Thursday, 2024-04-18, 23:02:46
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nutzy, yasash  
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj Erotic
Masaj Erotic
riddickDate: Saturday, 2010-07-31, 22:54:04 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Bazele masajului erotic

1. Incepe prin a stabili locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul ca nimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata de lumanari.

2. O idee buna este sa pui partenerul(a) sa faca o baie calda inainte de masaj- aceasta ii va deschide porii si va face masajul sa fie de doua ori mai placut.

3. Paturile, cearsafurile si prosoapele pe care le vei folosi in timpul masajului ar fi bine sa fie caldute.

4. Fa un fel de interviu cu partenerul(a). Intreaba-l(o) daca are fantezii (pe care le poti incorpora in discutia fierbinte de mai tarziu), care ii sunt zonele erogene si daca este ranit pe undeva. Intreaba-l(o) cum se masturbeaza. Ar fi bine sa afli daca ii place stimularea punctului G, a scrotului, a prostatei sau daca ii plac vibratoarele.

5. Incepe masajul cu partenerul(a) stand cu fata in jos, asezat pe cearsaf si patura. Reaminteste-i sa respire usor si regulat. Asaza-ti mainile pe partea superioara si inferioara a spatelui partenerului si cere-i sa-si imagineze cum cu fiecare respiratie se adanceste tot mai mult in masa. Ramai asa pentru un timp.

6. Ia o pana. Spune-i: ”O sa te mangai cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona in care te ating.”. Misca usor pana in sus si in jos pe corpul partenerului.

7. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent doar la aceasta senzatie. Mangaie-i tot corpul.

8. Incepe-ti masajul pe spatele partenerului(ei). Continua cu gatul, picioarele si talpile. Saruta ceafa partenerului(ei) din cand in cand.

9. Pune partenerul(a) sa se intoarca cu fata in sus si mangaie-l cu blana pe partea frontala a corpului.

10. Maseaza partea frontala a picioarelor.

11. Atata partenerul(a) apropiindu-te de organele genitale, mangaindu-i coapsele interioare si sfarcurile.

12. Maseaza-i abdomenul.

13. Maseaza-i bratele.

14. Mergi in cercuri in jurul sfarcurilor partenerului cu palmele, mentinand gura langa urechea lui(ei). Foloseste aceasta ocazie pentru a-i sopti ceva sexy. Lasa limbajul corpului sa reflecte placerea pe care o simti.

15. Foloseste atatarea, atingand in trecere organele genitale ale partenerului(ei). Spune-i sa-si imagineze o caldura excitanta, aparand in zona genitala si apoi propagandu-se in intreg corpul.

16. Aplica masajul genital pana la orgasm(e) daca este posibil sau dorit. Multor femei le va placea daca vibratorul va face parte din masaj.

17. Acopera-ti partenerul(a) cu o patura si asaza-ti mainile pe inima lui(ei) si pe zona genitala. Ramai asa un timp.

link:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....ele.htm


Alea iacta est !
 
yasashDate: Sunday, 2010-08-01, 17:09:08 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Masajul erotic: Avansati I

Acest ghid te invata sa aplici si sa primesti masajul erotic. Vei invata cum sa iti faci partenerul(a) sa se relaxeze.Cel mai bine este sa aplici masajul erotic cat timp partenerul(a) sta intins pe o masa de masaj. Dupa ce pregatesti spatiul astfel incat sa fie caldut si placut, poti incepe cu un masaj senzual si relaxant, inainte de a trece la centrele sexuale ale partenerului(ei).

Ideea este sa aduci partenerul(a) la un nivel ridicat de excitare si sa-l (o) mentii la acest nivel mai mult timp.La barbati acest lucru este facut prin comunicare verbala si nonverbala. La femei acest lucru este cel mai bine realizat folosind un masaj pentru punctul G sau pentru clitoris, pentru a ajunge la orgasm multiplu.

Preliminarii
Crearea unui spatiu senzual si atragator pentru masajul erotic arata ca tii la partenerul(a) tau(ta) si la placere. Incepe prin a opri telefoanele. Pune-ti pe usa un semn "Nu deranjati", lumina din camera asigurati-o cu lumanari, da foc la betisoare parfumate si creste tenperatura camerei astfel incat un om sa se simta comfortabil fara haine.

Tine lubrifiantii, uleiurile si manusile la indemana si acopera masa de masaj cu o patura si peste patura un cearsaf curat. Poti lasa marginile paturii sa atarne pe langa masa astfel incat sa iti poti acoperi partenerul(a) dupa ce masajul s-a terminat.

O idee buna ar fi sa pui niste muzica pentru a crea atmosfera. Ai grija la unghii; taie-le daca este necesar.

Lubrifierea
O asemanare intre barbati si femei este ca este nevoie de lubrifiant la masajul organelor genitale; aceasta va face experienta mai placuta si va preveni aparitia ranilor. O diferenta intre barbati si femei este ca barbatii pot folosi orice fel de lubrifiant, pe cand femeile ar trebui sa le foloseasca doar pe cele pe baza de apa, pentru a evita infectiile vaginale. Pentru masajul genital la barbati sau pentru masajul pe orice alta parte a corpului unei femei poti cumpara uleiuri speciale pentru masaj sau poti folosi uleiuri vegetale (cum ar fi cel de floarea-soarelui). Asigura-te ca lubrifiantii si uleiurile sunt caldute inainte de a le folosi.

