Saturday, 2024-04-27, 01:59:36
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nutzy, yasash  
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj - Ebook
Masaj - Ebook
yasashDate: Thursday, 2010-07-29, 15:23:48 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Masajul Erotic

Bazele

1. Începe prin a stabili locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul ca nimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata de lumânari.
2. O idee buna este sa pui partenerul(a) sa faca o baie calda înainte de masaj — aceasta îi va deschide porii si va face masajul sa fie de doua ori mai placut.
3. Paturile, cearsafurile si prosoapele pe care le vei folosi în timpul masajului ar fi bine sa fie caldute.
4. Fa un fel de interviu cu partenerul(a). Întreaba-l(o) daca are fantezii (pe care le poti încorpora în discutia fierbinte de mai târziu), care îi sunt zonele erogene si daca este ranit pe undeva. Întreaba-l(o) cum se masturbeaza. Ar fi bine sa afli daca îi place stimularea punctului G, a scrotului, a prostatei sau daca îi plac vibratoarele.
5. Începe masajul cu partenerul(a) stând cu fata în jos, asezat pe cearsaf si patura. Reaminteste-i sa respire usor si regulat. Asaza-ti mâinile pe partea superioara si inferioara a spatelui partenerului si cere-i sa-si imagineze cum cu fiecare respiratie se adânceste tot mai mult în masa. Ramâi asa pentru un timp.
6. Ia o pana. Spune-i: ”O sa te mângâi cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona în care te ating.”. Misca usor pana în sus si în jos pe corpul partenerului.
7. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent doar la aceasta senmzatie. Mângâie-i tot corpul.
8. Începe-ti masajul pe spatele partenerului(ei). Continua cu gâtul, picioarele si talpile. Saruta ceafa partenerului(ei) din când în când.
9. Pune partenerul(a) sa se întoarca cu fata în sus si mângâie-l cu blana pe partea frontala a corpului.
10. Maseaza partea frontala a picioarelor.
11. Atata partenerul(a) apropiindu-te de organele genitale, mângâindu-i coapsele interioare si sfârcurile.
12. Maseaza-i abdomenul.
13. Maseaza-i bratele.
14. Mergi în cercuri în jurul sfârcurilor partenerului cu palmele, mentinând gura lânga urechea lui(ei). Foloseste aceasta ocazie pentru a-i sopti ceva sexy. Lasa limbajul corpului sa reflecte placerea pe care o simti.
15. Foloseste atatarea, atingând în trecere organele genitale ale partenerului(ei). Spune-i sa-si imagineze o caldura excitanta, aparând în zona genitala si apoi propagându-se în întreg corpul.
16. Aplica masajul genital pâna la orgasm(e) daca este posibil sau dorit. Multor femei le va placea daca vibratorul va face parte din masaj.
17. Acopera-ti partenerul(a) cu o patura si asaza-ti mâinile pe inima lui(ei) si pe zona genitala. Ramâi asa un timp.

Avansati(I)

Introducere
Acest ghid te învata sa aplici si sa primesti masajul erotic. Vei învata cum sa îti faci partenerul(a) sa se relaxeze.
Cel mai bine este sa aplici masajul erotic cât timp partenerul(a) sta întins pe o masa de masaj. Dupa ce pregatesti spatiul astfel încât sa fie caldut si placut, poti începe cu un masaj senzual si relaxant, înainte de a trece la centrele sexuale ale partenerului(ei). Ideea este sa aduci partenerul(a) la un nivel ridicat de excitare si sa-l (o) mentii la acest nivel mai mult timp.

La barbati acest lucru este facut prin comunicare verbala si nonverbala.
La femei acest lucru este cel mai bine realizat folosind un masaj pentru punctul G sau pentru clitoris, pentru a ajunge la orgasm multiplu.

