Friday, 2024-04-26, 17:34:40
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nutzy, yasash  
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj senzual
Masaj senzual
yasashDate: Saturday, 2010-08-07, 16:42:31 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Masaj senzual, masaj erotic

Satisfactii deosebite; descoperiti placeri unice prin masaj erotic.

Masaj senzual, masaj erotic.
-Amenajarea camerei de masaj.
-Importanta comunicarii intre parteneri in timpul masajului.
-Desfasurarea masajului erotic.

Amenajarea camerei de masaj

In vederea efectuarii unei sedinte de masaj erotic cit mai placute trebuie sa va ocupati putin cu amenajarea camerei in care veti efectua masajul:

-camera trebuie aerisita;
-temperatura trebuie sa fie corespunzatoare avind in vedere ca in timpul masajului sunteti complet dezbracati.
-eliminati diferiti factori care ar putea sa va deranjeze in timpul sedintei de masaj: telefon, celular, eventual sonerie intrare.
-folositi lumini difuze, cit mai placute-aplice, veioze, sau cel mai indicat, luminari aromate care dau si o nota aparte.
-petru a aromatiza in mod placut aerul din camera puteti folosi , dupa preferinte, uleiuri aromatice volatile , betisoare aromate care prin ardere raspindesc o aroma placuta in intreaga camera.Le gasiti cu usurinta la orice magazin naturist.
-masajul se executa pe masa de masaj sau, in lipsa acesteia, pe pat sau direct pe covor pe care se intinde inaintea masajului un cearceaf curat sau o patura si cearceaf. El poate fi executat si in locuri mai deosebite, daca provoaca o excitatie aparte si este dorit de partener/partenera.
-uleiuri folosite: se folosesc uleiuri aromatice diverse, alese exclusiv dupa preferinta partenerei, pudre de talc, lotiuni sau diferite creme.
Pregatirea camerei de masaj dau o nota intima cu tenta orientala, foarte placuta efectuarii in conditii deosebite a unui masaj erotic deosebit. Pentru ca asta doriti si dvs, presupun: deosebit!

Comunicarea dintre parteneri in timpul sedintei de masaj

Acesta reprezinta un aspect important al masajului erotic. In tot timpul sedintei de masaj partenera trebuie sa se simta dezinhibata si libera sa faca anumite sugestii si comentarii referitor la preferinte si dorinte erotice pe care doreste sa le experimenteze in timpul sedintei de masaj.

Cerinte precum dorinta de a face o mica pauza pentru a merge la baie, sau preferinta ca anumite zone sa fie masate mai puternic sau mai usor, dorinta de a insista asupra anumitor zone sau de a intreurupe pentru moment masajul nu insemna decit ca nivelul comunicarii si increderii intre parteneri este bun. Mai mult, aceasta inseamna ca manifestati o atentie deosebita in privinta dorintelor partenerei si doriti in mod deosebit ca masajul sa fie o experienta erotica deosebita pentru partenera dvs si, de ce nu, si pentru dvs.

Este bine sa stabiliti de la inceput, mai ales cind sunteti mai mult prieteni si mai putin implicati pe plan sexual, daca sedinta de masaj poate sa includa sex sau alte practici sexuale precum sexul oral; este posibil ca unul din parteneri sa nu doreasca in mod explicit sau chir sa aiba inhibitii la momentul respectiv privind continuarea masajului erotic prin contact sexual. Este mai bine pentru ambii parteneri sa lamureasca cit de departe poate ajunge sedinta de masaj pentru a evita situatiile penibile.

Aceasta se intimpla de obicei celor care efectueaza pentru prima data masaj erotic si aproape intotdeauna inhibitiile privind imbinarea masajului erotic cu alte practici sexuale dispar in citeva sedinte, de obicei atunci cind partenera devine suficient de apropiata fata de partener iar propriile inhibitii tind sa dispara. Nu uitati: nu puteti cistiga increderea partenerei pe termen lung decit printr-o cit mai buna comunicare, sinceritate si o dorinta nedisimulata de a oferi partenerei cele mai placute momente erotice prin masaj.

Masajul erotic
1.Masaj de relaxare-preludiu
2.Masaj erotic propriu-zis
Masajul erotic consta intr-o mutitudine de miscari lente, placute pe tot corpul in prima faza sau in zonele puternic erogene in scopul obtinerii unei relaxari initale, a creseterii si mentinerii unui nivel ridicat de placere si excitatie si , in ultima faza, de obtinere a orgasmului exclusiv prin masaj. Nu trebuie sa fiti dezamagite: orgasmul exclusiv prin masaj erotic este deosebit de putenic, mai puternic decit prin actul sexual propriu-zis. In plus, puteti imbina dupa dorinta masajul erotic cu orice credeti ca va provoca si va amplifica starea de placere generata de masajul erotic.

Masajul erotic nu constituie doar "altceva" pe plan erotic, ceva nou care creeza doar variatie in viata sexuala si nimic mai mult. Masajul erotic poate imbunatati in mod spectaculos performantele, trairile, satisfactiile si intensitatea actului sexual propriu-zis.