Buna comunicare
In timpul fazei relaxarii si fazei genitale este important ca persoana de pe masa sa poata sa aiba cereri sau comentarii. Ea sau el ar trebui sa poata mentiona orice il face sa nu simta placerea sau comfortul pe care il merita. Rugaminti de genul nevoia de a merge la baie, ca atingerea sa fie mai puternica sau mai usoara, de a lua o pauza, nevoia de caldura mai ridicata sunt semne ca nivelurile de comunicare si incredere sunt mari. Ar trebui sa fie clar ca amandoi partenerii trebuie sa fie de acord ca relatia sa includa posibilitatea intimitatii sexuale inainte de a trece la masajul erotic. Situatii in care partenerul(a) care face masajul incearca sa treaca de la un masaj de relaxare la unul erotic pentru prima data, dar celalalt partener se astepta la un simplu masaj de relaxare sau nu crede ca prietenia lor trebuie sa includa sex, pot fi cel putin jenante. E bine sa aduceti in discutie acest subiect inainte de a trece la orice actiune.

Aplicarea masajului
Relaxeaza corpul partenerului(ei) incepe prin a te coordona cu partenerul(a). Pot exista cai specifice pe care tu si partenerul(a) le preferati.Cand amandoi sunteti gata, pune-ti partenerul(a) sa stea dezbracat, cu fata in jos pe masa de masaj. Incepe prin a-ti concentra atentia asupra partenerului(ei), lasandu-ti mainile sa alunece pe spatele lui(ei). Apoi aplica un masaj de relaxare pe spate, pe picioare si pe talpi. Principiile de baza ale masajului de relaxare includ tinerea mainilor in continuu contact cu partenerul(a), rabdare, ritmicitate si senzitivitate, alternari de ritm.

Dupa ce ai relaxat picioarele, spatele si talpile partenerului(ei), pune-l sa se intoarca pe partea cealalta. Maseaza-i pieptul si mainile. Apoi aluneca usor pe picioare in jos. Ai putea sa freci un pic si zona genitala in timp ce cobori. Dupa ce ai terminat cu partea frontala a picioarelor si a talpilor aluneca incet in sus si mai stimuleaza putin zona genitala, atatandu-l in acest fel. Acest proces de atatare poate fi obtinut masand coapsa interioara aproape de zona genitala, atingand foarte usor regiunea pubiana. In acest moment energia erotica se dezvolta, facand normala trecerea catre activitati mai sexuale.

Mai ales daca acesta este primul tau masaj cu acest partener, este bine sa te uiti in ochii lui(ei) in timp ce ii mangai organele genitale si este o idee buna de a-i cere permisiunea sa inaintezi. Restul masajului se va concentra asupra organelor genitale, cu periodice mangaieri ale intregului corp pentru a amplifica senzatiile. Una din indemanarile care vin din experienta este abilitatea de a citi nivelurile de energie si excitare ale partenerului(ei) si usor usor sa treci de la masaj de relaxare la unul mai excitant si, in cele din urma, la unul sexual.

Masajul centrilor sexuali ai partenerului(ei)

Barbatul
Principiul de baza al masajului genital masculin este ca ar trebui sa incetinesti, sa te opresti sau sa schimbi ceea ce faci imediat inainte ca ejacularea sa devina inevitabila. Cea mai buna metoda pentru a realiza acest lucru este ca barbatul sa dea un semnal chiar inainte de a atinge acest punct. Semnalele verbale, ridicarea unei maini, etc merg la fel de bine. Acest proces repetat de ajungere la climax poate cateodata ajuta barbatii sa aiba orgasme multiple fara a ejacula si poate fi de asemena practicat la masturbarea solo. Desi amanarea ejacularii este dorita din perspectiva maximizarii placerii, multor partneri le place sa aiba un singur orgasm.

Ejacularea ofera un plus de placere dar ii poate obosi pe barbati excesiv, astfel incat sa nu poata profita de restul serii sau sa ofere un bun masaj celuilalt; in cazul partenerilor de sex opus carora le place sa incheie masajul genital masculin cu o ejaculare ar trebui ca femeia sa primeasca prima masajul.

Este de asemenea foarte placut sa porti o discutie incinsa cu partenerul in timpul masajului. Puteti concepe impreuna o fantezie verbala, bazata pe dorintele partenerului. Faptul de a lasa partenerul sa inteleaga ca tie iti face o mare placere poate fi un puternic afrodiziac.

Ca o observatie, ia aminte ca la masajul genital masculin nu este neaparat nevoie de o erectie pentru a exista placere; unele tipuri de masaj dau mai multa placere cand penisul este flasc.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....i-1.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)



Message edited by yasash - Sunday, 2010-08-01, 17:09:35
 
deeaDate: Monday, 2010-08-02, 15:15:30 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Avansati II

Sugestii pentru masajul erotic masculin

Exista multe tipuri de masaj care dau placere unui barbat. Daca el nu zice nimic impotriva, de obicei poti presupune ca un masaj ferm si continuu este cea mai buna solutie. Voi sugera cateva tehnici de masaj, dar puteti folosi una proprie. Multi oameni prefera sa aleaga doua tipuri de masaj si sa le alterneze pe o perioada de timp.