Preliminarii
Crearea unui spatiu senzual si atragator pentru masajul erotic arata ca tii la partenerul(a) tau(ta) si la placere. Începe prin a opri telefoanele. Pune-ti pe usa un semn "Nu deranjati", lumina din camera asigurati-o cu lumânari, da foc la betisoare parfumate si creste tenperatura camerei astfel încât un om sa se simta comfortabil fara haine.
Tine lubrifiantii, uleiurile si manusile la îndemâna si acopera masa de masaj cu o patura si peste patura un cearsaf curat. Poti lasa marginile paturii sa atârne pe lânga masa astfel încât sa îti poti acoperi partenerul(a) dupa ce masajul s-a terminat.

O idee buna ar fi sa pui niste muzica pentru a crea atmosfera. Ai grija la ungii; taie-le daca este necesar.

Lubrifierea
O asemanare între barbati si femei este ca este nevoie de lubrifiant la masajul organelor genitale; aceasta va face experienta mai placuta si va preveni aparitia ranilor. O diferenta între barbati si femei este ca barbatii pot folosi orice fel de lubrifiant, pe când femeile ar trebui sa le foloseasca doar pe cele pe baza de apa, pentru a evita infectiile vaginale. Pentru masajul genital la barbati sau pentru masajul pe orice alta parte a corpului unei femei poti cumpara uleiuri speciale pentru masaj sau poti folosi uleiuri vegetale (cum ar fi cel de floarea-soarelui).
Asigura-te ca lubrifiantii si uleiurile sunt caldute înainte de a le folosi.

Buna comunicare
În timpul fazei relaxarii si fazei genitale este important ca persoana de pe masa sa poata sa aiba rugaminti sau comentarii. Ea sau el ar trebui sa poata mentiona orice îl face sa nu simta placerea sau comfortul pe care îl merita. Rugaminti de genul nevoia de a merge la baie, ca atingerea sa fie mai puternica sau mai usoara, de a lua o pauza, nevoia de caldura mai ridicata sunt semne ca nivelurile de comunicare si încredere sunt mari.
Ar trebui sa fie clar ca amândoi partenerii trebuie sa fie de acord ca relatia sa includa posibilitatea intimitatii sexuale înainte de a trece la masajul erotic. Situatii în care partenerul(a) care face masajul încearca sa treaca de la un masaj de relaxare la unul erotic pentru prima data, dar celalalt partener se astepta la un simplu masaj de relaxare sau nu crede ca prietenia lor trebuie sa includa sex, pot fi cel putin jenante. E bine sa aduceti în discutie acest subiect înainte de a trece la orice actiune.

Avansati(II)

Sugestii pentru masajul erotic masculin
Exista multe tipuri de masaj care dau placere unui barbat. Daca el nu zice nimic împotriva, de obicei poti presupune ca un masaj ferm si continuu este cea mai buna solutie. Voi sugera câteva tehnici de masaj, dar puteti folosi una proprie. Multi oameni prefera sa aleaga doua tipuri de masaj si sa le alterneze pe o perioada de timp.

"Liftul"- Cu penisul asezat pe burta apuca în mâna testiculele. Podul palmei de la cealalta mâna trebuie sa alunece în sus si în jos pe penis (asezat în pozitia de mai sus).
"Nicovala"- Adu mâna pe gland si las-o sa alunece în jos spre baza penisului. Când atinge baza, da-i drumul. Între timp adu cealalta mâna pe gland si fa aceeasi miscare. Repeta.
"Urcatul pe munte"- Ia penisul într-o mâna si, usor si senzual, mângâie-l cam zece minute, apoi freaca-l o data în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea senzuala înca vreo zece secunde (posibil frecându-l foarte usor în sus si în jos). Apoi freaca penisul de doua ori în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea si apoi freaca-l de trei ori, etc. Continua pâna când ejacularea este inevitabila.

Sfârsitul
Depinde de voi doi daca terminati cu o ejaculare. Daca da, atunci partenera poate continua sa ofere placere si în timpul ejacularii, pâna când partenerul îi cere sa se opreasca. La sfârsitul masajului (chiar daca exista sau nu ejaculare) persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de sub ea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.

