem, anusul nu este o zona a corpului pe care femeile si-ar dori sa o exploreze impreuna cu partenerii lor. Mai ales dupa eforturile numeroase pe care le fac pentru a fi frumoase, ingrijite si pentru a mirosi frumos. Iar sexul anal poate sa distruga foarte usor aceasta imagine!

Totusi, pentru asta exista dusul anal (clisma), recomandat de altfel inaintea unei partide.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....5173166




 
silvyeDate: Saturday, 2011-07-02, 22:58:10 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
Intrebare : Care sunt riscurile sexului anal (nu vb de homosexuali) si cum sa le evit ? Ce ar trebui sa stiu inainte de a incerca asta cu partenera mea ?
.....................................................................

Intrebare : Exista orgasm anal ? Este "recomandat" sexul anal ?
.....................................................................

Intrebare : Este daunator sexul anal in exces ??? sau kt de des trebuie facut ?
.....................................................................

Intrebare : Daca sunt, si daca da care, efectele negative ale sexului anal ?


Raspuns: Este bine sa stii ca anusul este anus si la homosexuali, si la heterosexuali, si la bisexuali - nu exista "anus de heterosexual", anus de homosexual", etc. Aspectele sexului anal sunt aceleasi pentru toti oamenii, heterosexuali, homosexuali, bisexuali, femei, barbati.

Sexul anal este un subiect cat se poate de incitant (cat este de excitant, ramane de vazut). Barbati si femei discuta despre acest subiect, se gandesc la acest subiect, au fantezii legate de acest subiect. Reactiile fata de acest subiect sunt cat se poate de diverse, de la "maaaama, cata placere", la "aaaaah, ce tampenie", de la "ei, si ? pentru ce atata discutie ?", la "ce maaare porcarie". Fiecare dintre noi are o parere despre acest subiect, fie ea una bazata pe experienta proprie, una bazata pe gandire sau pur si simplu este repetarea mecanica a unor idei care circula deja.

Nu se poate spune ca in activitatea sexuala exista termeni generali precum "prea mult" sau "prea putin", "normal" sau "anormal", "indicat" sau "contraindicat" care sa defineasca orice atitudine si orice situatie (bineinteles, nu discutam despre situatiile patologice sau care incalca legea). Acesti termeni sunt relativi - fiecare dintre noi are limite fizice si psihice pe care nu poate sau nu vrea sa le depaseasca, fiecare dintre noi are un "prea mult" sau "prea putin", un "normal" sau "anormal", un "indicat" sau "contraindicat". Ceea ce este "normal" pentru mine poate fi "anormal" pentru altcineva, ceea ce este "prea mult" pentru mine poate fi "prea putin" pentru altcineva, etc. Iar aceste preferinte nu difera numai de la persoana la persoana, este foarte posibil ca aceste preferinte sa difere si, la aceeasi persoana, de la perioada la perioada - nu intotdeuna am acelasi chef de sex sau cateodata am chef de "altceva", nu-i asa ?

Nu trebuie sa generalizam ci trebuie sa ne cunoastem pe noi insine, trebuie sa cunoastem partenerul si trebuie sa intelegem momentul. Esti singurul in masura sa inteleagi ce este "in exces" sau "suficient" pentru tine, in tot ceea ce se intampla. Controleaza-te mereu.

Placerea reprezentata de sexul anal nu este una generala. De fapt, fiecare dintre noi are un mod personal de a reactiona la stimulii sexuali, indiferent de ce fel de sex este vorba. Modul de reactie este determinat de educatie, de cultura, de mediul din care venim, de convingeri de diferite feluri (mai ales religioase), de experienta de viata sexuala acumulata, de orientarea sexuala. Nu se poate spune daca ne va place sexul anal, tot asa cum nu se poate spune cu precizie daca ne va place sexul oral sau sexul vaginal. Unii dintre noi sunt deschisi unor incercari, unor schimbari, altii sunt mai putin dispusi sa schimbe ceva sau sa incerce ceva nou, unii sunt dispusi sa faca compromisuri, altii nu renunta la convingeri orice ce ar fi.

Complicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Anusul are doua sfinctere - unul aflat spre capatul exterior al rectului si unul aflat mai spre interior. Cel dinspre exterior poate fi actionat voluntar iar cel dinspre interior actioneaza involuntar si are ca rol inchiderea permanenta a intestinului.
Un alt motiv pentru care ar putea sa apara complicatii este faptul ca sexul anal nu este o activitate pentru "incepatori". Sexul anal implica atat cunostinte de anatomie cat si cunostinte despre "a face sex". Fara aceste cunostinte (temeinice, nu superficiale) sexul anal duce direct catre probleme, incepand cu "simpla" durere si terminand cu traume ale zonei anale, insotite o stare de disconfort psihic mai mult sau mai putin pronuntat. Sfincterul intern nu lasa nimic sa iasa, sau sa intre in cazul sexului anal, fara o relaxare foarte buna. Orice penetrare fortata, fara o foarte buna relaxare, poate traumatiza, ajungandu-se pana la incontinenta fecala (lipsa controlului eliminarii materiilor fecale). In acelasi timp, anusul nu are o lubrifiere naturala precum are vaginul. Penetrarea anala pe fondul lipsei de lubrifiere este cat se poate de dureroasa si traumatizanta. In cazul sexului anal trebuie folositi lubrifianti speciali pentru contactul sexual (pe baza de apa in cazul in care se foloseste prezervativul din latex), orice alta substanta putand cauza iritatii sau, daca sunt pe baza de ulei, putand deteriora prezervativul din latex.

