Tuesday, 2024-05-07, 22:38:08
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: lussy, deea, silvye, yasash  
Forum » Riddick University » Anal Sex » Tips & trix
Tips & trix
yasashDate: Friday, 2010-09-03, 13:14:22 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sexul anal

Afla cum sa-ti faci aventurile anale placute. Exista anumite lucruri pe care trebuie sa le stii despre sexul anal inainte sa incepi sa-l savurez

In practica, anusul nu a fost folosit numai pentru eliminarea excrementelor pentru o lunga perioada de timp deoarece a servit de multe ori si ca "substitut" pentru vagin. In plus, multe femei sustin ca este chiar mai usor pentru ele sa experimenteze orgasmul prin sex anal decat prin sex vaginal.

Cu toate acestea, gandul penetrarii anale trezeste sentimente neplacute intr-un numar mare de oameni. Barbatii care au o dorinta enorma de a-si introduce penisul in anusul partenerei pot avea prejudecati impotriva sexului anal deoarece se tem ca acest lucru ar putea fi o aluzie la homosexualitate. Femeile, pe de alta parte, se tem de durere. Daca vrei sa faci sex anal, am pregatit cateva recomandari privind modul in care poti face lucrurile mai usoare pentru tine.

1. Nu folosi forta
Este important ca ambii parteneri sa isi doreasca cu adevarat sexul anal inainte de a-l face. Pentru acele femei care se tem de sexul anal sau o fac de dragul partenerului, le va fi mai greu sa se relaxeze pana la punctul in care actul sexual nu va mai fi dureros. Si sexul anal poate fi cu adevarat dureros.

2. Relaxeaza-te
Relaxarea este de o importanta cheie in sexul anal. De asemenea, este recomandat sa respiri profund. Te intrebi de ce? Muschii sfincterului anal sunt foarte puternici. Acestia se gasesc in jurul deschizaturii anale si controleaza functionarea intestinelor. Daca penetrezi anusul si nu respiri profund in timpul asta, vei simti durere.

De asemenea, este recomandat sa nu sariti peste preludiu cu ajutorul degetelor sau o mica jucarie sexuala si sa folositi mult lubrifiant inainte de penetrare. Este important ca muschii sfincterului sa aiba suficient timp sa se adapteze la obiectul de penetrare inainte de a fi inlocuit cu un penis real. Niciodata nu penetra anusul cu forta. Lasa-l sa se dilate de la sine si sa se adapteze la obiectul pe care il introduci.

3. Lubrifiant, lubrifiant si iar lubrifiant
Nu uita sa folosesti lubrifiant si in timpul actului sexual anal, nu doar inainte de penetrare. Daca folosesti prezervative din latex, lubrifiantul ar trebuie sa fie pe baza de apa.

4. Nu grabi lucrurile
Tine minte ca nu e de dorit sa te grabesti. Daca penetrezi anusul partenerei repede, ii poti provoca dureri mari si dezgustul fata de sexul anal pentru totdeauna. Deci, fa-o infinit de incet, incet, incet si foloseste mult lubrifiant pentru a face sexul anal mai interesant pentru amandoi.

5. Foloseste protectie
Da, partenera ta poate ramane insarcinata prin sex anal deoarece lichidul seminal poate ajunge si in vagin. Chiar daca sansele de a ramane insarcinata sunt mai mici decat prin sex vaginal, protectia este oricand binevenita. In plus, este mai usor sa patrunzi deschiderea anala cu ajutorul unui prezervativ si veti fi protejati si de infectiile ginecologice si de diferite boli cu transmitere sexuala.

6. Asigurati-va ca sunteti curati
Daca vreti sa faceti si sex oral in timp ce practicati sexul anal, spala-ti bine penisul (preferabil cu un sapun cu pH mic), abia apoi continua. Bacteriile din anus ar putea provoca iritatii sau infectii daca sunt transmise in alte parti ale corpului.

Pentru a incheia, iti mai oferim un sfat: nu renunta la sexul anal de la prima incercare. Fiecare cuplu are nevoie de practica, deci totul se poate dovedi atat de placut pe cat ar trebui daca esti persistent. Fii rabdator si acorda-ti timp pentru a invata sexul anal in practica - stii ce se spune, a treia oara este cu noroc.

sursa:
http://www.sexgen.ro/cuplu....5793021


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
nutzyDate: Friday, 2010-09-17, 16:03:43 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Sex anal: Afla totul despre cum sa faci sex anal

Sexul anal starneste reactii diferite: barbatii sunt pentru, iar femeile se impart in doua grupe - cele carora sexul anal nu li se pare niciodata suficient si cele care nu vor nimic mai aproape de 10 metri de anusul lor.

Sex anal: de ce ne place?

Sexul anal va poate oferi amandurora senzatii incredibile de placere cu conditia de a fi facut cum trebuie. Femeile pot experimenta senzatii care nu sunt nici pe departe asemanatoare cu ceea ce simt cand fac sex vaginal sau cand clitorisul le este stimulat. Cand rectul este pregatit pentru penetrare, acesta va "inghiti" literlamente penisul si pur si simplu nu te vei mai satura de placere.