"Liftul"- Cu penisul asezat pe burta apuca in mana testiculele. Podul palmei de la cealalta mana trebuie sa alunece in sus si in jos pe penis (asezat in pozitia de mai sus).

"Nicovala"- Adu mana pe gland si las-o sa alunece in jos spre baza penisului. Cand atinge baza, da-i drumul. Intre timp adu cealalta mana pe gland si fa aceeasi miscare. Repeta.

"Urcatul pe munte"- Ia penisul intr-o mana si, usor si senzual, mangaie-l cam zece minute, apoi freaca-l o data in sus si in jos rapid. Repeta mangaierea senzuala inca vreo zece secunde (posibil frecandu-l foarte usor in sus si in jos). Apoi freaca penisul de doua ori in sus si in jos rapid. Repeta mangaierea si apoi freaca-l de trei ori, etc. Continua pana cand ejacularea este inevitabila.

Depinde de voi doi daca terminati cu o ejaculare. Daca da, atunci partenera poate continua sa ofere placere si in timpul ejacularii, pana cand partenerul ii cere sa se opreasca. La sfarsitul masajului (chiar daca exista sau nu ejaculare) persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de sub ea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.

Femeia

Senzitivitatea sexuala feminina este diferita de cea masculina, din mai multe puncte de vedere:

1. Excitarea femeii tinde sa fie mai legata de starea emotionala si de sentimentele ei fata de partener.

2. Femeile pot ajunge la orgasm prin doua moduri diferite: Prin stimularea punctului G si prin stimularea clitorisului. Multe femei caracterizeaza orgasmul clitoral ca fiind mai "ascutit”, iar celalalt mai "adandc”.

3. Femeile sunt inconsecvente in tipul de stimulare sexuala pe care il prefera si modul in care acesta este aplicat.

4. Excitarea femeii ia mai mult timp dar poate dura mai mult si poate fi mai intensa decat cea masculina.

5. Femeile pot avea foarte des orgasme multiple, daca stimularea continua dupa primul (mai ales prin stimularea punctului G).

Masajul erotic pentru femei difera de cel pentru barbat. Atata timp cat femeile pot savura stimularea si dupa orgasm nu exista nici un motiv pentru ele sa spuna stop. Orgasmele multiple pot face ca nivelul excitarii sa fie foarte inalt si sa tina foarte mult.

Sugestii pentru masajul erotic feminin

Femeile sunt inconsecvente in legatura cu preferintele lor legate de stimularea punctului G si a clitorisului, asa ca trebuie sa fii foarte atent si sa asculti. O preferinta comuna este ca partenerii sa inceapa cu o frecare usoara a intregii vulve, urmata de stimularea clitorisului si incheiata cu stimularea punctului G sau cu o stimulare a amandurora. Va rog aveti grija ca nici stimularea clitorisului, nici orice tip de penetrare vaginala nu produce placere daca femeia nu este deja la un nivel destul de ridicat de excitare.

Cand aplici masajul genital la o femeie, de obicei iti ramane o mana libera care poate fi folosita pentru mangaierea restului corpului: a sanilor, a perineului, a fetei etc. Desi tipurile de masaj prezentate mai jos sunt cele mai frecvente preferinte ale femeilor, exista multe altele.

"Clitoral”- Cand clitorisul este masat, incearca sa afli care parte produce mai multa placere pentru ea. Frecand in cercuri, in jurul clitorisului si in mod ritmic, cu un deget lubrifiat este o modalitate de a incepe, pana cand descoperi ce creeaza mai multa placere. Odata descoperit acel lucru, el va fi cheia catre mai multa placere. Unele femei gasesc ca orgasmele datorate stimularii clitorisului sunt mai placute daca exista ceva in vagin. O modalitate buna de a rezolva acest lucru este cu cateva degete sau cu un vibrator de dimensiuni potrivite, desi orice fel de penetrare inainte de atingerea unui anumit nivel de excitare nu da placere.

"Punctul-G"- Acesta este o zona pe peretele din fata al vaginului, chiar in spatele osului pubian, cam la 5 cm inauntru. O femeie, de cele mai multe ori, iti poate spune cand ai atins punctul G si, de obicei, acesta este mai rigid decat tesutul inconjurator. Apasandu-l poate da o senzatie intensa de placere, dar si una de nevoie de a urina. Ejacularea femeii este cateodata un rezultat al stimularii punctului G; ejacularea feminina NU este urina, dar este eliminata prin uretra. O modalitate buna de a stimula punctul G este cu ajutorul degetelor aratator si mijlociu (lubrifiate), miscarea putand incepe cu un singur deget. Fa gesturi ritmice in vagin care arata ca miscarea de a chema pe cineva cu degetul aratator. Alternativ, poti freca punctul G circular. In general, buricul degetelor este cel care apasa pe punctul G.
O alta modalitate de stimulare este de a roti degetul in vagin cu presiune egala pe toate zonele. Ia aminte ca forma vaginului se schimba odata cu cresterea nivelului de excitare a femeii. In general, stimularea punctului G genereaza placere doar din momentul in care femeia este deja excitata.