Relaxarea partener-ei/ului
In principiu, masajul de relaxare are ca scop eliminarea stresului, grijilor zilnice, inhibitiilor provocate de diverse prejudecati sexuale precum si de pregatire a partenerei in vederea receptionarii masajului erotic in conditii optime de relaxare totala.
Cind sunteti pregatiti, partenera se intinde pe masa de masaj, de obicei cu fata in jos, dezbracata complet sau la costum de baie, in caz ca momentan se simte se simte jenata sa se dezbrace complet. Pentru moment va asezati palmele pe spatele partenerei si incercati sa vizualizati etapele urmatoare pentru a atinge un nivel corespunzator al concentrarii exclusiv asupra masajului de relaxare, pentru inceput.

Apoi executati un masaj de relaxare al spatelui, picioarelor si talpilor-este un masaj ideal pentru eliminarea rapida a stresului si a oboselii fizice acumulate de-a lungul zilei. Spre exemplu, masajul talpilor ajuta la eliminarea rapida a oboselii, chiar dupa nopti nedormite-simplu si spectaculos. Principiile de baza ale masajului de relaxare presupun un contact permanent ale miinilor dvs cu corpul partenerei, alternind diferite procedee de masaj:mingiieri lente usoare sau mai puternice (efleuraj), presiuni pe tesutul muscular si rotirea acestuia in limita elesticitatii pielii (frictiuni), framintarea usoara sau profunda a sistemului muscular, presiuni, vibratii, etc.
Mai multe detalii gasiti in pagina de Masaj Suedez.

Dupa masajul spatelui, partenera dvs se va intoarce pe spate, cu fata in sus. Masti in continuare bratele, palmele si pieptul. Apoi va indreptati palmele catre picioare, mingind usor zona genitala in trecere dar fara atingeri puternice, bruste sau insistente, care mai mult s-ar putea sa inhibe. Terminati masajul picioarelor, al talpilor apoi va intoarceti in zona genitala si masati sau mai precis mingiati incet zona pubiana; daca partenera este pentru prima oara beneficiara masajului erotic atunci este bine sa o priviti in ochi in timp ce o mingiiati si eventual sa-i cereti permisiunea sa mergeti mai departe.

In momentul mingierilor lente din zona genitala si zona pubiana incepe deja sa se dezvolte energia sexuala; partenera este relaxata, se simte eliberata de orice si odata cu cresterea apetitului sexual apare si dorinta de a trece la activitati sexuale mai explicite.

Una din insusirile principale ale practicantului de masaj erotic este de a simti nivelul energiei sexuale si a nivelului de excitare a partenerei in vederea unei treceri treptate de la masajul de relaxare la masajul erotic si in ultima faza la masajul sexual.

sursa:
http://www.masaje.go.ro/erotic.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Saturday, 2010-08-07, 23:31:42 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Masaj erotic pentru doamne

Masaj clitoridian, masaj prin stimularea punctului G- tehnica masajului erotic.
Orgasme multiple-un mod sigur de a satisface cele mai pretentioase femei fara sa fii cel mai potent barbat. Nu este nevoie decit de putina determinare si ceva mai mult bun simt.

Masaj erotic pentru doamne.

Masajul la femeie este ceva mai diferit decit masajul la barbat din anumite motive prezentate pe scurt mai jos. Se poate considera totusi ca masajul la femeie, datorita unor caracteristici proprii duce la satisfactii deosebite mai puternice decit placerile simtite de barbat in timpul masajului erotic:

1.Starea de excitare a femeii este strins legata de starile emotionale, de sentimentele, apropierea si increderea in partener.
La barbat nu se poate spune acelasi lucru....

2.Majoritatea femeilor pot avea orgasm in 2 moduri distincte: stimulare clitoridiana sau stimularea punctului G.Multe femei caracterizeaza orgasmul clitoridian ca fiind mai "ascutit"-de durata mai scurta dar foarte puternic, in timp ce orgasmul prin stimularea punctului G este mai "profund"-nu foarte puternic dar de durata mai mare.
La barbat exista o cale unica de a fi stimulati sexual...

3.Exista o diferenta la femei privind tipul stimularii sexuale preferate si a modului in care vor sa aiba orgasm.
Barbatii sunt ceva mai putin pretentiosi...

4. Atingere pragului excitarii sexuale la un nivel maxim dureaza mai mult in cazul femeilor, in schimb orgasmul este mai lung si mai intens decit la barbati.
La barbati totul se produce destul de rapid, uneori chiar prea rapid...

5. Femeile adesea pot avea orgasme multiple; in special daca dupa primul oragasm se continua stimularea, in special a punctului G. Poate avea loc si orgasm simultan clitoridian si prin stimularea punctului G printr-o coordonare buna a stimularii clitorisului si punctului G.Acest gen de orgasm este considerat ca fiind mult mai puternic si mai placut decit orice orgasm obtinut prin sex normal. Obtinerea orgasmelor multiple pot crea o stare deosebita si un nivel inalt de excitare pe o durata foarte lunga.
La barbati, in nici un caz ca la femeie: nici multiple, nici simultane...