In plus, tuturor ne place sa calcam peste tabu-uri si regulile stabilite de societate. Sexul anal este cu siguranta cate putin din amandoua si exista o multime de prejudecati si stereotipuri legate de el. De aceea, e placut sa incerci ceva ce nu multi oameni indraznesc sa faca. Nimeni nu stie despre asta si va fi un mic secret care te va apropia pe tine si pe partener/a mai mult.

Sex anal: de ce nu ne place?

Daca nu e facut cum trebuie, sexul anal poate fi extrem de dureros pentru femei, deci nu te gandi niciodata la sexul anal ca la o penetrare normala. In schimb, fii delicat si misca-te incet. Te sfatuim sa folosesti mult lubrifiant. Aplica-l pana simti ca exagerezi si tine minte ca rectul nu are nici o sursa de lubrifiere.

Ca sa eviti durerea, nu te apropia de anusul partenerei daca nu e complet excitata. Inainte de a o penetra, asigura-te ca sunteti amandoi relaxati si excitati: maseaza-i si saruta-i zona anala, o va face sa se simta in siguranta si relaxata. Nu uita ca o atmosfera relaxata e cheia pentru sexul anal fara dureri.

Totodata, femeile petrec mult timp pentru a fi curate, frumos mirositoare si sa arate perfect din toate punctele de vedere. O singura incercare de sex anal le poate distruge aceasta imagine despre sine.

Sexul anal poate fi foarte neplacut din punct de vedere vizual, avand in vedere ca penisul poate iesi din anus pregatit pentru o spalare zdravana (daca anusul nu a fost curatat in prealabil). Tine minte ca e normal sa se intample asta pentru ca scopul principal al rectului e cu totul altul. Un dus anal serios poate rezolva o asemenea problema. Poti incerca chiar sa incluzi baia in preludiul pentru sex anal.

Pozitii pentru sex anal

Sexul anal se poate practica si in asa-numita pozitie "doggy-style". Daca ai destula experienta si esti relaxata si excitata indeajuns, surprinde-ti partenerul cu noi pozitii, cum ar fi cea a misionarului, in care iti ridici picioarele putin mai mult in aer astfel incat penisul sa ajunga la anus mai usor.

La fel de bine puteti incerca pozitia lingura sau pe la spate. Arata-i ca anusul tau e gata pentru tot felul de pozne. La sfarsit, surprinde-l urcandu-te deasupra lui, astfel incat tu vei putea conduce miscarile penisului in anus si vei stabili profunzimea si ritmul de penetrare.

De asemenea, poti sta fata in fata sau cu spatele la partener. Iti sugeram sa stati fata in fata pentru ca aceasta pozitie ii va permite sa iti stimuleze sanii si, fireste, clitorisul, care poate fi usor de atins in timpul penetrarii. Incearca sa nu folosesti aceeasi pozitie pe care amanadoi ati exersat-o prea mult timp.

Jucariile sexuale anale

Indiferent ca sexul anal devine din ce in ce mai popular sau nu, adevarul este ca joaca anala (care include atat penetrarea, cat si stimularea exterioara sau a oricarei parti a anusului) este un mod sigur si sanatos de a-ti extinde explorarea erotica.

Joaca anala se concentreaza pe placerea atat fizica, cat si psihologica si pentru multi oameni deschide noi cai ale sexualitatii lor, lucru ce are impact asupra tuturor aspectelor legate de viata lor sexuala. Pentru altii e doar ceva ce au incercat.

Un mod minunat de a explora joaca sexuala anala este prin utilizarea jucariilor sexuale anale. Exista insa unele probleme de siguranta in ceea ce priveste jucariile sexuale anale pe care trebuie sa iei in calcul. Totodata, iti recomandam sa folosesti numai jucarii proiectate special pentru stimularea anala.

Sfaturi privind alegerea si utilizarea jucariilor sexuale anale

- daca nu stii de unde sa incepi, este intotdeauna bine sa alegi ceva mic, incet si sa folosesti mult lubrifiant;
- lubrifiantele groase tind in general sa fie mai bune pentru joaca anala deoarece rezista mai mult decat cele subtiri care se intind usor;
- multe jucarii anale prezinta o curba conceputa pentru stimularea prostatei, care poate fi utilizata si pentru stimularea punctului G;
- repetam problema de siguranta principala si anume, foloseste numai jucarii cu o baza mai groasa pentru a preveni alunecarea acesteia in rect si asigura-te ca este fina si fara striatii de orice fel.

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex....7264035


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
grandmasterBDate: Monday, 2011-07-04, 22:27:45 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Secretele sexului anal

Din cele mai vechi timpuri aceasta practica sexuala a fost extrem de controversata si considerata anormala in viata de cuplu.

Gradul ridicat de risc al sexului anal este semnalat atat din punct de vedere al igienei, cat si al sensibilitatii anusului. Desi se practica frecvent in cuplurile heterosexuale, este inevitabil asociat celor homosexuale si blamat din timpuri stravechi.