"Vibratorul"- Acesta functioneaza cel mai bine pe sau langa clitoris. Daca vibratiile sunt prea intense schimba la o viteza mai mica sau pune o panza intre vibrator si clitoris. Este OK sa iti lasi partenera sa foloseasca vibratorul. De asemenea este placut ca vibratorul sa fie folosit asupra clitorisului in timpul penetrarii vaginale.

La sfarsitul masajului persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de sub ea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.

link:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....i-2.htm




 
yasashDate: Wednesday, 2010-08-04, 14:57:14 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Lingam

Informatii generale

Cuvantul sanscrit pentru organul sexual masculin este Lingam si ar putea avea intelesul de “Bagheta de lumina”. In Tantra Lingam-ul este vazut cu respect si onorat, o “Bagheta de lumina” care concentreaza energia creativa si placerea. Scopul masajului Lingam este de a crea un mediu in care barbatul se poate relaxa si primi placere de la Lingam-ul lui.

Partenera simte placerea de a facilita si a fi martora la transformarea barbatului intr-unul mai bland. Masajul Lingam poate fi folosit ca o forma de sex protejat (cand sunt folosite manusi de latex) si este un procedeu excelent de a construi incredere si intimitate. Este deseori folosit pentru a-i ajuta pe barbati in a trece peste o conditie sexuala negativa si o trauma.

Orgasmul nu este scopul masajului Lingam, desi deseori este un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este sa masezi Lingam-ul, inclusiv testiculele, perineul si punctul G barbatesc si sa dai barbatului o forma de placere cu care nu este obisnuit. Din acest punct de vedere, ambii parteneri se relaxeaza prin masaj. Barbatii trebuie sa invete sa se RELAXEZE si sa PRIMEASCA. Conceptia generala a barbatului este cea a unuia care face si este orientata spre scopul final. Masajul Lingam permite barbatului sa isi descopere o parte mai blanda si mai receptiva si sa traiasca o placere netraditionala.

Pregatirea
Fa o baie sau un dus fierbinte. Nu te grabi si respira adanc. O respiratie constienta, relaxata te va scoate dintr-un proces mintal si te va pune in contact cu propriile trairi. Relaxeaza-ti stomacul si elibereaza tensiunea pe care majoritatea o tinem acolo. Du-te la toaleta inainte ca masajul sa inceapa. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand vezica si intestinele sunt goale. Alunga-ti gandurile si intra in contact emotional cu partenera prin imbratisari si prin priviri, incercand sa ajungeti intr-o stare de relaxare si incredere.

Procedeul
Pune-ti partenerul sa stea pe spate cu o perna sub cap astfele incat sa te poata privi. Pune o perna acoperita cu un prosop sub solduri. Picioarele trebuie sa fie departate cu genunchii usor indoiti (pernute sub genunchi pot ajuta) si cu organele genitale clar expuse pentru masaj. Asaza-te cu picioarele incrucisate intre picioarele lui. Inainte de a-i atinge corpul incepe printr-o respiratie adanca, relaxata. Maseaza usor picioarele abdomenul, coapsele pieptul, sfarcurile, etc. pentru ca partenerul sa se relaxeze. Adu-i aminte sa respire adanc si sa se afunde si mai mult in relaxare.

Toarna o cantitate mica de lubrifiant de calitate (pe baza de apa sau silicon cand folosesti manusi de latex) pe Lingam si testicule. Incepe usor prin a masa testiculele, avand grija sa nu cauzezi durere in aceasta zona sensibila. Maseaza scrotul usor, ducand la relaxarea acestuia. Maseaza zona de deasupra Lingam-ului de pe osul pubian. Maseaza perineul (zona dintre testicule si anus). Nu te grabi. Faci un masaj intr-o zona a corpului deseori neglijata. Atentie- Nu amestecati produsele pe baza de ulei cu latexul. Maseaza penisul. Variaza viteza si presiunea. Strange usor Lingam-ul la baza cu mana dreapta, trage in sus si lasa mana sa alunece de pe penis. Alterneaza cu mana stanga. Nu te grabi, dreapta, stanga, dreapta, etc. Apoi schimba directia si incepe de la varf alunecand spre baza. Din nou alterneaza mainile.

Maseaza capul Lingam-ului ca si cand desfaci capacul unei sticle. Maseaza in jurul capului si al intregului penis. In Tantra se spune ca exista multe terminatii nervoase pe Lingam, care corespund altor parti ale corpului. Se spune ca multe dureri usoare pot fi atenuate cu un masaj Lingam.

NOTA: Lingam-ul poate deveni flasc sau nu de-a lungul masajului. Nu va ingrijorati daca nu se mai intareste. Probabil veti decoperi ca se va intari, apoi iar va fi flasc, etc, lucru care este de dorit. Experienta tantrica este ca mersul pe un val, cu suisuri si coborasuri.