Si apropo de "penetrare fortata", in anumite cazuri este posibil ca sa cedeze, nu sfincterul ci penisul ... chiar daca erectia poate rezista la un efort mecanic, poate apare o problema in cazul in care se "forteaza intrarea" intr-un anus nerelaxat - poate ceda "tunica albuginea" cea care "inveleste" tesutul erectil al penisului, dand forma si rigiditate unei erectii.
O alta problema : posibilele traume (fisuri), oricat de mici ar fi, usureaza transmiterea unei infectii sexuale. Aceste leziuni devin, pentru agentul patogen, "porti" de intrare in circuitul sanguin. HIV se transmite foarte usor in cazul existentei unei leziuni anale.
Tot legat de sexul anal si problemele ce pot apare : daca dupa penetrarea anusului se penetreaza vaginul exista riscul transportului bacteriilor din zona anala in zona vaginala ceea ce poate da nastere unei infectii. Nu conteaza cu ce este penetrat anusul si apoi vaginul - penis, deget sau jucarie erotica. Dupa penetrarea anala trebuie luate toate masurile pentru a nu transporta germenii din anus in vagin (un prezervativ nou, spalarea obiectului care a penetrat anusul, etc.).

Stimularea anala, sexul anal, pot fi o experienta placuta sau pot reprezenta o (mare) dezamagire. Terminatiile nervoase care au un rol decisiv in placerea sexuala si obtinerea orgasmului sunt concentrate in gland (capul penisului) si clitoris (care este tot un fel de penis dar in miniatura si in versiune feminina). Anusul nu are atat de multe terminatii nervoase cu rol in placerea sexuala. Din acest punct de vedere, zona anala este considerata ca fiind o "zona secundara" de placere.
In acelasi timp placerea sexuala are, alaturi de aspectele fizice, si o componenta foarte importanta de ordin psiho-emotional. Noi suntem mai mult decat suma zonelor noastre erogene. Placerea sexuala este influentata de aspecte de ordin psihic, de multe ori in mod decisiv. Orice fel de situatie de ordin psihic poate influenta pozitiv sau negativ placerea sexuala. Iar sexul anal are destule "bile negre" - religia il considera "anormal" are multe conotatii peiorative sau insultatoare, idei precum cele datorate alaturarilor "anus - murdarie", "sex anal - anormalitate", "sex anal - decadere" sau cele referitoare la durere, toate pot crea inhibitii care sa influenteze negativ placerea sexuala.

Ceea ce trebuie sa stie un cuplu care vrea sa incerce sexul anal tine tocmai de aceste situatii despre care ti-am vorbit. Sexual anal poate fi incercat numai dupa multa experienta de viata sexuala, cand cei doi parteneri au invatat ce inseamna si cum se obtine relaxarea, placerea si orgasmul, dupa ce pot spune ca pentru ei nu mai exista "bariere" in gandire si sunt capabali de o gandire deschisa, dupa ce pot spune ca sexul vaginal si oral nu mai au "taine" pentru ei.

Sexul anal nu este in nici un fel o idee buna pentru debutul in viata sexuala.

Pentru barbat, placerea penetrarii anale are atat o componenta fizica data de stimularea intensa a glandului cat si o componenta psihica data de sentimentul posesiunii (depline). La femeie, penetrarea anala nu are aceste componente ale placerii - penetrarea anala nu stimuleaza clitorisul, vulva sau intrarea vaginala iar sentimentul de a fi posedata in acest mod nu este unul tocmai placut. Bineinteles, placerea de a a poseda si a fi posedat anal este discutabila, fiecare stie mai bine cum s-ar simti in aceste posturi.

Si poate nu ar fi rau ca barbatul, cel care penetreaza, sa incerce macar un exercitiu de imaginatie : i-ar place sa fie penetrat anal ? Asta pentru a-si face (cat de cat) o idee despre senzatia obtinuta si a avea (cat de cat) o idee despre cam ce placere i-ar oferi partenerei. Fiindca imi inchipui ca orice barbat se gandeste si la partenera, nu numai la sine, nu-i asa ?

Sper ca ideea de a incerca sexual anal nu se datoreaza faptului ca te lasi "luat de valul" filmelor sau publicatiilor de "specialitate" care prezinta femeia in extaz in timpul sexului anal ...

Este normal ca in activitatea sexuala sa incerci cate ceva nou dar nu este in nici un caz normal sa cedezi unor presiuni (sau rugaminti-presiuni) sau sa te angajezi in actiuni pe care nu le poti controla.