Sexul anal se accepta in relatiile heterosexuale cu atat mai mult cu cat reprezinta o modalitate sigura de evitare a sarcinii si de pastrare a himenului intact (in culturile in care se respecta regulile stricte impotriva practicarii sexului premarital). Se prefera si pentru ca anusul este mai stramt decat vaginul (mai cu seama dupa ce o femeie trece prin perioada sarcinii), are potential erogen sporit, ceea ce inseamna satisfactie pentru ambii parteneri.

Dincolo de perspectiva mitologica, in care sexul anal era considerat un fetis sau o practica “interzisa”, fiind asociat fie cu teama de vagin a barbatilor, fie cu violenta (din pricina posibilitatii de vatamare a anusului), exista riscuri reale si pentru transmiterea BTS. Utilizarea prezervativului este obligatorie, mai cu seama intre partenerii care nu formeaza un cuplu stabil. Concentratia mare de globule albe din jurul rectului, capacitatea de absorbtie a anusului si riscul crescut de iritare, fac ca zona sa fie expusa transmiterii unor boli sexuale, a aparitiei fisurilor, hemoroizilor si, in cazuri extreme, a cancerului anal.

In unele culturi, sexul anal este considerat o practica homosexuala, chiar daca se desfasoara in cupluri heterosexuale. Este vorba despre pegging, termen aparut in 2001 pentru a denumi metoda prin care o femeie isi penetreaza anal partenerul, cu ajutorul unui vibrator sau al altor adjuvanti sexuali. S-a estimat ca numarul persoanelor heterosexuale care practica sex anal se incadreaza undeva intre 30% si 50%.

4 pozitii preferabile pentru sexul anal:

1. Doggie-style

E clasica, e placuta, poate fi si comoda. Presupune ca partenera ta sa se aseze pe pat “in patru labe”, iar tu sa te sprijini pe genunchi in timp ce o penetrezi din spate.

2. Half-bed

Poate ca din aceasta pozitie rotulele voastre nu au parte de toata distractia din lume, dar presupunem ca merita… Trebuie ca ea sa se aseze in genunchi, sa se aplece usor si sa se sprijine de marginea patului, iar tu sa faci cam acelasi lucru, pozitionat in spatele ei. Avantajul este ca iti poti folosi mainile pentru a-i cuprinde corpul si a-i stimula simultan alte zone.

3. Analcrobatie

Seamana cu o alta pozitie pe care o preferi (te lasam sa ghicesti…), iar faptul ca are intrebuintare duala nu poate fi decat un lucru bun… Partenera ta se va aseza cu spatele pe pat, iar tu vei ramane in fata ei, in genunchi. Trebuie ca ea sa isi sprijine piciorele pe umerii tai, iar tu sa ii sustii bazinul si sa te inclini usor in fata. S-ar putea sa nu fie cea mai comoda pozitie… noroc ca se compenseaza cu altfel de satisfactie!

4. Spoon-style

Este cunoscuta pozite “intr-o parte”, care functioneaza de minune in cazul sexului anal. Destul de simpla, mai cu seama pentru partenera ta, are si un grad sporit de intimitate. Ea se asaza pe pat, in pozitie de “foetus”, iar tu te pliezi frumos din spate, pe formele corpului ei. In timpul penetrarii, ii poti stimula clitorisul cu degetele.

De stiut:

- foloseste prezervativ cu lubrifiant;

- foloseste lubrifiant si in cazul penetrarii cu ajutorul degetelor;

- poti practica sexul oral anal, dar numai in conditii de igiena sora cu perfectiunea!


De la ei:

- postillionage = introducerea unui deget in anusul partenerului sexual;

- butt plugs = folosirea jucariilor sexuale pentru insertie anala;

- rimming = sex oral anal

- fisting = introducerea mainii in anusul partenerului sexual… (Oouch! de la noi).


 
maximusDate: Monday, 2013-05-06, 18:04:58 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Anal Play Tips

Remember our butt mantra "relaxation, lubrication, communication" and you should be happily enjoying fun, pleasurable anal sex in no time:

** Relaxation is crucial to anal play. Two anal sphincters surround and protect the anal opening. If you make friends with these muscles and learn to relax them, you’ll quickly discover why folks love anal play. Remember, if you feel any pain or discomfort at any time, slow down and relax!
** Lubrication protects delicate anal tissues. It also makes yummy sensations even more delicious. Because butts do not create natural lubrication (like vaginas), lube out of the bottle is absolutely required.
** Communication is another method of protecting yourself and your partner. Especially if you’re just starting to explore anal sex, it’s important that the partner being penetrated should always be in complete control of what’s happening, and how fast, how much, and how deep. Connect with your partner about what feels good and what doesn’t!

http://www.babeland.com/sexinfo/howto/choose-anal-toy


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20



Message edited by maximus - Monday, 2013-05-06, 18:05:30
 
Forum » Riddick University » Anal Sex » Tips & trix
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024