Daca ti se pare ca barbatul este pe cale de a ejacula, retrage-te, permitand Lingam-ului sa se inmoaie un pic inainte de a reincepe masajul. Fa acest lucru de mai multe ori, ajungand aproape de ejaculare si retragandu-te. Tine minte ca scopul nu este orgasmul in sine. Barbatii pot invata arta controlului ejacularii prin aceasta tehnica. Respiratia adanca este cheia aici si va micsora nevoia de a ejacula. In cele din urma acest control va va permite sa faceti dragoste cat de mult vreti si puteti deveni multi-orgasmici fara a pierde o picatura de sperma. Orgasmul si ejacularea sunt doua raspunsuri sexuale diferite care trebuie separate. Rezultatul este o viata sexuala extinsa.

Gasiti si masati punctul G masculin. Exista doua modalitati de a face aceasta. Prima este de a cauta locul de la mijlocul distantei dintre testicule si anus. Acolo este o mica ridicatura de marimea unui bob de mazare sau poate mai mare. Apasa cu blandete inspre inauntru. El va simti o presiune adanca inauntru, care poate fi foarte dureroasa la inceput. In cele din urma, pe masura ce aceasta zona este inmuiata, el va fi capabil sa isi intensifice orgasmul si sa aiba control asupra ejacularii. Poti sa-i masezi Lingam-ul cu mana dreapta si punctul G cu mana stanga. Incearca sa apesi pe acest punct cand el este aproape de ejculare.
Cealalta metoda de a atinge punctul G masculin este prin anus. Multi barbati, mai ales cei heterosexuali se simt foarte stanjeniti la aplicarea acestei tehnici. Ai mare grija si foloseste un lubrifiant. Cheia este sa nu te grabesti si sa fii foarte gentila. Asigura-te ca respira in timp ce tu ii introduci un deget de la mana stanga in anus cam 2-3 cm. Apoi intoarce degetul inapoi ca si cand ai face semnul de “vino-ncoace”. Vei simti prostata. Variaza presiunea si viteza miscarii. S-ar putea ca el sa vrea sa ii masezi Lingam-ul in acelasi timp cu punctul G. Cand e aproape de orgasm lasa Lingam-ul si creste presiunea asupra punctului G.

Cateodata, barbatul poate avea trairi puternice in timpul stimularii punctului G. Poate plange si isi poate aminti de un eveniment traumatic din trecut. Da-i voie sa simta orice, fii foarte iubitoare si nu incerca sa-l consolezi sau sa ii rezolvi problema. Incurajeaza-l sa tipe, sa planga sa geama sa se smiorcaie, daca simte nevoia. Fii cea mai buna prietena si tamaduitoare pe care ar fi putut-o avea in acel moment.

Incheierea masajului
Daca el alege sa ejaculeze, incurajeaza-l sa respire adanc in timpul orgasmului. O sa fie extraordinar, mai ales daca a ajuns aproape de ejaculare de cel putin SASE ori inainte. Acest din urma lucru incarca bateria sexuala cu energie enorma. Este apoi alegerea lui unde vrea sa trimita aceasta energie- inspre exterior prin ejaculare sau in interior pentru alte scopuri (barbatii care au un control mare asupra ejacularii sunt capabili sa isi canalizeze energia in alte domenii ale vietii lui).

Cand el se simte implinit ia-ti usor mainile de pe el si lasa-l sa poata sta linistit. Ai putea dori sa stati imbratisati sau poti alege sa parasesti camera, dandu-i voie sa treaca intr-o stare meditativa. Da-i voie sa traiasca inocenta copilariei si magnifica lui frumusete masculina.

link:
http://www.sexaz.ro/masaj-erotic/masaj-tantra/masaj-tantra-lingam.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Wednesday, 2010-08-04, 17:54:17 | Message # 5
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Yoni

Una dintre tehnicile preferate de femei este masajul Yoni.

Informatii generale
Yoni (pronuntat ioni) este un cuvant de origine sanscrita, insemnand vagin. Scopul masajului Yoni este de a crea pentru femeie un mediu relaxant si de a o face sa aiba un nivel foarte ridicat de excitare si sa simta foarte multa placere in Yoni.

Scopul masajului Yoni nu este orgasmul. Acesta este doar un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este de fapt de a oferi placere Yoni-ului. Din acest punct de vedere, atat cel care maseaza cat si cea care este masata se pot relaxa, nefiind ingrijorati ca trebuie sa ajunga la orgasm. Cand aceasta se intampla insa, orgasmul este mult mai satisfacator si mai intens.

Este bine ca cel care face masajul sa nu se astepte la nimic in schimb. Trebuie doar sa lase pe cea masata sa se relaxeze. Bineinteles alte activitati sexuale pot urma dupa masaj, dar aceasta ar trebui sa fie la alegerea femeii. Din acest punct de vedere masajul va construi o mai mare intimitate si incredere si va extinde orizontul tau sexual.

Pregatirea
O baie fierbinte inainte relaxeaza ambii parteneri. E nevoie de un spatiu linistit cu muzica placuta, lumanari, pernute sau orice de care e nevoie pentru ca participantii sa se simta relaxati si in siguranta.E de preferat sa mergeti la toaleta inainte de a incepe masajul, ca acesta sa nu fie intrerupt.Incearca sa intri in legatura spirituala cu partenera ta, prin imbratisari, prin priviri sau orice va face sa va simtiti bine.