Concluzie ? Daca esti incepator sau ai trecut pana acum prin viata sexuala "ca rata prin apa", este mai bine sa ai grija de ABC-ul vietii sexuale. Sexul anal este XYZ ... smile

sursa:
http://www.prezervativ.ro/diverse/sex_anal.php



 
grandmasterBDate: Monday, 2011-07-04, 22:25:14 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Sexul anal - Chestionar


De ce trabuie ca cineva sa aiba un contact sexual anal?


Pentru multi oameni sexul anal este taboo. In anii 90 sexul anal a fost foarte criticat datorita virusului HIV, acesta transmitandu-se usor astfel. Totusi sexul anal este foarte apreciat de unii iar altii il urasc. Altii se simt tentati tocmai pentru ca este atat de misterios si necunoscut.

Ce este analingus?

O alta parte a corpului care unor oameni le face placere sa o linga sau suga este anusul. Acesta are jumatate din terminatiunile nervoase in zona pelviana si multi oameni gasesc foarte excitanta atingerea acestei zone. Exista insa unele masuri de precautie care trebuie luate in considerare in cazul anilingus-ului. Anusul si rectul poarta multe bacterii care traiesc in partea inferioara a tubului digestiv, practicarea anilingus-ului putand fi foarte riscanta datorita posibilitatii infestarii cu aceste bacterii.

Doare sexul anal?

Sexul anal nu ar trebui sa doara. Daca acest lucru se intampla inseamna ca nu faceti ce trebuie. Cu destul lubrifiant si rabdare este foarte posibil ca sexul anal sa va placa si chiar sa devina un mod sigur si placut de a va imbogati viata sexuala. Totusi unii nu accepta sexul anal si trebuie sa le respectati limitele.

Poate aduce placere sexul anal?

Placerea pe care o aduce sexul anal provine din mai multe surse. Facand ceva "obraznic" face placere multora mai ales cand este vorba de sex iar "condimentarea" vietii sexuale care a devenit plictisitoare poate fi benefica. Componenta fizica a placerii sexuale anale este diferita de oricare alta senzatie. Rectul este captusit cu nervi care comanda creierului producerea unor placeri intense atunci cand sunt stimulati. Pentru barbati glanda prostatica produce placeri foarte mari iar penisul este stimulat prin penetrarea de catre muschii anusului intr-un mod unic.

Ce imi trebuie pentru a avea un contact sexual anal?

Cele mai importante sfaturi legate de sexul anal sunt folosire lubrifiantilor a prezervativului si inzestrarea cu ceva mai multa rabdare. Nu folositi lubrifianti pe baza de uleiuri si verificati daca acestia sunt compatibili cu folosirea prezervativului. Lubrifiantii pe baza de uleiuri si uleiurile pentru bebelusi pot distruge prezervativul cu mult inainte de terminarea actului sexual.

Trebuie se folosesc prezervativul?

Chiar daca sunteti siguri de sanatatea partenerului folosiea prezervativului este indicata datorita faptului ca rectul este purtator de multe bacterii care va pot imbolnavi.

Cum se pregateste sexul anal?


Rabdarea este foarte importanta. Prima penetrare este dificila pentru ca anusul este o portiune foarte stramta, la deschiderea exteriaora a rectului, avand rolul de a controla eliminarea fecalelor. Este partial sub control voluntar si partial sensibil la stimulenti. Partenerul trebuie sa stea relaxat iar tu poti incepe prin penetrarea anusului cu degetul sau cu un alt obiect sexual mai suptire decat penisul ce in prealabil a fost bine lubrfiat. Trebuie sa astepti ca anusul sa se acomodeze cu acesta. Continua apoi prin introducerea unui al doilea deget pentru a te apropia de grosimea penisului (probabil un al doilea deget este suficient). Dupa acomodarea cu aceasta grosime poti incerca penetrarea cu penisul.

Ce pozitie ar trebui sa folosesc?

Pentru actul propriu-zis, alegerea pozitiei este foarte importanta. Multe femei prefera sa fie deasupra astfel putand sa controleze penetrarea, altele prefera sa stea in genunchi si aplecate in fata sau sa stea pe intinse pe o parte penetrarea avand loc din lateral. Intotdeauna asculta-ti partenerul iar daca in timpul actului apare durerea trebuie folosit mai mult lubrifiant. Atentie la penetrare si nu fiti brutali pentru a nu provoca dureri care pot strica placere contactului.

Pot ramane insarcinata prin sex anal?

Tehnic acest lucru nu se poate intampla pentru ca sperma nu are cum sa ajunga in vagin. Insa daca sperma se scurge in afara rectului si intra I contact cu vaginul este posibila produceea unei sarcini.

Daca nu imi face placere?

Poti descoperi ca sexul anal nu este pentru tine. Nu este nici o problema. Nimeni nu este obligat sa faca practice sexul anal.


 
Forum » Riddick University » Anal Sex » Sex anal - FAQ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024