Femeia

Introducere
Senzitivitatea sexuala feminina este diferita de cea masculina, din mai multe puncte de vedere:
1. Excitarea femeii tinde sa fie mai legata de starea emotionala si de sentimentele ei fata de partener.
2. Femeile pot ajunge la orgasm prin doua moduri diferite: Prin stimularea punctului G si prin stimularea clitorisului. Multe femei caracterizeaza orgasmul clitoral ca fiind mai "ascutit”, iar celalalt mai "adândc”.
3. Femeile sunt inconsecvente în tipul de stimulare sexuala pe care îl prefera si modul în care acesta este aplicat.
4. Excitarea femeii ia mai mult timp dar poate dura mai mult si poate fi mai intensa decât cea masculina.
5.Femeile pot avea foarte des orgasme multiple, daca stimularea continua dupa primul (mai ales prin stimularea punctului G).
Masajul erotic pentru femei difera de cel pentru barbat. Atâta timp cât femeile pot savura stimularea si dupa orgasm nu exista nici un motiv pentru ele sa spuna stop. Orgasmele multiple pot face ca nivelul excitarii sa fie foarte înalt si sa tina foarte mult.

Lingam

Informatii generale
Cuvântul sanscrit pentru organul sexual masculin este Lingam si ar putea avea întelesul de “Bagheta de lumina”. În Tantra Lingam-ul este vazut cu respect si onorat, o “Bagheta de lumina” care concentreaza energia creativa si placerea.
Scopul masajului Lingam este de a crea un mediu în care barbatul se poate relaxa si primi placere de la Lingam-ul lui. Partenera simte placerea de a facilita si a fi martora la transformarea barbatului într-unul mai blând. Masajul Lingam poate fi folosit ca o forma de sex protejat (când sunt folosite manusi de latex) si este un procedeu excelent de a construi încredere si intimitate. Este deseori folosit pentru a-i ajuta pe barbati în a trece peste o conditie sexuala negativa si o trauma.
Orgasmul nu este scopul masajului Lingam, desi deseori este un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este sa masezi Lingam-ul, inclusiv testiculele, perineul si punctul G barbatesc si sa dai barbatului o forma de placere cu care nu este obisnuit. Din acest punct de vedere, ambii parteneri se relaxeaza prin masaj.
Barbatii trebuie sa învete sa se RELAXEZE si sa PRIMEASCA. Conceptia generala a barbatului este cea a unuia care face si este orientata spre scopul final. Masajul Lingam permite barbatului sa îsi descopere o parte mai blânda si mai receptiva si sa traiasca o placere netraditionala.

Pregatirea
Fa o baie sau un dus fierbinte. Nu te grabi si respira adânc. O respiratie constienta, relaxata te va scoate dintr-un proces mintal si te va pune în contact cu propriile trairi. Relaxeaza-ti stomacul si elibereaza tensiunea pe care majoritatea o tinem acolo.
Du-te la toaleta înainte ca masajul sa înceapa. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci când vezica si intestinele sunt goale.
Alunga-ti gândurile si intra în contact emotional cu partenera prin îmbratisari si prin priviri, încercând sa ajungeti într-o stare de relaxare si încredere.

Procedeul
Pune-ti partenerul sa stea pe spate cu o perna sub cap astfele încât sa te poata privi. Pune o perna acoperita cu un prosop sub solduri. Picioarele trebuie sa fie departate cu genunchii usor îndoiti (pernute sub genunchi pot ajuta) si cu organele genitale clar expuse pentru masaj.
Asaza-te cu picioarele încrucisate între picioarele lui. Înainte de a-i atinge corpul începe printr-o respiratie adânca, relaxata. Maseaza usor picioarele abdomenul, coapsele pieptul, sfârcurile, etc. pentru ca partenerul sa se relaxeze. Adu-i aminte sa respire adânc si sa se afunde si mai mult în relaxare.

Yoni

Una dintre tehnicile preferate de femei este masajul Yoni.

Informatii generale
Yoni (pronuntat ioni) este un cuvânt de origine sanscrita, însemnând vagin.
Scopul masajului Yoni este de a crea pentru femeie un mediu relaxant si de a o face sa aiba un nivel foarte ridicat de excitare si sa simta foarte multa placere în Yoni.