Procedeul
Pune-ti partenera sa stea intinsa pe spate cu o perna sub cap astfel incat sa poata privi in jos spre organele ei genitale si in sus spre tine. Pune-i o perna acoperita intr-un prosop sub solduri. Spune-i sa isi departeze picioarele si sa-si indoaie putin genunchii (o perna sub genunchi este folositoare), astfel incat zona ei genitala sa fie perfect libera pentru masaj. Apoi asaza-te cu picioarele incrucisate intre picioarele partenerei. Poti sa stai chiar pe o perna. Aceasta pozitie iti permite accesul direct la Yoni-ul partenerei si la alte parti ale corpului ei. Inainte de a o atinge respira adanc pentru a te relaxa. Amandoi ar trebui sa mentineti respiratia adanca, inceata si relaxanta in tot timpul masajului. Va trebui sa fii foarte atent la respiratia ei si sa o atentionezi bland atunci cand se abate de la ritm. Respiratia adanca este foarte importanta.

Maseaza cu blandete picioarele, abdomenul, coapsele sanii, etc pentru a-ti relaxa partenera si pentru a te pregati sa-i atingi Yoni-ul. Toarna o cantitate mica de ulei sau lubrifiant de inalta calitate pe Muntele lui Venus. Cantitatea trebuie sa fie atata incat sa se prelinga pe labiile exterioare si sa acopere zona din afara Yoni-ului. Avertisment-Nu amesteca produsele pe baza de ulei cu latexul.

Incepe sa-i masezi usor Muntele lui Venus si labiile exterioare. Nu te grabi sa treci mai departe. Relaxeaza-te si bucura-te de ceea ce faci. Prinde cu blandete intre degetul mare si cel aratator labiile mari, pe rand, si aluneca usor de-a lungul fiecareia. Fa acelasi lucru cu labiile interioare. Nu te grabi.

Ea isi poate masa sanii sau poate doar sa stea relaxata si sa isi continue respiratia adanca. Este bine sa va priviti in ochi cat mai mult posibil. Partenera trebuie sa iti comunice daca este nevoie ca presiunea, viteza si profunzimea miscarilor tale sa fie marita sau micsorata. Limiteaza-ti cuvintele si concentreaza-te pe senzatiile placute.

Mangaie-i usor clitorisul cu miscari in directia acelor de ceasornic si invers. Strange-l bland intre degetul mare si cel aratator. Partenera se va excita foarte mult, dar trebuie sa o convingi sa se relaxeze si sa respire adanc in continuare.

Cu mare grija baga degetul mijlociu de la mana dreapta (retine: mana dreapta) in Yoni. Exploreaza si maseaza cu foarte mare blandete interiorul Yoni-ului. Nu te grabi, fii gentil, variaza profunzimea, viteza si presiunea. Tine minte ca acesta este un masaj si ca scopul este de a relaxa Yoni-ul.

Cu palma in sus si cu degetul mijlociu inauntrul Yoni-ului, misca-ti acest deget ca si cum ai chema pe cineva la tine (miscarea de vino-ncoace). Vei simti o zona mai ridata de tesut, chiar sub osul pubian in spatele clitorisului. Acesta este punctul G. Partenera ta ar putea simti o nevoie de a urina, poate simti durere sau placere. Din nou, variaza presiunea, viteza si tipul miscarii. De asemenea, poti introduce si degetul inelar, dar intreaba-ti partenera inainte. Majoritatea femeilor nu au nici o problema si le va placea mai mult senzatia. Nu te grabi si fii foarte gentil. Poti folosi si degetul mare pentru a stimula clitorisul.

O posibilitate ar fi sa-i bagi degetul mic in anus daca partenera doreste. Intreab-o inainte si nu baga degetul mic in Yoni dupa ce l-ai introdus in anus. Foloseste lubrifiant si fii foarte gentil.

In Tantra se spune ca atunci cand ai degetul mic in anusul, degetul mijlociu in Yoni-ul iar degetul mare pe clitorisul unei femei, atunci “Tii in mana unul dintre cele mai mari mistere ale universului.”Dar, ce faci cu mana stanga ? O poti folosi ca sa ii masezi sanii, abdomenul sau clitorisul. Daca ii masezi clitorisul, este de obicei mai bine sa folosesti degetul mare intr-o miscare de sus in jos si invers, avand mana asezata si masand Muntele lui Venus. Stimularea dubla va aduce femeii si mai multa placere. Nu recomand sa folosesti mana stanga ca sa iti masezi propriile organe genitale, caci astfel nu te-ai mai putea concentra asupra placerii oferite Yoni-ului partenerei. Nu uita ca acest masaj este pentru placerea ei si ca marea satisfactie nu vine numai din stimulare fizica ci si din intentie.

Continua masajul, incercand viteze, presiuni si miscari diferite. Continua sa respiri si continuati sa va priviti in ochi. Ea poate avea trairi intense si poate plange. Continua sa respiri si fii gentil. Multe femei au fost abuzate sexual si trebuie sa fie ocrotite. Un partener care se daruieste, iubitor si rabdador le poate fi de mare ajutor.