Preferinte diverse ale partenerei privind masajul erotic

Inclinatiile femeilor privind stimularea clitoridiana sau prin stimularea punctului G prin masaj erotic variaza de la o persoana la alta. Totusi exista preferinte comune privind masajul : partenerul trebuie sa inceapa masajul erotic printr-un masaj lent si usor al vaginului urmat de stimularea clitoridiana si terminind cu stimularea punctului G sau stimulare simultana clitoridiana si a punctului G.

Trebuie sa fiti constienti totusi ca nici o femeie nu va simti pe deplin efectele stimularii clitoridiene sau a punctului G fara atingerea in prealabil a unei stari de excitare puternice.
Cind executati masajul genital la femeie trebuie sa folositi cealalta mina pentru a crea senzatii placute pe tot corpul partenerei prin lunecari incete, mingieri,etc, in special in zonele in care masajul amplifica senzatiile masajului genital.

Masajul clitoridian

Cind masati pentru prima oara clitorisul partenerei trebuie sa descoperiti care anume zone sint mai puternic erogene pentru partenera. Cel mai bun mod este de a roti un deget usor si ritmic in jurul clitorisului, cel putin pina observati ce anume zona este mai fierbinte si produce o excitatie mai puternica. Odata gasite punctul sau zonele fierbinti ale clitorisului partenerei veti schimba si accentua masajul in special pe acele zone. Aceasta este un punct de plecare catre placeri unice pentru partenera dvs cit si pentru declansarea unui puternic orgasm clitoridian.

Anumite femei simt mai puternic si mai deosebit masajul clitoridian daca se imbina cu penetrarea vaginala cu un deget sau mai multe sau cu un obiect; totusi, de cele mai multe ori penetrarea nu este dorita in conditiile in care partenera nu a atins un nivel corespunzator de excitare sexuala. Se recomanda penetrarea spre sfisitul masajului clitoridian, cind partenera este aproape de orgasm si numai la dorinta ei.

Masajul punctului G

Punctul G este o zona caracterizata printr-o sensibilitate speciala, puternic erogena, situata pr peretele interior al vaginului, exact sub zona pubiana, situat la o distanta de 5-7 cm in interior. Partenera va poate indica foarte usor cind atingeti punctul G, de obicei simtindu-l la palpare mai rigid decit zona adiacenta acestuia.

De cele mai multe ori, orgasmul declansat prin stimularea punctului G este cunoscut sub denumirea de "ejaculare la femeie". Orgasmul de acest tip este insotit de cele mai multe ori de senzatie de a urina. De fapt aceasta reprezinta ejacularea la femeie, iar substanta eliminata in urma ejacularii nu este urina desi se elimina prin uretra.

Un mod usor de stimulare vaginala (masaj pregatitor in vedere atigerii unui nivel corespunzator al energiei sexuale) este cu ajutorul unui deget sau a doua degete alaturate, lubrifiate in prealabil pentru a nu creea senzatii de usturime, durere. Puteti face miscari de penetrare-iesire din vagin intr-un ritm lent. Apoi puteti schimba sensul si directia miscarilor efectuind rotiri , presind astfel peretii vaginali. In timpul acestor miscari atingeti usor, in trecere, si punctul G.

Cind nivelul excitatiei sexuale a partenerei este corespunzator puteti incepe masajul punctului G. Asa cum am mai spus, il descoperiti usor cu ajutorul partenerei dvs. Principalele miscari constau in presiuni cu degetul asupra punctului G cit si masari usoare circulare.
O alta forma a masajului consta in executare de rotiri cu presiune constanta asupra peretilor vaginali. Ritmul nu trebuie sa fie accelerat iar presiunea trebuie sa fie constanta. Veti observa ca pe masaura ce nivelul excitatiei creste peretii vaginali si vaginul isi schimba forma, dilatindu-se. Va trebui sa faceti rotiri ceva mai mari dar indicat este sa mentineti presiunea si ritmul constante pina la ejaculare.
Masajul erotic prin stimularea punctului G este recomandat numai in conditiile in care partenera a ajuns la un nivel ridicat al energiei si excitatiei sexuale.

Folosirea vibratorului in masajul erotic

Vibratorul se foloseste de obicei cel mai bine pentru stimulare clitorisului sau in zonele apropiate. Nu este nici o problema daca partenerul dvs tine vibratorul. Merita sa incercati folosirea vibratorului pentru stimulare clitoridiana in timp ce executati o penetrare vaginala. Puteti incerca cu succes si altfel de metode, in functie de preferintele partenerei, imaginatia si experienta care o capatati in timp.

sursa:
http://www.masaje.go.ro/erotic1.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Tuesday, 2010-08-17, 22:49:13 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Sensual massage



Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Massage & Touchings » Masaj senzual
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024