Scopul masajului Yoni nu este orgasmul. Acesta este doar un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este de fapt de a oferi placere Yoni-ului. Din acest punct de vedere, atât cel care maseaza cât si cea care este masata se pot relaxa, nefiind îngrijorati ca trebuie sa ajunga la orgasm. Când aceasta se întâmpla însa, orgasmul este mult mai satisfacator si mai intens.
Este bine ca cel care face masajul sa nu se astepte la nimic în schimb. Trebuie doar sa lase pe cea masata sa se relaxeze. Bineînteles alte activitati sexuale pot urma dupa masaj, dar aceasta ar trebui sa fie la alegerea femeii. Din acest punct de vedere masajul va construi o mai mare intimitate si încredere si va extinde orizontul tau sexual.

Pregatirea
O baie fierbinte înainte relaxeaza ambii parteneri. E nevoie de un spatiu linistit cu muzica placuta, lumânari, pernute sau orice de care e nevoie pentru ca participantii sa se simta relaxati si în siguranta.E de preferat sa mergeti la toaleta înainte de a începe masajul, ca acesta sa nu fie întrerupt.Încearca sa intri în legatura spirituala cu partenera ta, prin îmbratisari, prin priviri sau orice va face sa va simtiti bine.

Procedeul
Pune-ti partenera sa stea întinsa pe spate cu o perna sub cap astfel încât sa poata privi în jos spre organele ei genitale si în sus spre tine. Pune-i o perna acoperita într-un prosop sub solduri. Spune-i sa îsi departeze picioarele si sa-si îndoaie putin genunchii (o perna sub genunchi este folositoare), astfel încât zona ei genitala sa fie perfect libera pentru masaj.
Apoi asaza-te cu picioarele încrucisate între picioarele partenerei. Poti sa stai chiar pe o perna. Aceasta pozitie îti permite accesul direct la Yoni-ul partenerei si la alte parti ale corpului ei. Înainte de a o atinge respira adânc pentru a te relaxa. Amândoi ar trebui sa mentineti respiratia adânca, înceata si relaxanta în tot timpul masajului. Va trebui sa fii foarte atent la respiratia ei si sa o atentionezi blând atunci când se abate de la ritm. Respiratia adânca este foarte importanta.

Barbatul...

Pasul unu
Fa un masaj general. Începe cu spatele si include spatele picioarelor. Apoi pune persoana sa se întoarca si fa-i un masaj al partii frontale. Treci pesteb întregul corp, inclusiv peste zona pubiana.
Pasul doi
Aplica una dintre tehnicile de masaj sexual prezentate saptamânal în site-ul nostru.
Pasul trei
Citeste “Idei generale” de mai jos. Încearca sa ridici nivelul de energie sexuala. Opreste-te din atingeri când s-a terminat si acopera partenerul cu un cearsaf. Dupa 5-10 minute, dezveleste partenerul si sterge uleiul.

Idei generale

Evitarea ejacularii
Aceasta experienta este mult mai placuta daca partenerul NU ejaculeaza (nici în timpul masajului nici în timpul “ Marelui Final”, nici dupa).
“Marele Final”
“Marele Final” este un moment, când masajul îsi atinge climaxul, în care persoana masata ia o serie de sapte inspirari si expirari adânci. Apoi, persoana care maseaza se retrage (si ramâne retrasa) în timp ce persoana masata îsi ridica spatele si picioarele un pic (aproape ca la un “abdomen”), îsi tine respiratia si îsi contracta toti muschii corpului, mentinând aceasta pozitie timp de 20 de secunde.
Acest lucru este urmat de relaxare totala si revenirea la o respiratie normala. Este neobisnuit ca aceasta sa provoace o eliberare emotionala sau orice fel de reactie emotionala.
Persoana care face masajul ar trebui sa fie atenta si sa priveasca persoana de pe masa (“mentinând distanta”), dar nu trebuie sa intervina. Este o idee buna sa acoperi persoana cu un cearsaf dupa “Marele Final” si sa pui o muzica potrivita.
În general, intensitatea masajului ar trebui sa creasca (odata cu intensitatea muzicii — sugeram un Vangellis- “Chariots of Fire”) pâna la acest final.