Daca ajunge la orgasm, continua cu respiratia si cu masajul daca ea doreste. Mai multe orgasme pot avea loc, fiecare mai intens decat precedentul. In Tantra aceasta este numita “mersul pe val”. Multe femei pot afla ce inseamna orgasmul multiplu prin masajul Yoni si cu un partener rabdator.

Continua masajul pana cand ea iti spune sa te opresti. Apoi, foarte incet, gentil si cu respect ia-ti mainile. Da-i voie sa savureze rezultatele masajului Yoni. Imbratisatul este intotdeauna foarte placut. Pe masura ce vei stapani masajul Yoni, viata ta sexuala va fi mult imbogatita si vei sti mult mai multe despre sexualitatea feminina.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masaj-erotic/masaj-tantra/masaj-tantra-yoni.htm


 
grandmasterBDate: Saturday, 2010-08-07, 16:11:46 | Message # 6
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Barbatul...

Pasul unu
Fa un masaj general. Incepe cu spatele si include spatele picioarelor. Apoi pune persoana sa se intoarca si fa-i un masaj al partii frontale. Treci pesteb intregul corp, inclusiv peste zona pubiana.

Pasul doi
Aplica una dintre tehnicile de masaj sexual prezentate saptamanal in site-ul nostru.

Pasul trei
Citeste “Idei generale” de mai jos. Incearca sa ridici nivelul de energie sexuala. Opreste-te din atingeri cand s-a terminat si acopera partenerul cu un cearsaf. Dupa 5-10 minute, dezveleste partenerul si sterge uleiul.

Idei generale
Evitarea ejacularii
Aceasta experienta este mult mai placuta daca partenerul NU ejaculeaza (nici in timpul masajului nici in timpul “ Marelui Final”, nici dupa).

“Marele Final”
“Marele Final” este un moment, cand masajul isi atinge climaxul, in care persoana masata ia o serie de sapte inspirari si expirari adanci.

Apoi, persoana care maseaza se retrage (si ramane retrasa) in timp ce persoana masata isi ridica spatele si picioarele un pic (aproape ca la un “abdomen”), isi tine respiratia si isi contracta toti muschii corpului, mentinand aceasta pozitie timp de 20 de secunde.

Acest lucru este urmat de relaxare totala si revenirea la o respiratie normala. Este neobisnuit ca aceasta sa provoace o eliberare emotionala sau orice fel de reactie emotionala.

Persoana care face masajul ar trebui sa fie atenta si sa priveasca persoana de pe masa (“mentinand distanta”), dar nu trebuie sa intervina. Este o idee buna sa acoperi persoana cu un cearsaf dupa “Marele Final” si sa pui o muzica potrivita. In general, intensitatea masajului ar trebui sa creasca (odata cu intensitatea muzicii- sugeram un Vangellis- “Chariots of Fire”) pana la acest final.

Respiratia
Ea este foarte importanta. Cand primesti un masaj ca acesta, o mare placere se obtine din respiratii adanci si regulate, daca nu se intra in hiperventilatie (caz in care sugeram a se respira intr-o punga). O tehnica avansata pentru persoana care aplica masajul sa respire sincronizat cu cea masata.`

link:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....tul.htm




Message edited by grandmasterB - Saturday, 2010-08-07, 16:12:16
 
maximusDate: Saturday, 2010-08-07, 23:28:25 | Message # 7
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Mici tehnici .. pt barbati

1. Freaca penisul intre palme ca si cand ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei. crazy

2. Freaca penisul intre palme ca si cand ai freca doua bete pentru a aprinde focul (ca indienii). Asigura-te ca folosesti mult ulei.

3. Tine penisul intr-o mana cu glandul in afara pumnului. Folosind cealalta palma (bine lubrifiata) maseaza incet si senzual glandul penisului. Schimba directia din cand in cand.

4. Trage pielea de pe penis spre baza cu o mana. Cu cealalta mana freaca penisul ca si cand ai incerca sa desurubezi dopul unei sticle. Aceasta poate fi facuta cu degetul mare si cu cel aratator sau cu toata palma.

5. Prinde penisul intre maini. Strange-l puternic si apoi freaca-l putin in sus si in jos. Repeta miscarea.

6. Apuca-i penisul cu ambele maini (bine lubrifiate). Misca-le in sus si in jos pe penis in acelasi sens sau in sensuri diferite (o mana intr-un sens iar cealalta in celalalt sens).

7. Usor misca un deget pe partea dorsala a penisului. Intreaba-l care este cel; mai sensibil punct. Ciupeste-l apasa-l si freaca-l in acel punct.

8. Cu o mana trage pielea penisului spre baza. Cu cealalta mana alege puncte de pe penis si apasa din doua parti opuse si da drumul imediat sau dupa o scurta perioada de timp.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....ici.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20



Message edited by maximus - Saturday, 2010-08-07, 23:29:20
 
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:17:14 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Pentru femei

Pune o mana bine lubrifiata pe labii, cu degetele spre anus. Trege mana spre buric. Exploreaza labiile interioare si exterioare cu degetele. Trage usor de una si apoi de cealalta. Freaca labiile exterioare usor intre aratator si degetul mare, apoi labiile interioare.