Respiratia
Ea este foarte importanta. Când primesti un masaj ca acesta, o mare placere se obtine din respiratii adânci si regulate, daca nu se intra în hiperventilatie (caz în care sugeram a se respira într-o punga). O tehnica avansata pentru persoana care aplica masajul sa respire sincronizat cu cea masata.`

Mici tehnici ..

1. Freaca penisul între palme ca si când ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei.
2. Freaca penisul între palme ca si când ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei.
3. Tine penisul într-o mâna cu glandul în afara pumnului. Folosind cealalta palma (bine lubrifiata) maseaza încet si senzual glandul penisului. Schimba directia din când în când.
4. Trage pielea de pe penis spre baza cu o mâna. Cu cealalta mâna freaca penisul ca si când ai încerca sa desurubezi dopul unei sticle. Aceasta poate fi facuta cu degetul mare si cu cel aratator sau cu toata palma.
5. Prinde penisul între mâini. Strânge-l puternic si apoi freaca-l putin în sus si în jos. Repeta miscarea.
6. Apuca-i penisul cu ambele mâini (bine lubrifiate). Misca-le în sus si în jos pe penis în acelasi sens sau în sensuri diferite (o mâna într-un sens iar cealalta în celalalt sens).
7. Usor misca un deget pe partea dorsala a penisului. Întreaba-l care este cel; mai sensibil punct. Ciupeste-l apasa-l si freaca-l în acel punct.
8. Cu o mâna trage pielea penisului spre baza. Cu cealalta mâna alege puncte de pe penis si apasa din doua parti opuse si da drumul imediat sau dupa o scurta perioada de timp.

Pentru inceput

Pune o mâna bine lubrifiata pe labii, cu degetele spre anus.
Trege mâna spre buric. Exploreaza labiile interioare si exterioare cu degetele.
Trage usor de una si apoi de cealalta. Freaca labiile exterioare usor între aratator si degetul mare, apoi labiile interioare.

Autostopul
Încearca sa bagi primele doua degete în vagin, apoi arcuieste degetul mare ca si când ai face autostopul si apasaa pâna când degetul mare atinge clitorisul. Poti folosi o varietate de miscari în aceasta pozitie. Poti de asemenea vibra întreaga mâna.

Aproape...
Daca partenera ta are un loc anume care îi place sa-i fie lins sau mângâiat, încearca sa faci aceste lucruri dar în jurul locului respectiv, fara sa-l atingi decât ocazional. Acest truc o va face sã ajunga mai greu la orgasm, dar acesta va fi mult mai puternic atunci când va avea loc. Ca o varianta puteti încerca sa faceti asta chiar asupra punctului respectiv când ea este aproape de climax.

Apasa
Introdu usor un deget adânc în vagin si când ea este pregatita baga si al doilea deget. Apoi pune degetul mare pe anus. Nu-l introduce înauntru, însa apasa acolo în timp ce îti misti celelalte degete.

Degete...
Pune palma pe Muntele lui Venus (locul unde este parul pubian) si tine degetele usor pe labii. Asaza degetul mare pe coapsa. Usor dar ferm apasa cu palma pe Munte lui Venus si începe sa misti mâna circular, dar cu amploare mica.
Palma ar trebui sa nu alunece prea mult pe pielea ei în acest proces. Pielea este cea care ar trebui sa se miste. Repeta acest proces pâna ai facut 10 cercuri. Apoi ridica degetele si apasa usor cu vârfurile lor pe labii cam o data pe secunda pâna când ai apasat de 10 ori.
Ai grija ca apasarile trebuie sa fie usoare. Nu trebuie sa doara. Dupa aceasta stai vreo 5-10 secunde si repeta ciclul.

Ceasul
Cervixul unei femei poate fi gasit, de obicei, În capatul din fundul vaginului. Stimulati cu grija zona care înconjoara cervixul. Unele femei iubesc aceasta tehnica, iar altele o urasc.


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)



Message edited by yasash - Wednesday, 2010-08-04, 14:54:44
 
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj - Ebook
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024