Autostopul
Incearca sa bagi primele doua degete in vagin, apoi arcuieste degetul mare ca si cand ai face autostopul si apasaa pana cand degetul mare atinge clitorisul. Poti folosi o varietate de miscari in aceasta pozitie. Poti de asemenea vibra intreaga mana.

Aproape...
Daca partenera ta are un loc anume care ii place sa-i fie lins sau mangaiat, incearca sa faci aceste lucruri dar in jurul locului respectiv, fara sa-l atingi decat ocazional. Acest truc o va face sã ajunga mai greu la orgasm, dar acesta va fi mult mai puternic atunci cand va avea loc. Ca o varianta puteti incerca sa faceti asta chiar asupra punctului respectiv cand ea este aproape de climax.

Apasa
Introdu usor un deget adanc in vagin si cand ea este pregatita baga si al doilea deget. Apoi pune degetul mare pe anus. Nu-l introduce inauntru, ci doar apasa acolo in timp ce iti misti celelalte degete.

Degete...
Pune palma pe Muntele lui Venus (locul unde este parul pubian) si tine degetele usor pe labii. Asaza degetul mare pe coapsa. Usor dar ferm apasa cu palma pe Munte lui Venus si incepe sa misti mana circular, dar cu amploare mica. Palma ar trebui sa nu alunece prea mult pe pielea ei in acest proces. Pielea este cea care ar trebui sa se miste. Repeta acest proces pana ai facut 10 cercuri. Apoi ridica degetele si apasa usor cu varfurile lor pe labii cam o data pe secunda pana cand ai apasat de 10 ori. Ai grija ca apasarile trebuie sa fie usoare. Nu trebuie sa doara. Dupa aceasta stai vreo 5-10 secunde si repeta ciclul.

Ceasul
Cervixul unei femei poate fi gasit, de obicei, In capatul din fundul vaginului. Stimulati cu grija zona care inconjoara cervixul. Unele femei iubesc aceasta tehnica, iar altele o urasc.

...la putere
Datorita faptului ca zona clitorisului este cel mai adesea mai sensibila decat alte zone ale vulvei, nu este indicat sa freci locul cu degetele nelubrifiate. Impinge si trage gentil in zona clitorisului si a labiilor. Folosind buzele ca parghie poti oferi femeii o stimulare placuta fara o frecare dureroasa.

Dublu
Asaza-ti mana deasupra partii de jos a abdomenului partenerei. Apasa cu varful degetelor in diferite locuri in timp ce degetelem celeilalte maini sunt in interiorul vaginului ei.

Imitatii
Un mod excelent de a afla cum sa iti satisfaci partenera este de a pune degetele peste ale ei in timp ce se masturbeaza. Faceti exercitiul si invers, degetele tale ghidandu-le pe ale ei.

Prastia
O alta tehnica de masaj genital se aplica tinand una dintre labii intre degetul mare si degetul aratator. Ciupeste putin si apoi trage-ti mana (ca si cum ai trage cu prastia) de pe corpul paretenerei. Daca-i place repeta miscarea.

Invitatie
Incepe printr-o mangaiere usoara care abia atinge parul pubian si organele genitale. Nu merge mai departe pana cand pelvisul nu incepe sa se arcuiasca in sus mai mult. Atata si mangaie pana cand labiile te invita inauntru.

Potcoava
Dupa ce lubrifiezi zona genitala, ar fi placut pentru partenera sa incepi cu una dintreb labiile mari. Ia labia “norocoasa” intre degetul aratator si degetul mare de la baza acesteia. Apoi fa degetele sa iti alunece din jos in sus de-a lungul ei, ca si cum ai desena o paranteza. Repeta miscarea aceasta cat timp simti din partea partenerei o reactie pozitiva. De asemenea poti sa “desenezi” o potcoava incepand din partea de jos a unei labii si continuand pana la partea de jos a celeilalte labii. Tehnica poate fi aplicata si pentru labiile mici.

Mediteaza
Stai nemiscat in timp ce degetele sau mana sunt inca in vaginul ei. Nu te misca, ci stai si mediteaza.

Semiluna
Baga degetul mare in vaginul ei si indoaie restul degetelor deasupra clitorisului (sa atinga parul pubian). Alterneaza stimularea intre punctul G interior, clitoris si punctul G exterior.

Soneria
Apasa ferm pe punctul G ca si cum ai apasa pe o sonerie. Apasa, da drumul, apasa ...

4 directii
Cu doua degete apasa ferm in sus, in dreapta, in jos si in stanga in vagin de opt ori pe fiecare parte.

Rai
Cu un deget gadila intrarea vaginului cat mai bland posibil. Infometeaz-o.

Turul Frantei
Roteste degetul aratator intre labii de la perineu pana in partea superioara a clitorisului.

Pisicuta
Foloseste-ti cele mai lungi trei degete: degetul mijlociu va aluneca de-a lungul intrarii vaginale, iar celelalte degete vor mangaia zona de intalnire dintre coapse si labii.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masaj-e....put.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj Erotic
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024